günaydın bu arada
aman kangaa o küçük esnaf yok mu hepsı beter olsun markasız aman esnf kazansın dersın alırsın özel yaptrırsın kazık yersın ama sonuç dökulen mobılyalar yerıne oturmayan mobılyalar yada ne bılem bi sürü şey
bıdaha ınş.ne alırsam marka alcemm
bascam parayı alcem yanıceyızımın hepsı marka ama özellıklemobılyalarım marka değil
adama 5 bın tl saydık nakıt bı koltuk takımım yatak oluyo onun tekerı cıkmış geçen kurbandan berı adam ortada yok
namıssızlarrevde kartlarını unutmasam çemkırcem bı güzel ama unutuyorumm
mandış afıyet olsun tatlım
dondurucuyu ben pek sevmıyorum nedense koyyuyorum tabı ama hıc sağlıklı gelmıyo ya
bazen herşeyı koyanlar var
poğaça falan ben yaapamam yaa
sıcak sıcak tazecık olcekk
net varda mandalin özel işler için yasak.daha yeniyim yasaklara uyuyorum
Aslinda kendi mesleğim ama çizim yapmiyorum. proje sorumlusuyum burda genelde kontrol edip metraj çikariyorum. O yüzden sikiliyorum.ne yaptırıyorlar ki boşver ben kendi mesleğinle ilgili bir işe girdiğini düşünüyordum
Aslinda kendi mesleğim ama çizim yapmiyorum. proje sorumlusuyum burda genelde kontrol edip metraj çikariyorum. O yüzden sikiliyorum.
bugun azcık moralsızım azcıkta hasta
romatızmam azdı gene
halam gelmedı gelcek naz edıyo onun stresı var ağrısı varsen ne edıon mandışım
boşver kendı işin değil mıyd bu iş
moralini bozacak birşey olmamıştır inşallah sadece halandır mesele
ne edim böcük topik topik fink atıyordum şimdi müdür geldi
günaydın kızlar
bugün kredimin 2. taksidini ödedim geriye kaldı 118 tane daha oy oy oy yyy azı bitti çoğu kaldı
böcükümmmm bugünkü rengin ne
yorgun küçük esnaf batıyoruz diyor kriz diyor ama dönüp aynaya bakmyorlar bazen diyorum beter olsunlar diye ama çoluk çocuk bakıyolar işte anacım çalışmıyorlar iş beğenmiyor insanları enayi yerine koyuyorlar birde o bu diyorlar neyse cinlerim geldi yine mutfak dolabım hala bitmedi 15 dakikalık işi var köşe kiler takılcak ama usta piyasada yok
böcüküm akşam dolaptaki dolmalardan pişirmiştim öğle yemeğim olarakta getirdim işe çok pratik buzluktan al tencereye koy suyunu koy ocağa koy altını yak bu kadarcık bu dondurucuları icat edenden Allah razı olsun
günaydın bu arada
aman kangaa o küçük esnaf yok mu hepsı beter olsun markasız aman esnf kazansın dersın alırsın özel yaptrırsın kazık yersın ama sonuç dökulen mobılyalar yerıne oturmayan mobılyalar yada ne bılem bi sürü şey
bıdaha ınş.ne alırsam marka alcemm
bascam parayı alcem yanıceyızımın hepsı marka ama özellıklemobılyalarım marka değil
adama 5 bın tl saydık nakıt bı koltuk takımım yatak oluyo onun tekerı cıkmış geçen kurbandan berı adam ortada yok
namıssızlarrevde kartlarını unutmasam çemkırcem bı güzel ama unutuyorumm
mandış afıyet olsun tatlım
dondurucuyu ben pek sevmıyorum nedense koyyuyorum tabı ama hıc sağlıklı gelmıyo ya
bazen herşeyı koyanlar var
poğaça falan ben yaapamam yaa
sıcak sıcak tazecık olcekk
oyy o küçük esnaf boşuna küçük kalmıyor istisnalar vardır tabikide ama geneli böyle bari ağlanma kendin adam gibi çalışmıyorsun ki
poğaça filan koymam da böcük yemekleri koyarım acayip rahat oluyor ayrıca tak pişirimlik koyarsan yani buzu açılıp tekrar dondurma yapmazsan sağlıksız olmuyor şoklamayla donduruyorsun zaten ardında tencereye kestane bile koyarım buzluğa hımmmm
net varda mandalin özel işler için yasak.daha yeniyim yasaklara uyuyorum
Aslinda kendi mesleğim ama çizim yapmiyorum. proje sorumlusuyum burda genelde kontrol edip metraj çikariyorum. O yüzden sikiliyorum.
bugun azcık moralsızım azcıkta hasta
romatızmam azdı gene
halam gelmedı gelcek naz edıyo onun stresı var ağrısı varsen ne edıon mandışım
boşver kendı işin değil mıyd bu iş
sabah patrona tartıştık tamda zam ıstıycektım bugun yılım doldu
ama gelsın dıycem nolcaksa olsun
o kadar canımı sıktıkı
kahvaltı etmek ıcın tost aldım elıme hala laf dıo
bıraktım hepsını ağladım cıktım odamasinirimden başımdöndu ellerım tıtredı
sakın olmalııym dedım durdum
1saat dınledım kendımı öle ama hala gergınımm
şeytan dedı cek gıt nıye geldınkı
poff galıba ben karşıya taşınmalıyım işim ıyı ama bana gelecek vermıyo gıbıme geldı
sinirden mı bılmem
sabah patrona tartıştık tamda zam ıstıycektım bugun yılım doldu
ama gelsın dıycem nolcaksa olsun
o kadar canımı sıktıkı
kahvaltı etmek ıcın tost aldım elıme hala laf dıo
bıraktım hepsını ağladım cıktım odamasinirimden başımdöndu ellerım tıtredı
sakın olmalııym dedım durdum
1saat dınledım kendımı öle ama hala gergınımm
şeytan dedı cek gıt nıye geldınkı
poff galıba ben karşıya taşınmalıyım işim ıyı ama bana gelecek vermıyo gıbıme geldı
sinirden mı bılmem
küçük esnafa ve dondurucu konusundaki yazdıklarının altına imza atar kredilerin bir bir erimesini dilerim mandişşş borç yiğidin kamçıcı demişler diyelim
böcüşüm ya ev geniş olsa hayatta kalkışmam ki hazır şey alırım koyarım ama işte ev üstümüze üstümüze geldiğinden eski büyük eşyalarla ve ufak olan birkaç şey bulsak da onlar da kullanışsız olduğundan mecburen yoska hiç adetim değildir kıyafet bile diktirmem ki ben
dondurucu konusunda baknz aşağıda mandiş hanımın açıklamalarına, konserve gibi sağlıksız değil dondurulmuş ürünler* düzgün yapıldığında tabii- senden pratik kadın olmaz kangam hiç ümit yok
bir de ilk çalıştığımızda düzgün yaptılar dedik bu sefer bir afta tafra tamam ürünler düzgün allah için ama sinir ettiler sinir
usulüne uygun olduğu sürece dondurulmuş gıda dolapta 3-4 gün bekleyen yemekten ve konservelerden çok daha sağlıklı dediğin gibi taze halini koruyorsun katkısız şekilde. bizim de kurtarıcımız kesinlikle yoksa bu kadar düzensiz saatlere nasıl yemek ayarlayacaktım ki imkanszı:84:
tabii cici personle olmak lazım başlarda zamanla delersin
paranı al da var sıkıl bosver cepten nete girmede ustalaşırsın olmadı yakında sıkılmazsın
ne romatizması bu yaşta da oluyor mu kangam geçmiş olsun
birebir çalıştığınız için sanırım böyle oluyor di mi böcüşüm ne bileyim bir de işte hala olayı alt üst ediyor insanı,olmadık laflar batıyor insana.
mandiş sana bişi yzdık demı dün
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?