Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tabıkı haklsıın kangam ama onları yetiştıren bız değilız maalesef bende eşimin öle davranacağından emınım
aman aman bız cocuklarımızı azcık sakin sabırlı yetiştırelım

çocukları değil önce kocaları büyütmek lazım kangam, o kadının ne günahı vardı o küçücük kızın, o zamanlar daha benimki yoktu ortada, o kadar korkmuştum ki bir daha fevri, kavgacı istemem hayatımda demiştim çok şükür dualarım kabul oldu, birkaç sene oturduk o evde ama o çocuğu her gördüğümde boğazım düğümleniyordu, annesi zaten sorma... o adam da şüphesiz ailesini korumak için atmıştı kendini ortaya ama karşısındaki silahlı çıkınca, ne oldu ömür boyu yalnız bıraktı onları

öyle bir ülke oldu ki, bilirsiniz bir oyuncu vardı adını hatırlayamadım tv nin sesini mi ne kıs dedi komşusuna diye komşusu tarafından silahla vurulup öldürüldü. tv'da her an silah, şiddet minnacık çocuklar bile göz dönmüş şekilde, karını, sevdiğini korumanın 1. yolu sakin tavrını koruyabilmek ve en sakin şekilde güvenli şekildeo ortamdan uzaklaşmak.

neysem içim daraldı hatırlayınca...

kızlar bu arada daha dar dondurucu yok bizim evde de bunları koyacak yer yok:84: yine buzdolabının dondurucusuna talimiz:84::84:

inşallah bir seferliktir boşver ctesi çalışması, suratsız görünün, surat asın da bir daha yapmasınlar, yapasalar da diyecek lafınız olur.

:

Ramazanda bir saat önce çıkılmış.Bende işe başladım 2 gün bir saat önce çıktım.Sonra uygulama kaldırıldı.Birde arefe çalışmadık.Onlar borç hanesine yazılmış.Bugün telafi çalışması var anlıyacağın.Herkese 2 gün bana bir bile değil gerçi ama bugünü tamamlıyacam artık

günaydınnnn

boşver ben h ctesı çalışıyorum 5 e kadar
sıkıldım ıyıce

anladım boşver, neyse keyfe keder değilmiş en azından, diğer türlü kafalarına göre daha kötü olurdu, hava da kötü zaten, çıkmış oldu desene aradan

günaydınnnn

boşver ben h ctesı çalışıyorum 5 e kadar
sıkıldım ıyıce

ah senelerce çalıştım, hatta pazarları bile çalışırdım bazı dönemler, tam gün olmasa da, yolu, eziyeti, o gün de giderdi.

en son geçen kış ctesileri çalıştım ama artık limitim doldu sanırım diyeceğim başa geleceğ biliyorum, büyük konuşmayayım ama hiç içim istemiyorum usandım artık, hafta sonunu hafta sonu olarak görmek istiyorum, allah muhtaç etmesin zorunda kalmaya... böcüşüm kangam sabret, elbet sen de eşin de kavuşursunuz hafta sonlarına

benım gene pazarımvar eşimin o da yok
gerı kalan zamanda naparsak artık(pazarları 4 te cıktığında)
bende mağazada ıken pazarları çalıştım ama 4 ay dayanabıldım
alışmışım pazar çalışamıyorum
ctesı şuan sorun değil amaılerde bebemolunca nolur bılmem
o zaman öğlencıkarım yada süt ıznıyle bırleştırıp gelmem dıyorum

kızlar artık burdayım ama akşamları sadece

çalışma zaten pazarları böcüşüm,insan sadece makine sanıyor kendini, gençlikte diycem yani işin ilk yılları insan katlanıyor ama sonra ı ıh, ne zaman ailesini görcek insan bi de o var.

kızlar artık burdayım ama akşamları sadece

topiğin sahibi gelmiş, hoş gelmiş! napıyosun, nasılsın, nerelerdesin

iyiyim valla. artık evimde etim var eşim laptop almış gelmş bana askerden. çalışıyorumda.
eşim hafta sonları geliyor 15 günde bir. kayınvalidem benimle kalıyor.
herlşey yolunda şimdilik.

sizi çok özledim :86:

oh oh güzel haberler, sen de benim gibi akşamları gelirsin, 2 oluruz

bimer başbakanlık dilekçe servisi canım açılırsa oradan her şikayetini yaz ilgili yerler er geç duyuyor resmi dilekçedir yazdıkların oraya oto kokuya herşeye yazıyorlar nelere cevap vermek zorunda kalıyoruz bir bilsen

hoşgeldin sel
kaynanan sonunda sende he aman iyi anlaşın sorun olmasında kalsın canım

aha bugün açıldı mandiş, daha millet şikayetlere başlamadı sanırım, dilekçe hakkı oradan şikayt tıklayıp he mi, bak bu süper oldu bundan sonra ilk aldığım plakayı yazıcam

trafikle ilgili olunca da ilgili yere yönlendiriliyor ha, keşke bu daha çok bilinse valla, sonra ilgili birime şikayet iletildi falan diye cevap mı geliyor öyle mi demiştin mandiş? ne bileyim hani anca trafik polisine şikayet edilir onlar da iplemez sonuçta görüyoruz, minibüsçüler odası hepsi aynı neredeyse zaten diye insanın elinde patlıyor aldığı plakalar. ah ahh tahmin ederim millet artık komşum halı silkeledi diye de şikayet yazabilir yeri gelir

kangamm h geldınn

mandışım aslında işimi sevıyomda ablam rahatsızdı bıraz aklım onda

bılmımkı sıkıldım işte
sabah berı sağa sola koşturdum ondan sanırım

pazartesi sendromu desene

oyy kangam pazartesi sendromuna mı girmiş, hafta sonu gezdin ettin şimdi tabii ofise tıkılmak zor gelmiştir kangam, bak şükür iş güç var, paramızı kaqzanıyoruz, aha da polyanna oldum çıktım, napim hayat çekilmiyo başka türlü kafayı sıyırmadan polyanna oldum ya da sıyırdığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…