Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandış yaa kımse gelmıyoo ne boya ustaları ne kaporta
bende bı bayanım ne vardı gelmsem demı
temızlık var iş güç var
karşıya gtcem orda kalcem bıde
koceme yemk yapmam lazım
yarın zor gıderım ben

iyi yönünden bak yarın pek iş yok yoğun olmayacan en azından hem yarın öbürgün ben arefe bile çalıştım bayan olarak erkekler hep izindeydi filan lafını söylemeye yüzüne vurmaya lafın olur

iyi yönünden bak yarın pek iş yok yoğun olmayacan en azından hem yarın öbürgün ben arefe bile çalıştım bayan olarak erkekler hep izindeydi filan lafını söylemeye yüzüne vurmaya lafın olur

ay mandışım laftan anlar mı sence
kıllık olsun
düşünmesı lazımdı bayanım sonuçta ve evlıyım ve hergün çalışıyoruzaman neyse cok gerıldım
aslında takmazdım ama erkekler bıle gelmıo
bugun öğlen gıdenler bıle oldu
işim var alışverış etcem dıye
bız neyık

sen patronun kızısın onlar çalışanı fark bu :)))

Evraklarımı verdim şirkete mandiş.Bayramdan sonraki perşembe iş başı yapacam inşallah

Ah be böcük hayallerin bile temizlik üzerine :)
Allah gönlüne göre versin

aa konu o ama ben ne edımm
yoksa evım olsa sanırım kadın tutarımhatta kesın kadın tutarım bebemde olur vaktımolmaz

günaydın bu arada
geldık işe çoğu kişi yok sap gıbı kaldım ölece
kaçmak lazımm
neyse az daha duram

doktorra gidemedim hastaneye gittim ama doktor çıkmıştı bayramdan sonrasına kaldı artık

eşim memleketinde giderken tartıştık boşanmak istiyorum dedim pazartesi gelecekti normalde işte var mecbur gelir neler olur bilmiyorum

kafamı dinlemk istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum buradan kaçmak istiyorum varmı fikri olan bol yeşilliği olan tek başıma gidecebileceğim yakın sessiz bir yerler

böcüşüm gittin annenlere, geziyor, hasret gideriyorsundur umarım

sen patronun kızısın onlar çalışanı fark bu :)))

on numara tespit mandişim yine tam isabet

Evraklarımı verdim şirkete mandiş.Bayramdan sonraki perşembe iş başı yapacam inşallah

haydi hayırlısı boşver, bu arada ah ah o keltoş calliou';dan biz de neler çekiyoruz:)))

boşver'den de 2. on numara tespit, ay kızlar çok yaşayın e mi, valla ya hayalkurarken nası temizlik gelir aklına insanın:))))

mandişim diğer alıntıları sildim, buraya geldim. şu anda her şey o kadar üst üste diye düşünmüştüm dr mesajlarını okuyunca, yani daha eve yeni yerleşiyorsunuz, ki çok da sinirler yıprandı tabii o süreçte. ama dedim heralde ev işini halledip çocuğa sıra geldi, vakit kaybetmemek için. acaba yine de çok mu üst üste stres oldun mandişim. he tabii daha önceki bayramda eşinin memlkete gitme olayını hatırladım, o da tuz biber oldu haliyle. bu kadar üst üste konu varken ne gerek vardı acep, yani mesafesi ne kadar bilmiyorum ama siz işlerinizi yoluna koyunca gerekirse ucuz uçak biletleri de oluyor birkaç gün gider dönerdi vb çzöümler var tabii, diğer yandan da kendimi onun yerine koyuyorum ailemden uzaktayım, bir bayramlar var herkesi göreceğim, ne çıkar gitmekten sonra hep mandişin yanındayım ( tabii bu tamamen erkek beyniyle düşünme oluyor):)

bilmiyorum sana yakın mı ama neresiydi inkum bartın falan küçük yeşil diyorlarlardı sanki, ya da ne bileyim hani sakin küçük yerler, kerpe falan mı diyorlardı ama tek başına gidilir mi acaba, kesinlikle kafa dinlemeye ihtiyacın var, heyheyler gelmiş nefes alman lazım. aman geri dönülmeyecek sözler sarf etmeyin de mandişim ne olursun, gerisi düzelir sorun değil.tabii yaşadıklarını sen biliyorsun ben yine memlekete gitmesi attırdı tepeni olarak düşündüm.

telden pek yazamıcam ama kendını dınlendırsen ıyı olur kangamın dediği gıbı dönmeme lafları olmadığı surece

kanga burdasın bende ablamdayım annemler daha 2 gün sonra gelecek
kocemsız 2. Gecem özledım ya ç
:

ablan doğum yapmadı di mi daha böcüşüm,iyi oldu bak ona desteksin şu anda, aman kocan hep senle tadını çıkar ben kangam duygusala bağlama nen:)))

ablan doğum yapmadı di mi daha böcüşüm,iyi oldu bak ona desteksin şu anda, aman kocan hep senle tadını çıkar ben kangam duygusala bağlama nen:)))

yok kangam daha doğurmadı ben doğurdum heeama bu ay doğcak ınş.
Aman özlesinn napım demi.
Yarın sabah annemler gelıyo ama benımde son günüm keşke önceden gelebılseler
akşama kadar onlarlayım ama gene doyamamki

neyse ben kaçar

sunset otel ve inkum pansiyon güzele benziyor ikisinide beğendim sağol yorgun

perşembe günü izin isteyim pazartesiden başlayan 5 günlük gerçi bayram sonrası herkes izin almaya çalışır banada izin vermemek için amuda kalkan insanlara iyi mazeret olur inşallah alabilirim izin

yorumlara da baktın mı nette mandiş, dur bulursam ben de bakim yazayım sana.

Böyle durumlarda yalnız kalmak daha çok insanı kötü eder.Biraz kafanı dinlemişindir.Eşin gelince bir daha konuşsanız ona göre bu tatili düşünsen daha iyi olmazmı

mandiş sanırım eşinin de bir süre yalnız kalıp düşünmesini sağlamak istiyor.

ama boşver de haklı olabilir, tabii burada insanın neye ihtiyacı olduğu en önemlisi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…