Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

eski olmak aslında bazen işe yarar kıdemlisindir gel canım öğreteyim dersin bir kez gösterirsin patrona dersin öğrettim ama yapmıyor kendi düşünsün

ekonomi zaten bizim yüzümüzden canlı yorgun biz hanımlar olmasak ülke ekonomisi biterdi

yorgun ağaç alması şartmı onun malzemesi hafiftir yani ağaçtan daha kolay yer değişikliği yaparsın

bakayım o siteyede neler varmış

tabi ya cefasını çekerse o temizliğin bak bir daha nasıl dikkatli oluyor örneğin eşim artık yere hiç bişiy damlatmıyor işin kötü kendi temziliyorya dikkatli artık b en temizlemediğim için dikkatsizleştim dikkat et diye uyarıyor

annem köyde oturuyor canım bahçesinde ekiyor biçiyor herşeyi mevsiminde toplayıp yıkayıp birer yemeklik olarak hazırlıyor derin dondurucusu var şu kocaman olanlardan içine 4 tane ben sığarım dolabı dolduruyor sonra her bana geldiğinde yada benim buzdolabımdakiler bittiğinde benim eve yavaş yavaş nakil yapıyor

her akşam değil ayda yılda bir gidebiliyorum anneme arabamız yok obüslerle işten çıkıp gitmek sonra eve gitmek aramız uzak ama annemin arabası var sıksık uğrar işyerine yada eve gelir

114 nolu demı
daha mı koyusu daha mı acığı
sanırım daha koyusu
tmm len alcem bundan bulursam daha koyusundan

114 nolu demı
daha mı koyusu daha mı acığı
sanırım daha koyusu
tmm len alcem bundan bulursam daha koyusundan

114 de olabilir 05 de koyu değil böcük benim dediğim açık pastel tonları beyaza bakan açık renkler hani çocukken yediğimiz küçük lokumlar olursa uzun uzun küçük şekerlemeler onların renklerinde

he anladımmmandış valla bulduğumu alırım
lokum rengı desem çakmazlar
ben bıkaç ton alım

heh onlar var birde rengarenk çiçekli böcekli sevmiyorum onu ben

ama yapışkan değil bu oce ıle yapıyoo şık duruyo ben sevımm
bende o yapışkanlardan yapıyom ama cok nadır
hepsı şık durmuyo mesela ben aldım o yapışkanlardan aldığım yere bıdaha o kadar güzellerı gelmedı hatta kuaförde ıstedı verdım cok bğenmış:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…