- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bak takıldım yine kk ya kaldım ama napiim kafam bulandı valla bütün gün soru hazırlamaktan. hehe paslandık tabiiboşa hırpalamamak lazım bünyeyi böcüşüm, lazım olur ileride
bu aradaaa kızlar kalorifer petekleri üzerine takılan bi şey aldık süper oldu ısıyı odaya yöneltiyor:))))
böcük arkamdan konuşma hep okudum yarın cevap verecem sana :))
yorgun o neymiş petek şeysi bende merak ettim
boşver bu akşam seni gördüm eşinle avmde ama eşin yanındaydı yanlış anlar belki diye selam vermedim
yarın evimin fotolarını çekecem koycam eksikler çok bitmesini bekliyordum ama bitcek gibi değil ev işleri bittide alıncaklar bitmedi :)))
kanga sız kafayı yıdınıs zaarhalı ev dekorasyon derken
yaa mandışım gelmedı dün noldukı
bende yazdım sanıyorum yazmamışım yoğundumda
mandışim kesın yoruldu ızınaldı işe gelmedı
bugun gelmıştr ınş
mandiş taşınmış olmalı bugün, tekrar güle güle otur mandişim yeni evinde, ağız tadıyla!!!! darısı tüm isteyenlerin başına!
başım çok ağrıyor, kafam dağılsın az bakayım dedim buralara...
akıllı kangam benim nasıl da anlıyorsun hemen
ay halım yok diyince alla alla sen evi çoktan düzmüştün, sen de mi halı arıyosun diye düşündüm bi anbu tadilat işleri kafayı yedirtti bana
bi boş öğleden sonra ettimdi kk keyfi yine telefon tacizleriyle şereflendirdiler sağ olsunlar, sabır ya sabır, ben ofisteyken ağzını açıp da sorusunu sormayan, sonra elimde olmayan kitaplardan ve formlardan soru soran zihniyete ne denirrrr??
ah doğru o lafı da çok geç öğrendim ama çok doğru!
önce bir yerde tesadüfen karşılaşıp tanışırız, sonra da orada tanışmış oluruz, netten değil, nasıl fikir ama
nee pazar mıhaydi kolay gelsin mandişim turunçgilim, yeni evinin odalarından bağlanırsın bize
olsun olsun taşınınca bir oh çeksin yeter valla.
hayırlı uğurlu bereketlı huzurlu olsun yenı evın cnm
darısı bana ve tüm ısteyenlere
cok sevıdnımm valla
toplanır toplanır
yardıma gelırım ama genede
kangam gelmes aman görünmez hayalet casper o
Slm ben geldim
Mandiş evine geçmişin hayırlı olsun.Ev toplanıyor gözünde büyütme keyfini çıkar..
Bugün yeni bir şirketle anlaştım kızlar.Aybaşında işbaşı yapacam.Şimdiki şirkete söyledim.Şef ayrılmanızı istemem vs. gibi bir konuşma yaptı.Ücret konusunuda İK ile konuşmamı söyledi.İK ya ayrılmak istediğimi ve nedenini söyleyince müdürümün yurtdışında olduğunu yarın geleceğini onun görüşeceğini söyledi.Yarın netlik kazanacak bakalım.Buraya devammı diğer şirkete yolculukmu bakalım
doğru diyorsun kangam insan üzülüyor normal, ama devamlı okudukça, seyrettikçe daha kötü oluyor. yolda da hiç radyo açmamaya çalışıyorum evde gece zaten yetiyor:S
bayramda ne edicen, kaç gün tatilsin kangam. ben bu bayram çalışmıycamm, inşallah yani. arkadaşlarımız görelim, gezelim istiyoruz, çok ihtiyacımız var buna...
mandiş nasıl durumlar, kaçta kaçını açtın kolilerin
boşver, seni örnek alacağım valla iş cesareti konusundatakipteyim bak iyi örnek oluyorsun valla bana tek sorun ücretse gör bakalım bi tekliflerini tabii haydi iyi haberlerini alalım senin de.
gözün aydın böcüşümm, inşallah olur tatil de hemen görürsün ama dediğin gibi olmadı bi dahaki hafta.
mandiş de ev yerleştirmede kangam kendi kendine yazışamıycağına göre tabii topic sessiz kalmış iyice. öğlenden beri çalışıyorum pc başında, çok iş çıkardım valla anca bi kahve molası verdim, kk çok zamanını yiyormuş kızlar insanın biraz geç oldu ama anladım:))))
sağol kangamm
mandış maşallah vılla dızıyosankı
tabı iş yapmaya yapmaya paslandı bunlarben olcemkı 1 günde bıtırırdım
bak takıldım yine kk ya kaldım ama napiim kafam bulandı valla bütün gün soru hazırlamaktan. hehe paslandık tabiiboşa hırpalamamak lazım bünyeyi böcüşüm, lazım olur ileride
bu aradaaa kızlar kalorifer petekleri üzerine takılan bi şey aldık süper oldu ısıyı odaya yöneltiyor:))))
ben boşa mı harcıyom olm
gayet tabı enerjımı vuruyom dışarı olan bıten bu
ama bakk dışarı vuramaayn mandış hala gelcek
sız baa gurban olun
he bılıyom onu ben
Günaydın kızlar...Nasılsınızzz
yorgun ne aldınız kalorifer için resmini eklede göreyim bizde alırız memnunsanız..
Kızlar anlaştığım iş yeri işe giriş evrakları verdi anam göreceğiniz yok bitmiyo.EKG bile istediler doktor bile şaşırdı.Gerçi EKG çektirmek işime geldi.Kontrol oldu bana ve kolastrolümün yine coştuğunu öğrendim doktor ropor yazdı artık sürekli kullanacakmışım ilaç
Birde evrak hazırlıyorum ama şimdiki şirketten çıkış alamadım.Perşembe gelmedi müdür cuma yarım gün diye gelmedi.Pazartesi gelecekmiş.İnsan kaynaklarıda onunla konuşmadan istifamı almıyor.Diğer şirketle salı başlıyacam diye konuştuk ama benim evrakları bitirmeme imkan yok arayıp zaman istiyecem artık.
Mandiş evin nasıl toparladınmı alıştınmı?
Böcük yine buralardasın size resmi tatil yokmu yavvv
keşke slm verseydin bu sayede yüz yüzede tanışmış olurduk
selam kızlar, hepnizie kolay gelsin. canım sıkkın biraz, iş canımı çok sıkıyor, o sıkınca herkes ve her şey canımı sıkıyor...
ilk fırsatta o dediğim zımbırtının fotosunu eklerim bulup. peteklerin üzerine takılıyor, hani yükselen sıcak hava perdelere doğru gideceğine odanın içine doğpru geliyor. ısıtac mı ne adı.
günaydınn kızlarr
ayy mandışım daha evıne bakamadımama güle güle oturun cnm darısı baabak bu duanı sakın unutma
kendı evı gıbı olmas yaa ınsanın
yorulmazda
musaıt olunca hemen bakcemm evınee
bu arada o petek şeysını ben bılıyom ama resmını bulamadım
böle boydan boya sakı yarım u şeklınde bişi ayy anlatamadım ama bılıyom
benımde cnm cok sıkkın
iş ıle ılgılı bakalım hayırlısı olsun
eşime dedım bana bişi deme artık hep kendın yüzünden susuyon ezılıyon dedı
o da fırça kaydıcnm sıkkın sıkkın iş yapmaya çalışıyomm
son 1 haftadır böle ama
huzursuzluk çok var
patronla konuşcamm bugun
işlerımde cokk bakalım fırsat buluruz ınş.
belkı oda benı züdüğünün farkında bugun işe cok erken gelmış 5 mı 6 da mı nebı geldım uyyo
odaya gırdım sıçradı
korktu
bende hıc ses etmedım ne günaydın ne bişi
sonra bana hep cnm dıyo bugun ama cok bunaldım artık
hep başkalarına ınanıyo başkalarına kızıo hep benden cıkarıyo hıncını
ne yapsam yaranamıyorum
bugun odasını falanda temızlemedım
baktım evıne cnm cok güzel huzurla oturunn
amin böcük
iyide böcük sende söylüyorsun adamın seninle problemi yok ayrıca gönlünü de almaya çalışıyor hiçde mecbur değilken hem kırıp hem kibirde yapabilir ama adam yapmıyor seni çok şımartmış çokkkkk bizimkilerde maşallah azcık bile gözkırpıştırmıyor
mandışım kusura bakmasın ama kımse yüzünden ben strese gırmek ıstemıyorum artık
düşünsene hep başkalarına kızan ama bunu senden cıkaran bır patron var
ve ben bunu kaç kez dedım
böle davranılması hoşuma gtmıyor dıye
ayrıca ben burda işim olmayan cok sey yapyıorum
temızlık cay falan derken
kadın oturuyo ben yapıyorum
yapmak zorunda deılım sırf böle bı patronum var adamı üzmeyım dıye
hep güler yüzluydum bana bakar o da mutsuzsa unutur gülerdı
ama bende sıkıldım artık
1 haftadır gülmuyorum bıle
hatasını bılecek herkes
para kazanıyorsam emeğının cok fazlasınıda verıyorum
ctesı gunu gene aşçı ıle şöfor kaçtı ben kaldım saat 5 e 10 var
ben cıkıyorum dedım
10 dk var nereye dedı
otobusu kaçırcam dedım
1 saat durakta bekledım üstelık
bana gelınce saate bakıyo ama çaycı gıdıyo onun işini ben yapıyorum
böcük haklı olabilirsin ama bu tölaransı sağlayan sensin en baştan nasıl alıştırdıysan öyle gider ayrıca emin ol bir çok işyerinde mumla aranır bu sinir bozan durumlar bile bunu işten çıkmak yerine düzeltme yoluna girsen bence senin için daha iyi olur tabi ben senin anlattığın kadarıyla olanı kafamda tasarlıyorrum belki bambaşka bir tablo var yaşadıkların bambaşka bilemiyorum karar senin o yüzden hayırlısı olsun canım
ben şımarttım evt eşimde dıyo
gıt otur masana ne işin var senın temızlıkle dıo
o kadın bıde 200 tl zam aldı aylar oluyo daha ben almadım neymış yılbaşındaymış
200 tl falan verırse zaten kabul etmem
gıt derım o kadına verde sabah erken gelıp odamı temızlesın
işim ıyı patronum ıyı dıye aman yapım nolcek dedım ama hataymış
bunu geçfarkettım
bıraz önce gelmış
hoca dıo kazağın yakıyomaynak ya
ben dedım tşkler
banada alsana dedı alırım maaş alınca dedım
sen kırlı çıkısın vardır paran dıo
arada köprü yapmaya çalışıyo ama boşa cok kırıldım
ctesı günü gıttımdurakta zırladım durdum
huzursuz oldum cok fena
ama bı benım yerıme koy kendını
senın işin olmayan şeylerı yap bı karış surat herseye cvp
bıde bana kızıp telı suratıma kapatıyo dınlemıo bıle
aman be sende bı dertlenmeme ızın vermıyonnıyı bişi demıyokk
sen işte mısn bugun
aldığın ızın yıllık ıznınden mı:26:
evet bugün işbaşı yaptım yıllık izin almıştım bitti( ne güzeldi evde oturmak
dertlenme böcük hep gül sen :))
güzel olmaz mı
ben hep derımbıgun başbakan olursam
özellıkle kadınlar için 5 gün yatış 2 gün işnasıl fıkır ama
gülem demı
patron şakrabanlık edıyy
gülem barıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?