- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
oyy kangam pazartesi sendromuna mı girmiş, hafta sonu gezdin ettin şimdi tabii ofise tıkılmak zor gelmiştir kangam, bak şükür iş güç var, paramızı kaqzanıyoruz, aha da polyanna oldum çıktım, napim hayat çekilmiyo başka türlü kafayı sıyırmadan polyanna oldumya da sıyırdığım için
hoş bulduk kangam, geçmiş olsun noldu bebiş acelecilik mi ediyor, ciddi bir şey değildir inşallah bozma moralini, bebeler ediyor böyle heyecan ah biz de benim yeğende neler çektik.
aha bugün açıldı mandiş, daha millet şikayetlere başlamadı sanırım, dilekçe hakkı oradan şikayt tıklayıp he mi, bak bu süper oldu bundan sonra ilk aldığım plakayı yazıcam
trafikle ilgili olunca da ilgili yere yönlendiriliyor ha, keşke bu daha çok bilinse valla, sonra ilgili birime şikayet iletildi falan diye cevap mı geliyor öyle mi demiştin mandiş? ne bileyim hani anca trafik polisine şikayet edilir onlar da iplemez sonuçta görüyoruz, minibüsçüler odası hepsi aynı neredeyse zaten diye insanın elinde patlıyor aldığı plakalar. ah ahh tahmin ederim millet artık komşum halı silkeledi diye de şikayet yazabilir yeri gelir
kangamm h geldınn
mandışım aslında işimi sevıyomda ablam rahatsızdı bıraz aklım onda
böcüşüm bak işte daha iyimiş ablanda, oh bak planın var bu hafta çabuk geçer, hafta sonunu düşünerek takmazsın hiç bi şeyi
mandiş he işte o adrese girdim, ancak şöyle bi konu da var e benim de elimde kamera kaydı falan yok ki, dolmuşçulara ne yapacaklar ki bu durumda, adam yok öyle bi şey dese di mi, ya da bi şoförün, çünkü yoksa bana garezi olan biri de beni şikayet edip ceza aldırabilir yoksa, yanlış mı düşünüyorum, acaba dolmuş vb lere daha önem verirler mi malum bu konuda sabıkalılar, yine de denemekten zarar gelmez ama sonuca ulaşıp olmadığını göremeyeceğim ki, sorun çözüldü deseler demeseler((
aha başa belaymış tam of bi de cevap yazıcan, kitap yap topla şikayetleri bak köşeyi dönersin günün birinde:))))
kızlar benim çalışmam lazım, hazırlanacak sınavlar kontrol edilecekler ödevler var, çıkmadan yine uğrarım fırsat bulursam, sağlıcakla kalın
güle güle kolay gelsin kamera kaydı sende yokki yorgun yollarda her yerde var polisin elinde tarih zaman araç traifi yeterli bulmaları için
tşkler kızlar yerım sızı
bugun görüşemedık pek
konu dışı kaldım hee
hıc sıkayt etmek aklıma gelmedı ama gelırse ılk gtcem kişi mandışımolcek:)
kangamm kolay gelsın
akşam olsada vee gıdelım dıyoruz sen daha yenı işe gtceksınkendıne dıkkat et
çok işim var carilerı pattron ıstedı
sen ekle mandış bakcemm ben
bu arada oce sürmedım bugundizi cekcem dıye ama sabah uyandımkı burnum tıkalı
banyoda olmam öle ıolunca
dızıde kaldı ocelerdeburnumda acıldı
burnunun tıkanışıyla dizinin ojelerin arasındaki bağı çözemedim ojeyi bir nebze anladımda burnunu anlamadım
sabah çekcektık
uyandımm bı baktım burnum tıkalı
eşim dedı duş alırsan hasta olursun ıyıce
anladınn
peki anladım sabah sabah kahvaltılardan önce dizimi çekiyorsunuz
sabah eşim traş olmuş kalktım kahvaltı yaptık giyindik yola çıktık işyerine geldik beni bıraktı işyerime güle güle derken aaa sen ne zaman traş oldun dedim adam şok oldu sabah oldumda yüzüme bakmıyorsun uyuyorsun ayakta diyo
şöle oluyo
evt
sonra eşim duş alırken ben kahvaltıyı hazrlıyom
püü sana adamın yüzüne bakmıon anlaşldı
sabah sabah yüzünemi bakacam işyerinde baktım işte yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?