Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam kızlar, gecenin bu saatinde geliyorum hakkımı yemiyosunuz allahtan

mandişim, allah sabır versin, başın sağ olsun. mekanları cennet olsun hepsinin. insan böyle zamanlarda zaman kavramını yitiriyor gibi geliyor bana. ben babamı 2 sene önce, amcamı bu sene kaybettim. ama bana sorsan babamı bu sene kaybettim hatta birkaç ay önce. bir türlü ilk sorduklarında ya da düşününce 2 sene olduğunu anlayamıyorum. anlamak istemiyorum belki de... allah sana uzun ömürler versin. hepimize ve tüm sevdiklerimize çekmeden, sürünmeden ölüm nasip olsun.

...

amin yorgun haklısın zaman kavramı diye bir yok seninde başın sağolsun mekanları cennet olsun

slm

mandışım ınş.cnm cok az kaldı kendı evıne öle düşün

boşver burdayım cnm pc bozuktu faturalar bırıkınce ancak geldım
nasılsın

kangamm

sıkıntılıyım böcük ya..
Cuma günü iş için evrakları vermiştim.İşbaşı için arıyacaz sizi dediler.Aramadılar daha sıkıntılıyım ya aramazlarsa.O şirket yüzünden 2 iş kaçırdım

aradım az önce bana bir gün verin başka yerlerdende arıyolar çağırmıyacaksanız onlarla görüşecem diyecektim.İK müdürü sekretere biz arıyacaz dedirtti.Deli olacam ya

sinir oluyorum böle ınsanlra
arıycaksan ara
ben bana sıze döncez lafı duydum mu sağolun dıyıp cv alıp cıkıom
alan ınsan hemen gel dıo zaten bakınca cv ye

selam kızlar böcüküm yoğunsun yyine galiba

yorguda yoğun sanırım evin durumlarından haberde vermiyor

boşver bence diğer görüşmeleri iptal etme onlarlada görüş belki içlerindekiler daha sana uygun olur ararlarsada daha iyi şartlarda iş buldum size beklerken dersin hayırlısı olsun canım

sinir oluyorum böle ınsanlra
arıycaksan ara
ben bana sıze döncez lafı duydum mu sağolun dıyıp cv alıp cıkıom
alan ınsan hemen gel dıo zaten bakınca cv ye

böcük beni işe aldılar sözde.Hatta şirket yöneticisi gelip hayırlı olsun dedi. İşe alım evraklarını yaptırdılar.Dedilerki size pc mi monitörmü ne almışlar gelince arıyacaz.Böyle bişeyde olsa tarih belli değilmidir

bundan sonra öyle yapacam canım.Kriz geliyor diyorlar.Acil iş bulmam lazım.

aldım canım hayırlısı olsun çalışanlarıyla görüştünmü hiç

krizmi geliyor diyorlar ben bi uçayım ekonomi sayfalarına

aldım canım hayırlısı olsun çalışanlarıyla görüştünmü hiç

krizmi geliyor diyorlar ben bi uçayım ekonomi sayfalarına

çalışanlardan tanıdığım yok malesef

Birde size akıl danışayım.Burayla anlaştıktan sonra bir yerle görüştüm.Daha doğrusu çok ısrar ederek çağırdılar gittim.Bir rakam söylediler burada anlaştığımdan 100 tl az.Dedim olmaz +400 verin geleyim.Olmıyacağını bildiğimden istedim bu rakamı anlaştımya orayla.Adam daha önce bana git orayı beğenmezsen buraya gel başla demişti.Şimdi arasam orayı kendimi düşürmüş olurmuyum sizce

selam kızlar,
mandişş feci faldeyim sorma, gece yarısı geliyorum eve migrenim tuttu bi de evi görmüyo gözüm, bayram sonrası tamamlanacak siparişler bayramdan sonraki hafta yani. inşallah pürüzsüz hallolur da off aman sıkıldım valla, iş azken iyi de bu halde çekilmiyo valla, gece 11 de 12 de eve gel bir de eşya yığılı evle uğraş. neyse uzatmıyım...

boşver, iş evraklarını aldılarsa işe alınmış oluyosun tabii de maaşın o günden işleyecekse sorun yok yani. bir de sigorta girişini bilirsin sen bu işleri de ne zaman yaptıklarını kontrol edersin di mi. diğer işe ben olsam gidersem düşürdüğümü düşünürdüm. ama hata mı ederdim bilemem de, 400 fazla istedikten sonra geri gitmezdim düşük fiyata sanırım.

kangam misafirler geldi mi, ne gün gelcektiler? off kitaplık carrefour da ucuza varmış ama nakliyesi çok tutuyomuş, ne etcem yaa(( ucuz var ama hep geniş, bana dar lazım pöff... ya ikea dedindi di mi geçenlerde gezme tozma, ah bana da yakın olsa her hafta giderdim valla kısa da olsa, gerçi orda da kendin taşı olayı var, bana gelmez ya neyse, olsun ıvır zıvırlarını seviyorum ben oranın, ya keyif için gezmek istiyorum ühüüüüü

Yorgun evrakları aldılar ama işe giriş işlemlerini başlatmadılar.Sigorta için benim imzalamam gereken evraklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…