Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

zaten küçükken o birikim hevesi verilmişse ilerde insan daha bi tutumlu oluyor

sağ olasın...
anladım canım o kadarını herkese yapsan cadaloz derdim

alıntılarda gıttıaklımda kaldıklarla artık çünkü cıkcemm
akşam oldu daa

kangam h geldın sağolasın

yahu sen benı anlamıyon hee:84:180 tl göre düşünsene 160 tl olması düşmesının bı işaretı değil mı
:84: pahalı mı evt
45 tl ye aldığımı bılırım ama son döneme göre dedım ben

arkadaşlarla bluşmak harıka
bıde senı göreydık:92:

he bıde maçtaydım nasıl görmedınhe yendık tabısı yendık:86:

mandış ben bu h sonu alcem ınş. kadın almamıştr ama pahalı bişiysede alamam sen alma ben alırım demedım o yüzden

kesinlikle çocukken o alışkanlığı kazanmak çok önemli bence de. sana bir itiraf mandiş, ben daha az kazanırken daha çok birikim yapardım, öğrenciyken bile para biriktirip eve bir şeyler yapardım benimki de iyidir tasarruf konusunda, aksi olsa işim zordu, ailemden görmemişim çünkü, ilk evliliğimde çok zorlanmıştım, bir daha kaldıramazdım sanırım savurgan, sorumsuz erkek

böcüşüm kangam, sen de mandişin birikim topiğine katılsan diyorum he kangam he çok ucuz, sudan ucuzmuş yav sen tabii patrona 2 trip harçlık alırsın onla da altın,bizim yok öyle şansımız

kızlar bugün akşam yemeğini yiyemedim şekerim alt üst oldu, gece geldiğimden beri bir şeyler yiyorum, etrafım yanımdaki sehpa çöplük gibi oldu en iyisi bir poşet alıp doldurayım çöpe taşımayayım

kanga bılıyon mu bende cocukken alıştmcok yoksulluk cektık
su sattım abımle abım okuldan gelır simit satardıne günlerdı ya
ama cok mutluyduk o zaman
para bazen mutluluk getrmezmışneyse konuya dönem ben

ben bozuk paralarla 3 ceyrek aldım sonra attıklarım kocem tarafından araklanınca bıraktımbende dıom bu kumbara nıye dolmuo
şimdık patron sağolsun ıkı trıp bı ceyrek demekayy tabı benımde param var cnm hep onun değilkı

pasaklı ve yorgun kangam

günaydın bu arada

benim eşimde tırtıklıyordu kumbaramı çözüm olarak işyerinde biriktirmeye başladım ve dün yorgundan öğrendiğim pet şişe olayını küçük su şişesini yandan azcık kestim paraları oradan içeri koydum kapaktan çıkmıyor delikten çıkmıyor kesip almaktan başka çare yok eşimin tırtıklamalarından kurtuldum sanırım

benimde küçüklüğümde iş bankasının kumbaraları vardır tır dı benimki kasasını dolduruyordum dolunca bankaya gidiyorduk orada görevlideydi anahtar açardı sayardı hesaba yatırırdı adıma ayyy bir mutlu olurdum bakkal bilmezdim zaten birde bana harçlık veren çok olurdu tüm paralar hesaba öyle öyle alıştım çocukluğumdan beri topladığım tüm birikimimi ev alırken ve düğünde harcadım iş bankasının o kampanyası bitipde kumbara hesabı kalıncada yani büyüdükçe ilaç kutularını bile kumbara yapmışlığım vardır öyle cicili bicili kumbaralarda biriktirmek heves vermiyor nedense evde üç tane kumbaram var ama zeytin kutusunda biriktiriyordum şimdi pet şişede

yorgun dikkat etmiyorsun kendine yoruyorsun diycem ama adın yorgun geçmiş olsun

ah bu kocalar

senden garu olcek gıbı hee

bu arada dün görümceme pazar günü görümceme kıl oldum dünde eşimi aramış durmuş kesın bı plan yaptılar o ara ver böcüğe gnlüne alam dedı ama bakmadık telıne

ahada bir şey anladıysam arap olayım

nersını anlamadın olm
patron var zaten ancak yazıomm

kocalarımız paramızı araklıyonn onu dıom
para bırıktrme huyun var senden garu olabılır dıyomm
pazarda görümceme cok kızdım onu dıomm gönlümü almak ıcın dün aramış durmuş bakmadım tele eşimide aramış ama onun telıde cantamda kalmış duymamış
ıyıde olmuş

pazar günü görümcen ne yaptıda kızdın neden dün gönlünü almaya çalışıyor hani burnu kavada tip ya bir iş mi var acaba aklında

mandış kutunu boşalt cabuk
yoksa yazdıklarımı sılıncek bdaha zor yazarım bu yoğunukta

tmm cnm

h sonugelsın bıan evvel yaa
yeğenıme alışverış etcez heycan sardı

küçük küçük azcık büyüsün

düğün bitti doğum mu başladı elini çabuk tut böcük sırada sünnetler var

büyüsn tabı

evt kasımda ablam doğum etcek altın
nisan mayıs gıbı 2 erkek yeğenım sünnet olcek sanırsam altın,
daha bişi aklıma gelmıo ama bı düğüne gıdıyok başkası kart verıyo
ne düğün bıtıyo ne sünnet ne cocuk doğumu

şimdi daviyetem geldi üniversitedki hocamın oğlu evleniyormuş mecburen gitmem gereken düğün sana güldüm başıma geldi bedduamı ettin ah mı ettin böcük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…