Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Defnem canım arkadaşım demek bebeğin olduuuu... çok sevindimmmm. Allah analı babalı büyütsün.
Rabbim isteyen herkese nasib etsn inşallah. meleğini ve seni kocaman öpüyorum

sağol canımmmmm darısı sizlerin başına inşallahhhhh. çok yorucu ama çok güzel gerçekten. bizde seni öpüyoruz canım

defnemm h geldın tatlım
maşalllah bebek 2 aylık olmuş bıle
ismini ne koydunuz resımde ısterız
sen mı bakceksın yoksa işe döncekmısn
cok öpuyom senı

5 gün sonra 4 aylık olucak böcüğümm :) ismini Doruk koyduk 21 kasım da iş başı yapıcam kayınvalidem bakıcak nasipse

sağol kuşummmm. öyle valla şimdiden kıskanıyorum sanırım evlendiremem oğlumu :))))

defnem h geldın annış
işe başla ya özledık senı
gerçı şuan sen bebeğını özlersın ama ne edek hayat şartları
ne kaynanan mı bakcektebrık koyyom sana

doruk u yesın teyzelerı
resımde ekler mısn sılersın hemen albümden

hiç keyfim yoktu ama iyi ki gelmişim valla, çok yaşayın kızlar güldürdünüz beni:))) başbayan böcüşümüz çok yaşa, 2 gün iş yeter di mi tabii:)))

ah be mandiş, o telefon etmeleri, olur olmadık yerlerde acı acı çaldırıp şarjsız bırakmalarını saymıyorum ki artık yılların verdiği bağışıklık oldu bi an geliyor, geçiyor o sinirler:))) beni bitiren, geç saatler, uykusuzluk, oradan oraya yetişme stresi ve gün be gün kaybettiğim sağlığım. yoksa onun bunun ettiklerini, saçmalıklarını düşünmeye kalksam ohoo...

böcüşüm, kabul et ki paton-çalışan ilişkiniz yok bunu sen de biliyorsun, daha bi abi kardeş, komşu, ahbap muhabbeti sizinki. o yüzden hiç ağlanma. he ama eşin haklı senin yüz verip alıştırman bazı şeylere tabii, e tabii patronun açısından bakarsak o da seni epeyce alıştırdığından siz tencere-kapak gibisiniz:))) adam da diyordur her kırdığımda hraçlık, hediye gidiyo zarara giriyorum diye:)))) mandişin dediği gibi adamın hiçbir mecburiyeti yok bunları yapmaya, bak benim ki şirinlik yapar, yapıyorsa hemen anlarım kesin yine bi konuda işleri düşmüştür, benim görevim olmayan bir konuda yani :)))))))

defnecim sen de hoş gelmişsin, büyütmüşsün oğlanı maşallah, işe dönüş hem zor, hem güzel olsa gerek, en azından birçok arkadaşımın yaşadığı bunalımları yaşamazsın, işi bırakanlar tekrar bulana kadar çok zorlandı çevremde. ya da ücretsiz izinleri uzatanlar. kayınvalideye de bir maşallah

Günaydın kızlar

Evdeyim bugün.Dün işten ayrıldım ama beni oyaladıkları için evraklarımı yetiştiremedim.Bugün tamamlayıp yarın diğer iş yerine işbaşı yapacam.Çok fena tedirginim.

hoşgeldin minik bey nasıllar keyifleri yerindemi ohh mis gibi kokar şimdi bizim yerimizede kokla olurmu
az kalmış defne yaa iş başına
ayy şimdiden başladın kaynanalığa babasını niye aldın ozaman :))

bak ne kaynanalar maşallah de maşallah

yorgun böcük sopa istiyor :))

Günaydın kızlar

Evdeyim bugün.Dün işten ayrıldım ama beni oyaladıkları için evraklarımı yetiştiremedim.Bugün tamamlayıp yarın diğer iş yerine işbaşı yapacam.Çok fena tedirginim.

hayırlısı herşeyin boşver inşallah gönlüne göre bir yerdir

dün elımı cok fena yaktım
sabahta görmüşte patrn yanık kremı aldı
tek elle ıdare edınnnazar değmiş bıde bana öle dıyı

geçmiş olsun böcük çok öenmli birşey yoktur umarım

benimki direk bilerek yaktın dimi aslında yakmadın numara yapıyorsun inanmıyorum çalış köle derdi bu durumda :))))

geçmiş olsun böcük çok öenmli birşey yoktur umarım

benimki direk bilerek yaktın dimi aslında yakmadın numara yapıyorsun inanmıyorum çalış köle derdi bu durumda :))))

sağol cnm
ayy yok valla numara değil kızarıklık var öküz gözu kadarbende kollarımı sıvadımkı görsun ne acılarla iş edıyommm
zaten hemen dedı
bıleğıne noldu dıye dedım ciş olduakşam sobaya yapıştım dedım
krem aldırdı sağolsun
bıde ıkıde bı gülüyo sankı açıkta bişi var
bende gülmedım tabı
öay getrdım almadı suratım asık dıye sonra götrdum al hadı al dedım naz etme
öle barıştık
ama akşam ortağa sinir oldum gene
bugun daha gelmedı gelsın dıycem daha ıyısını bulun ben cıkıyıorum cunku dıye
adam kıllık yapıyo resmen ya

Son düzenleme:

böcük nerede sobaya yapıştırdın nasıl yapıştırdın anacım derin yanıksa doktora gitmelisin

adam daha ne yaprsın ya sanki patron o değil de sen hee

böcük nerede sobaya yapıştırdın nasıl yapıştırdın anacım derin yanıksa doktora gitmelisin

adam daha ne yaprsın ya sanki patron o değil de sen hee

evde yaktım
benım ev doğalgaz sobalı
akşamda duş alınca üşüdüm
ee yanaştımkedı gıbı koceme bakarken dokundurdum ama nasıl acıdı
hemen kremler buzlar falan
sabaha kadar acıyla uyumuş öle hatta gece bı uyandım uzun süre uyyamadım
şuan ıyı cnm sadece kızarıklık var

sana kedi gibi sinmek yada dinlenmek yaramıyor işte
geçmiş olsun tekrar bu arada yanık yarası sarılmaz çok hava alması lazım biliyorsundur belki ama ben yinede diyim

sana kedi gibi sinmek yada dinlenmek yaramıyor işte
geçmiş olsun tekrar bu arada yanık yarası sarılmaz çok hava alması lazım biliyorsundur belki ama ben yinede diyim

tambellık yaramıyo harbı
dün o kadar kıızdım amabugun gene ben temızledım heryerı
yok ya yok ben onlar gıbı kötü olamıyorum

yok cnm acık şuan bılıyorum sağol

böcük geçmiş olsun.Evlendiğimden beri okadar çok yaktımki ellerimi hep iz kaldı.Ben yaktımmı az yakmam bilesin.Silverdin sürünce acısını alıyo haberin olsun.

Böcük gül gibi işini bırakma ya.Bir daha böylesi bulunmaz bilesin.

Evi temizledim duş aldım şimdi bişeyler yiyecem.Evde olmak ne güzel yaaa 1 günde olsa

ohh valla evde olmak gıbısı yok 1 günde olsa keyf yap cnm
yok bırakmıyorum ama sımdılık
sağol cnm sürdümm
bu kötülük değilki insanlar bir işi bir kaç defa yaparlarsa görev olarak üzerlerinde kalır

ayy mandış akşam ortak gene naptı dıyım
saat 6 akşam cıkış saatlerım tmm mı
neyse 6 oldu dedım patrona ben cıkıyom tabı o da espırı edıo nereye 7 de cıkcaksn falan
geldı ortağın yanına kız cıkıyo 6 da dedı
hemen nereye cıkıyormuşta nıye cıkıyormuşumda
6 da otobus var mı falan dedı
hatta dedım zaten bı saat araç beklıyom
sankı en yalan dıyormuşum gıbı
eleman yollayalımda baksın demesın mı
tepem attı sesımı cıkarmadım daha neler neler dedı
el hareketlerını görsen yolasın gelır
neyse oturdum
5 dk sonra konuşmaya devam ettı bende sustum sonra demesın mı kalk hadı gıt dmeye ama öle bı dıyorkı sankı kovuyo
o kımse
bende gtcem zamanı ben bılırım dedım
gtmış patrona gönder şu kızı demış o da bana haydı cık dedı
sabah patron dıo akşam nolduda bana senı göndermemı söyledı dedı
bende boşver dangalığı dedım
ama gelsın dıycem
daha ıyısını bulursan bul ben sana meraklı değilim dıye

evet yaaa bencede çok güzel emeklilik bir gelse :))

şaka yapıyor işte patron ne takılıyorsun ki ortağıda salla gitsin takma gereksizi kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…