Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bu yorgun manyak mı, yatıp uyusa ya ne gelip okuyup yazıyor bu saatte diyebilirsiniz, ama valla böyle gergin halde yatacağıma sizin mesajları okuyup, moralimi düzeltiyorum, çok yaşayın kızlar

ne mutlu ailene ki bak zor şartlara rağmen çocuklarını okutmuşlar, meslek sahibi etmişler. maddiyat mı bilmiyorum ama çocukken her şey daha güzeldi. ben yokluk bilmedim açıkçası ama her zaman ayak yorgana göre uzatılır, israf yapılmazdı, tek amaçları 2 çocuklarını okutmaktı. annem de babam da kendi kendilerine ev bark sahibi olduklarından zorlukları bildiklerinden bize küçük yaşta kazandırdılar para biriktirme alışkanlığını.

ben de yıllarca biriktirdiğimin maalesef önemli bir bölümünü, malum geçmişteki olan biten olayda harcadım ama allahtan sıfırlamamıştım ki, bu ev için kullanabildim bir bölümünü. evi aldığımızdao yaşta ilk defa kenarımda hiç param kalmamıştı. tamam ev olmuştu ama ilkokuldan beri banka hesabı olan birine gerçekten koyuyormuş. şimdi olsa daha olgun olurdum sanırım, o zaman bayağı paniklemiştim, ya bi hastalık olsa falan diye, çok şükür geçti o günler...

he 2 trip 1 çeyrek efenim benim buyrun pasaklı kanganız, yorgunluk göbek adım

heh tam doğru şekilde yapmışsın, kesmekten başka çare yok çıkarmak için iş yerinde güvenli mi peki mandiş, bizim iş yeri yol geçen hanı gibi olduğundan bir de bizim masamız falan yok o yüzden imkansız.

kızkardeşim benimmm, al kumbara dergileri ve renk renk kilitli kumbaralar, ben kırmızı ve turuncu klasik kumbaralarına hastaydım, açtırıp onu hesaba ekletmek var ya off offf ne büyük hava

zeytin kutusu da iyiymiş bak

ahada bir şey anladıysam arap olayım

:13: ben de anlamamıştım valla dedim uykusuzluktan ama sen de anlamamışsın

hee hafta sonu gelse karpuz büyütsem

ama bunu hakkaten ilkin çözemedim, tam karpuzun zamanı geçmedi mi, e mandişin bahçöesi mi vardı diye düşünürken toparladım kendimi, ah ben de büyütem şu karpuzu bi ara, gerçi benim karpuzum yerindedir, belimi büyütem ben

şimdi daviyetem geldi üniversitedki hocamın oğlu evleniyormuş mecburen gitmem gereken düğün sana güldüm başıma geldi bedduamı ettin ah mı ettin böcük
sen kork böcüşten mandiş, yeni üfürükçüyü kangaö ilan ediyorum:18:

darısı başına dedım içimden
ne takcen

altın takar, nası olsa ucuzlamış diycem kaç domates yerim kafama diye korkuyorum

he mandiş adımı nasıl bu kadar uygun seçmişim diyorum ya, işin bir de şu yönü var ben yorun yaşamı kabullenmişim sanırım:84: insana 40 kere dersen olur derler, ben kk da 40 000 kere duymuşumdur di mi

h geldın kangam benımciğerım dalağım böbreemmgecenın bu saatı geldın bıze yazdın hemı
yırım senı

kanga zaten öle değil mıdır fakır ınsanlar okuyor genelde ıyı eğıtımı önce aılede sonrada okulda alıyorlar
he kolejde okumuyorlar belkı ama cok başarılar
zengınler ıse zaten para var ne dıye çabalasınkı
öss falan gıder basar parayı okur artık yıllarca
baktı olmadı şirketın başına gecıverır mıçımızı yırtalım duralım
senın içinde geçmişte kaldı boşver
giden sağlık olmasın yeterkı

bu aralar bıraz trip atmam lazım yaa cok fakırleştımm düğünde dernektı derken

kangama cekmışım üfürük kuvvetlı senın nasılsa:82:

altın takmasına gerek yok zaar uzaktan bırıdır o boşver

işyerim güvenli canım çekmecem kilitli anahtarı bende ayrıca masama benden başkası oturamaz akşam da mesai bitiminde odanın kapısını kilitliyoruz anahtar 3 kişide biri benim bgüne kadar birşey olmadı inşallahda olmaz sonuçta hırsıza kilit dayanmaz

sorma yaa birde çocuksun daha okula bile gitmiyorsun banka görevlisinin seninle muhap olması bakalım ... hanımın hesabına filan böyle büyük zengin biriymişim gibi ilgilenmesi zaten asıl gaz oradan gelirdi çocuk muamelesi yapmayan banka görevlisini teşekkürler duymasanda beni

hele kumbaramı eve gelen çocuklara gösterip hava atmak var ya süperdi

domates atmam doğru dedin onu altın büyük ihtimalle hee hazır düşükken alayım bir kaç kilo dimi

karpuz kavun tarlası var bizim evde senin haberin yokmu yorgun

böcüküm bence çok zorlanıyor çocuklar kollejdekilere özeldekilere yetişmek için çocukluklarını yaşayamıyorlar eğer durumum olursa bebişimde olur o günleri görürsem kesinlikle özel okullarda okuturum çocuğumu üniversiteyi okutmam ama devlette okusun onu nekadar emek ederse insan kendini geliştirmek için okadar iyi şartlarda iş bulur bence şirket sahibi olamaz belki ama şirket sahibinin bile dinlediği güvendiği biri olabilir

üfürüklemeyin beni ya bizim amiri üfürükleyin tayini çıksın gitsin

uzak değil böcük çok severim çok da yakındır bana

ayy mıdem alt üst oldu:120:kanal d ızlıyordum adamaın bağırsağından kılolarca kurt cıktıhemde kocaman kocaman nasıl yaşamış öle tyaa:120:

mandışım o zaman ceyrek kacınılmaz gıbı gelıy bana

benım üfürmempek ıyı değil sen kangama gt ben üfürsem önce ortağa üfürürm

benım kocemde dıo ılla özele yolluycm ama ben yollayamam cok pahalı bızı aşar okumak ısterse devlettede okur zaten

öğle molası, kk arası

he mandişim he sizin tarlayı unutmuşum ben birkaç kilo alıver tabii hazır indirim varken altınlardan

doğru diyorsun kangamm, zengin çocukları büyük oranda dediğin gibi, nasıl olsa gelecek kaygısı yok, ailelerin de büyük bölümü aman okula gitsin gelsin, mezun olsun yeter, biz de kendi keyfimizde gezelim tozalım mantığında.
bizim zamanımızda eğitim yine iyiydi diyorum, bu kadar özel okul furyası yoktu ve öğretmenler daha istekli, verimliydi sanki. tabii ki iyiler, kötüler hep vardı. ancak şimdi sadece yabancı dili bile düşünseniz, eskiden normal işçi-memur çocuğu giriyordu anadolu lisesine, 11-18 yaş yabancı dilini de devlet okulunda iyi öğreniyordu. şimdi 15 yaşında anadolu lisesi ya da 14 e zaten lise 2 den itibaren üniversite stresi, mezun olduklarında sadece dil yüzünden bile iş kaybı yaşayabiliyorlar. ya da hocaların imanı para olmuş okulda -devlette- derslerde dinlenip, özel derse çalıştıkları etüt merkezlerine enrji depolayanlar bile var. tabii ki işini hala hakkıyla yapanlar da var, ama diğerleri maalesef gün geçtikçe artıyor.

he kangammmm her gün cuma olsun di mi idolümsün bu konuda, ama ev işi, kendini yıpratma konusunda mandiş idolümdür

boşver, arada gelip müjdeyi verip gitmişsin, valla yarıladık ama biter mi bu hafta ya :84:

kızlar evde keşfettiğiniz yemekler varsa alışılmışın dışında arada yazın yav. bakın ben ne buldum: hani kısır yaparız ya, salçalı, ekşili pilavını yaptık, çok geldiydi birazını ayırdık soğan salata katmadan, allahım fırında sebze yanına nasıl yakıştı o, offf süper oldu bir de tabii benim gibi her zaman et yiyemeyen -mide bulanması- ve de şeker sorunu olanlar için harika öğün oluyor. resmen yeni bir yemek kazandım

kangam h geldın

şimdık işe mı gtcekk
he bıde ben değişik ne yaparımacep aklımada gelmıo pek
arka şehrıyeden mantı edıom bazen
başka düşünem yazarım

yorgun yemek tarifinden bişiy anlamadım zaten ilgi alanımda değil eşim okusun :

ben de zaten annemin kısırından artanı değerlendirdim eşine oku anlar belki

kangam h geldın

şimdık işe mı gtcekk
he bıde ben değişik ne yaparımacep aklımada gelmıo pek
arka şehrıyeden mantı edıom bazen
başka düşünem yazarım

arka şehriye, ön şehriyeden ne ediyon peki kangam

sen hepten lapacıymışsın yav, makarna türü şeyler şekere dokunuyor beyaz pirinç kadar olmasa da, bana sağlıklı şeyler lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…