mandiş anladı durumu, evet beniçin çok önemli. eşinin bilmesi daha kötü değil böcüş, o sonuçta biliyor di mi gizli bir şey değil. burası benim içimi rahat rahat döktüğüm eski üzüntülerimi paylaştığım ve nişanlımla konuşmadığım şeyleri de konuştuğum yer, yani onun üzülmesine gerek olmayan şeyler vb. böyle bi durumda ben duygularımı tahatça paylaşamazdın onunla ayrıldığımızda ya da birleştiğimizde. ayrıca ailemden de sadece annem.
diğer topicte de biliyorsun sanki buradaki kızlar beni tanıyacak tanınacağım paranoyası sanıldı, o çok düşük bir ihtimal, yani dışarıdan gelip okurlarsa. ama pc evde gelenin açtığı bir yer, adresler habire çıkıyor anlıyor musun kangam, lütfen anla...
geyik bölümü yöneticilerine danıştım, onlardan gelecek cevaba göre durum belli olacak. speedye nasıl ulaşacağım of elim ayağım dondu ve geç kalıyorum ,işe((
elim ayağım dolandı kaldım resmen(( speedy bilir di mi gidişat ne olur diye, af yok mu hiç ya ((
elim ayağım dolandı kaldım resmen(( speedy bilir di mi gidişat ne olur diye, af yok mu hiç ya ((
sipidi yorgunun eklediği bir fotonun değişmesi lazım yardım edermisin
heycan yapmayın 1 dk hangi resim neden değişecek.site de mesaj editlemek yasak benim yetkim yok ama yardımcı olmayta çalışcam
ayakkabıllık resmi mi ?
heycan yapmayın 1 dk hangi resim neden değişecek.site de mesaj editlemek yasak benim yetkim yok ama yardımcı olmayta çalışcam
ayakkabıllık resmi mi ?
silinmesin sipidi sadece değişsin yeter bize yani o fotunun yerine başka foto
krize girdim de sürekli konuşup durmuşum spidi haklısıni evet o ayakkabılık resmi
evet ben bulayım başka bir foto, eşşek kafam önce okuyaydım da kuralları eskisi gibi düşündüm nerden bileyim, bi daha yapmam böyle eşeklik söz öğrendim ama geç öğrendim(((
bildiğin ayakkabılık neden bu kadar problem oldu onu anlayamadım.
Resim silip yerine başkasını koymak ile silmek aynı oluyor zaten bu bölümde benim yetkim yok.
ama gerekli kişiye mesaj yolladım gün içinde bakacaktır..
ya bişey sorabilir miyiiim yeni konu nasıl açılıyo önemli bi problemim var da onu yazmam gerekk cevap bekliyorum lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?