Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sende evden getir her gün böcüküm sofranı masaya kur elbet görür ne oluyor diye birde dersin ben senin yemeğini yemiyorum yemek parası ver bana

he sonrada işin gücün para desın

len kanga boşa lenn gözumumu korkutuyonn
sende hıc damak tadı yok
sulu yemek dıyınce suda yüzen yemek demıom
azcıkta olsaolcekk:84:

ıyı akşamlar cnm

he sonrada işin gücün para desın

len kanga boşa lenn gözumumu korkutuyonn
sende hıc damak tadı yok
sulu yemek dıyınce suda yüzen yemek demıom
azcıkta olsaolcekk:84:

ıyı akşamlar cnm

böcük işin gücün para olduğu için aklıma böyle yöntem geliyor bizim yemekte yok parasıda yok isteyende yok
yemeğin tanelerini yerim suyu kalır çatalla yerimki suyu gelmesin ne kadar gıcıkım dimi annem hep derdi yemeğin vitamini suyundadır diye ama cıks
sulu yemek demek içinde su olması yeterli miktarı çokta önemli değil yani bir döner gibi değilkuru fasülye suludur tazede :) ohh suyundada koy oy oy

gıt len sende
benım kadar cümert var mı ya
hedıye almaktan bu ay bıraz parasızm

tabıkı tüm vıtamn suyunda sız ne bılırsınız
cocuklarınız barı sıze cekmese

e tabii suyunda oluyor işte zaten suyunu çektirince besinini almış oluyor insan ah valla beni anlıyon, he işte döner kuru yemek,tencere yemeği sulu yemektir -bize göre-.

aynen valla bize de ne para, ne yemek, ne de isteyen

gıt len sende
benım kadar cümert var mı ya
hedıye almaktan bu ay bıraz parasızm

tabıkı tüm vıtamn suyunda sız ne bılırsınız
cocuklarınız barı sıze cekmese

böcüşüm yeme beni, biliyorum en yakın arkadaşlarım o adetler, bugün sen götürüyon sonra onlar seninkine getirecek, bir nevi yatırım

suyunu çektirirsen vitamini hepten içinde kalır böcüşüm böylesi az ekmekle doymayanlar için katık olsun diye sulu edilir yemekler, karınları doysun diye

zaten diyorum eşime çocuğum olursa eğer yemeğin suyuna alıştırcam yazık ziyan oluyor sonra

olmaz, olmaz fazla ekmek falan iyi bir şey değil zaten, daha az ama öz yesin bebeler
kuzum susuz dibine tutar elbet sulu olacak boşuna sulu yemek denmiyor ya ama bazıları çok sulu yapar benimkinde dibince azcık olur yanmayacak kadar

iyi akşamlar

ay ağzına sağlık, yok yok kangam çözemedi bizim suyu az sulu yemek işini

böcüşüm bak şöyle oluyor, kapağı açıyorsun, üstte taneler oluyor tencerenin dibinde kenarlarda görünen az suyu oluyor, baze3n de tencereyi yamultunca görüyorsun o suyu, ha sizin iş yerinde de öyleydi gerçi di mi

Günaydın kızlar

Yağmur yağıyorum ıslandım biraz.Birde yarın çalışma varmış canım sıkkın

günaydınnnn
bugün yaşamıyor olabılırdım:18::18::18::18:

dün akşam otobüsten ıncem adam benı durakta değilde orta şerıtte ındırmış tabı dışarısı karanlık scemedım nerdeyım bıde hemen ındım
ne göremmkocaman halk otobüsü son surat üstüme gelıo
kaldım ortada ayağım tokezledı
koştum kaldırıma ama nasıl kaldım ölece
bacaklarımın titremesınden yürüyemedım
bıraz dınlendım sonra eve gıderken bı araba tehlıkesı daha atlattımbu ne bee
ama ılkınde kurtulmam sanıyelere bağlı oldu
şerepszı şöfore ağzıma gelen küfürlerı savurdummm

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış uff bu şoförleri varya her ilde aynılar
alamadınmı plakasını şikayet et hemen

Günaydın kızlar

Yağmur yağıyorum ıslandım biraz.Birde yarın çalışma varmış canım sıkkın

inşallah bir seferliktir boşver ctesi çalışması, suratsız görünün, surat asın da bir daha yapmasınlar, yapasalar da diyecek lafınız olur.

of kangammm benim geçmiş olsun, dikkat et diyemeyeceğim çünkü benim de başıma geliyor, insan anlayamıyor nerede durduğunu, zaten o şoför olacak canlının dopru yerde durması gerek, bizim yolu kontrol etmeye zamanımız bile olmuyor ki, hele minibüsler daha basamaktayken hareket ediyor adiler. çok iyi anlıyorum korkunu, çok defa başımdan geçtiği için. şimdilerde biraz silkeleniyorum inmeden önce ama her an boş bulunabilir bir yolcu. ahh ahh, verilmiş sadakan varmış gerçekten...

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış uff bu şoförleri varya her ilde aynılar
alamadınmı plakasını şikayet et hemen

sizin orada da mı aynımandiş ben ist.da bu mandalar sanıyordum valla, ipini koparan geldiği için. ben kaç defa çeşitli hatalarından plaka aldım ama kimi kimi şikayet edeceğim diyerek uğraşmadım. bir de dolmuş olduğu için benim aldıklarım öyle bir merci bile yok ki, yani hepsi ya memleketli ya arkası birbirinin zaten sanırım:84:

olur mu yorgun şikayet edeceğin merciyi bilmiyorsan bimere genel yolla gerekli yere gider aynı zamanda istanbulda varmı bilmem burada ceza konusunda af yok bir kaç milyardan öder

sağa sola bakmaya vakıt yoktu kı
ödüm mokuma karıştı

hryerde aynı helede bu mınıbüs taksı şöforlerı yok mu sankı yollar onların malı
sabah daha bayan servısne bıncek yanında sevgılısı vardı
servıs geldı durcak tam
kızda adım attı bı mınıbüs nasıl bırden kzın bınce tarafa doğru gecmeye çalıştı anlatamam kızı ezcektı
sevgılısı cekmese
sonra cocuk koştu ışıklar yanmıştı zaten yakaladı adamın ağzınıburnunu kırdı

olur mu yorgun şikayet edeceğin merciyi bilmiyorsan bimere genel yolla gerekli yere gider aynı zamanda istanbulda varmı bilmem burada ceza konusunda af yok bir kaç milyardan öder

hiç duymadım bimer'i mandiş şimdi baktım adalet yönlendirmeli ve arama motorunda ilk çıkana zaten sayfalar erro veriyor:))) sence bu kadar ceza olsa, biz her gün kelle koltukta yaşar mıyız? anca polis tanıdığın olacak direk arayıp söyleyeceksin onlar da ekiplere bildirecek, birkaç defa şahit oldum böyle olaya ama benim yok öyle tanıdığım ki bunları şikayet edeyim.

çocuğun yaptığı da cahilce böcüşüm, o şoförlerin çoğu bıçaklı, demirli geziyor ayrıca o güzergahta yaşıyorsan ve dolmuş şoförüyse o tartışılan hem kız yalnızken karşılaşırlarsa feci tehlikeli maalesef magandalarla bir arada yaşıyoruz.

kızlaaar bu arada dar derin dondurucu olmuyor di mi çok dar yani, marka biliyor musunuz hiç bakayım bir ölçülerine

cnm olabılır ama o an ınsan sevdığını düşünüyo sanırım
ona zarar gelmesın mısalı
eşimde olsa aynısını düşünmeden yapardı

onlara sessz kaldıkça tepene cıkar

iyi cesaret arkaşları toplanıp gelmedi

bimer başbakanlık şikayet adresi tarih zaman ayrıntılı olarak yaz dilekçeni cevapta iste bekle canım

cnm olabılır ama o an ınsan sevdığını düşünüyo sanırım
ona zarar gelmesın mısalı
eşimde olsa aynısını düşünmeden yapardı

onlara sessz kaldıkça tepene cıkar

böcüşüm bu erkeklik değil, cahillik ve kanın deli olması, bir komşumuz hayatını kaybetmişti böyle bir durum yüzünden, erkeğim korururm düşüncesini törpülemeleri lazım 1 yaşında çocuğu babasız, eşi dul kalmıştı genceik yaşta. sence hangisi daha önemli o anda haddini bildirmek mi? kaç defa minibüsçü kavgasına, yaralamasına, bıçak çekmelerine şahit oldum, araya girenlerin ambulanslık olduğuna karşı şeridimizde yaralamalara da, şükür ki o yaşları atlatmış benimki aklı başında bir yaşta...

iyi cesaret arkaşları toplanıp gelmedi

bimer başbakanlık şikayet adresi tarih zaman ayrıntılı olarak yaz dilekçeni cevapta iste bekle canım

mandiş bugün baktım ilk defa öyle bi siteye ama dedim ya site açılmıyor şikayetler yerini tıklıyon ediyon sayfa açılmıyo yani, yine denerim lazım olursa diye, tarih, plaka, zaman, konuyu yazarsam işe yarar mı diyorsun, ben başarırsam bunu valla yayarım herkes, o kadar ihtiyacımız var ki

tabıkı haklsıın kangam ama onları yetiştıren bız değilız maalesef bende eşimin öle davranacağından emınım
aman aman bız cocuklarımızı azcık sakin sabırlı yetiştırelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…