slm kızlar nbr.....................
ayy nerde mandişimyarın bıle burdayım
dün yazdınya patron izin verdi maça gitcem diye
erken cıktım sadece
bugunde işteyım yarında
sennn
bugün son iş günü perşembe cuma gelecem bir daha erken çıkma lüksüm yok aksine geçen gün 14 dakika geç kaldım ilk defa bir sürü laf yedim
ne güzel cnm
ben yarın bıle gelıyom
ızın ıstedım ama maalesefpatronum gıdıyo ya bugun ortak vermez zaten
sağol cnm sanada ıyı bayramlar
kangam senıde cok öpuyommm
ayy hiç halım yok bugun
Slm kızlar
Anca gelebildim yeğenim bendeydi.Calliou dan başka bişey izleyemedik PC yi rehin aldı.Oyun oynadık gitti.Yoruldum valla.Kendi çocuğum olunca ne yapacam ben..
Mandiş bebekmi var doktora gidiyomuşun.Hadi hayırlısı..
bebek yok canım olsun diye gitcez inşallah kötü bir şey çıkmaz
İnşallah dualarım seninle.Allah gönlüne göre versin
hangi doktora gideceksin mandalin
Orhan Solakoğlu iyi diye biliyorum ben
Benim ablam Biyolog.İstanbulda kendisi aslında.Tüm kontrollerini Sema Hastanesinde (oldukça iyi bir hastane) yaptırdı.Doğumu burda oldu.Orhan beye gitti.
Ablam mesleği gereği bilgi sahibi olduğu için çok korkuyordu ve bu yüzden çok soru soruyordu.Orhan Bey'den çok memnun kaldı
oda beyhekimde bayramdan sonra onada giderim bugün için sırası yok dün aramıştım onu en erken 19 aralık demişlerdi galiba sağol canım inşallah kötü birşey çıkmazda ben kistten korkuyorum birde daha önce geçirdiğim 60 ı geçik ameliyatım var ondan kalan bir hasar birşey çıkar diye uff
neden halin yok canım hayırdır
ben bu akşam doktora gitcem bebiş için dua edin bana
Soğan kürü yaptınmı canım.Kistler için çok iyiymiş.Ben hamile kalmaya karar verdiğimde ilk soğan kürü yapacam
tahlil olmadan birşey yapmak istemedim canım bu akşamı bir atlatsam acaba ne diycek ne olacak
yorgunum cnm ondan
senın içinde hayrlısı ne ıse o olsun cnm
inşallah temiz çıkacak tahliller içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?