Ritim bozukluğunu tespit etmişler yorgun ama birşey daha varmış 3 olasılık saymış doktor biri yaşlılarda görülüyormuş.O olmaz diye düşünüyorum demiş.Ama o olursada ameliyatmış.Diğerleri ilaçla tedavi.Kalp kapakçığından kan sızıyomuş.Ama tedavi için bir değer varmış ondan az olunca tedaviye gerek yok demiş doktor.Yarın bakalım ne çıkacak
SEL cim merhaba topikini yeni gördüm tesadüfen girem içeri dedim
görüşmeyeli neler yapıyonuz bakem böcükümde burdaymış
geçmiş olsun kangam, aman diş ihmale gelmez, ne kadar gecikirsen tedavide sonrası daha acı olur unutma. 20 lik diş falansa da iltihap olmuştur dr.a git ilacını al ihmal etme sakın.
sahura kalkmadan oruç tutmaya da kalkma azıcık abla sözü dinle bakiiim (bak ablalığı kabul etmem ama senin iyiliğin için ne hallere düştüm:) )
kalabalık misafirin ne zaman gelecekti haftaya cuma mı, abinler ilk posta sanırım, kolay gelsinnn...
inşallah güzel sonuçlar alırsınız boşver. müjdeni verirsin buradan. benim o arkadaşlardan bir tanesinde de kalp kapaçkçığı sorunu vardı, ailede varmış meğer zaten. ama dediğim gibi maşallahı var şu anda. ilaç bile almıyor. darısı başınıza sizin de.
bugün cihazı çıkarmışlar.Doktorun anlam veremediği bişey varmış.Efor testine girecekmiş birde daha sonuçlanmadıSaolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?