ay geç kalıcam, ayrılamadım, vicdanlı çirkefim mandişimpet şişe kumbaradan daha zevkli oluyor hem ilginç hem de şeffaf ya gördükçe atasın geliyor, ilk rahmetli babam yapmıştı onu bana, o doldururdu cebinde kalanlarla
sağ olasın...
anladım canım o kadarınıherkese yapsan cadaloz derdim
kesinlikle çocukken o alışkanlığı kazanmak çok önemli bence de. sana bir itiraf mandiş, ben daha az kazanırken daha çok birikim yapardım, öğrenciyken bile para biriktirip eve bir şeyler yapardımbenimki de iyidir tasarruf konusunda, aksi olsa işim zordu, ailemden görmemişim çünkü, ilk evliliğimde çok zorlanmıştım, bir daha kaldıramazdım sanırım savurgan, sorumsuz erkek
böcüşüm kangam, sen de mandişin birikim topiğine katılsan diyorumhe kangam he çok ucuz, sudan ucuzmuş yav sen tabii patrona 2 trip harçlık alırsın onla da altın,bizim yok öyle şansımız
kızlar bugün akşam yemeğini yiyemedim şekerim alt üst oldu, gece geldiğimden beri bir şeyler yiyorum, etrafım yanımdaki sehpa çöplük gibi olduen iyisi bir poşet alıp doldurayım çöpe taşımayayım
kanga bılıyon mu bende cocukken alıştmcok yoksulluk cektık
su sattım abımle abım okuldan gelır simit satardıne günlerdı ya
ama cok mutluyduk o zaman
para bazen mutluluk getrmezmışneyse konuya dönem ben
ben bozuk paralarla 3 ceyrek aldım sonra attıklarım kocem tarafından araklanınca bıraktımbende dıom bu kumbara nıye dolmuo
şimdık patron sağolsun ıkı trıp bı ceyrek demekayy tabı benımde param var cnm hep onun değilkı
pasaklı ve yorgun kangam
günaydın bu arada
kesinlikle çocukken o alışkanlığı kazanmak çok önemli bence de. sana bir itiraf mandiş, ben daha az kazanırken daha çok birikim yapardım, öğrenciyken bile para biriktirip eve bir şeyler yapardımbenimki de iyidir tasarruf konusunda, aksi olsa işim zordu, ailemden görmemişim çünkü, ilk evliliğimde çok zorlanmıştım, bir daha kaldıramazdım sanırım savurgan, sorumsuz erkek
böcüşüm kangam, sen de mandişin birikim topiğine katılsan diyorumhe kangam he çok ucuz, sudan ucuzmuş yav sen tabii patrona 2 trip harçlık alırsın onla da altın,bizim yok öyle şansımız
kızlar bugün akşam yemeğini yiyemedim şekerim alt üst oldu, gece geldiğimden beri bir şeyler yiyorum, etrafım yanımdaki sehpa çöplük gibi olduen iyisi bir poşet alıp doldurayım çöpe taşımayayım
benim eşimde tırtıklıyordu kumbaramı çözüm olarak işyerinde biriktirmeye başladım ve dün yorgundan öğrendiğim pet şişe olayını küçük su şişesini yandan azcık kestim paraları oradan içeri koydum kapaktan çıkmıyor delikten çıkmıyor kesip almaktan başka çare yok eşimin tırtıklamalarından kurtuldum sanırım
ah bu kocalar
senden garu olcek gıbı hee
bu arada dün görümceme pazar günü görümceme kıl oldum dünde eşimi aramış durmuş kesın bı plan yaptılar o ara ver böcüğe gnlüne alam dedı ama bakmadık telıne
ahada bir şey anladıysam arap olayım
nersını anlamadın olm
patron var zaten ancak yazıomm
kocalarımız paramızı araklıyonn onu dıom
para bırıktrme huyun var senden garu olabılır dıyomm
pazarda görümceme cok kızdım onu dıomm gönlümü almak ıcın dün aramış durmuş bakmadım tele eşimide aramış ama onun telıde cantamda kalmış duymamış
ıyıde olmuş
pazar günü görümcen ne yaptıda kızdın neden dün gönlünü almaya çalışıyor hani burnu kavada tip ya bir iş mi var acaba aklında
mandış kutunu boşalt cabuk
yoksa yazdıklarımı sılıncek bdaha zor yazarım bu yoğunukta
tmm cnm
h sonugelsın bıan evvel yaa
yeğenıme alışverış etcez heycan sardı
hee hafta sonu gelse karpuz büyütsem
karpuz küçük mü
ben hıc evde duramadım uzan zamandır
sonunda düğünlerde bıttı sanırsam doğumlarda
aaa unuttum daha doğumlar varpoff
küçük küçük azcık büyüsün
düğün bitti doğum mu başladı elini çabuk tut böcük sırada sünnetler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?