Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ya kanga öle ama benımkı becerıksuz orayı toplasa başka yerı döker olan bana olur emınım ama diğer işlerı edıo bende başka iş edıom
acımak yk

devirsin canım ardından halıyıda etrafıda kendi temizlerse bir dahakine daha dikkatli olur zamanla senden daha titiz çıkar

ayy koptum

yok yapamaz cnm aman onunla uğraşmam mutfak benımvırmem kımselere
bekarkende hıc mutfaktan cıkmazdım
ablamlarla oda oda ayırır herkes kendı alanını temızlerdı bende her h sonu mutfakta saatlerce kalırdım

ayyy hazır yemeklerde olmasa benim kim kurtarıcım olurdu mutfak işi hiç bana göre değil hele ocağı silme işi iğğ eşim yapıyor onları

Eki Görüntüle 253101

üşenmıyorm hatta eskı ocemı sılıp lahana sardım sonra sürdüm bunu

ptesı yeşil salı petrol mavısı dün turuncu bugunde bu renktı
yarın pastel tonu seccem

ne diyim ki sana kelimeler tükendi atomsun sen hiç oje sürmedim hevesimde olmadı en fazla parlatıcı sürmüşümdür oda bir saat durabilmiştir :)
yarın şeftalli tonlarında sür böcük o renk birde açık beyaz ve fransız birşeyi var ya ikisi hoşuma gidiyor başkasının ellerinde ama kendimde hayatta sevmem

senden garu olmas
ocağı adam sılıyo sen tv seyret ohhh
yok ya benımkı kesın cızer ben onlara onca para harcadım kendımı ceyıs alcam dıye prçaladım gecen bı tabağımı kırdı içimgıttı
aynı renk bulamıyorum
Allahtan büyük takımdan deıldı bıkezde saklama kabmı kırdı setı bozdusokmam daha onu
ben daha bişikırmadım aman aman

senın için sürcem yarın ama bakım var mıydı bende şeftalı tonu
cok var sayısını bılmım ama hatrlamıyorum şuan
:78::78::78:atomum ben atommmm

ayy bende öyle kırdım en sevdiğim takımın tabaklarından iki tanesini hemde büyük takım hele kırdığım kupalar az değil
eşimde bir çay bardağı çatlattı bugüne kadar

beyaz lahana varmı pazarda onun sarması dimi yaptıkların

sür böcük şeker duruyorlar

benım yengem var mutfağa gırdığı an ses gelıyocok sakardır kendıde der
ben mutfağa sokmuyorum onu
gercı ben kımseyı mutfağıma sokmuyorum
yardım falanda ıstemım
mıç kadar yer zaten bunalırım
kocen bana çekmış

süürcem cnm senın ıcınama önce bakım var mı
he bu araada evt lahana cnm
eşim almış bıraz karttı

sarma var bendede akşam dolaptan çıkardım pişirdim karalahana sarması benimkide böcük sen beyaz ben kara lahana sarması yiycez

bu akşamda hamsi yapacakmış anneme gidiyoruz

o zaman sarma kalsın
ayy cnm cektı ama hamsı ıcın yağmur yağmasını beklıom
bırazdaha serın olsun ıstıyomm
sen benım yerımede yersın
ne güzel annen yakınbıde bana bakyılda bı zor göruyom

canım yakın değilki inşallah taşındığımda yakın olacam
üzülme canım

canım yakın değilki inşallah taşındığımda yakın olacam
üzülme canım

ne güzel
ben hep uzağım zaten kafamı bu konu cok karıştırıyo
karşıdan annemlerden abımlerden ayrılınca cok üzülüyorum
yanlarına taşınmayı düşünuyorum
ama işimde süper ne etcem bılmem

imdaaat diyorum başka da demiyorum ay isyanlardayım of bu eylül bi geçse rahatlar mıyım acaba off...

mandiş maalesef eski olmanın dezavantajını yaşıyorum, şuna buna atma şansım yok o ne bilsin ki senin fikrin önemli vb şekilde cevapla başımı ağrıtıyorlar gene, sanki ben anamın karnında tecrübe edindim ya, üzerimden atmaya çalıştıklarımla bu kadar bunalmış durumdayım düşün ayrıca patron merkezli her hareket bizde, millete hayır dersem onu sokuyorlar araya ona da hayır denmiyor maalesef iş konusunda...

valla ben ev hanımı olmaya da razı değilim çalışırım kazanırım sonra or parayla hazır şeyler alır ya da işimi yaptırırım başkası da poara kazanır ekonomi canlnır diyorum

çok hoş geldi bana da ama tavla büyük sığmaz buna maalesef bir de işte malzemesi tahta değil snaırım gerçi internet sitesi zten. bu arada decortie diye bir mobilya vb sitesi var off diyorum mandiş offf ama çanakkale'de merkezleri netten satış yapıyorlar sehpalar kitaplıklar hem güzel hem ucuz denesek mi acaba diyoruz ucuz bir parçayla.

ahahaha koptum kendi temzilerse tabii di mi bir daha dikkatli olur

hazır yemek derken annenin yaptıkları mı marketlerden hazır köfte vb mi hazır yemek benim ilgi alanım bu konuda da fikirlerine açığım mandişşş valla seni takipteyim, ev işi, yemek işi tadilatDD

bu akşamda hamsi yapacakmış anneme gidiyoruz

hah işte konuşmuştuk ya mandiş allah sağlık verirse bizi görüyorum sizde şu anda

kangamm böcüşümm toplu yazam dedim, ocelerin pembe mi turuncuya mı çalıyo anlayamadım şeker gibi, turuncuya çalan renk acep mandişin şeftali dediği mi süper oluyor bu yaz taktıkm daDD ben kışın daha çok sürüyorum ellerime yazın ayaklarıma:))) lahana mevsimi kkışın değil mi yav, nerden buldun buzluktan mı kangam, afiyet şeker olsun. ama ben oje çıkarınca yemeğe elleyemiyorum aseton oje kokusu var gibi geliyor takıntı işte e bir de bahane maksat yemekle işim olmasın

aileye yakın olmak çok önemli bence ama bir o kadar da önemlisi işte huzur, çok iyi düşünmen lazım şimdi nasıl olsa kurtarıyorsun kendini sadece çocuk olursa uzaklık sorun olacak sanırım yakınında bakacak kimse yoksa ya da bakıcı tutmayacaksan.ben insanlar gibi olamıyorum göze alamam uzakta olmayı biraz alışkanlıkla da ilgisi var sanırım, kimisi alışkın oluyor ya da düşkün olmuyor sanırım. sen hep özlüyorsun senin patron karşıya iş açmaz mı bi ağzını arasana:)))

Yorgun iş yerinden girmiyorum.Mesai başlayana kadar gireyim dedim bugün.İlk iş yerimdeyim.Diğer taraf alım işlemlerimi uzun tutuyormuş.Olumlu olumsuz muhakak arıyorlarmış daha ses yok bakalım nasip.

Haydi ben kaçtım kendinize dikkat edin

pempee bugunkıler turuncu cnmmandış için aradım ama şeftalı bulamadım her renk var o yokama alcemm merak etmen
bende kışın süremem ayak parmaklarıma hıc sürmuyorum
sebebı cok
bırıncı ve en önemlı sebebı diizi çekımlerıçok sık bızde cok zor oluyo sılmek ayak parmaklarımı bıde kalma ıhtımali daha yüsekhem zaten ben kışın ayak parmakları kapalı yzında genelde spor takldığımdan görünmuo nasılsa
kışa gırdık ya kangamhava akşamları buz gıbı herkes hırkalı(ben harıç)baktım vardı aldım
ıyıde ettım güzelde olmuş:78:ellerıme sağlık

kocayı bulunca acele ettık işi burda dıye geldık buralaraannem o kadar dedı sen bızsız edemezsın gtme o gelsın burdan iş bulsun dıye
ama aşk gözü kör ettı
düğün günüde tak ettı kafama ama gec kalmıştık
nolcak bılmem ama burda yapamıyorum kımsemyok hamıle olsam kocem gececı olsa sancım olsa kapısını calcak kımsem yok
işime gelınce böle bı iş bulmamda mümkün değil
bılmem nolcak
zaten eğer cocuk düşünürsem dıycem patrona
hamış olduğumu öğrendığim anda yanı akşam 4 te cıkarsam ctesı işe gelmezsem devam edım yoksa burda yapamam dıye
kabul eder gıbı ama etmezsede üzülmem ne edım
bebeme annem bakcek bu arada
annem üzülme sen ben gelır kalırım sende dıo ama babam annemsız edemez babamda bende edemez
duramaz nolcak bılmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…