Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aslında böcük sana demişti yorgun albüme ekle diye kızma kendine yorgun hallederiz bende beceremedim uğraşayım azcık elbet buluruz yolunu sakin ol üzme kendini

ben hiç albüm yapmadım ki mandiş, ekleyip silerim demiştim bir şey demediniz belki siz de bilmiyordunuz. kaç topic açılmış, yeni üyelik sözleşmelerinde yazıyormuş, eskiden siliniyordu ama eminim ekleyip kaldırmıştım çünkü sanki birkaç foto düzeltme adına.

kızıyorum dakiak da geçmiş olacak ve ben silemeyeceğim bu konudaki hassasiyetimi biliyorsunuz sanırım ben artık kk ya girmemeliyim bundan sonra((

dur canım hemen panik yapma bak ne yapabildim netten işe yaramaz foto alıp değiş tokuşu dene istersen bak bir önceki sayfada yapabildim

kangam dur ya nereye sankı kendı fotonu ekledın
bende album yap dedım sana cunku bende eşimle resmımı ekledım sılınmıo:97:denedın mı eklentılerden sil butonuna bastın mı

dakikalar geçiyor mandiş nasıl panik yapmıyım düzeltemiycem bile değğiş tokuş nerden oluyor ki
ben düzeltmeye girince eklenen resimlere müdahale edemiyorum ki nasıl olyuor off allahım yaaa

yorgun aynı şekilde foto ekleme tıkla uyduruk fotoyu ekle ve işaretle kendi fotondaki işareti kaldır ve bitir de değişikliği kaydette yukarıdakine tıkla alttakine değil

yaptınmı yorgun denedinmi ben silme işini hala deniyorum bulursam yöntemi yazacam ama değiş tokuş yapmayı dene istersen

mandiş maalesef panikle anlayamadım zamanında ve ilk foto için zaman geçti(( görünür halini kaldırabilirler mi rica edeceğim, yoksa yapmam gereken malum, elveda diyeceğim((

panikten mi bulamıyorum bilmiyorum eskiden moderatörlerin listesi olurdu geyik topiğinin modları online değil şu anda o f çıldırıcam nası işe gidicem bu kafayla allah kahretsin beni((

valla bende anlamadm hee
resımlere bıle bakamadım telaştan
kangam nasıl söylersın elveda falan
yapma yahu
bak ben dıomkı eşimle benım fotomu sılemedım sen mobılya ekledın onda panık yapıyon

böcüş senin eşin biliyor burada olduğunu di mi? lütfen artık anla, anla, anla!

ben nasıl ders anlatıcam bu kafayla ya kendimi düşürdüğüm duruma bakın, online yönetici km vardır eskiden bir listesi vardı kalkmış snaırım offf yani kendilerinde kalsın sadece görünmez olsun bir daha da tövbe zaten.

valla bende anlamadm hee
resımlere bıle bakamadım telaştan
kangam nasıl söylersın elveda falan
yapma yahu
bak ben dıomkı eşimle benım fotomu sılemedım sen mobılya ekledın onda panık yapıyon

böcüküm bende çok foto ekledim silmedimde dursun benim için pek sorun değil ama yorgun için sorun durmasını istemiyor bizim için ekledi sonunda değiştiremeyince morali bozuldu anlıyorum onu ama elveda diycek kadar olması üzüldüm açıkcası

atessizprenses

online modlardan biri yorgun onu yakala istersen

speedy-gonzales bizim sipidide on line

Son düzenleme:
resmın bı tanesı değişmiş
diğerı olmuyo sanırım

ya tabıkı üzüldüm cnm bızım ıcın ekledın
yönetıclere ben 2 aydır msj atıyom cvp veren yokpoff üzgünüm cnm ya
eşimin bılmesı daha kötü ama yaa cok kızar gırer bakarsa:18:banada artık grme der

resmın bı tanesı değişmiş
diğerı olmuyo sanırım

ya tabıkı üzüldüm cnm bızım ıcın ekledın
yönetıclere ben 2 aydır msj atıyom cvp veren yokpoff üzgünüm cnm ya
eşimin bılmesı daha kötü ama yaa cok kızar gırer bakarsa:18:banada artık grme der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…