- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
işte bu beceriksizlik değil pratiksizlikten kangam, yoksa her insan evladını yapabileceği şeyler, bak otellerden restoranlarda aşçılar garsonlar hep erkek misal)) he ama diğer işlerde kullanışlıysa dediğin gibi mutfağa girmese de olur tabii ama o zaman sen etmiycven diğer işleri
ay koptum şimdi valla anlamamıştım mandiş de dalga geçti sandım hani güneri civaoğlunun programına gitcez diye şimdi açıklayınca hatırladım virkaç sene önce galiba vardı öyle bir şeyevde niye dolanmıyon ayol :92:
devirsin canım ardından halıyıda etrafıda kendi temizlerse bir dahakine daha dikkatli olur zamanla senden daha titiz çıkar
ayy koptum
üşenmiyorsun dimi tek tek o parmacıkları boyamaya
ya kanga öle ama benımkı becerıksuzorayı toplasa başka yerı döker olan bana olur emınım ama diğer işlerı edıo bende başka iş edıom
acımak yk
yok yapamaz cnm aman onunla uğraşmam mutfak benımvırmem kımselere
bekarkende hıc mutfaktan cıkmazdım
ablamlarla oda oda ayırır herkes kendı alanını temızlerdı bende her h sonu mutfakta saatlerce kalırdım
Eki Görüntüle 253101
üşenmıyorm hatta eskı ocemı sılıp lahana sardım sonra sürdüm bunu
ptesı yeşil salı petrol mavısı dün turuncu bugunde bu renktı
yarın pastel tonu seccem
ayyy hazır yemeklerde olmasa benim kim kurtarıcım olurdu mutfak işi hiç bana göre değil hele ocağı silme işi iğğ eşim yapıyor onları
ne diyim ki sana kelimeler tükendi atomsun sen hiç oje sürmedim hevesimde olmadı en fazla parlatıcı sürmüşümdür oda bir saat durabilmiştir :)
yarın şeftalli tonlarında sür böcük o renk birde açık beyaz ve fransız birşeyi var ya ikisi hoşuma gidiyor başkasının ellerinde ama kendimde hayatta sevmem
senden garu olmas
ocağı adam sılıyo sen tv seyret ohhh
yok ya benımkı kesın cızer ben onlara onca para harcadım kendımı ceyıs alcam dıye prçaladım gecen bı tabağımı kırdı içimgıttı
aynı renk bulamıyorum
Allahtan büyük takımdan deıldı bıkezde saklama kabmı kırdı setı bozdu sokmam daha onu
ben daha bişikırmadımaman aman
senın için sürcem yarın ama bakım var mıydı bende şeftalı tonu
cok var sayısını bılmım ama hatrlamıyorum şuan
:78::78::78:atomum ben atommmm
ayy bende öyle kırdım en sevdiğim takımın tabaklarından iki tanesini hemde büyük takım hele kırdığım kupalar az değil
eşimde bir çay bardağı çatlattı bugüne kadar
beyaz lahana varmı pazarda onun sarması dimi yaptıkların
sür böcük şeker duruyorlar
sarma var bendede akşam dolaptan çıkardım pişirdim karalahana sarması benimkide böcük sen beyaz ben kara lahana sarması yiycez
ne zaman sardıydın
ohh afıyet olsunn bızlere
annem sardı bende buzluğa koydum şimdi çıkarıp pişiriyorum :)))
oh annen yapsın sana pişirmek kalsın
bu akşamda hamsi yapacakmış anneme gidiyoruz
o zaman sarma kalsın
ayy cnm cektı ama hamsı ıcın yağmur yağmasını beklıom
bırazdaha serın olsun ıstıyomm
sen benım yerımede yersın
ne güzel annen yakınbıde bana bak yılda bı zor göruyom
canım yakın değilki inşallah taşındığımda yakın olacam
üzülme canım
sende başkasına at angaryaları yorgun azcık çığır ağlan boynunu bük filan gerçi patrondan geliyorsa zorda Allah yardımcın olsun
çok meraklılarsa dinlenmeye uzanmaya hiç iş yapmamaya ev hanımı alaydılar yada bize aynı maaşı her ay taktim etselerdi evde çalışsaydık
güzel miş yorgun hemde çok beğendim bu tarz şeyleri hep beğenmişimdir tavlata altına sığar gibime geldi
istanbul ucuz tabi buradaki fiyatların yarısı genelde giyim kumaş ev eşyası bunlar istanbulda ucuz bize göre buradada yiyecek ucuz size göre
devirsin canım ardından halıyıda etrafıda kendi temizlerse bir dahakine daha dikkatli olur zamanla senden daha titiz çıkar
ayy koptum
iii sen nasılsın nysia
ayyy hazır yemeklerde olmasa benim kim kurtarıcım olurdu mutfak işi hiç bana göre değil hele ocağı silme işi iğğ eşim yapıyor onları
ne diyim ki sana kelimeler tükendi atomsun sen hiç oje sürmedim hevesimde olmadı en fazla parlatıcı sürmüşümdür oda bir saat durabilmiştir :)
yarın şeftalli tonlarında sür böcük o renk birde açık beyaz ve fransız birşeyi var ya ikisi hoşuma gidiyor başkasının ellerinde ama kendimde hayatta sevmem
bu akşamda hamsi yapacakmış anneme gidiyoruz
ne güzel
ben hep uzağım zaten kafamı bu konu cok karıştırıyo
karşıdan annemlerden abımlerden ayrılınca cok üzülüyorum
yanlarına taşınmayı düşünuyorum
ama işimde süper ne etcem bılmem
kangamm böcüşümm toplu yazam dedim, ocelerin pembe mi turuncuya mı çalıyo anlayamadım şeker gibi, turuncuya çalan renk acep mandişin şeftali dediği mi süper oluyor bu yaz taktıkm daDD ben kışın daha çok sürüyorum ellerime yazın ayaklarıma:))) lahana mevsimi kkışın değil mi yav, nerden buldun buzluktan mı kangam, afiyet şeker olsun. ama ben oje çıkarınca yemeğe elleyemiyorum aseton oje kokusu var gibi geliyor takıntı işte e bir de bahane maksat yemekle işim olmasın
aileye yakın olmak çok önemli bence ama bir o kadar da önemlisi işte huzur, çok iyi düşünmen lazım şimdi nasıl olsa kurtarıyorsun kendini sadece çocuk olursa uzaklık sorun olacak sanırım yakınında bakacak kimse yoksa ya da bakıcı tutmayacaksan.ben insanlar gibi olamıyorum göze alamam uzakta olmayı biraz alışkanlıkla da ilgisi var sanırım, kimisi alışkın oluyor ya da düşkün olmuyor sanırım. sen hep özlüyorsun senin patron karşıya iş açmaz mı bi ağzını arasana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?