Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yok kangam ben işimi sevıyomm hıc onu takmıyorumda h sonu bı yere gıdemedım ya arkadaşımın oğlunun diş partısı vardı gdemedım
ablama gttım
rahatszdı
alışverışe cıkamadmneyse o ıyı olsunda bu h sonu gtcez

şimdık daha ıyı bende daha ıyyım
sız nelr ettınız

hoş bulduk kangam, geçmiş olsun noldu bebiş acelecilik mi ediyor, ciddi bir şey değildir inşallah bozma moralini, bebeler ediyor böyle heyecan ah biz de benim yeğende neler çektik.

8 aylık oldu ama ılk kızından cok cektrdığı bellı
ağlıyodu acıdan
bende dayanamıyom tabıneyse daha ıyı oldu
bu hafta ciciler alcez ınş.ctesı gtcem
ctesı akşamda onlarla gerı döncez bızde kalceklerh sonu hemen gelsınn ısıtyommm

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

adres bu yorguncum

formu doldururken cevap istiyorum diye bir yer var tıkla oraya yada dilekçende bilgi edinme kanuna göre cevap istiyorum de başbakanlık onayladıktan sonra sana mail gelir ilgili birime sevk edildi diye ilgili birimler alt birimlerine yollar onlarda işlem yapmak zorundalar çünkü başbakanlığa bilgi vermek zorundalar işte şu şu ceza kesildi şu maddeye göre yada kayıtlar incelendi suç unsuru yoktur gibi başbakanlıkta olardan gelen cevabı sana yollar sorunun çözülüp çözülmediğini sorar eğer suç unsuru yoktur cevabı varsa kanıtlamak zorundadır yani kamera kayıtlarını filan incelemelidir

bu işlemler maille olduğu halde en fazla bir ayda sonuçlanır evrak git gel işi yapmazsın evden beş dakikada yazarsın sonra da işin çözülmediyse tekrar mail atabilirsin tekrar tekrar istediğin kadar

bir akıl hastasının eski bürokratlardan emekli hiç evlenmemiş kimsesi yok akli dengesi yerinde değil onlarca mailine saçma sapan konuda mailine cevap verdim düşün artık

böcüşüm bak işte daha iyimiş ablanda, oh bak planın var bu hafta çabuk geçer, hafta sonunu düşünerek takmazsın hiç bi şeyi

mandiş he işte o adrese girdim, ancak şöyle bi konu da var e benim de elimde kamera kaydı falan yok ki, dolmuşçulara ne yapacaklar ki bu durumda, adam yok öyle bi şey dese di mi, ya da bi şoförün, çünkü yoksa bana garezi olan biri de beni şikayet edip ceza aldırabilir yoksa, yanlış mı düşünüyorum, acaba dolmuş vb lere daha önem verirler mi malum bu konuda sabıkalılar, yine de denemekten zarar gelmez ama sonuca ulaşıp olmadığını göremeyeceğim ki, sorun çözüldü deseler demeseler((

aha başa belaymış tam of bi de cevap yazıcan, kitap yap topla şikayetleri bak köşeyi dönersin günün birinde:))))

kızlar benim çalışmam lazım, hazırlanacak sınavlar kontrol edilecekler ödevler var, çıkmadan yine uğrarım fırsat bulursam, sağlıcakla kalın

güle güle kolay gelsin kamera kaydı sende yokki yorgun yollarda her yerde var polisin elinde tarih zaman araç traifi yeterli bulmaları için

güle güle kolay gelsin kamera kaydı sende yokki yorgun yollarda her yerde var polisin elinde tarih zaman araç traifi yeterli bulmaları için

aa, bak bunu hiç düşünmemiştim o plaka takibe alınsa zaten kameraların olduğu yerlerde de çıkar falsoları di mi, illere göre bakıyor musunu bilmem ama bakarsın sana da gelir şikayetlerim ileri fahri trafik müfettişi olma hayalime böyle bir adım atarım belki

gözlerim bozuldu milletin yazısını okumaya çalışmaktan, of ya keşke pc de yazsalar sınavları öğernciler, hak da yemek istemiyorum ama hakikaten çivi yazısı gibi kimininki mübarek

neysem ben kahvemi içip yola düşem, işkenceye ofiste devam edem iyi akşamlar kızlar!

tşkler kızlar yerım sızı
bugun görüşemedık pek
konu dışı kaldım hee
hıc sıkayt etmek aklıma gelmedı ama gelırse ılk gtcem kişi mandışımolcek:)

kangamm kolay gelsın
akşam olsada vee gıdelım dıyoruz sen daha yenı işe gtceksınkendıne dıkkat et

beynim döndü bugün, fazla bakmıcam yatıcam şimdi, insan mıyım yarasa mıyım belli değil:26:

günaydın mandışım günaydın kangamm

bende artık bıraz geç yatmaya başlasam ıyı olur
geceler uzadı sanırsam5:30 da uyanıyorum bıdaha uyyamıyorum

yorgun çivi yazısı diyince önümdeki yazılarıma baktım her öğretmenimden azar yerdim puanlarını kırdım yazın yüzünden diye bir türlü büyük yazmayı beceremedim gitti

yorgun ev halde dondurucu sormuşsun benim bildiğim onlarda standart boy yok öyle dar ama boydan olanları var aynı ev tipi buzdolabı gibi kapalı ama dondurucu olanı hatrladığım kadarıyla öyle birşeydi hala varsa tabi

ben bimerde çalışmıyorum sizin şikayetler bana gelmez benim konumla ilgili olan il bazında olanları ben cevaplıyorum size hiç uymuyor hanımlar uysa yardımcı olurdum ama

böcük akşam ne işler ettin neler döktürdün aynı zamanda ojenin rengini merak ettim yine cırtlak renk birşeymi

markafoniden yeni evim için birşeyler aldım netten sipraiş de yapmazdım ama ay yıldızlı tabak hoşuma gitti çok dün geldi kargocuya dedim bekle içindeki kırılcak eşya yanında açacam kırılmışsa tutatanak tut yok dedi benim öyle görevim yok ben teslim ederim gerisi beni ilgilendirmez kırıksa firmayla görüş sinir oldum dün yoğundum inceleyemedim o mu haklı ben mi haklıyım araştırma yapacam ben haklıysam gelir yine sırık sorarım ona aslında kırıkta yoktu sağlam gelmiş kırık olsaydı tırmalardım onu

mutfağımın son halini görmek isteyen varmı kızlar ekleyimmi sizede

çok işim var carilerı pattron ıstedı
sen ekle mandış bakcemm ben

bu arada oce sürmedım bugundizi cekcem dıye ama sabah uyandımkı burnum tıkalı
banyoda olmam öle ıolunca
dızıde kaldı ocelerdeburnumda acıldı

burnunun tıkanışıyla dizinin ojelerin arasındaki bağı çözemedim ojeyi bir nebze anladımda burnunu anlamadım

sabah çekcektık
uyandımm bı baktım burnum tıkalı
eşim dedı duş alırsan hasta olursun ıyıce
anladınn

peki anladım sabah sabah kahvaltılardan önce dizimi çekiyorsunuz

sabah eşim traş olmuş kalktım kahvaltı yaptık giyindik yola çıktık işyerine geldik beni bıraktı işyerime güle güle derken aaa sen ne zaman traş oldun dedim adam şok oldu sabah oldumda yüzüme bakmıyorsun uyuyorsun ayakta diyo

şöle oluyo
evt
sonra eşim duş alırken ben kahvaltıyı hazrlıyom

püü sana adamın yüzüne bakmıon anlaşldı

alemsiniz kızlar valla yaa:))) anladım mandiş seni taciz etmek için senin ile taşınmamız lazım desene vee mutfak bitmiş oleeeey ben de online olduğumda eklersin değiştireceksen mandiş biliyon ben foto konusunda takıntılıyım o yüzden kimseden rica edeme foto

süper valla sabah sabah benim de gözümde görmez işe yetişme etme derken

kangam, böcüşüm sizin bu randevulu dizilere de hiç aklım ermiyo he, hiç bana göre değil bu tür şeylerin randevulu planlısı, doğaçlama olmalı bence, hele ki sabah işe gitcen etcen sabah erken kalkak dizi çekek, ikiniz de aynı kafadasınız allhtan, en önemlsii bu zaten, yoksa bi garip geldi bana valla:26:

ablan nası oldu böcüşüm bu arada, bak hafta sonu yaklaşıyor havalar da gündüz ısınıyo, gezersiniz rahat rahat

mandişş ya ben hiç o sitelerden bir şey almadım, bak o kurye işini de merak ettim valla, sadece bilet aldığım için netten ben de bilmiyorum valla.

şu fırsat sitelerinden bir şeyler alan var mı, hep hevesleniyorum ama bir türlü cesaret edemedim daha:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…