Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sabah sabah yüzünemi bakacam işyerinde baktım işte yeter

tamam sabah sabah benim de gözüm görmeyebilir ama yazık bak sonra özen göstermez kendini motive etmek lazım

benımkıde traş oluyo
öpuyom öpuyomm öpuyomm
paşam benım
sabah benı durağa bırakmak ıcın 1 saat önceden kalkıyoo

havada aaşşk kokusu var kalkcak tabii böcüşüm, sen işe yollara düşüyorsun, erkek diil mi yapcak bu konularda fazladan iyilik yapıyormuş gibi hissettirmemek lazım yeri geldi mi erkğiz demeyi biliyorlar al erkeksen kavalyelik edicen

benımkıde traş oluyo
öpuyom öpuyomm öpuyomm
paşam benım
sabah benı durağa bırakmak ıcın 1 saat önceden kalkıyoo

hee bende eşim servise yetişsin diye yarım saat önce geliyorum işyerime beni işe bırakıyor sonra kendi işyerine gidiyor

ben aldım gelen ürünleri beğendim yorgun ama kısmet işi sanırım memnun kalmayanlarda oldu tabak çanağımı beğendim

kurye işini unutmuştum hatırlattığın iyi oldu bakayım birazdan

eklerim yorgun zaten ev topiğine eklemiştim

sıkıyorsa özen göstermesin altı üstü traş oluyor o da işyerinde mecbur olduğundan

aaa cok yoğunum yaaa:84::84::84::84:

mandışım öncelıkle mutfak cok güzel olmuş bı sürü dolap var kullanışlı hoş
bişi sorcam özellıkle mı sectın yuvarlak lavoboyu
merak ettım
herşey süperrr

kangam ya aslına bakarsan programlı değil bizim iş ama eşim gececı ıken bazen programlı oluyobellı saatler ve gunler yanımda
öle sabah gıdıp akşam yada h snları evde olduğu bi işe sahıp değil ne yazıkkı

tabı yaa ama ben gened ekıyamıyorum kavelyemetabı bunu ona demem

sağol canım yok tezgahı yapan adama kare olsun demeyi unuttum ondan yuvarlak oldu kare daha kullanışlı aslında

sağol canım yok tezgahı yapan adama kare olsun demeyi unuttum ondan yuvarlak oldu kare daha kullanışlı aslında

bende onu dıycektım ama dedım mandışın hrhalde bı bıldığı var
ayy ben böle ıkı lavobo oluyor ya onları sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…