darısı başına inşallahhhh
kangam yorma artık kendını neyse h sonuna az kaldı bol boldınlen
bu arada annem gelebılır ama sıkılır
18 yıldır aynı mahalle aynı apt.sıkılsa hopp komşuya gecer samımı coğu köylu falan
amaburda sıkılır
ya napcam bılmem ama ağırlık yönüm karşıda
bayramda 2 gün kaldım cok mutlu oldum ayrılınca cok üzülüyorum
alışırsın dıyolar ama olmuo
herşeyım herkesım anılarım hepsı orda
poff nolcek yaa
altın gıbıde patronum var karşıya şube açamaz yıllardır burda açmaz yanı
cocuk olunca noluyorsa allam yaa
ona bakabılmek onemlı ona gelecek verebılmek önemlı
doğur dur ne fark eder adam gıbı yetiştrmezsen
bu arada sankı bende 402 var ama genede aklımda dursun alırm onuda
kanga sıkılmaz mı sıkılır yaa
1 gün zor kaldı annem bende bellı oluyo sıkıldığı damat evı bıde oturamıyor bıle
dolapta yemek var acıp yemez
ama yakın olursam kendı evınde bakar arada benım eve gıder hatta iş bıle bırakmaz bana tabı önemlı olan varlığı ama cok karışık kafam
o zaman iyi düşüncen, evi karşıdan onlara yakın bakcan kangam))
o zaman iyi düşüncen, evi karşıdan onlara yakın bakcan kangam))
göz altlarım morarmış mı kararmış mı ne uykusuzluktan kendimden korktum sabah aynada, bu haftayı tamamladım, işler bitti -inşallah ben de bittim hafta sonu azıcık moral depolasam da gelecek haftaya iyi başlasam inşallah.
boşver, kolay gelsin, alıştın mı peki iş yerine, maaş aldın mı zamanında ödüyorlarsa memnunsan sorun yok, ama tabii daha iyi olacaksa diğer yerden de tekliflere açıksın sanırım hala) hafta sonların tatildi di mi, inşallah öyledir. özletiyorsun kendini, iyi bak kendine...
mandiş yenilere eğitim işin bi kısmı, ama o da sinir bozucu çünkü karşında mal olunca sabır bir yere kadar, karşındaki anlattığını almıyorsa-ki kaç yıldır yeni öğretmenlere eğitim veriyorum yani bende sorun yok eminim:) - e hem zaman hem enerji kaybı, bir de sonra a ben bilmiyodum demezler mi, allahtan işte eskilik orda işe yarıyor patron bilir pimpirikli olduğumu detaycı olduğumu inanmaz ama ben sinir olurum tabii.
bir de işte sağ olsun her alana atlamak istiyorlar, bu sefer de bir şeyler haızrlıyorlar onlar hakkında yorum istiyorlar e benim mantığımın almadığı şeyi istemiyorum incelemek, sürekli farklı kişilere aratıp kıramayacağım arkadaşları sokuyorlar yine giriyorum işin içine istemeden... ben buradan çıkmadan rahat yok bana ahtapot gibi saıyorlar etrafımı, ne yapalım işimiz gücümüz var diyoruz ama sabrım tükendi artık galiba...
kangamm, işte dediğin gibi iş de önemli aile de ha borcunuz bitince ev alırken iyi düşünün derim ama nereden alacağınıza, annein gelme şansı varsa o da büyük şans ama babanı bırakabilecek mi o da var işte, artık gün ola harman ola demişler göreceksin, inşallah gönlüne göre iş bulursunuz ikinize de karşıdan evinizi de alırsınız ne bileyim kaç günlük dünya uzak mesafeleri sevmiyorum ben.
he mandiş bizim geçenlerdeki muhabbeti duysan, mobilya rengi ben toz tutmayan açık tonlar diyorum beyfendi koyu he dedim iyi sen alcan tozunu, sen de almazsın ki nasıl olsa kadın gelcek güzel olsun off offf dedim:)))
ben ona güvenemem varlık var yokluk var kadın alabildiği olur alamadığı olur insanın ay bu lafı da sevmem kadın geleceği olur diyeyim sanki satın alıyorlar kadını ...
[ahahaha mandiş valla di mi ekonomi bizden, oh senin hazır yemekler direk anne üretimi, benim anne-market karışık olur annem de o donduruculardan çok sitiyor ama hiç yer yok evde, a ben taşınınca benim odama ondan alırım o da yapar bol bol ahahah çok kötü gördüm bi an kendimi:)))
ya ahşap hakim salona, parıl parıl öyle absürd kalacak sanırım mandiş, aramalar devvam ediyor bayağı değişik şeyler var bir de kitaplık lazım salona da onla uygun renk blurusak bakalım ne olacak, of of hiç bitmiyor eksikler((
hayırlısı
bu gıtceklerımızden 1 yıl önce evlendık bız
ınş.kımse bişi demez kocemın moralı bozuluyo tabı benımde
valla lafı sokuverırım
kocama bazıları dıyomuş olmuyor muçüş yaa daha 2 yıl evlıyık 20 değil
benım patronumun 17 yıl sonra olmuş
Allah hayrlı zamanda versın
bu aralar bebe cok
gecen yıl bızım düğünden baya sonra düğünlerıne gıttığımız 3 arkadaşın bebesı oldu
kırkı bılem cıktı
gecen yıl takı almaktan bu yılda bebe kıyafetı almaktan gına geldı
ctesı günü için aldım daha 2 set yapcem(ayakkabı corap patık tulum eşim hepsınden alıo batırcak benı)
benım bebeme para kalmıyorkı
nasıl alam mandış kımın nesı olcek bılememkı
oldukça alıyorum mecbur
ablama hastane cıkışı alcemmaltınıda hazır
diğerlerıne altın takamamvalla zaten yakın değilız arkadaşız sadece
olmuyo dersen daha cok başın ağrır nıye olmuyo gıttınız mı dr falan meraklı bu ınsnlar
ağzına cevabını vercen bak bıdaha sorar mı
bana soranlara Allaha sormayan vermeyen o diyorum
ortak renkler al böcüküm birde bez alabilirsin valla en çok mama bez işe yarıyor ben gittiğim bebek görmelerine ya altın okadar yakın değilsem bir paket bez götürüyorum en az 15 yada 20 günlük bez ihtiyaçları
ah mandiş sorma ne modeller görüp beğeniyorum ağzım açık kalıyor bazılarına hevesleniyoruz sonra ya ölçüsü ya rengi vb tutmuyo, iyice karar verip ona göre marangozdan fiat alacağız ama annem git gide uzaklaştı sinirleri bozuldu ya kadının milletle uğraşmaktan hazır beğenip alalım diyor, o muhattap olduğu için ustalarla falan ısrar etmiyorum ben de... ay ay... bi şöyle sırtımızı yaslayacak mıyız ne zaman bi de acep, girdik bi girdaba sonu gelmiyor((
böcüşüm valla altın beklemesin bu saatten sonra kimse, kıyafetle avunsunlar ben değiştirme kartı olan bi mağazadan tek ya da 2 parça alıp götürüyorum düşünmektense, wenice devamlı indirime giriyor tavsiye ederim
uzun balayı yaşıyoruz, daha birbirimize doyamadık da diyebilirsin apışıp kalsınlar, sonuçta çocuk da özel bir konu olduğuna göre hak ediyor böyle boş boş konuşanlar bence
wenıce var mı acep bızım çarşıda bılmemkı :44:kocemın arkadaşının eve yakın mağazası var hep ordan alıyruz
yabancı kazanmasın:86:ama benm bebem olsa wakıkı tek geçerım harıka kıyafetler varoraya gırınce yapsam mı dıomm sonra toto yemıo tabı
bu cvp harıka olur sağol kangamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?