Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ulee leb demeden leplebı dedığmı anlaman lazım ne bıcım kangasın sen
maytap gecıo bıde

arpa o arpa

günaydın mandış bende bakım

kangammmmmm
ben acıktımkangamm ama gene bulgur pılavı var
bana dokunuo

kangaaammmmm salı -perşembe sabah derslerim bitti uyuycam artık menemen ettim ben kendime, dışarıda hayatta yumurtayemem ne zamandır canım çekiyordu nan bi menemen bile yiyememişim ne zxamandır.:84:

e kangam bulgurdan az ye sen de, gaz mı yapıyor, yavaş yavaş ye yanına soda bak dokunmaz o zaman aslında çok sağlıklı ama tek pilav yok ya yemekte, sen şu yemek listesine bi el artık böcüşüm ya, çaktırmadan patrona çıtlat ama dikkat et yemek işi de üstüne kalmasın:18:

ohh ne güzel yaaaaa:78::78:cok sevındımmm cnm

bende evlendığımden berı yememışımmenemen

mıdem ağrıyo yıyınce o yuzden
tze fasulye yıycemm

Eki Görüntüle 265333

olmamış sıpamın don takımı

tabii şimdi kanga olaraktan bunu da anlamam lazım... hmmm...

1. böcüşün bebesi olmuş, hedaye gelen hediye olmamış. yok henüz bebe yoktu...

2. böcüş birine hedaye almış, küçük gelmiş...

3. böcüş birine hedaye aldı, ama mesajı yanlış yazdı, olmuş mu diyecekti aslında

ohh ne güzel yaaaaa:78::78:cok sevındımmm cnm

bende evlendığımden berı yememışımmenemen

mıdem ağrıyo yıyınce o yuzden
tze fasulye yıycemm

e taze fasulye bulmuşun niye ağlanıyon ki kangam yaa, bize yemek yok, öğle akşam eve uğrama şansı yoksa hem öğle hem akşam dışardan ne bulursan onu yiyosun kuru kuru(( sağlıksız

kanga bunu kendı bebeme aldım he gelmesıne daha 2 3 yıl var ama olsun
güzel demı

olmamış derken sığam yok ya o anlamda kangammalla senı neler neler yazmışş

tmm taze fasulye en sevdığım yemeklerden ama sıkıldım yaa
bendede ptesı vardıda

olmamış derken sığam yok ya o anlamda kangammalla senı neler neler yazmışş

tmm taze fasulye en sevdığım yemeklerden ama sıkıldım yaa
bendede ptesı vardıda

aha bi o gelmedi aklıma
ptesi nere perşmebe nere, ohoooo biz bazen ofiste mecburen üst üste 3-4 gün aynı şeyi yiyoruz aynı yerden en hızlı hazırlanacak şey olunca
kızlar hepiciğiniz nasılsınız hanımlar

bundan sonra haftanın yarısı uykumu alacağım için umutluyum, aman maşallah diyin başına yeni iş açmasınlar

sen ne ettin haberler sende mandiş, boya başlıyor mu yakında?

kanga senın bu aralar aklın zatı bende hıc değilne iş lenn
kuru muru ye işte
sankı bızmkı cok ıslak
ben burda sulu yemek yedım mı sorsana
sana pattes fasulye dıyınce sulu yemek gelıo zaar
hele bı bezelye var üstüne soğuk su dökesım gelıo
sulu olsun yeterkı dıye
kuru edıo hep

sen de açık yaz şu cümleleri kangam ya ben nerdeyim napıyom farkında mıyımki:84:

iyi de o dediğin yemekleri ben evde de kuru yaparım genelde, sonuçta yemek yani demek istediğim o sandviç ya da dürüm değil. asıl sorun zaten o sandviç vb olunca şekerim çıkıyo, iniyo sorun orası yani kuru demek ekmek arası demek benim kitabımda

bende yemekleri kuru yaparım suyu azdır eşim öyle seviyor bende yemem suyunu

kuru yemek benim lügatımdada döner gibi ekmek arası şeylerdir

böcük bence patronunu bu konuyu aç kimse ses çıkarmıyormu makarnaya toplantı iste

ben sızın kıtabınız kullanmıom o zaman
bence yemek sulu olmalıabartı bı su düşünmeyn ama olmalı
ekmee bancaann ohhhh
cocukla duymasındakı haluk gıbım konuştum ama öle

mandışım nesını konuscam ya sonra kötu ben oluyom
işene gelen yer dıo

yok yok mandiş ben bu böcüşü boşıycam kangalıktan seni alcam

suyunu çekmiş yemek daha lezzetli oluyor. dışarı zaten bulmak zor ya da çok sulu vıcık vıcık geliyo olanlar da

he kullanmıyon böcüşüm aha aynen haluk gibin kangam şeker sorunun olunca zaten karbonhidrat ksııtlı yani yemeğin yanında zaten accık ekmek yiyoz, e su içinden tane mi toplıycaz, suyunu çekmiş lezzetli oluyo

nası işine gelen yer, tamam herkesin zevkine göre olmaz ama eğer sadece makarna çıkıyorsa yemekte o iş olmaz. ha sen beğenmezsin bi ana yemek bi makarna-pilav olur da yemezsin orası ayrıi bugün gibi mesela. ama tek makarna da çıkıyo galba di mi sizde o iş olmaz.

sende evden getir her gün böcüküm sofranı masaya kur elbet görür ne oluyor diye birde dersin ben senin yemeğini yemiyorum yemek parası ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…