Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben boşa mı harcıyom olm
gayet tabı enerjımı vuruyom dışarı olan bıten bu
ama bakk dışarı vuramaayn mandış hala gelcek
sız baa gurban olun

he bılıyom onu ben

Günaydın kızlar...Nasılsınızzz

yorgun ne aldınız kalorifer için resmini eklede göreyim bizde alırız memnunsanız..

Kızlar anlaştığım iş yeri işe giriş evrakları verdi anam göreceğiniz yok bitmiyo.EKG bile istediler doktor bile şaşırdı.Gerçi EKG çektirmek işime geldi.Kontrol oldu bana ve kolastrolümün yine coştuğunu öğrendim doktor ropor yazdı artık sürekli kullanacakmışım ilaç

Birde evrak hazırlıyorum ama şimdiki şirketten çıkış alamadım.Perşembe gelmedi müdür cuma yarım gün diye gelmedi.Pazartesi gelecekmiş.İnsan kaynaklarıda onunla konuşmadan istifamı almıyor.Diğer şirketle salı başlıyacam diye konuştuk ama benim evrakları bitirmeme imkan yok arayıp zaman istiyecem artık.

Mandiş evin nasıl toparladınmı alıştınmı?

Böcük yine buralardasın size resmi tatil yokmu yavvv

böcük arkamdan konuşma hep okudum yarın cevap verecem sana :))

yorgun o neymiş petek şeysi bende merak ettim

boşver bu akşam seni gördüm eşinle avmde ama eşin yanındaydı yanlış anlar belki diye selam vermedim

yarın evimin fotolarını çekecem koycam eksikler çok bitmesini bekliyordum ama bitcek gibi değil ev işleri bittide alıncaklar bitmedi :)))

keşke slm verseydin bu sayede yüz yüzede tanışmış olurduk

böcük bir haftadır evdeydim yarın iş başı (

sağol yorgunum birde eksikler bitse

akıllı kangam benim nasıl da anlıyorsun hemen

ay halım yok diyince alla alla sen evi çoktan düzmüştün, sen de mi halı arıyosun diye düşündüm bi an bu tadilat işleri kafayı yedirtti bana

halı muhabbetini kaçırdım ne oluyor buralarda

zihniyeti olmayan insanlar derim yorgun

sağol böcük hani gelmedin yardıma :))

hep birşeylerin eksik olması moralimi bozuyor her şey tam olsa daha rahat olacak herşeyde işte :)
hayırlısı olsun hakkında boşver inşallah yeni işyeri tam istediğin gibi olur harika koşullarda çalışırsın

ev de benim yapacağım birşey kalmadı yorgun günlerdir misafir bile ağırlıyorum eksikler işte can sıkan

olsun ruhum buradaydı böcük ruhuma selam vereydin bacım :))

sağol kangamm

mandış maşallah vılla dızıyosankı
tabı iş yapmaya yapmaya paslandı bunlarben olcemkı 1 günde bıtırırdım

benim evdeki ıvır zıvırlar villaya bile sığmaz marifet okadar eşyayı bu kadarcık eve tıkmak :))

yaa bunu merak ettim şu odayı nemlendiren şeymi

ben boşa mı harcıyom olm
gayet tabı enerjımı vuruyom dışarı olan bıten bu
ama bakk dışarı vuramaayn mandış hala gelcek
sız baa gurban olun

he bılıyom onu ben

böcük atıp tutma len arkamdan :)))

ev bitti boşver misafirlerimide ağırlamaya başladım salı günü çarşamba cuma ve cumartesi akşamı misafir ağırladım :))

keşke slm verseydin bu sayede yüz yüzede tanışmış olurduk

eşinin tepkisini bilemediğimden canım düşünsene eşinin yerinde sen olsan biri gelse selam boşver ben mandalina naber dese ne yaparsın :)) ben önce mandaline mı o nasıl isim kim koymuş filan diye geçirmeye başlardım sanırım tabi kk yı biliyorsam düşerdi jeton :))

selam kızlar, hepnizie kolay gelsin. canım sıkkın biraz, iş canımı çok sıkıyor, o sıkınca herkes ve her şey canımı sıkıyor...

ilk fırsatta o dediğim zımbırtının fotosunu eklerim bulup. peteklerin üzerine takılıyor, hani yükselen sıcak hava perdelere doğru gideceğine odanın içine doğpru geliyor. ısıtac mı ne adı.

günaydınn kızlarr

ayy mandışım daha evıne bakamadımama güle güle oturun cnm darısı baabak bu duanı sakın unutma
kendı evı gıbı olmas yaa ınsanın
yorulmazda
musaıt olunca hemen bakcemm evınee
bu arada o petek şeysını ben bılıyom ama resmını bulamadım
böle boydan boya sakı yarım u şeklınde bişi ayy anlatamadım ama bılıyom

benımde cnm cok sıkkın
iş ıle ılgılı bakalım hayırlısı olsun
eşime dedım bana bişi deme artık hep kendın yüzünden susuyon ezılıyon dedı
o da fırça kaydıcnm sıkkın sıkkın iş yapmaya çalışıyomm

anlıyorum yorgun seni ama şöyle düşün benden değerlimi bunlar kendimi sıkmama değer mi mesela telefon olayını kısıtlasan işyerinden aradılarmı açmasan evde senin zamanından çalmalarına izin vermesen belki rahatlarsın

böcük sen sus otur kendi işin olmadığı sürece her yerde sıkıntı vardır dört dörtlük işyeri çok zordur bazı şeylerde 3 maynun olmalı

sağol canım aminnn darısı herkesin başına

son 1 haftadır böle ama
huzursuzluk çok var
patronla konuşcamm bugun
işlerımde cokk bakalım fırsat buluruz ınş.
belkı oda benı züdüğünün farkında bugun işe cok erken gelmış 5 mı 6 da mı nebı geldım uyyo
odaya gırdım sıçradı
korktu
bende hıc ses etmedım ne günaydın ne bişi
sonra bana hep cnm dıyo bugun ama cok bunaldım artık
hep başkalarına ınanıyo başkalarına kızıo hep benden cıkarıyo hıncını
ne yapsam yaranamıyorum
bugun odasını falanda temızlemedım

baktım evıne cnm cok güzel huzurla oturunn

amin böcük

iyide böcük sende söylüyorsun adamın seninle problemi yok ayrıca gönlünü de almaya çalışıyor hiçde mecbur değilken hem kırıp hem kibirde yapabilir ama adam yapmıyor seni çok şımartmış çokkkkk bizimkilerde maşallah azcık bile gözkırpıştırmıyor

mandışım kusura bakmasın ama kımse yüzünden ben strese gırmek ıstemıyorum artık
düşünsene hep başkalarına kızan ama bunu senden cıkaran bır patron var
ve ben bunu kaç kez dedım
böle davranılması hoşuma gtmıyor dıye
ayrıca ben burda işim olmayan cok sey yapyıorum
temızlık cay falan derken
kadın oturuyo ben yapıyorum
yapmak zorunda deılım sırf böle bı patronum var adamı üzmeyım dıye
hep güler yüzluydum bana bakar o da mutsuzsa unutur gülerdı
ama bende sıkıldım artık
1 haftadır gülmuyorum bıle
hatasını bılecek herkes
para kazanıyorsam emeğının cok fazlasınıda verıyorum

ctesı gunu gene aşçı ıle şöfor kaçtı ben kaldım saat 5 e 10 var
ben cıkıyorum dedım
10 dk var nereye dedı
otobusu kaçırcam dedım
1 saat durakta bekledım üstelık
bana gelınce saate bakıyo ama çaycı gıdıyo onun işini ben yapıyorum

böcük haklı olabilirsin ama bu tölaransı sağlayan sensin en baştan nasıl alıştırdıysan öyle gider ayrıca emin ol bir çok işyerinde mumla aranır bu sinir bozan durumlar bile bunu işten çıkmak yerine düzeltme yoluna girsen bence senin için daha iyi olur tabi ben senin anlattığın kadarıyla olanı kafamda tasarlıyorrum belki bambaşka bir tablo var yaşadıkların bambaşka bilemiyorum karar senin o yüzden hayırlısı olsun canım

ben şımarttım evt eşimde dıyo
gıt otur masana ne işin var senın temızlıkle dıo
o kadın bıde 200 tl zam aldı aylar oluyo daha ben almadım neymış yılbaşındaymış
200 tl falan verırse zaten kabul etmem
gıt derım o kadına verde sabah erken gelıp odamı temızlesın
işim ıyı patronum ıyı dıye aman yapım nolcek dedım ama hataymış
bunu geçfarkettım

bıraz önce gelmış
hoca dıo kazağın yakıyomaynak ya
ben dedım tşkler
banada alsana dedı alırım maaş alınca dedım
sen kırlı çıkısın vardır paran dıo

arada köprü yapmaya çalışıyo ama boşa cok kırıldım
ctesı günü gıttımdurakta zırladım durdum
huzursuz oldum cok fena
ama bı benım yerıme koy kendını
senın işin olmayan şeylerı yap bı karış surat herseye cvp
bıde bana kızıp telı suratıma kapatıyo dınlemıo bıle

böcük senin yerine kendimi koydummu oh be ne rahat yermiş diyorum o yaşadıkların var ya buradakilerin yanında devede kulak canım sözde kamu sözde devlet yerini hazmedemeyen yalakalıkla torpille bir yerlere gelen insan kılığındaki mahlukların neler yaşattığını tahmin bile edemezsin benim yaptığım işi diğer birimler en az 4 kişi yapıyor ben tek başıma yapıyorum altından kalkıyorum çok şükür ama takdir edilmesini beklemiyorum en azından anlayış cevap ne iş yapıyorsun bütün gün yatıyorsun uyuyorsun gibi dahada ağır kelimler olunca bunlar birşey değil neler neler var bu birimden gitmek için neler yaptım gitmeye kalkınca gidemezsin göndermiyorsan insan gibi muamele yap yok nedir bana kasıtınız işkencemi çektiriyorsunuz yani kaldıki ben maaşımı hiçbirinin cebinden almıyorum benim patronum değiller buranın sahibi değiller sadece birilerinin bir yerlerini yalayarak amir konumuna gelmiş hazımsızlar

o yüzden bana deme benim yerime kendini koy diye böcük sen kendini benim yerime koymaya çalış :)))

aman be sende bı dertlenmeme ızın vermıyonnıyı bişi demıyokk

sen işte mısn bugun
aldığın ızın yıllık ıznınden mı:26:

evet bugün işbaşı yaptım yıllık izin almıştım bitti ( ne güzeldi evde oturmak
dertlenme böcük hep gül sen :))

güzel olmaz mı
ben hep derımbıgun başbakan olursam
özellıkle kadınlar için 5 gün yatış 2 gün işnasıl fıkır ama

gülem demı
patron şakrabanlık edıyy
gülem barıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…