Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Slm kızlar burası hararetlenmiş epey.Yorgun sorun çözülür merak etme içini serin tut..

İlginç bir gün yaşadım bende,sevinç,üzüntü bir arada

sipidim teşekkürler

yorgun ferah ol inşallah halolur

böcük bu kangana sakinleştiri yapalım nasıl panik atakmış öğrenmiş olduk

boşver hayırdır ne oldu hamilemisin yoksa

Mandalin ağzını hayra aç yavv ne hamileliği

Bugün babannem ameliyat oldu.Onun o daha ayılmamış halini görünce çoküzüldüm.Hastanedeyken anlaştığım şirket ptesi işbaşı için çağırdı sevindim.Babannem bu akşam taburcu olacak dediler sevindim.Koltuğuma örtmek için örtü buldum istediğim gibi sevindim.Sonra ablam aradı doktora gittiğini söyledi.Kalbinde sorun varmış doktor ne olduğunu anlıyamıyorum demiş bir cihaz takmış yarına kadar üzerinde kalacak.Morali çok bozuk ağlıyor sürekli.Çocuğu daha 2.5 yaşında.Çok üzüldüm.Yarına kadar bekliyorum gidicem yanına yadaz burda kendi doktorumdan randevu alıp gelmesini istiyecem.Dua edin kızlar

karmaşık bir gün olmuş boşver. endişelenme sakın benim 2-3 arkadaşıma yapıldı aynı şey. ritm bozukluğu için takıyorlar onu. ölçüm yapacak. gerekli olursa yani benim arkadaşlarda öyle oldu ilaç veriyor. biri 3 ay biri 6 ay kullandı. biri yarıda bıraktı düşün hamile kalıp çocuk doğurdu bir şeyi de kalmadı maşallah. stres, kafein vb çok etkiliyor o sorunu. panik yaptıkça daha çok çarpıntısı olur. yani daldım ama o alet sanırım verdikleri umarım başka bir şey değildir. geçmiş olsun şimdiden.işin de hayırlı olsun tekrar bu arada.

boşver o altein adı holter miydi neydi sanırım, sakın panik olmasın bak arkadaşlardan biri panik oldukça çarpıntısı oluyodu ben işe kaçıyorum kızlar hoşça kalın...

Ritim bozukluğunu tespit etmişler yorgun ama birşey daha varmış 3 olasılık saymış doktor biri yaşlılarda görülüyormuş.O olmaz diye düşünüyorum demiş.Ama o olursada ameliyatmış.Diğerleri ilaçla tedavi.Kalp kapakçığından kan sızıyomuş.Ama tedavi için bir değer varmış ondan az olunca tedaviye gerek yok demiş doktor.Yarın bakalım ne çıkacak

inşallah güzel sonuçlar alırsınız boşver. müjdeni verirsin buradan. benim o arkadaşlardan bir tanesinde de kalp kapaçkçığı sorunu vardı, ailede varmış meğer zaten. ama dediğim gibi maşallahı var şu anda. ilaç bile almıyor. darısı başınıza sizin de.

kangamm

boşver karışık duygular ama hepsının sonu ıyı bıtmış ınş testler sonucundada ıyı sonuclar alırsınız

bugun hıc ıyı değilim
yazcak takatım yokgece geç dönduk yemekten sahura uyanıp bı yudumsu içip yattım
kocemı bıle uyandrmamışım
dünde zaten bı tatlı yedım
hem açım hem susuz
bıde dişimın ağrısı kulağıma vuruyo artı romatızmamda sızlıobıde abımler gelcek ev temızlenıp yemk yapmam lazım

geçmiş olsun kangam, aman diş ihmale gelmez, ne kadar gecikirsen tedavide sonrası daha acı olur unutma. 20 lik diş falansa da iltihap olmuştur dr.a git ilacını al ihmal etme sakın.

sahura kalkmadan oruç tutmaya da kalkma azıcık abla sözü dinle bakiiim (bak ablalığı kabul etmem ama senin iyiliğin için ne hallere düştüm:) )

kalabalık misafirin ne zaman gelecekti haftaya cuma mı, abinler ilk posta sanırım, kolay gelsinnn...

merhaba, sel topici bizlere bırakıp gitti maalesef. çok ender geliyor sanırım. bu arada ben sevgi kelebeğini hatırlıyorum ama hangi topicten bilemedim. bekleriz uğra bize de:)))

sağol canımın içiramazandan sonra gttcem cok sancım yok arada oluyo
ramazanı oruçlu gecırmek ıstıyorm tabı sağlık sorunlarımda daha fazla bişiyler cıkmazsa

sahura kalktımda uyku sersemı su ıcıp yatmışım sabah farkına vardımkocemı bıle kaldrmamışım

dün idi kangam dışarda verdık yemeği gectı gıttı
bugun abımler gelcek abım ve yengem

bugün cihazı çıkarmışlar.Doktorun anlam veremediği bişey varmış.Efor testine girecekmiş birde daha sonuçlanmadı Saolasın

bugün cihazı çıkarmışlar.Doktorun anlam veremediği bişey varmış.Efor testine girecekmiş birde daha sonuçlanmadı Saolasın

diğerlerini bilmiyorum ama en yakın arkadaşım olan da efor testine girmişti boşver. koşu bandında mı ne olmuştu. ben rutin sanıyordum ama. içini rahat tut, stres ve yediğine içtiğine dikkat kontrolü gerektiriyor genelde. dermansız dert olmasın. tabii insan korkuyor biz de o zaman nasıl korktuk ilk karşılaştığımızda ama çok şükür atlattılr hepsi. ama stres ve kafeine dikkat gerekiyor. inşallah kardeşin de böyle atlatır bir an önce.

kangaaa kocanı niye kaldırmadın yazık adama yav, uyku sersemi aklına gelmedi heralde.
h
ee dışarda verdiniz, ben de evde olacak diye endişelenmiştim yorulacaksın diye

uykusuzluktan adamı gözüm görmemış saat 10 pilim bıter benım ama eve geldık 1 de
dondurma yedık sahılde cekırdek derken gecoldu
yoruldum genede
arada kocemde kaynadı zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…