Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın hanımlar hayırlı haftalar

bu yazıyı iyi oku böcük sanki seni gördüm bir an

yorgun daha şimdiden bıkma sırada kendi evin varki o daha çok detaylara boğulmanı gerektircek

böcük netten mi öyle görünüyor bilemiyorum ama yavruağzı denen renge benziyor bu ojeler yolda birinde görsem durdurup çekecem tırnaklarını

boşver hoşgeldin

aynı ben kangamm yaa:78:valla bendeböle edıommm
böle bı kadınım ınan
bak manış bılem bılıoo

cocuğum olursa daha cok ılgmı ceker sanırım bu aralar yeğenlerımın hıc cıkmadığı mağaza wakıkı olunca hep orda görduklerım güzel gelıyorda olabılır

evt aynı ben kangam her ne kadar değil desede
bende kendmı gördüm yazıda:86:

pastel bı ton cnm obugunde pastel ton sürdüm
ama h sonu bı yere cıkamadım alamadım oce falan

bu oje rengide hoşuma gitmedi böcük sende bana oje beğendirceğine deveye hendek atlatsaydın çoktan başardmıştın he ne pürüz birşeyim ben

kötü örneksin işte ne gereği varki bu kadar kendini yormanın rahat ol lütfen

ben rahatım len
bı çemkırdım mı iş neyım kalmaz ortalıkta
bu oje rengide hoşuma gitmedi böcük sende bana oje beğendirceğine deveye hendek atlatsaydın çoktan başardmıştın he ne pürüz birşeyim ben

sende bı mok beğenmıyonsen al ben sürem en ıyısı

evet bugün evimin elektirik aboneliği yapılıyor haftaya rustikler takılcak ardından tekrar boyancak sonra temizlik yapılcak sonra taşınma işi başlayacak sonra ev dizilirken çıkan eksiklikler üzerine araştırmalar alımlar başlayacak ayyyy bir yerleşsem sıkıldım artık ya

ben rahatım len
bı çemkırdım mı iş neyım kalmaz ortalıkta

sende bı mok beğenmıyonsen al ben sürem en ıyısı

olur böcüküm alırım o tür mağazalara hiç uğramadığım için nerede neler vardır bilmiyorum ama artık dolaşırken gözüm parfümericileri arıycak

ne rahatı yaa sen şöyle iş güç yapma yan gel yat bir hafta o zaman görürsün rahatı

cnm benım sağol ben alcemde hıc çarşıya cıkamadım h sonu ben alcem yoksa aklımda

aman hep yatıyoz karpuz gıbı olduk yat yat büyü
bı taşınsan ama az kalmış valla

günaydın kızlar

Çok yorgunum çok

hayırdır boşver, umarım güzel şeyler için koşturmaktandır yorgunluğun

he aynen bence de, okusun bize takılsın di mi:)))

yorgun daha şimdiden bıkma sırada kendi evin varki o daha çok detaylara boğulmanı gerektircek

sağ ol içime feanlık bastırdığın için canım mandişim :84: ama ben bu evi de kendi evim olduğu için boğularak geçiriyorum zaten mandiş, anneme bırakıcam diye geçmiyorum ha ip perdelerim aman tüllerim olmadı o ayrı

benimkinin fikri vardır bir şeyler alınması konusunda, genelde zevkler uyar arada pratik şeyleri bilmez itinayla öğretiyorum işte annemdeki sorun sen nasıl istersen der önce arar bulurum, ya da işte ip tül gibi isterim, ay yok ben uğraşamam kendi evine yap der ben de çıldırırım bir de içinde insan varken çok zorrr çoook, allah muhtaç etmesin bir daha ev boşken yapılmalı her şeyi

nan böcüş kanga demiyorum artık sana sen lafları nerenle okuyon, tatil zamanı da böyle etmiştin, ben neyi değil demişim, iyi bak dön oku, oku bunları takıl bize demedim mi sana pes valla

yav benim de çocuğum yok işte hediye almak kolaylaştı ama böyle, waikiki çok yerde var zaten anadolu yakasında wenice bi optimum da mı ne bi de maltepe'de falan var sanırım, karşıda daha çok sanki. normal mağazadan da 15 ten aşağı bir şey bulunmuyor bir de alıyorum çocuğun boyutunu bilmiyorum, bedenler de tutmuyor kafayı yerdim karar verene kadar, indirimlerden öyle almak waikiki olsun başka yer olsun ama değiştirme kartlı süper oluyor, gerçi waikiki paketle gelsinler diyor uğraşmıyorlar kartla genelde çocuklar için

kötü örneksin işte ne gereği varki bu kadar kendini yormanın rahat ol lütfen
bence de :13:

haydi hayırlı olsun yeni abonelik ve aidatlar da da niye tekrar boyanacak ben bunca hengamede bir şeyi mi kaçırdım:18: mandiş sen bizden önce tamamlarsın eksikleri sana güveniyorum valla

evet, evettt böcüş unutma sen atom karıncalıkta devam etttiğin sürece rahatlıktan bahsedemezsin, atomluğu bırak hayatı yaşa:92:

adım gibi yorgun da olsam bu hafta sonunu dolu dolu geçirebildim ya sırtım yere gelmez inşallah migrenim coşmuş benimle baş başa olsa da, gözlerim uykusuzluktan kızarmış olsa da, yıkılmadım ayaktayımm:92:

çalışmaya tek motivasyonum şu çabucak gelip geçen hafta sonları yoksa hiçbir anlamı kalmıyor çekilen stresin de sinir harbinin de.

sizler nasıl motive ediyorsunuz kızlar kendinizi, ben bazen gerçekten bunalıyorum son yıllarda, eskiden böyle değildim, işten işe koşardım sanki iş dışında bir hayatım yokmuş gibi. bana.

yanlış mı anladımhayır bı kerem aynı ben dıommm hala

atom karıncayım zaman zaman amakeyfımede bakarım hanı yaa

işe gelmeme motıve eden tek şey maaş

ay smiller çıkmıyor, iyi hoş böcüşüm de maaşı ne edeceğine dair de motivasyon gerekiyor diyom, he sen ev alacaksın öyle motive edersin di mi :göz kırpan surat:

yanlış mı anladımhayır bı kerem aynı ben dıommm hala

atom karıncayım zaman zaman amakeyfımede bakarım hanı yaa

:şok olan surat: ay hala anlamadı, sen böyle değilsin mi dedim bennnn nannnn, nerede hani çıkar göster ay şaka mı ediyon ciddi misin anlamadım ben off offf diyorummmm :tepinen yorgun suratı:

evt ev alcem sonra bebe yapcem falan dıom ama en cok maaş aldıkça borçlarım azalıo onun mutluluğu daha cok şu aralar

ayy sen bana öle mısn ddın değil mısn dedın hala anlamadım heeöle deıl dedıysen nıye atom karıncalığı bırak bıze takıl dedın
ölesın dedıysen nerdeayy ban bişiler oluyo kangammm:84:

karışmışsınız yumak gibi kızlar

yorgun boyacı güzel boya yapmamış tekrar boyancak

evet yeni güvence bedeli 390 tl elektirik kurumuna bayıldık ne kadar zenginim Allahım sen bana verki bu açları bende doyurabileyim

havaya saçılan paraya inanın açıyorum faturaları ödemek koymuyor yada karşılığında değsin değmesin aldığım herhangi birşey varsa sorun yok şu havaya atılan sokağa atılan paraya canım yanıyor hemde çok

böcüküm sende al ama bende beğendiğimi alayım yanlız ben süremem benim yerime sen sürersin

yumak gıbı olduk vallaaçbızı mandışım

evım olsada olsun o kadar derım
hepsı gecer cnm

o kadarla bitmiyorki böcüküm hani diyorlarya en büyük soyguncu devlet diye inan diyen doğru demiş

yok sizi çözmüyorum yumuş yumuş olun öyle güzelsiniz

msj yazdım gtmemışneyse cnm Allah sıze sağlık versın yeterkı hepsı gıdder bıter
keşke o aşamalara bızde gelsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…