nerden duydun cnm
anamm yazık
k valıdsı geldı mı acep
diğerlerini bilmiyorum ama en yakın arkadaşım olan da efor testine girmişti boşver. koşu bandında mı ne olmuştu. ben rutin sanıyordum ama. içini rahat tut, stres ve yediğine içtiğine dikkat kontrolü gerektiriyor genelde. dermansız dert olmasın. tabii insan korkuyor biz de o zaman nasıl korktuk ilk karşılaştığımızda ama çok şükür atlattılr hepsi. ama stres ve kafeine dikkat gerekiyor. inşallah kardeşin de böyle atlatır bir an önce.
kangaaa kocanı niye kaldırmadın yazık adama yav, uyku sersemi aklına gelmedi heralde.
h
ee dışarda verdiniz, ben de evde olacak diye endişelenmiştim yorulacaksın diye
merhaba, sel topici bizlere bırakıp gitti maalesef. çok ender geliyor sanırım. bu arada ben sevgi kelebeğini hatırlıyorum ama hangi topicten bilemedim. bekleriz uğra bize de:)))
h geldın cnm benım
nerelerdesın sen
meleğin nasılcnsıyetı bellı mı
anladım cnm
kısa dönemde ınş.tez gıdıp tez gelır
boşver başınız sağolsun tatlım kalp ıhmale gelmıo
benımde anne tarafında var
40lı yaşlarda dedemı kaybettımtanımıyorum bıle en büyük abım bebekmış daha
yaklaşık 33 yıl falan olmuştur ananem dul
ınş.sorun cıkkmaz tatlım hastalık sebebı hep stres dıkkat etsın kendıne
ohh evdesın yan gel yatşuan evde olmak ıcın neler neler verırdım
çalışmayı sevıomda orucum bıde sahurda su ıcıp yattım
dünden bişi yemedım
heryerım dökuluo:2:
hayrlısı olsun bencede oğlun olceklady ıle konuştum haftaya o da işe dönmesı lazım tabı ben baş ağrısından tarıh karışımı yapmıyorsam
kuzey kocaman olmuş
bu arada benım ablamda hamış 7 aylık
kızı olcek
bı kızı var 8 yasında
sorma tatıl ona yaradı arıyom şurdayımburdayım
şuraya gtcez daha dıo
evt ama erkek olsaydı ne guzel olurda bı kız bı erkek ama sağlık olsun
evde 3 kız olcek:86:enışteme Allah kolaylık versın ablam dahıl tabi
Biz annemi kalpten kaybettik yorgun şimdi korkuyoruz en ufak şeyde
anladım canım ..... bende seni hatırlıyorum :)))) ben cesur ve güzellerde vardım ordan hatırlıyo olabilirsin sende vardın sanırım o topikte
başınız sağ olsun tekrardan boşver. tabii ki böyle olunca kat kat daha panik olur insan.ama dilerim güzel haberlerini paylaşırsın haftaya buradan hep beraber oh çekeriz. ilaçla tedavi olacak bir durumdur en kötüsü inşallah. bizde de kalp var ailede. zaten yok yok ya neyse...
alla allaa cesur ve güzelleri bilmiyorum ben ama merak ettim hihihi, tatlı bi arkadaş olarak kalmışsın ama aklımda tekrar hoş geldin, 2 kişilik bünyenle aramızda olmanı dilerim:)))
tünaydın kızlaaar, mandiş bugün öğleden sonra başlıyor iş çok şükür ama hafta yoğun olacak genel olarak yine, napalım iş olsun diyorum, teselli ediyorum kendimi. bir dinlenemedim hafta sonu da, bu ustalar, mobilyacılar çıldırtacak bu arada bizi, ya off bugüne gün verip haber vermiyorlar biz sormasak. hepsi ertelendi. bir parça eksik getireceğiz diyorlar bekliyorsun ve aramasan daha da bekleyeceksin, pes yani. ne rahatlık anlamadım.
evet ya onların huyları adetleridir hiç bir zaman dedikleri günde gelmezler
tünaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun
nasılsınız bakim
tünaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun
nasılsınız bakim
allahım ne olur bir daha içindeyken ev tadilatına mecbur bırakma beniii, yani bu kadar büyük, ufak tefek illa olacaktır tabii((
mandiş senin aspiratör işi ne oldu, son karar deliksiz mi oldu? geçen telaştan yorum yapamadım, mutfağının dolap kapakları yok muydu ben mi göremedim yanlış hatırlamıyorsam, ama çok dolap vardı sanki çok önemli, güle güle kullanırsın, geç eskitirsin inşallah. bizim mutfak dolabının altı resmen küf kokusu yerleşti gibi bu kış bir de o çıkacak gelecek ilkbahara erteleyemeyeceğiz sanırım. korktum bi de böcek falan yapar diye.
sahi kızlar banyoda sinek mi böcek mi diyordunuz, halloldu mu o iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?