çalışanlardan tanıdığım yok malesef
Birde size akıl danışayım.Burayla anlaştıktan sonra bir yerle görüştüm.Daha doğrusu çok ısrar ederek çağırdılar gittim.Bir rakam söylediler burada anlaştığımdan 100 tl az.Dedim olmaz +400 verin geleyim.Olmıyacağını bildiğimden istedim bu rakamı anlaştımya orayla.Adam daha önce bana git orayı beğenmezsen buraya gel başla demişti.Şimdi arasam orayı kendimi düşürmüş olurmuyum sizce
selam kızlar,
mandişş feci faldeyim sorma, gece yarısı geliyorum evemigrenim tuttu bi de evi görmüyo gözüm, bayram sonrası tamamlanacak siparişler bayramdan sonraki hafta yani. inşallah pürüzsüz hallolur da off aman sıkıldım valla, iş azken iyi de bu halde çekilmiyo valla, gece 11 de 12 de eve gel bir de eşya yığılı evle uğraş. neyse uzatmıyım...
boşver, iş evraklarını aldılarsa işe alınmış oluyosun tabii de maaşın o günden işleyecekse sorun yok yani. bir de sigorta girişini bilirsin sen bu işleri de ne zaman yaptıklarını kontrol edersin di mi. diğer işe ben olsam gidersem düşürdüğümü düşünürdüm. ama hata mı ederdim bilemem de, 400 fazla istedikten sonra geri gitmezdim düşük fiyata sanırım.
kangam misafirler geldi mi, ne gün gelcektiler? off kitaplık carrefour da ucuza varmış ama nakliyesi çok tutuyomuş, ne etcem yaa(( ucuz var ama hep geniş, bana dar lazım pöff... ya ikea dedindi di mi geçenlerde gezme tozma, ah bana da yakın olsa her hafta giderdim valla kısa da olsa, gerçi orda da kendin taşı olayı var, bana gelmez ya neyse, olsun ıvır zıvırlarını seviyorum ben oranın, ya keyif için gezmek istiyorum ühüüüüü
günaydın
cnmm cok sıkkın
Mandalin sende haklısın işte boşta kalmamak adına düşünüyorum bunu.Diğer şirketten çok soğudum.İnşallah başka yerden ararlar
Böcük neyin var
inşallah boşver boş kalmamak adına da fazla dayanamayacağın bir yere girme bence tabi maddi durumunda önemli şartların neyi elveriyorsa onu yapmalısın sen bilirsin canım
Artık çalışmam gerekiyor mandalin.Kredi ödüyoruz eşimin uzun zamandır mesaiside yok tazminata yükleniyoruz hep.Çalışırken iş aramaya devam ederim diyorum.Az önce ik uzmanı bir arkadaşla konuştum.Ararsın firmayı yarın diyor cevap yine vermezlerse ptesi diğer firmayı ara verdiğiniz ücreti kabul ederim ocak ayında performansıma göre iyi bir iyileştirme yapmayı kabul ederseniz de diyor.Adam zaten demişti ocakta zamla iyileştirme yapabiliriz.Anlaştığım firmayla artık çalışmak istemiyorum off
ne bu altın fiyatları uçmuş gitmiş ya hem düşme gösteriyor ama rakamlar hep yukarı gidiyor
170 tl ceyrekbaya kardayım ben alıncak zaman değil dahada atabılrmış:26:
aslında daha düşmez tam alıncak zaman böcük bundan sonra acayip fırlar gider
para olsa tam 150 ıken 150 tl edıom artıyo
şabanın başlık parası bırıktrmesı gıbı bı türlü denk gelmıo
uff içim acıyor benimde bozdurduğum altınlara şimdi yerine koyması mümkün değil
bız bozdurmak zorundaydık
kocemın bılmedıklerınden var
para olsa tam 150 ıken 150 tl edıom artıyo
şabanın başlık parası bırıktrmesı gıbı bı türlü denk gelmıo
benim yok malesef
eşim oruç tutamıyor orucunun filtresini geçen yıl teyzemin kızına vermişti daha önceleride halasına veriyorlarmış evlenip buraya gelince göndermek zor olur diye teyzemin kızına verdik akşamda dedim oruç için ne kadar verilcek bilmem daha var dedi ee öğrende bu maaşda verelim üniversiteye yazılcak teyzemin kızı kayıt parası yapar işini görür dedim ben onlara vermeyecem ki dedi kime verecen dedim halam verecem dedi açıkcası sustum ama bozuldum çok birşey değil ama geçen yıl verdik artık yanımızdakine veririz taa memlekete kadar ptt ile yollayacak hesap yok halasında yada gidebilirse kendi götürcek bayramda memleketine gidecek ya benim bozulduğum ne oldu da döndü ne düşündü deseydiki onlara vermek istemiyorum bir kusuru oldu gücüme gitmezdi şimdi bu dönüşü dokandı
senınde evın var cnm benım bişiycım yk
bırlıkte karar verın tatlım ya cok para olmazkı zaten tee oralara ne gerek var
ya bızdede aynı sorun oldu
gecen yıl kızkardşine verdıbabası var anası var namaz kılmaz bişi etmez
verdığın ınsan dua etcek sana
bıde alıp aç değil kıyaft yok değil nereelrde yıycek bellı
bızımkı kabul oldu sayılmaz bu yıl dedım kesınlıkle vermem tmm dedı
bı ıhtıyaç sahıbı bulcaz arrtık
selam kızlar karşınızda bennn, her şey yolundadır umarım. böcüş ve mandiş hanımlar foto foto başımın etini yediniz 10 dakka sonra online olabilecekseni ayarlıyım bi şeyler))
mandiş annem de bugün gidiyor bizimkileri vermeye. dediğin gibi geçen yıl düşünüp taşınıp yakınınızdakine vermeye karar verdiğinize göre bu sene de aynı olacak diye düşünmen normal. eğer bir şey düşünüp de değiştirecekse sanki daha önceden söylemeliydi eşin gibi ama işte erkekler diyeceğim yine. biz de özellikle bayramdan önce veririz ki, hani kendilerini biraz rahat hissetsinler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?