Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bugün son iş günü perşembe cuma gelecem bir daha erken çıkma lüksüm yok aksine geçen gün 14 dakika geç kaldım ilk defa bir sürü laf yedim

ne güzel cnm
ben yarın bıle gelıyom
ızın ıstedım ama maalesefpatronum gıdıyo ya bugun ortak vermez zaten

sağol cnm sanada ıyı bayramlar
kangam senıde cok öpuyommm
ayy hiç halım yok bugun

ne güzel cnm
ben yarın bıle gelıyom
ızın ıstedım ama maalesefpatronum gıdıyo ya bugun ortak vermez zaten

sağol cnm sanada ıyı bayramlar
kangam senıde cok öpuyommm
ayy hiç halım yok bugun

neden halin yok canım hayırdır
ben bu akşam doktora gitcem bebiş için dua edin bana

Slm kızlar

Anca gelebildim yeğenim bendeydi.Calliou dan başka bişey izleyemedik PC yi rehin aldı.Oyun oynadık gitti.Yoruldum valla.Kendi çocuğum olunca ne yapacam ben..

Mandiş bebekmi var doktora gidiyomuşun.Hadi hayırlısı..

bebek yok canım olsun diye gitcez inşallah kötü bir şey çıkmaz

hangi doktora gideceksin mandalin
Orhan Solakoğlu iyi diye biliyorum ben

hangi doktora gideceksin mandalin
Orhan Solakoğlu iyi diye biliyorum ben

aslında sami kemike gitmek istiyordum birde neşe çakmaka ikisininde sırası doluydu orhanında sırası dolu orhan hayri mete ye sıra aldım

bir kaç doktora birden giderim büyük ihtimalle farklı görüşler almak iyi olur

ben çok soru sorarım detay merak ederim o yüzden sabırla anlatcak tabiri caizse geveze doktor benim için en iyisi sami kemik için o yönde hep olumlu duydum bakalım eğer hamilelik olursa hepsini dolaşırım sanırım harhalde

Benim ablam Biyolog.İstanbulda kendisi aslında.Tüm kontrollerini Sema Hastanesinde (oldukça iyi bir hastane) yaptırdı.Doğumu burda oldu.Orhan beye gitti.
Ablam mesleği gereği bilgi sahibi olduğu için çok korkuyordu ve bu yüzden çok soru soruyordu.Orhan Bey'den çok memnun kaldı

oda beyhekimde bayramdan sonra onada giderim bugün için sırası yok dün aramıştım onu en erken 19 aralık demişlerdi galiba sağol canım inşallah kötü birşey çıkmazda ben kistten korkuyorum birde daha önce geçirdiğim 60 ı geçik ameliyatım var ondan kalan bir hasar birşey çıkar diye uff

Soğan kürü yaptınmı canım.Kistler için çok iyiymiş.Ben hamile kalmaya karar verdiğimde ilk soğan kürü yapacam

yorgunum cnm ondan
senın içinde hayrlısı ne ıse o olsun cnm

yarın son canım dinlencen sabır
Amin inşallah

inşallah temiz çıkacak tahliller içini ferah tut

İnşallah canım ama işte kesin konuşana kadar doktorlarla içim rahat değil bin bir türlü fikirler ürüyor beynimde

birde eşimin memleketine gitme olayı onada sinir oldum sıkıntı herşey ya bayram üstü ne kadar bunalım takıldım kusura bakmayın

sen ne zaman işbaşı yapcaktın boşver evrakların hazırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…