Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sanki birazdan yine ofise gitmiycem gibi habire arayıp duruyorlar aynı konu için allahım sen bana sabır ver, 3 kişi aynı şeyi sormak için arıyor ve de aralarında birer duvar sadece sizce bunlar iş birliği yapıp beni mi çıldırtmaya çalışıyor yoksa düşündüğüm gibi akıl sorunu mu mevcut:84:

nan kangam ah kıyamam ki sana başkası olsa bak açıklamazdım:
1. sen işte öyle eski yorgun gibin mükemmel kadın olmaya belki de ben gibi anandan gördüğün gibi bi kadın olmaya çalışıp çabalıyon ya da aksini görmediğin için doğal geliyor, mükemmel kadınlığı benimsiyon.
2. işte bırak şu çalışkanlığı mandiş ve beni örnek al bize takıl hayatı yaşa diyorum ay niye anlatamıyorum ya da anlayamıyorum kafam çok karışık valla hatlar nerede koğptu nerede yumak olduk ben de anlayamadım şimdi

he işte bak motivasyon var o yüzden hedef şart he ben de şu evin işleri bitse de evlilik için para biriktirmeye motive olsam iyi olcak gerçi genel olarak küçük yaştan beri bilirim hesabımı, beni alan yaşadı

yumak gıbı olduk vallaaçbızı mandışım

evım olsada olsun o kadar derım
hepsı gecer cnm

bu durumda derler ya mandiş evin mi işte malın mı var derdin var, aman mandişim kira ödemektense işte her ay kendi evinin sağlık gideri gibi düşüneceksin, ben diyorum ah canım evceğizim senin aşıların mı geldi diye masraf çıkınca:))))) böcüş haklı, darısı böcüşün de başına evlenince de kendi evim olur yine inşallah benim de başıma
o kadarla bitmiyorki böcüküm hani diyorlarya en büyük soyguncu devlet diye inan diyen doğru demiş

yok sizi çözmüyorum yumuş yumuş olun öyle güzelsiniz

e günaydın maalesef ben seneler önce bu acı gerçeği öğrendim artık şaşırmıyorum başka türlü bi umudum olmadığı için

he kangamm şimdık anladımmmgeç oldu azcık ama ne edımbende bişi var bugun
mandışten geçtıjeton karelı oldu bugun

he kangamm şimdık anladımmmgeç oldu azcık ama ne edımbende bişi var bugun
mandışten geçtıjeton karelı oldu bugun

geldim baktım annem bir şeyler yazmış mı diye bugün dalmışım nete az daha geç kalıyordum bir fırladım pc açık anneme kapat sen dedim tamam biraz mobilya bakayım demez mi

kızlar dar ama yüksek kitaplık devrilir mi sizce, sırada bu iş var napıcam ya:44:

Günaydın kızlar

Çok gerilere kadar okuyamadım malum zaman kısıtlı.Oturma odası aldık onun koşuşturmasında yoruldum yorgun.anımızda yeğenim vardı kucağımda taşıdım bide kollarım çok ağrıdı.Çok şükür kötü bir durum yok.

Kendinize iyi bakın uğramaya çalışırım yine

günaydnnn

bencede devrlmez bende öle alcemde ben genede arkasından bı yerden sabıtlemeyı düşünüyorum

boşver hayırlı olsun güle güle kullan

böcüküm darısı başına ama inşallah daha az masrafla daha iyisi senin olur

yorgun arar onlar arar beni balayında aradılar daha ne diyim ki

kanga bu arada o uzun dar kıtaplıklardan beyaz renkte ıkea 100 tl ıdı pratıkerde 50 tl ıdı
bakmak ıstersen
tabı ıkea olan 2 3 raf fazla ıdı ve beyazdı
pratıkerden kuzen almış gayet hoştu 50 tl
benım ıdare eden bı kıtaplığım var ama beyaz renk ıstıyorum her mobılyamı evım olursa ınş kocaman beyaz bı kıtaplık düşünüyorum

selam yine ben geldim gece kuşu,

boşver güle güle kullanın yeni eşyalarınızı, kaç yaşında bilmiyorum ama yürüdükçe ağırlaşıyor keretalar ben yürümeyeceksen çıkmayalım diyorum:)))

mandiş ah sorma, tatilde hep odada bırakıyorum zaten telefonu yoksa burnumdan geliyor. çok önemli bir şeyse mesajlara gece cevap veriyorum balayında telefon falan almam yanıma

kızlar dar derken nasıl peki dedikleriniz, benim 2 denecik ihtiyacım var birini kare gibi olacak ondan yana içim rahat sağlam olur hani deprem falanda da allah korusun ondan önemlisi yeğenim tabii ki, ama diğerinin yeri çok dar o yüzden 20 cm derinliğinde 40 cm genişlik diyordum ama çok dengesiz olacak sanırım 20 ye 30 mu daha mı dengeli olur pöfff, kangam sağ olasın baktım praktikere de hemen fiyatları süpermiş ama o ölçüler uymuyor maalesef, yeni marangoz bulduk ona yaptıracağız ona da bir sormalı tabii hani hangi ölçü sağlam basar, diken üstünde durmak istemiyorum sonuçta çocuk oluyor evde:18:

Günaydın kızlar..

Yorgun yeğenim 3 yaşında.Çocukta haklı ama ikeaya gidip yorulmayan insan tanımam.O ne yapsın mecbur taşıdım. Yoruldum deyince üzülme teyzem diyerek telkin etti bide beni :))

Akşam halı yıkadım.Bu akşamda yıkıyacam.Of şu temizlik bitsede kurtulsam

günaydın hanımlar

yorgun sizin ayakkabılıktan dar aynı boyda hemen hemen tam ölçüleri bilmiyorum

günaydınnnn mandışım nasılsın

boşwer hayrlı olsun cnm koltukların güle güle kullan

kanga o zaman sana gene özel ölçümlü bı kıtaplık lazım olcekk:44:

böcüküm bugünde yoğunum fazla yazamayabilirim ama arada okumaya gelirim

yorgunun evide baştan aşağı özel ölçümlü oldu

off 3 yaş da ağır ama yav, he haklı tabii beni de taşıyan olsa taşıtırım yani allahtan zayıfsın yoksa yanmıştım diyorum arada kucak durumu olunca şaşkın şaşkın bakıyor temzilik biter biter boşver, mandişle beni düşün tadilattı eşyaydı kafayı yiyoruz:84:

he kangam özel ölçüm olcak mecburen yeri değerlendirmek ve de değerlendirmeyi bırak çaresiz kaldığımız için, eskiden salondaki yemek odasının dolaplarında duruyordu şimdi minnak yaptırdık ya kaldı her şey üst üste yerlerde:84:

böcüküm bugünde yoğunum fazla yazamayabilirim ama arada okumaya gelirim

yorgunun evide baştan aşağı özel ölçümlü oldu

öyledir benim evim, özel olcak tabii ki, herkesle aynı şeyi kullanamam ben dermişim küçük esnafa can veriyorm yeminle onlar da bize fenalık veriyor yuvarlanıp gidiyoruz işte

ay kafayı yemek üzereyim her şeye gülüyorum, sağlıcakla kalın kızlar

günaydın kızlar

bugün kredimin 2. taksidini ödedim geriye kaldı 118 tane daha oy oy oy yyy azı bitti çoğu kaldı

böcükümmmm bugünkü rengin ne

yorgun küçük esnaf batıyoruz diyor kriz diyor ama dönüp aynaya bakmyorlar bazen diyorum beter olsunlar diye ama çoluk çocuk bakıyolar işte anacım çalışmıyorlar iş beğenmiyor insanları enayi yerine koyuyorlar birde o bu diyorlar neyse cinlerim geldi yine mutfak dolabım hala bitmedi 15 dakikalık işi var köşe kiler takılcak ama usta piyasada yok

böcüküm akşam dolaptaki dolmalardan pişirmiştim öğle yemeğim olarakta getirdim işe çok pratik buzluktan al tencereye koy suyunu koy ocağa koy altını yak bu kadarcık bu dondurucuları icat edenden Allah razı olsun

bu cnm

günaydın bu arada

aman kangaa o küçük esnaf yok mu hepsı beter olsun markasız aman esnf kazansın dersın alırsın özel yaptrırsın kazık yersın ama sonuç dökulen mobılyalar yerıne oturmayan mobılyalar yada ne bılem bi sürü şey
bıdaha ınş.ne alırsam marka alcemm
bascam parayı alcem yanıceyızımın hepsı marka ama özellıklemobılyalarım marka değil
adama 5 bın tl saydık nakıt bı koltuk takımım yatak oluyo onun tekerı cıkmış geçen kurbandan berı adam ortada yok
namıssızlarrevde kartlarını unutmasam çemkırcem bı güzel ama unutuyorumm

mandış afıyet olsun tatlım
dondurucuyu ben pek sevmıyorum nedense koyyuyorum tabı ama hıc sağlıklı gelmıyo ya
bazen herşeyı koyanlar var
poğaça falan ben yaapamam yaa
sıcak sıcak tazecık olcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…