sabah sabah yüzünemi bakacam işyerinde baktım işte yeter
benımkıde traş oluyo
öpuyom öpuyomm öpuyomm
paşam benım
sabah benı durağa bırakmak ıcın 1 saat önceden kalkıyoo
benımkıde traş oluyo
öpuyom öpuyomm öpuyomm
paşam benım
sabah benı durağa bırakmak ıcın 1 saat önceden kalkıyoo
alemsiniz kızlar valla yaa:))) anladım mandiş seni taciz etmek için senin ile taşınmamız lazım desenevee mutfak bitmiş oleeeey ben de online olduğumda eklersin değiştireceksen mandiş biliyon ben foto konusunda takıntılıyım o yüzden kimseden rica edeme foto
süper valla sabah sabah benim de gözümde görmez işe yetişme etme derken
kangam, böcüşüm sizin bu randevulu dizilere de hiç aklım ermiyo he, hiç bana göre değil bu tür şeylerin randevulu planlısı, doğaçlama olmalı bence, hele ki sabah işe gitcen etcen sabah erken kalkak dizi çekek, ikiniz de aynı kafadasınız allhtan, en önemlsii bu zaten, yoksa bi garip geldi bana valla:26:
ablan nası oldu böcüşüm bu arada, bak hafta sonu yaklaşıyor havalar da gündüz ısınıyo, gezersiniz rahat rahat
mandişş ya ben hiç o sitelerden bir şey almadım, bak o kurye işini de merak ettim valla, sadece bilet aldığım için netten ben de bilmiyorum valla.
şu fırsat sitelerinden bir şeyler alan var mı, hep hevesleniyorum ama bir türlü cesaret edemedim daha:18:
tamam sabah sabah benim de gözüm görmeyebilir ama yazık bak sonra özen göstermez kendini motive etmek lazım
havada aaşşk kokusu varkalkcak tabii böcüşüm, sen işe yollara düşüyorsun, erkek diil mi yapcak bu konularda fazladan iyilik yapıyormuş gibi hissettirmemek lazım yeri geldi mi erkğiz demeyi biliyorlar al erkeksen kavalyelik edicen
aaa cok yoğunum yaaa:84::84::84::84:
mandışım öncelıkle mutfak cok güzel olmuş bı sürü dolap var kullanışlı hoş
bişi sorcam özellıkle mı sectın yuvarlak lavoboyu
merak ettım
herşey süperrr
kangam ya aslına bakarsan programlı değil bizim iş ama eşim gececı ıken bazen programlı oluyobellı saatler ve gunler yanımda
öle sabah gıdıp akşam yada h snları evde olduğu bi işe sahıp değil ne yazıkkı
tabı yaa ama ben gened ekıyamıyorum kavelyemetabı bunu ona demem
sağol canım yok tezgahı yapan adama kare olsun demeyi unuttum ondan yuvarlak oldu kare daha kullanışlı aslında
bende onu dıycektım ama dedım mandışın hrhalde bı bıldığı var
ayy ben böle ıkı lavobo oluyor ya onları sevıyorum
bende onları sevmiyorum böcük tek köşeli daha iyi gibi geliyor bana
ben sevıyomm
sıkılmaya bıle vaktım olmadı bgun
ne yoğunluk yaa
bıde vahe kılıçaslan geldıçekımler yayınlandı bıze cd getrcektı
ıyy vahedemi geldi bana çok itici geliyor o adam ya
bana bişi gelmedı valla
öle bı adam işte
ben sevmiyorum onu kıvanç olsa bak yakışıklı uşak
ben tarkanı ısterımm:90:
gülme ama bende haluk levent ve serdar ortaç hayranıydımhala daha haluku severim
nıye gülem len
sertar ortaç ı bende severım
ay ne gysemde kız pazardan sıyah bı elbıse gydı 20 tl cok guzeldı ama almadı
yaa tam mahrumiyette çalışıyorum yaa tv yi geç radyo bile yok
netten bak hacı:82:
böcüküm netten herşey yasak zaten bir kk açık vidyo radyo face msn mp3 herbişiiy yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?