aslında böcük sana demişti yorgun albüme ekle diye kızma kendine yorgun hallederiz bende beceremedim uğraşayım azcık elbet buluruz yolunu sakin ol üzme kendini
ben hiç albüm yapmadım ki mandiş, ekleyip silerim demiştim bir şey demediniz belki siz de bilmiyordunuz. kaç topic açılmış, yeni üyelik sözleşmelerinde yazıyormuş, eskiden siliniyordu ama eminim ekleyip kaldırmıştım çünkü sanki birkaç foto düzeltme adına.
kızıyorum dakiak da geçmiş olacak ve ben silemeyeceğim bu konudaki hassasiyetimi biliyorsunuz sanırım ben artık kk ya girmemeliyim bundan sonra((
başımın etini yediniz ya espri niyetine alın size yeni kornişim hihihihi.Eki Görüntüle 239758
mandiş maalesef panikle anlayamadım zamanında ve ilk foto için zaman geçti(( görünür halini kaldırabilirler mi rica edeceğim, yoksa yapmam gereken malum, elveda diyeceğim ((
panikten mi bulamıyorum bilmiyorum eskiden moderatörlerin listesi olurdu geyik topiğinin modları online değil şu anda o f çıldırıcam nası işe gidicem bu kafayla allah kahretsin beni((
valla bende anlamadm hee
resımlere bıle bakamadım telaştan
kangam nasıl söylersın elveda falan
yapma yahu
bak ben dıomkı eşimle benım fotomu sılemedım sen mobılya ekledın onda panık yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?