su elektirik doğal gaz kapatma işlemleri arada diş dolgusu arada işyerine uğrayıp çalışmak arada kkya bakmak :)))
amanin mandiş, nermin kangamı yasemin edicez derken seni kaybediyoruz gibi geldi bana, neyse hafta sonu telafi edersin inşallah, yakın mı bari o yerler, of burada hepsi ayrı bir tarafta aynı gün yetişmek imkansız:S
aslında yakın sayılmaz benim için arabayla gittik annemle ama istanbul gibi uzakta değil bir günde bitti sayılır bugün git yarın geller sayılmazsa yasemin gibi çığırdım aslında yanımdaki kadının kafasına kağıtları vvururken :)
sağ olasın kangam,
çok güzel geçti dün akşam ama bugün karın ağrılarım mahvetti(( olsun napiim dün güzel geçti en azından diyorum.
borç bitmedi miydi kanga yine mi borç çıktı :26: :18: umarım çok değildir çabuk biter, sen de evden bağlanırsın rahat rahat.
aferin aferin, nerminlikte yaseminliğpe giden yolda mandiş ve ben sana tam desteğiz biliyosun di mi tavığım kangam:))))
mandiş yaşıyorum demişsin kimin şarkısıydı ajda pekkan mıydı o geldi aklıma müziğiyle
ay çok soğuk donuyorum ben evde, nefret ediyorum şu regl olayından :84: :84:
halan mı geldı kangammm
borç bıtmedıkı kangamm k kartlarına bıttı sadece 2 yıllık kredıler devam martta btcek bı tanesı diğerı devam etcek martta cok o bıtsın diğerını bı kaç taksıt takst öduycez
günaydın bu arada
he nerminim tavığım, nefret ediyorum, nefreeet! napalım bi 15-20 sene daha çekeceğim gibi görünüyor genetik duruma bakınca
kangam özel değilse, ne kredisi aldınızdı. hani ev eşyası, çeyiz için değildir diyorum ama sen hep açmadık çeyizim durur dersin bazı şeyleri o da olabilir. özelse yazma ama kangam, yanlış anlama şimdi evlilik o kadar pahalyıa mı geliyrodu diye düşünmeye başladım ondan sordum, malum benimki zaman aşımına uğradı, hatırlamıyorum bile ne kadara ne edildiydi, hafızam kötü şeyleri siliyor sanırım sağ olsun, çok sembolik bir iki şey var aklımda sadece:)
marta az kalmış böcüşüm, şükür bak tek kalacak demek.
günaydın iyi haftalar çok yoğunum odadam müsait değil yazamıyorum
yorgun aklımdasın bir fırsat bulunca yazacam
aslm böcük
bileen bilir böcük Allah başka kimseye bildirmesin :)
borçlar ödeniyor bitiyor zamanla yeterki huzur olsun sağlık olsun gerisi yavaş yavaş hal oluyor tabi insan istiyor en güzel yıllarını çalışarak değil gezerek sıkıntıyla değil eğlenerek geçirmeyi ama işte herkese nasip olmuyor olanlara maşallah olmayanlara Allah en kısa zamanda versin diyim
ayy ben tuhafım kızlar ya sanki acayip tuhaf hayır olsun ama duygusallık başladı akşam türk filmi izliyorum hülya kocyiğitin anam o filmde baktım gözyaşlarım dökülmüş ne oluyorsa artık neye doldum nerede patladım acaba
ama çevremdekı ınsanlara kıl oluyorum yaa ınan
hanı cevresındekı ınsanları takan bı tıp değilim ama gıcık etmeye başladılar
daha 2 yıllık evlıyız bı sürü olumsuzluklar oldu ve koce düğünü tek başımıza ettık
aa daha borcunuz cok mu
sızde para coktur
dıyenler oluyo bunu benım aılemde başkalarıda dıo aılem dersem yengelerım falan
kendılerı 300 tl bı süpürge alıo 10 ay laf yapıyo
ben koskoca boş evı doldurdum ya hıc ınsaf yok mu para nasıl cok olsun borçları bı bıtırsem rahat etcemm
dün düğüne gıttım herkes takmış takıştrmış benımde ıkı takım var gözumde yok ama tuhaf ıoluyom ve üzüluyorum hanı mılletın ne şansı var dıye
mesela bana daha cok mu nasıl bıtmez dıyen yengem hazır kurulu eve geldı bı tane büyük eşya almadı ceyız desen öle böle 1 mılyoncudan bardak dolu
kolunda 10 tane burma bılezık taktı aılem öle böle bı düğün bohçalar sunlar bunlar 0 borç ıle evlendıler 5 yıl olcek daha kenarda paraları yokken bıze demesı cok canımı sıkıyo
onuda abım sureklı çalışır sureklı h sonu akşamları mesaı
ben mı çok kadersızım ne
öyle düşünme böcük bende çok duyuyorum o lafı karı koca çalışıyorsunuz çocukta yok sizde para çoktur diye bunu diyen insanlar genelde çalışmayan tün gün boş boş gezen emek vermenin para nasıl kazanıldığını bilmyene hazır düzülü eve gelin gelen insanlar ben onları hoş görüyorum onlar neyin nasıl olduğunu bilmiyorlar gün gelir bilmek zorunda kaldıklarına sudan çıkmış balığa dönebilirler ama biz öyle olmayız
kimse evinin içini bilemez bütçeni bilemez ne kadar gelirin varsa okadar da giderin olur benim asıl gıcık olduğum nokta benim cüzdanımın hesabını başkasının yapması sanane varsada yoksa benim cüzdanım seni ne ilgilendiriyor evlatlığımmısın bak kendi cüzdanına böyle diyenlere yada karşımda ağlananlara diyorum ki Allahıma şükür zenginim sizin gibi fukara değilim ohhh zenginim her şeyim var kimseye muhtaç değilim ya sefam olsun
borcum var şöyle düğünü tek başıma yaptım şu borcum var demiyorum çünkü anlamıyorlar daha çok sinir ediyorlar yolunu böyle buldum
ksınlıkle
dün büyük yengem mutfak kapısını sökmuş sen gıt komşuya ver yaksın dıye
annemın evı orası bıde düşün
küçük yengem dedı annemde dedı emek vermeyen kıymette bılmez
bak böcuk gıbı çalışıp bişi olmadan varlık yaratmış olsaydı anlardı
ıkı gün sonra kapı lazımolmuycak mı nasılsa yaptran var dedı
babam maddı olarak hala yardım ederde onlara
ya sorma kk da bıle benı öle takıp eden berı var hee
kıskanıo benı
muhattap olmuyom dönuyo dolaşıo sen nerden etcenkı yapcenkı şölesın bölesın dıye
bıde şarkı armağan eder atma dıye
kendı dıyo kocem bana araba alcek bız demıoz ama atma dıye
böle saflarda var tabısı
takmıyorum valla
kıskananalr çatlasın patlsınn tırnaklarımızla bugunlere geldık
onların evınde olmayan benım evmde varr
aynen öyle canım emek vermeyen nereden bilsin kıymet
ailelerin böyle karışmasınada karşıyım aslında bak kendi haline bıraksa herkes sorumluluğunu alsa yapılması gereken zamanda tamam ama her zaman değil olmamalı
yanı
benım annem babam kıyamıo cnm yoksa ne analar babalar var görduk
aslında hata ediyorlar bence sorumluluğu omuzlarına vermeli yani düğün yaparken yada büyük bir işe kalktıklarında tabi aile yanında olmalı anne baba yardımcı olmalı ama kapıyı at yenisini anne baba yaptırsın yada market alışverişini anne baba yapıp getirsin ufak tefek ihtiyaçlarını anne baba alsın bu olmamalı işte bana göre herkez sorumluluğunu almalı sıkıntısını çekmeli ki değer bilsin emek versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?