Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

memnun kaldığımız şeylerden bahsedeyim kızlar:

dar ve yüksek ayakkabılık! yerden tasarruf! tekerlekli yaptırmak büyük akıllılık oldu valla, eskiden çekerken tepemize yıkılacak sanıyorduk:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
mandiş eskisini atmıştık 1 sene önce, çok daraltmıştı o koridorun köşesini, yani hiç yoktu, ilk onu sipariş ettik ama tadilat arasında teslim ettiler. çok rahat oldu böyle, eşya geçeceği zaman kaldır frenleri çek bi kenara. dar ve yüksek olunca yerde tasarruf tabii ama yine üstüne kutularla koyuyorum. kışlıklar başka bir dolapta zaten. mevsimsel olarak değişecek.

tekerlekli olması iyi olmuş altını silmesi temizlemeside kolay olur

mandiş önemsiz bir şeyler dener misin ama nisan ayında mesaj yayınlanmışl silinmiyormuş inanmıyorum yaaa

kekşek baştan araştırsaydım tekrar silinmiyor işte((

düzenleme paneline girdim

gelişmiş düzene girdim

eklenti ekle dedim

eklediğim fotoğraf görünüyrdu altta bana göre sağ üst köşesinde duran kapatma işareti olan x işaretine tıkladım bitir dedim

Eklentiler

• $Fotoğraf0234.webp
    80 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
şimdi deneme amaçlı ekledim fotoyu hemen silmeyide deniyorum kurallar değişti diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim yorgun

güle güle kullan mandiş ancak şu anda kendime çok kızgınım. siz bilmyiordunuz belki de ama benim yeniden gözden geçirmem lazımdı demek eskiden siliniyordu çünkü ve uzun zamandır hiç foto eklemedim ben kk ya(( çok üzgün ve kızgınım kendime((

aslında böcük sana demişti yorgun albüme ekle diye kızma kendine yorgun hallederiz bende beceremedim uğraşayım azcık elbet buluruz yolunu sakin ol üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…