Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

göz altlarım morarmış mı kararmış mı ne uykusuzluktan kendimden korktum sabah aynada, bu haftayı tamamladım, işler bitti -inşallah ben de bittim hafta sonu azıcık moral depolasam da gelecek haftaya iyi başlasam inşallah.

boşver, kolay gelsin, alıştın mı peki iş yerine, maaş aldın mı zamanında ödüyorlarsa memnunsan sorun yok, ama tabii daha iyi olacaksa diğer yerden de tekliflere açıksın sanırım hala) hafta sonların tatildi di mi, inşallah öyledir. özletiyorsun kendini, iyi bak kendine...

mandiş yenilere eğitim işin bi kısmı, ama o da sinir bozucu çünkü karşında mal olunca sabır bir yere kadar, karşındaki anlattığını almıyorsa-ki kaç yıldır yeni öğretmenlere eğitim veriyorum yani bende sorun yok eminim:) - e hem zaman hem enerji kaybı, bir de sonra a ben bilmiyodum demezler mi, allahtan işte eskilik orda işe yarıyor patron bilir pimpirikli olduğumu detaycı olduğumu inanmaz ama ben sinir olurum tabii.

bir de işte sağ olsun her alana atlamak istiyorlar, bu sefer de bir şeyler haızrlıyorlar onlar hakkında yorum istiyorlar e benim mantığımın almadığı şeyi istemiyorum incelemek, sürekli farklı kişilere aratıp kıramayacağım arkadaşları sokuyorlar yine giriyorum işin içine istemeden... ben buradan çıkmadan rahat yok bana ahtapot gibi saıyorlar etrafımı, ne yapalım işimiz gücümüz var diyoruz ama sabrım tükendi artık galiba...

kangamm, işte dediğin gibi iş de önemli aile de ha borcunuz bitince ev alırken iyi düşünün derim ama nereden alacağınıza, annein gelme şansı varsa o da büyük şans ama babanı bırakabilecek mi o da var işte, artık gün ola harman ola demişler göreceksin, inşallah gönlüne göre iş bulursunuz ikinize de karşıdan evinizi de alırsınız ne bileyim kaç günlük dünya uzak mesafeleri sevmiyorum ben.

he mandiş bizim geçenlerdeki muhabbeti duysan, mobilya rengi ben toz tutmayan açık tonlar diyorum beyfendi koyu he dedim iyi sen alcan tozunu, sen de almazsın ki nasıl olsa kadın gelcek güzel olsun off offf dedim:)))
ben ona güvenemem varlık var yokluk var kadın alabildiği olur alamadığı olur insanın ay bu lafı da sevmem kadın geleceği olur diyeyim sanki satın alıyorlar kadını ...

[ahahaha mandiş valla di mi ekonomi bizden, oh senin hazır yemekler direk anne üretimi, benim anne-market karışık olur annem de o donduruculardan çok sitiyor ama hiç yer yok evde, a ben taşınınca benim odama ondan alırım o da yapar bol bol ahahah çok kötü gördüm bi an kendimi:)))

ya ahşap hakim salona, parıl parıl öyle absürd kalacak sanırım mandiş, aramalar devvam ediyor bayağı değişik şeyler var bir de kitaplık lazım salona da onla uygun renk blurusak bakalım ne olacak, of of hiç bitmiyor eksikler((

darısı başına inşallahhhh

hayırlısı

bu gıtceklerımızden 1 yıl önce evlendık bız
ınş.kımse bişi demez kocemın moralı bozuluyo tabı benımde
valla lafı sokuverırım
kocama bazıları dıyomuş olmuyor muçüş yaa daha 2 yıl evlıyık 20 değil
benım patronumun 17 yıl sonra olmuş
Allah hayrlı zamanda versın

bu aralar bebe cok
gecen yıl bızım düğünden baya sonra düğünlerıne gıttığımız 3 arkadaşın bebesı oldu
kırkı bılem cıktı
gecen yıl takı almaktan bu yılda bebe kıyafetı almaktan gına geldı
ctesı günü için aldım daha 2 set yapcem(ayakkabı corap patık tulum eşim hepsınden alıo batırcak benı)
benım bebeme para kalmıyorkı

kangam yorma artık kendını neyse h sonuna az kaldı bol boldınlen

bu arada annem gelebılır ama sıkılır
18 yıldır aynı mahalle aynı apt.sıkılsa hopp komşuya gecer samımı coğu köylu falan
amaburda sıkılır
ya napcam bılmem ama ağırlık yönüm karşıda
bayramda 2 gün kaldım cok mutlu oldum ayrılınca cok üzülüyorum
alışırsın dıyolar ama olmuo
herşeyım herkesım anılarım hepsı orda
poff nolcek yaa

altın gıbıde patronum var karşıya şube açamaz yıllardır burda açmaz yanı

böcüşüm sinir bozucu ağzı torba olmayan bu millet kulağınızı tıkayacaksınız, ona bakarsan daha biz sözlenmeden ne zman çocuk yapacaksınız diye soranlar vardı düşün oluyoduk önceleri sonra şimdi ise böyle kendileri gibi şuursuz cevap veriyor ya da duymazdan geliyoruz.

ya bu arada senin ojeler bayağı turuncu mu ekrandan mı öyle bak flormar 402 var bende pembe turuncu arası ben yanlış anlamışım şeftaliyi bu sene ilk defa kullandım bu rengi ama vuruldum yaa tam yaz rengi, ben geçen seneye kadar sadece açık uçuk renkler sürerdim kk daki topiclerden bulaştı bi sürü oje aldım renk renk artık morlar cart pembeler, lacivertler:)))

kafama göre hafta sonum da olamıyor ki böcüşüm ya evin eksikleri malum daha tek tek bi ton şey annem sağ olsun bıdıbıdı neyse geçecek bugünler de diyorum inşallah, en iyisi biz hafta sonu bir yerelere gidiyor olalım benimkinlen ama eve dönünce yine netten ara tara annem sağ olsun:84:

torun olunca onla uğraşacak ama sıkılmaz kangaam, sen de ctesileri çalışmazsan ileride daha sık gidersin ya da onlar gelir bir arada olursunuz, yani işin iyi olduğu için brak git diyemiyor insan sonuçta o da çok önemli, hayırlısı kangam daha sık gitmeye çalış diycem ama yol uzun biliyom

cocuk olunca noluyorsa allam yaa
ona bakabılmek onemlı ona gelecek verebılmek önemlı
doğur dur ne fark eder adam gıbı yetiştrmezsen
bu arada sankı bende 402 var ama genede aklımda dursun alırm onuda

kanga sıkılmaz mı sıkılır yaa
1 gün zor kaldı annem bende bellı oluyo sıkıldığı damat evı bıde oturamıyor bıle
dolapta yemek var acıp yemez
ama yakın olursam kendı evınde bakar arada benım eve gıder hatta iş bıle bırakmaz bana tabı önemlı olan varlığı ama cok karışık kafam

o zaman iyi düşüncen, evi karşıdan onlara yakın bakcan kangam))

o ayrıntıyı düşünmedim mobilyanın renginde olmayan sehpayı alma yorgun

evet o dondurucular iyi oluyor yer varsa tabi

inanma sen ona yardımcı filan da yetmez toz alırken arkadan koyu renk tozlanıyor hemde karanlıkduruyor odalar anlamı biraz öyle oluyor ama niyetini biliyorsun sen

bir seferde al ucuz bulduğun yerden her gittiğin yere oradan çekersin sende hee olmuyo üzülüyorum somayın bana de

nasıl alam mandış kımın nesı olcek bılememkı
oldukça alıyorum mecbur
ablama hastane cıkışı alcemmaltınıda hazır
diğerlerıne altın takamamvalla zaten yakın değilız arkadaşız sadece
olmuyo dersen daha cok başın ağrır nıye olmuyo gıttınız mı dr falan meraklı bu ınsnlar
ağzına cevabını vercen bak bıdaha sorar mı

bana soranlara Allaha sormayan vermeyen o diyorum
ortak renkler al böcüküm birde bez alabilirsin valla en çok mama bez işe yarıyor ben gittiğim bebek görmelerine ya altın okadar yakın değilsem bir paket bez götürüyorum en az 15 yada 20 günlük bez ihtiyaçları

Mükemmel kadın Olmayın!

İyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!
Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.
İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! İlişkiler, paylaşım olmadan büyümez. kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.
İşin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. "Benim neyim eksikti?" Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.
İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.
Çevrenizdeki insanları bir düşünün. İçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. İlk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. İnsani egonuz zarar görür.
Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.
Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. İlişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.
İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur.
Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın.
Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar.

yok ya bez alamam ben:78:kıyafet oyuncak falan

ortak renk yeşil sarı gıbı mı
ama diğer gıderler varken olmayan b cocuk ıcın alamamkı ya
oldukca alırım en ıyısı
belkı alıpta gtmemek varcocuk kocaman olur

ah mandiş sorma ne modeller görüp beğeniyorum ağzım açık kalıyor bazılarına hevesleniyoruz sonra ya ölçüsü ya rengi vb tutmuyo, iyice karar verip ona göre marangozdan fiat alacağız ama annem git gide uzaklaştı sinirleri bozuldu ya kadının milletle uğraşmaktan hazır beğenip alalım diyor, o muhattap olduğu için ustalarla falan ısrar etmiyorum ben de... ay ay... bi şöyle sırtımızı yaslayacak mıyız ne zaman bi de acep, girdik bi girdaba sonu gelmiyor((

böcüşüm valla altın beklemesin bu saatten sonra kimse, kıyafetle avunsunlar ben değiştirme kartı olan bi mağazadan tek ya da 2 parça alıp götürüyorum düşünmektense, wenice devamlı indirime giriyor tavsiye ederim

uzun balayı yaşıyoruz, daha birbirimize doyamadık da diyebilirsin apışıp kalsınlar, sonuçta çocuk da özel bir konu olduğuna göre hak ediyor böyle boş boş konuşanlar bence

wenıce var mı acep bızım çarşıda bılmemkı :44:kocemın arkadaşının eve yakın mağazası var hep ordan alıyruz
yabancı kazanmasın:86:ama benm bebem olsa wakıkı tek geçerım harıka kıyafetler varoraya gırınce yapsam mı dıommsonra toto yemıo tabı

bu cvp harıka olur sağol kangamm

böcüşüm dün uyku sersemi unutmuşum yazmayı o yazı çok güzel kaç sene önce okumuştum ilk ve gerçekten çok ama çok doğru aynı şeyleri bana yaşça çok büyük bir meslektaşım söylemişti yerden göğe kadar haklıydı kadın bak mandişle ben benimsemişiz zaten sen de takıl bize)) şaka bir yana ne zaman unutsam sonra bu tip şeyler düşünüp okuyup kendimi kontrol almaya çalışıyor-dum son zamanlarda öğrendim iyice sanırım:))) ilişkiler çok daha huzurlu gidiyor böyle, erkek de bir işe yaradığını hissetmeli diyeyim:)))

he yok be kangam adına bakma wenice de3 yerli üretim, fiyatları yüksek görünüyor ama yılın yarıdan fazlası %50 indirimde oluyor ve waikiki den çok daha güzel şeyler oluyor inan -tabii indirim sonuna az mal kalmadıysa. lc waikiki de eskiden daha güzel bol model vardı artık beğenmiyorum ben.

he bu arada indirimler haricinde bebe mağazalarından alınanlara acıyorum ebn çocuk çok hızlı büyüyor sonuçta, ama hediyelik için işime yarıyor değiştirme kartıyla düşünmeden 10 dakkada bitiyor alışveriş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…