cıks olmadı böcük açık uçuk renkle benim dediğim
imdaaat diyorum başka da demiyorum ay isyanlardayım of bu eylül bi geçse rahatlar mıyım acaba off...
mandiş maalesef eski olmanın dezavantajını yaşıyorum, şuna buna atma şansım yok o ne bilsin ki senin fikrin önemli vb şekilde cevapla başımı ağrıtıyorlar gene, sanki ben anamın karnında tecrübe edindim ya, üzerimden atmaya çalıştıklarımla bu kadar bunalmış durumdayım düşün ayrıca patron merkezli her hareket bizde, millete hayır dersem onu sokuyorlar araya ona da hayır denmiyor maalesef iş konusunda...
valla ben ev hanımı olmaya da razı değilimçalışırım kazanırım sonra or parayla hazır şeyler alır ya da işimi yaptırırım başkası da poara kazanır ekonomi canlnır diyorum
çok hoş geldi bana da ama tavla büyük sığmaz buna maalesef bir de işte malzemesi tahta değil snaırım gerçi internet sitesi zten. bu arada decortie diye bir mobilya vb sitesi var off diyorum mandiş offf ama çanakkale'de merkezleri netten satış yapıyorlar sehpalar kitaplıklar hem güzel hem ucuz denesek mi acaba diyoruz ucuz bir parçayla.
ahahaha koptum kendi temzilerse tabii di mi bir daha dikkatli olur
hazır yemek derken annenin yaptıkları mı marketlerden hazır köfte vb mi hazır yemek benim ilgi alanım bu konuda da fikirlerine açığım mandişşş valla seni takipteyim, ev işi, yemek işi tadilatDD
hah işte konuşmuştuk ya mandiş allah sağlık verirse bizi görüyorum sizde şu anda
kangamm böcüşümm toplu yazam dedim, ocelerin pembe mi turuncuya mı çalıyo anlayamadım şeker gibi, turuncuya çalan renk acep mandişin şeftali dediği mi süper oluyor bu yaz taktıkm daDD ben kışın daha çok sürüyorum ellerime yazın ayaklarıma:))) lahana mevsimi kkışın değil mi yav, nerden buldun buzluktan mı kangam, afiyet şeker olsun. ama ben oje çıkarınca yemeğe elleyemiyorum aseton oje kokusu var gibi geliyor takıntı işte e bir de bahane maksat yemekle işim olmasın
aileye yakın olmak çok önemli bence ama bir o kadar da önemlisi işte huzur, çok iyi düşünmen lazım şimdi nasıl olsa kurtarıyorsun kendini sadece çocuk olursa uzaklık sorun olacak sanırım yakınında bakacak kimse yoksa ya da bakıcı tutmayacaksan.ben insanlar gibi olamıyorum göze alamam uzakta olmayı biraz alışkanlıkla da ilgisi var sanırım, kimisi alışkın oluyor ya da düşkün olmuyor sanırım. sen hep özlüyorsun senin patron karşıya iş açmaz mı bi ağzını arasana:)))
numarası yada resmı varsa göster bakım:97:
114 nolu demı
daha mı koyusu daha mı acığı
sanırım daha koyusu
tmm len alcem bundan bulursam daha koyusundan
114 de olabilir 05 de koyu değil böcük benim dediğim açık pastel tonları beyaza bakan açık renkler hani çocukken yediğimiz küçük lokumlar olursa uzun uzun küçük şekerlemeler onların renklerinde
he anladımmmandış valla bulduğumu alırım
lokum rengı desem çakmazlar
ben bıkaç ton alım
onlar cahilse biz ne yapalım dimi hıh lokum renginden çakmıyorlar
böcük sen en iyisi hoşuna gideni al sonuçta sen kullancan
heçç
yok ya ben severım onuda alcemm
birde o fransız şeyinden yap ozaman oda güzel duruyor
onu cok sevıyorum ama kendım yapamıyorum
haftalık manıküre gıdınce yaptırıyorum
bıde yüzük parmaklarıma papatya çiziyoo kadınharıka oluo
heh onlar var birde rengarenk çiçekli böcekli sevmiyorum onu ben
çiçeklendiğin zaman çek fotosunu böcük merak ettim
tmm cnm
yarın 12 de cıkcamkarşıya gtcez mevlut var
bebe mevlutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?