Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Biz annemi kalpten kaybettik yorgun şimdi korkuyoruz en ufak şeyde

anladım cnm
kısa dönemde ınş.tez gıdıp tez gelır

boşver başınız sağolsun tatlım kalp ıhmale gelmıo
benımde anne tarafında var
40lı yaşlarda dedemı kaybettımtanımıyorum bıle en büyük abım bebekmış daha
yaklaşık 33 yıl falan olmuştur ananem dul
ınş.sorun cıkkmaz tatlım hastalık sebebı hep stres dıkkat etsın kendıne

merhaba, sel topici bizlere bırakıp gitti maalesef. çok ender geliyor sanırım. bu arada ben sevgi kelebeğini hatırlıyorum ama hangi topicten bilemedim. bekleriz uğra bize de:)))

anladım canım ..... bende seni hatırlıyorum :)))) ben cesur ve güzellerde vardım ordan hatırlıyo olabilirsin sende vardın sanırım o topikte
h geldın cnm benım
nerelerdesın sen
meleğin nasılcnsıyetı bellı mı

hoşbulduk tatlım
bundan sonra buralardayım inşallah
yani evde olduğum ve eşim yanmda olmadığı sürece
meleğim iyi çok şükür cinsiyeyi daha belli değil ama sanırım oğluşum olcak gibime geliyo bakalım hayırlısı

sen neler yaptın nasıl gidiyor evlilik neren hasta bakem geçmiş olsun

ohh evdesın yan gel yatşuan evde olmak ıcın neler neler verırdım
çalışmayı sevıomda orucum bıde sahurda su ıcıp yattım
dünden bişi yemedım
heryerım dökuluo:2:

hayrlısı olsun bencede oğlun olceklady ıle konuştum haftaya o da işe dönmesı lazım tabı ben baş ağrısından tarıh karışımı yapmıyorsam
kuzey kocaman olmuş
bu arada benım ablamda hamış 7 aylık
kızı olcek
bı kızı var 8 yasında

saolasın canım..

Stres zaten hepimizi mahfeden.Elde değilki

ben maalesef oruç tutamıyorum bu sene eşimde tutmuyo bize bu sene ramazan gelmedi yani :44:
dönsün ne tatilmiş kardeş birde boy boy faceden tatil fotolarını koydu senede 4-5 yer gezdi yalnış saymadıysam yaz ona geldi valla
oyyy iki tane kız hemi ne kaaa güzel

sorma tatıl ona yaradı arıyom şurdayımburdayım
şuraya gtcez daha dıo

evt ama erkek olsaydı ne guzel olurda bı kız bı erkek ama sağlık olsun
evde 3 kız olcek:86:enışteme Allah kolaylık versın ablam dahıl tabi

sağlık olsun hayırlı evlatlar olsunlar da kız erkek farketmez

gelsinler ya toplanak yine sarıböcükte gelsin diğer kızlarda gelsin herkesler evlendi dağıldı

Biz annemi kalpten kaybettik yorgun şimdi korkuyoruz en ufak şeyde

başınız sağ olsun tekrardan boşver. tabii ki böyle olunca kat kat daha panik olur insan.ama dilerim güzel haberlerini paylaşırsın haftaya buradan hep beraber oh çekeriz. ilaçla tedavi olacak bir durumdur en kötüsü inşallah. bizde de kalp var ailede. zaten yok yok ya neyse...

anladım canım ..... bende seni hatırlıyorum :)))) ben cesur ve güzellerde vardım ordan hatırlıyo olabilirsin sende vardın sanırım o topikte

alla allaa cesur ve güzelleri bilmiyorum ben ama merak ettim hihihi, tatlı bi arkadaş olarak kalmışsın ama aklımda tekrar hoş geldin, 2 kişilik bünyenle aramızda olmanı dilerim:)))

hımm o zaman günlükten falan kalmıştır belkim bi aralar her gün yazıyodum :)))) teşkür ederim tatlım hoşbulduk fırsat bulduğum anlarda burdayım inşallah

günaydın kızlar mutlu hayırlı haftalar olsun

sevgi kelebeği hoşgeldin

yorgun nasılsın yoğun mu işler

böcüküm kurtarmışsın kalabalıktan şimdi hergün birine gitsen ramazan biter davet ettiklerin bitmez he

boşvercim çom geçmiş olsun Allah şifa versin dermansız dert vermesin

tünaydın kızlaaar, mandiş bugün öğleden sonra başlıyor iş çok şükür ama hafta yoğun olacak genel olarak yine, napalım iş olsun diyorum, teselli ediyorum kendimi. bir dinlenemedim hafta sonu da, bu ustalar, mobilyacılar çıldırtacak bu arada bizi, ya off bugüne gün verip haber vermiyorlar biz sormasak. hepsi ertelendi. bir parça eksik getireceğiz diyorlar bekliyorsun ve aramasan daha da bekleyeceksin, pes yani. ne rahatlık anlamadım.

evet ya onların huyları adetleridir hiç bir zaman dedikleri günde gelmezler

evet ya onların huyları adetleridir hiç bir zaman dedikleri günde gelmezler

allahım ne olur bir daha içindeyken ev tadilatına mecbur bırakma beniii, yani bu kadar büyük, ufak tefek illa olacaktır tabii((

mandiş senin aspiratör işi ne oldu, son karar deliksiz mi oldu? geçen telaştan yorum yapamadım, mutfağının dolap kapakları yok muydu ben mi göremedim yanlış hatırlamıyorsam, ama çok dolap vardı sanki çok önemli, güle güle kullanırsın, geç eskitirsin inşallah. bizim mutfak dolabının altı resmen küf kokusu yerleşti gibi bu kış bir de o çıkacak gelecek ilkbahara erteleyemeyeceğiz sanırım. korktum bi de böcek falan yapar diye.

sahi kızlar banyoda sinek mi böcek mi diyordunuz, halloldu mu o iş?

ancak geldım napıysınız
ctesı program bozuldu gene faturalarla uğraştım
bugunde net yoktu yenı geldı

geçmişe bı bakım

tünaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun
nasılsınız bakim

tünaydın kendi adıma fenayım bayramı dört gözle bekliyorum
sen nasılsın

mühim ve uzun konulara parmak basmışsın önce sineklerden başlayım derzle çürümeye açılmaya başlayan ıslanan mobilyaları sıvadım açık yer kalmayacak şekilde tabi öncesinde kurttum şuanlık sinekler yok ama mobilyanın altı çökmüş gecici kaplama yaptım ama mobilyanın değişmesi şart artık taşınınca kiraya veririm kiracı yaptırsın kiradan düşsün

küf kokusu varsa yorgun değiş bence hazır her yerde kalkmışken böcekleniyor hele konu mutfak olunca daha mühim mobilyacına göstersen belki kurtarma şansı olabilir çürüyen yeri kesip sağlam bir parça takmak gibi en azından bir sene idare ederdi ama bence o şekil girme kışa

kapaklı halinin fotosu yok yorgun mutfağın tekrar eklerim fotoyu sorun değil

aspiratör delikli oldu sonunda deldirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…