Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandiş doğru yoldasın, taviz tavizi doğuruyor bu taş kafalarda malum. sıkıntısını çekecek olsan da bir daha bu ilk seneniz gelmeyecek kimden bulursa bulsun onun sorunu, pişmanlığı iliklerine kadar işleyecek allahın sopası yok derler, sen yıl dönümünü planlamadan yollara düş et, ondan sonra anlayış yok hemşehrim:) di mi ama. bu arada şimdiden kutlu olsun 1. yılınız nice güzel yıllara girersiniz de bugünleri tebessümle hatırlarsınız inşallah.

kangam senin de eşine aslında olması gereken de bizimkiler işte diğer kazma erkekler yüzünden prim topluyor valla ben diyorum aslında bu düşünce yani yemekmiş vb bunların asli görev görülmemesi gereken ama kötü hemcinsleriniz yüzünden senin gibiler kıymete biniyonuz diye

boşver benden bile az geliyorsun sanırım iş yerinden girilmiyor muydu yoksa pardon öyle bir mesaj vardı di mi, memnunsundur umarım işinden, diğer firmaya geçmedin di mi ilk yerinde devamsın?

bakak

bugun yenı bı kıtaba başladım akşam olsada arabada okusam eve kadarbayramdada dan brown melekler ve şeytnları okudm kocem ıcınde dvdsnı aldım ızldık
o da okumuş kadar oldu

senin temizlik yapmaktan vaktin kaldımı böcüküm :):):)

herkeslere slmmm

bugün biraz erken çıktım.Sizler ne yapıyosunuz.

Böcük melekler ve şeytanları birkaç yıl önce okumuştum çok beğenmiştim.Dijital kaleyide tavsiye ederim

aslm boşver nasılsın

dimi yaa düşünsün dursun :)) amin yorgun cümlemiz inşallah

yorgun haklısın bu böcük bizim kötü örneğimiz

kangamm benım kocemı örnek gösterın o zaman

mandış akşamları onunla oturmamak ıcın gıttım odama okudum

kötü örnek mı

kötü örnek mı

bak işe yaramış sayesinde kitap bitmiş

kötü örneksin tabi bulaşık yemek temizlik iş herşeyi sen yapıyorsun atom karınca misali dolanıyorsun bu tür ev işlerini yapmayan eşlerinbden yardım bekleyen biz mazlumlarada senin gibi kötü örnekler hatırlatılıyor :)

ee bıde kuran okudumdedımya gtmese az daha kalsa hatim ındırcektım dıye

yok eşim yardımcıoluyo ama ben ıstemıyorum cnm cunku bı yerı düzeltrken dağıtır
ama bazen bakıyom corap cıkartılmış atılmış köşeye tuttuğum gıbı kulağından doğru banyo sepetıne öle öle eğıttım
şimdık daha evcıl oldu

:)
bizimkindede kapılara eşya asma hastalığı var anasının evinde dolap yokmuş sanırım

bizimkindede kapılara eşya asma hastalığı var anasının evinde dolap yokmuş sanırım

herhalde yokmuş
bende yenı düzene sokuyorum işte yardımcı olması falan bazende aman yapma dıyom gercekten daha cok dağıtır
ben ederım herşeyı aman aman

selam kızlar eve uğradım ama birazdan yine gidicem off tatil falan yapmamış gibi hissediyorum, bir de angarya işler olmasa da kendi işlerimi yapıyor olsam gam yemiycem ama pöff sabır sabırrr...

dimi yaa düşünsün dursun :)) amin yorgun cümlemiz inşallah

yorgun haklısın bu böcük bizim kötü örneğimiz

kesinlikle! ama benim cevap hazır: bizde böyle şekerim!:)))

kötü örnek mı

ya örneklik birkaç kişiler işte kendi aralarında ama böbürleniyorlar bununla utanmadan, sanki ev hanımı almışlar da, alacaklar da ben işte yoruluyom evde her şeyi sen yap deme hakları varmış gibi bak yemek vb beklemiyoruz diye hint kumaşı kılığına girmelerine sinir oluyorum ben:)))

:13:

benimkine öyle de yapılmıyor, elimi sürmüyorum öyle bir durum olduğunda gidiyor geliyor bakıyor, e alıverseydin falan az ye de uşak tut diyorum, tıpış tıpış hallediyor işlerini
işte kötü örneksin yaparım deme yapamıyorum de yapsın öğrensin

bu arada sende adaysın şefffafa

bence de, ne yaparsa kabulumdür, ister eğri ister tatsız olsun motivasyon şart

ne şeffafı anaa transparan mı giyincen böcüşüm

bizim düzen ve dağınıklıklı huylarımız aynı şaka gibi genelde,o benden daha dağınık yani abuk dağınıklıkları oluyor tabii ama aşırı rahatsız eden bir durum yok allahtan bir tek sofrada bulaşık bırakma huyu sinir ediyor ama ben de otomatik toplarım çok sorun değil de bazen tembellikten olmadık yerde olmadık şeyler böyle hale geliyordum eskiden artık tutuyorum kendimi bi süre sonra kendi fark ediyor

şeffaf odada böcük le ben adayız onu diyorum

sehpayı ekleyecektin hani

hakılsıısn valla yorgun bizde böyle

tülleri tezyem aldı istanbuldan burada metresi 58 olan geçen sene modeli istanbulda enson çıkan model 20 tl farka bak ya

mesaim bitti çıkıyorum yarın ayrıntılı yazarım tekrar

ekledim mandiş değişik geldi ama ahşap değil sanırım diğer renkleri pvc cinsi gibi duruyordu cam desem cam değil anlamadım ama farklı şu kk daki evgör ün sitesinden buldum daha ne farklı sehpalar buldum nerelerde ama hep büyük yahu((

aha istanbulda ucuz olan şeyler de varmış desene:)))

işte kötü örneksin yaparım deme yapamıyorum de yapsın öğrensin

bu arada sende adaysın şefffafa

kız ben anlatamıyor muyum benım herıf becerıksız
bı işş ederse arkasına adam lazım
tmm coğu zaman edıo ama mutfağa sokmam mesela
anam bı çorba karıştır desem duvar dahı corba oluyobı kez koca yağlı tavayı devırdı halı dolap kalmadı
ama diğer işlerde kullanımlı

he kanga mandış ıle ben transparan olarak cıkcaz meydanlara resımde eklemeden olmas tabısıulaa kanga alemsın yaa
kocem yaşatır mı benı:18:ben evde bılem cıplak dolaşamam ayol:78:
seffaf oda secılen bı üye haftalık konuk oluyo ve sorular soruyorsun

anam uşaklarıda yok kusura bakmasın kımse
ben koceme derım sende çalışıyon bende :82:yap bakalım yardımını

işte bu beceriksizlik değil pratiksizlikten kangam, yoksa her insan evladını yapabileceği şeyler, bak otellerden restoranlarda aşçılar garsonlar hep erkek misal)) he ama diğer işlerde kullanışlıysa dediğin gibi mutfağa girmese de olur tabii ama o zaman sen etmiycven diğer işleri

ay koptum şimdi valla anlamamıştım mandiş de dalga geçti sandım hani güneri civaoğlunun programına gitcez diye şimdi açıklayınca hatırladım virkaç sene önce galiba vardı öyle bir şey evde niye dolanmıyon ayol:92:

sende başkasına at angaryaları yorgun azcık çığır ağlan boynunu bük filan gerçi patrondan geliyorsa zorda Allah yardımcın olsun

çok meraklılarsa dinlenmeye uzanmaya hiç iş yapmamaya ev hanımı alaydılar yada bize aynı maaşı her ay taktim etselerdi evde çalışsaydık

güzel miş yorgun hemde çok beğendim bu tarz şeyleri hep beğenmişimdir tavlata altına sığar gibime geldi

istanbul ucuz tabi buradaki fiyatların yarısı genelde giyim kumaş ev eşyası bunlar istanbulda ucuz bize göre buradada yiyecek ucuz size göre

devirsin canım ardından halıyıda etrafıda kendi temizlerse bir dahakine daha dikkatli olur zamanla senden daha titiz çıkar

ayy koptum

nasılsınız arkadaslar _?

iii sen nasılsın nysia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…