Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aynı ortamda olunca takıyon vallaöle cıns hareketlerı konuşması tavrı varkı bı kaşık suda boğasın gelır

aynı ortamda olunca takıyon vallaöle cıns hareketlerı konuşması tavrı varkı bı kaşık suda boğasın gelır

mandiş haklısın sopa istiyo, yoksa halası mı geldi böcüşün acep:))) kangam yav, biliyom insan düşündükçe çıldırır eder ama sen kendi patronuna bak, salla mandişin dediği gibi. bi de işte hep dediğimiz, işte patrona, evde kocaya fazla iş edersen hepsi yapışır üstüne, bir gün etmezsen laf olur, bu böyle maalesef, değiştirebilirsen yavaş yavvaş etmeyeceksin azalatacaksın. sen de o kadın falan değişse yenisine yapmazsın misal, ya da başka yerde işe girsen, ama buradan sonra ararsın kangam sakin davran.

boşver, geç olsun 1 gün güç olmasın, tedirginlik olur tabii ama daha iyi şartlara kavuşmak için katlanıyorsun sonuçta. yeni işte de hafta sonu tatil di mi, en önemli kriterim artık malum:)))

off hala halıyı almadık iyi mi, seçtik karar verdik sıra gelemedi, ama yok yok annem isyan edene kadar sesimi çıkarmıycam

Günaydın kızlar.

Dün iş yerine evrakları verdim.Bilgisayarım daha gelmemiş bu yüzden işbaşı bayramdan sonra olacak evdeyim yani.Dün biraz çalışacağım kişiyle görüştük.Yaşlı bir adam çok tatlı bir insan.İkimiz aynı odada olacaz.İçim rahatladı dünkü sohpetten sonra.

Yorgun yeni işyerimde haftaiçi 8-17.30 cumarteside 8-13:00 çalışma saatleri.Cumartesi çalışacaz ama napalım huzurlu olayım mutlu olayım yeter.Eşim yardımcı olmasa korkarım.Ama ctesi ben eve gelene kadar eşim evi temizlemiş olur bana sadece ütü ve yemek kalır.

slmmayy çene çalmaktan anca geldım hee

kangam mandışım haklısın tmm len üstüme gelmen
daha burdayımmm gtmım merak etmenn

akşambı 50 tl daha aldımgene ıyyımhee

boşver hayrlısı olsun cnmm
cok sevındım adına

imzayı attım altına ,:))

günaydın boşver sevindim adına inşallah böyle sürer hep

bu kısım en güzeli ev işi zor geliyor bana ya

düşecen benim gibi patronun eline mumla arıycan sonra patronunu ama bulamıycan hee :))))

boşver, desene baştan, mandişe katılıyorum, adam iş edecekse ben işe giderim valla hiç sorun değil:))) tabii ki huzur en öenmlisi.

mandiş, imzanı attığına göre sesimi çıkarmıyom bak halı konusunda annemin isyanını bekliyorum(nasıl öğreniyo muyum kendime yontmayı lafları:))) )

kangam, nan yine yoldun adamı, oh sefanız olsun gidin, depinin stadda, haydi sana güveniyorum skor güzel olur inşallah!

bayramda çalışmıyoruuuummmm

yolunmasın kangam
zorla dıo paran var mı verım mı
şükretsın o arada var dıom
yarın maaş ve harçlık günüm aynı zamanda bayram harçlığıgelsın paracıklar
anneme babama bişiler alcemm
belkıde anneme bulaşık mak.alırımaylardır beklıo kadın alan yok
o aklımda bayramda olmazsa anneler gününde ınş.köydekı ev için bu arada

ayy kangam ocelerımı bıle sıyah beyaz sürdüm utandrmam ınş.siz hayranlarımıtepınmek bıle yetcek stresımı atmaya

süper haber bayramda istediğin gibi gez toz

halı işinde iyi yapmışsın ben şimdi bakmaya başladım halı ne alsam nasıl birşey alsam

bayramda kaynanana gitcen mi eşin gitcek mi
benim eşim gitcek ben gitmiycem gel diye ısrar etti gitmek istemiyorum dedim moralimi bozdu

bayramda kaynanana gitcen mi eşin gitcek mi
benim eşim gitcek ben gitmiycem gel diye ısrar etti gitmek istemiyorum dedim moralimi bozdu

işim olmaz cnm
zaten cnm sıkkın
dün kocem babasını görmüş adam görmemzlıkten gelmış
eşimde nıye gelmıyon cart curt
zorla davet etmış adamı
sankı dedım ben onu eve alcemm
kızdım baya eşime
sonra babası demış ben ablanda bıle kaldım haberın yok mu
sankı arayıp dedıler
bende dedım
ablan dedım başka bişi olsa dedıkodu arayı açma hemen arar
dün aradı babası yemekteyken
dıo yok küük görumcem köye gtmış mı gtmemış mı
şuan burdaya
gtse gerı dönse nolur gtmese kalsa nolur sankı
demı şuan burda mı burda
rol yapıyo cocuklarıyla ılgılenen baba rolü
eşimde suratına kaapttı
sonra ablası aradı bıde bıze fırça atıyo
sor dedım önce ona her şeyde arıyo nıye baban gelmış kalmış onda demıo
bıde babam şöle böle der bıze dedım
mısafr var dedı suratına kapattı eşimin
hep aynı numara konuşmak ıstemeyınce köşeye sıkışında
bayramda gtcem görumceme ağzımı açcam belkıde gtmem telde açarım ağzımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…