bakak
bugun yenı bı kıtaba başladım akşam olsada arabada okusam eve kadarbayramdada dan brown melekler ve şeytnları okudm kocem ıcınde dvdsnı aldım ızldık
o da okumuş kadar oldu
herkeslere slmmm
bugün biraz erken çıktım.Sizler ne yapıyosunuz.
Böcük melekler ve şeytanları birkaç yıl önce okumuştum çok beğenmiştim.Dijital kaleyide tavsiye ederim
mandiş doğru yoldasın, taviz tavizi doğuruyor bu taş kafalarda malum. sıkıntısını çekecek olsan da bir daha bu ilk seneniz gelmeyecek kimden bulursa bulsun onun sorunu, pişmanlığı iliklerine kadar işleyecek allahın sopası yok derler, sen yıl dönümünü planlamadan yollara düş et, ondan sonra anlayış yok hemşehrim:) di mi ama. bu arada şimdiden kutlu olsun 1. yılınız nice güzel yıllara girersiniz de bugünleri tebessümle hatırlarsınız inşallah.
kangamsenin de eşine aslında olması gereken de bizimkiler işte diğer kazma erkekler yüzünden prim topluyor valla ben diyorum aslında bu düşünce yani yemekmiş vb bunların asli görev görülmemesi gereken ama kötü hemcinsleriniz yüzünden senin gibiler kıymete biniyonuz diye
boşver benden bile az geliyorsun sanırım iş yerinden girilmiyor muydu yoksa pardon öyle bir mesaj vardı di mi, memnunsundur umarım işinden, diğer firmaya geçmedin di mi ilk yerinde devamsın?
kangamm benım kocemı örnek gösterın o zaman
mandış akşamları onunla oturmamak ıcın gıttım odama okudum
kötü örnek mı
bak işe yaramış sayesinde kitap bitmiş
kötü örneksin tabi bulaşık yemek temizlik iş herşeyi sen yapıyorsun atom karınca misali dolanıyorsun bu tür ev işlerini yapmayan eşlerinbden yardım bekleyen biz mazlumlarada senin gibi kötü örnekler hatırlatılıyor :)
ee bıde kuran okudumdedımya gtmese az daha kalsa hatim ındırcektım dıye
yok eşim yardımcıoluyo ama ben ıstemıyorum cnm cunku bı yerı düzeltrken dağıtır
ama bazen bakıyom corap cıkartılmış atılmış köşeye tuttuğum gıbı kulağından doğru banyo sepetıne öle öle eğıttım
şimdık daha evcıl oldu
:)
bizimkindede kapılara eşya asma hastalığı var anasının evinde dolap yokmuş sanırım
herhalde yokmuş
bende yenı düzene sokuyorum işte yardımcı olması falan bazende aman yapma dıyom gercekten daha cok dağıtır
ben ederım herşeyı aman aman
dimi yaa düşünsün dursun :)) amin yorgun cümlemiz inşallah
yorgun haklısın bu böcük bizim kötü örneğimiz
kangamm benım kocemı örnek gösterın o zaman
mandış akşamları onunla oturmamak ıcın gıttım odama okudum
kötü örnek mı
bak işe yaramış sayesinde kitap bitmiş
kötü örneksin tabi bulaşık yemek temizlik iş herşeyi sen yapıyorsun atom karınca misali dolanıyorsun bu tür ev işlerini yapmayan eşlerinbden yardım bekleyen biz mazlumlarada senin gibi kötü örnekler hatırlatılıyor :)
ee bıde kuran okudumdedımya gtmese az daha kalsa hatim ındırcektım dıye
yok eşim yardımcıoluyo ama ben ıstemıyorum cnm cunku bı yerı düzeltrken dağıtır
ama bazen bakıyom corap cıkartılmış atılmış köşeye tuttuğum gıbı kulağından doğru banyo sepetıne öle öle eğıttım
şimdık daha evcıl oldu
işte kötü örneksin yaparım deme yapamıyorum de yapsın öğrensin
bu arada sende adaysın şefffafa
:)
bizimkindede kapılara eşya asma hastalığı var anasının evinde dolap yokmuş sanırım
şeffaf odada böcük le ben adayız onu diyorum
sehpayı ekleyecektin hani
hakılsıısn valla yorgun bizde böyle
tülleri tezyem aldı istanbuldan burada metresi 58 olan geçen sene modeli istanbulda enson çıkan model 20 tl farka bak ya
mesaim bitti çıkıyorum yarın ayrıntılı yazarım tekrar
işte kötü örneksin yaparım deme yapamıyorum de yapsın öğrensin
bu arada sende adaysın şefffafa
kız ben anlatamıyor muyum benım herıf becerıksız
bı işş ederse arkasına adam lazım
tmm coğu zaman edıo ama mutfağa sokmam mesela
anam bı çorba karıştır desem duvar dahı corba oluyobı kez koca yağlı tavayı devırdı halı dolap kalmadı
ama diğer işlerde kullanımlı
he kanga mandış ıle ben transparan olarak cıkcaz meydanlara resımde eklemeden olmas tabısıulaa kanga alemsın yaa
kocem yaşatır mı benı:18:ben evde bılem cıplak dolaşamam ayol:78:
seffaf oda secılen bı üye haftalık konuk oluyo ve sorular soruyorsun
anam uşaklarıda yok kusura bakmasın kımse
ben koceme derım sende çalışıyon bende :82:yap bakalım yardımını
selam kızlar eve uğradım ama birazdan yine gidicem off tatil falan yapmamış gibi hissediyorum, bir de angarya işler olmasa da kendi işlerimi yapıyor olsam gam yemiycem ama pöff sabır sabırrr...
kesinlikle! ama benim cevap hazır: bizde böyle şekerim!:)))
ya örneklik birkaç kişiler işte kendi aralarında ama böbürleniyorlar bununla utanmadan, sanki ev hanımı almışlar da, alacaklar da ben işte yoruluyom evde her şeyi sen yap deme hakları varmış gibi bak yemek vb beklemiyoruz diye hint kumaşı kılığına girmelerine sinir oluyorum ben:)))
:13:
benimkine öyle de yapılmıyor, elimi sürmüyorum öyle bir durum olduğunda gidiyor geliyor bakıyor, e alıverseydin falan az ye de uşak tut diyorum, tıpış tıpış hallediyor işlerini
bence de, ne yaparsa kabulumdür, ister eğri ister tatsız olsun motivasyon şart
ne şeffafı anaa transparan mı giyincen böcüşüm
bizim düzen ve dağınıklıklı huylarımız aynı şaka gibi genelde,o benden daha dağınık yani abuk dağınıklıkları oluyor tabii ama aşırı rahatsız eden bir durum yok allahtan bir tek sofrada bulaşık bırakma huyu sinir ediyor ama ben de otomatik toplarım çok sorun değil de bazen tembellikten olmadık yerde olmadık şeyler böyle hale geliyordum eskiden artık tutuyorum kendimi bi süre sonra kendi fark ediyor
Eki Görüntüle 252796
ekledim mandiş değişik geldi ama ahşap değil sanırım diğer renkleri pvc cinsi gibi duruyordu cam desem cam değil anlamadım ama farklı şu kk daki evgör ün sitesinden buldum daha ne farklı sehpalar buldum nerelerde ama hep büyük yahu((
aha istanbulda ucuz olan şeyler de varmış desene:)))
kız ben anlatamıyor muyum benım herıf becerıksız
bı işş ederse arkasına adam lazım
tmm coğu zaman edıo ama mutfağa sokmam mesela
anam bı çorba karıştır desem duvar dahı corba oluyobı kez koca yağlı tavayı devırdı halı dolap kalmadı
ama diğer işlerde kullanımlı
he kanga mandış ıle ben transparan olarak cıkcaz meydanlara resımde eklemeden olmas tabısıulaa kanga alemsın yaa
kocem yaşatır mı benı:18:ben evde bılem cıplak dolaşamam ayol:78:
seffaf oda secılen bı üye haftalık konuk oluyo ve sorular soruyorsun
anam uşaklarıda yok kusura bakmasın kımse
ben koceme derım sende çalışıyon bende :82:yap bakalım yardımını
nasılsınız arkadaslar _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?