- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
oy böcüküm ne diyim ki sana :)):)))
bana yemek de mandış
evde yemek yok
gene mı balık yesek
bende sarma var mantı yap böcük hem kolay patates kavurması olabilir
mandiş haklısın sopa istiyo, yoksa halası mı geldi böcüşün acep:))) kangam yav, biliyom insan düşündükçe çıldırır eder ama sen kendi patronuna bak, salla mandişin dediği gibi. bi de işte hep dediğimiz, işte patrona, evde kocaya fazla iş edersen hepsi yapışır üstüne, bir gün etmezsen laf olur, bu böyle maalesef, değiştirebilirsen yavaş yavvaş etmeyeceksin azalatacaksın. sen de o kadın falan değişse yenisine yapmazsın misal, ya da başka yerde işe girsen, ama buradan sonra ararsın kangam sakin davran.
boşver, geç olsun 1 gün güç olmasın, tedirginlik olur tabii ama daha iyi şartlara kavuşmak için katlanıyorsun sonuçta. yeni işte de hafta sonu tatil di mi, en önemli kriterim artık malum:)))
off hala halıyı almadık iyi mi, seçtik karar verdik sıra gelemedi, ama yok yok annem isyan edene kadar sesimi çıkarmıycam
Günaydın kızlar.
Dün iş yerine evrakları verdim.Bilgisayarım daha gelmemiş bu yüzden işbaşı bayramdan sonra olacak evdeyim yani.Dün biraz çalışacağım kişiyle görüştük.Yaşlı bir adam çok tatlı bir insan.İkimiz aynı odada olacaz.İçim rahatladı dünkü sohpetten sonra.
Yorgun yeni işyerimde haftaiçi 8-17.30 cumarteside 8-13:00 çalışma saatleri.Cumartesi çalışacaz ama napalım huzurlu olayım mutlu olayım yeter.Eşim yardımcı olmasa korkarım.Ama ctesi ben eve gelene kadar eşim evi temizlemiş olur bana sadece ütü ve yemek kalır.
slmmayy çene çalmaktan anca geldım hee
kangam mandışım haklısın tmm len üstüme gelmen
daha burdayımmm gtmım merak etmenn
akşambı 50 tl daha aldımgene ıyyımhee
boşver hayrlısı olsun cnmm
cok sevındım adına
boşver, desene baştan, mandişe katılıyorum, adam iş edecekse ben işe giderim valla hiç sorun değil:))) tabii ki huzur en öenmlisi.
mandiş, imzanı attığına göre sesimi çıkarmıyom bak halı konusunda annemin isyanını bekliyorum(nasıl öğreniyo muyum kendime yontmayı lafları:))) )
kangam, nan yine yoldun adamı, oh sefanız olsun gidin, depinin stadda, haydi sana güveniyorum skor güzel olur inşallah!
bayramda çalışmıyoruuuummmm
boşver, desene baştan, mandişe katılıyorum, adam iş edecekse ben işe giderim valla hiç sorun değil:))) tabii ki huzur en öenmlisi.
mandiş, imzanı attığına göre sesimi çıkarmıyom bak halı konusunda annemin isyanını bekliyorum(nasıl öğreniyo muyum kendime yontmayı lafları:))) )
kangam, nan yine yoldun adamı, oh sefanız olsun gidin, depinin stadda, haydi sana güveniyorum skor güzel olur inşallah!
bayramda çalışmıyoruuuummmm
yolunmasın kangam
zorla dıo paran var mı verım mı
şükretsın o arada var dıom
yarın maaş ve harçlık günüm aynı zamanda bayram harçlığıgelsın paracıklar
anneme babama bişiler alcemm
belkıde anneme bulaşık mak.alırımaylardır beklıo kadın alan yok
o aklımda bayramda olmazsa anneler gününde ınş.köydekı ev için bu arada
ayy kangam ocelerımı bıle sıyah beyaz sürdüm utandrmam ınş.siz hayranlarımıtepınmek bıle yetcek stresımı atmaya
bayramda kaynanana gitcen mi eşin gitcek mi
benim eşim gitcek ben gitmiycem gel diye ısrar etti gitmek istemiyorum dedim moralimi bozdu
günaydın boşver
böcük bugün izinli sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?