- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mandış yaa kımse gelmıyoo ne boya ustaları ne kaporta
bende bı bayanım ne vardı gelmsem demı
temızlık var iş güç var
karşıya gtcem orda kalcem bıde
koceme yemk yapmam lazım
yarın zor gıderım ben
iyi yönünden bak yarın pek iş yok yoğun olmayacan en azından hem yarın öbürgün ben arefe bile çalıştım bayan olarak erkekler hep izindeydi filan lafını söylemeye yüzüne vurmaya lafın olur
ay mandışım laftan anlar mı sence
kıllık olsun
düşünmesı lazımdı bayanım sonuçta ve evlıyım ve hergün çalışıyoruzaman neyse cok gerıldım
aslında takmazdım ama erkekler bıle gelmıo
bugun öğlen gıdenler bıle oldu
işim var alışverış etcem dıye
bız neyık
sen patronun kızısın onlar çalışanı fark bu :)))
İnşallah canım ama işte kesin konuşana kadar doktorlarla içim rahat değil bin bir türlü fikirler ürüyor beynimde
birde eşimin memleketine gitme olayı onada sinir oldum sıkıntı herşey ya bayram üstü ne kadar bunalım takıldım kusura bakmayın
sen ne zaman işbaşı yapcaktın boşver evrakların hazırmı
kızı olsam gelmezdım laaayy neyse
sız benım yerıme yatın ıyıcene
Evraklarımı verdim şirkete mandiş.Bayramdan sonraki perşembe iş başı yapacam inşallah
yarın temizlik var gülüm
hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre bir yerdir
ben kaçıyorum kızlar iyi bayramlar size
Ah be böcük hayallerin bile temizlik üzerine :)
Allah gönlüne göre versin
sen patronun kızısın onlar çalışanı fark bu :)))
Evraklarımı verdim şirkete mandiş.Bayramdan sonraki perşembe iş başı yapacam inşallah
Ah be böcük hayallerin bile temizlik üzerine :)
Allah gönlüne göre versin
doktorra gidemedim hastaneye gittim ama doktor çıkmıştı bayramdan sonrasına kaldı artık
eşim memleketinde giderken tartıştık boşanmak istiyorum dedim pazartesi gelecekti normalde işte var mecbur gelir neler olur bilmiyorum
kafamı dinlemk istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum buradan kaçmak istiyorum varmı fikri olan bol yeşilliği olan tek başıma gidecebileceğim yakın sessiz bir yerler
doktorra gidemedim hastaneye gittim ama doktor çıkmıştı bayramdan sonrasına kaldı artık
eşim memleketinde giderken tartıştık boşanmak istiyorum dedim pazartesi gelecekti normalde işte var mecbur gelir neler olur bilmiyorum
kafamı dinlemk istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum buradan kaçmak istiyorum varmı fikri olan bol yeşilliği olan tek başıma gidecebileceğim yakın sessiz bir yerler
telden pek yazamıcam ama kendını dınlendırsen ıyı olur kangamın dediği gıbı dönmeme lafları olmadığı surece
kanga burdasın bende ablamdayım annemler daha 2 gün sonra gelecek
kocemsız 2. Gecem özledım ya ç
:
ablan doğum yapmadı di mi daha böcüşüm,iyi oldu bak ona desteksin şu anda, aman kocan hep senle tadını çıkar ben kangam duygusala bağlama nen:)))
sunset otel ve inkum pansiyon güzele benziyor ikisinide beğendim sağol yorgun
perşembe günü izin isteyim pazartesiden başlayan 5 günlük gerçi bayram sonrası herkes izin almaya çalışır banada izin vermemek için amuda kalkan insanlara iyi mazeret olur inşallah alabilirim izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?