evt ev alcem sonra bebe yapcem falan dıom ama en cok maaş aldıkça borçlarım azalıo onun mutluluğu daha cok şu aralar
ayy sen bana öle mısn ddın değil mısn dedın hala anlamadım heeöle deıl dedıysen nıye atom karıncalığı bırak bıze takıl dedın
ölesın dedıysen nerdeayy ban bişiler oluyo kangammm:84:
karışmışsınız yumak gibi kızlar
yorgun boyacı güzel boya yapmamış tekrar boyancak
evet yeni güvence bedeli 390 tl elektirik kurumuna bayıldık ne kadar zenginim Allahım sen bana verki bu açları bende doyurabileyim
havaya saçılan paraya inanın açıyorum faturaları ödemek koymuyor yada karşılığında değsin değmesin aldığım herhangi birşey varsa sorun yok şu havaya atılan sokağa atılan paraya canım yanıyor hemde çok
böcüküm sende al ama bende beğendiğimi alayım yanlız ben süremem benim yerime sen sürersin
yumak gıbı olduk vallaaçbızı mandışım
evım olsada olsun o kadar derım
hepsı gecer cnm
o kadarla bitmiyorki böcüküm hani diyorlarya en büyük soyguncu devlet diye inan diyen doğru demiş
yok sizi çözmüyorum yumuş yumuş olun öyle güzelsiniz
he kangamm şimdık anladımmmgeç oldu azcık ama ne edımbende bişi var bugun
mandışten geçtıjeton karelı oldu bugun
böcüküm bugünde yoğunum fazla yazamayabilirim ama arada okumaya gelirim
yorgunun evide baştan aşağı özel ölçümlü oldu
böcüküm bugünde yoğunum fazla yazamayabilirim ama arada okumaya gelirim
yorgunun evide baştan aşağı özel ölçümlü oldu
günaydın kızlar
bugün kredimin 2. taksidini ödedim geriye kaldı 118 tane daha oy oy oy yyy azı bitti çoğu kaldı
böcükümmmm bugünkü rengin ne
yorgun küçük esnaf batıyoruz diyor kriz diyor ama dönüp aynaya bakmyorlar bazen diyorum beter olsunlar diye ama çoluk çocuk bakıyolar işte anacım çalışmıyorlar iş beğenmiyor insanları enayi yerine koyuyorlar birde o bu diyorlar neyse cinlerim geldi yine mutfak dolabım hala bitmedi 15 dakikalık işi var köşe kiler takılcak ama usta piyasada yok
böcüküm akşam dolaptaki dolmalardan pişirmiştim öğle yemeğim olarakta getirdim işe çok pratik buzluktan al tencereye koy suyunu koy ocağa koy altını yak bu kadarcık bu dondurucuları icat edenden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?