Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandiş anladı durumu, evet beniçin çok önemli. eşinin bilmesi daha kötü değil böcüş, o sonuçta biliyor di mi gizli bir şey değil. burası benim içimi rahat rahat döktüğüm eski üzüntülerimi paylaştığım ve nişanlımla konuşmadığım şeyleri de konuştuğum yer, yani onun üzülmesine gerek olmayan şeyler vb. böyle bi durumda ben duygularımı tahatça paylaşamazdın onunla ayrıldığımızda ya da birleştiğimizde. ayrıca ailemden de sadece annem.

diğer topicte de biliyorsun sanki buradaki kızlar beni tanıyacak tanınacağım paranoyası sanıldı, o çok düşük bir ihtimal, yani dışarıdan gelip okurlarsa. ama pc evde gelenin açtığı bir yer, adresler habire çıkıyor anlıyor musun kangam, lütfen anla...

geyik bölümü yöneticilerine danıştım, onlardan gelecek cevaba göre durum belli olacak. speedye nasıl ulaşacağım of elim ayağım dondu ve geç kalıyorum ,işe((

sipidi geldi bile attım mesaj ona bak geldi yorgun

cnm kangam üzülme ınş.düzelcek anlıyorum senı tmm sakın ol
sipid geldı bakr şimdık o
sanırım 1 tane resımkaldı değil mı
diğerı düzelmış

heycan yapmayın 1 dk hangi resim neden değişecek. site de mesaj editlemek yasak benim yetkim yok ama yardımcı olmayta çalışcam
ayakkabıllık resmi mi ?

krize girdim de sürekli konuşup durmuşum spidi haklısıni evet o ayakkabılık resmi

silinmesin sipidi sadece değişsin yeter bize yani o fotunun yerine başka foto

evet ben bulayım başka bir foto, eşşek kafam önce okuyaydım da kuralları eskisi gibi düşündüm nerden bileyim, bi daha yapmam böyle eşeklik söz öğrendim ama geç öğrendim (((

yorgunum dedim sana dimi panik yapma diye ben ne zaman panik yapsam hata yaparım panikli halimleyken sakinleşmeyi beklerim hep

sağlık olsun çook arkalarda kaldı sen bile arasan zor bulursun

bildiğin ayakkabılık neden bu kadar problem oldu onu anlayamadım.
Resim silip yerine başkasını koymak ile silmek aynı oluyor zaten bu bölümde benim yetkim yok.
ama gerekli kişiye mesaj yolladım gün içinde bakacaktır..

ya bişey sorabilir miyiiim yeni konu nasıl açılıyo önemli bi problemim var da onu yazmam gerekk cevap bekliyorum lütfenn

mandiş sorma kitlendim resmen panik bi insanım zaten normalde de her şeyin planlı, düzenlidir -oda olarak değil de yani ertesi gün ne edeceğimi planlarım gün evvelden. aksilikler de hemen paniğe sokar beni

sorma böcüşüm nasıl ders oldu her sitede, forumda uzun zamandır yapnmadığım bi şey yapacağım zaman kuralları hatim edicem baştan

özel bi ayakkabılık desem:) çok teşekkür ederim, ben de attım geyik topiği yetkililerine belki de değişemeyecek o da benim cezam olacak ayrı kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…