Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

gitmedinmi daha böcük durum nedir gelmişmi bebek

ekleyecek tek bir kelime bile bulamıyorum hepsine katılıyorum yasemin yorgun :))

aileden miras kalıpta Allah razı olsun diyende pek yok sanırım hep eleştirirler şunuda yapsaydı şunu da şöyle yapsaydı filan ula sen çalış daha iyisini yap hazır malı bulmuşsun birde laf ediyorsun

aileden miras kalıpta Allah razı olsun diyende pek yok sanırım hep eleştirirler şunuda yapsaydı şunu da şöyle yapsaydı filan ula sen çalış daha iyisini yap hazır malı bulmuşsun birde laf ediyorsun

evet ya hep ole oluyo insanlar hayır dua edeceklerine laf ediyolar.

evet ya hep ole oluyo insanlar hayır dua edeceklerine laf ediyolar.

gelde mal mülk yap bırak işte kendinden sonra gelene

bir abim derdiki çocuğuna miras bırakmak istiyorsan onun koluna altın bilezik tak yani meslek sahibi yap her ay maaşından bir kitap bir gram altın alırsan çocuğun meslek sahibi olmadan zengin bir kütüphane ve bankda hatırı sayılır varlığı olur altın bileziği ile birleştirdiğinde en büyük miras sahibi olmuş olur bunu gibi bir cümleydi ben onun gibi edebiyat parçalayamazsamda özet buydu

dua edende olmaz bılıom
en güzelı ıyı yetrştrmek

patron mu yok yoksa müsaitmi olamadı sms at böcük nasıl duruyorsun bir ay sonra ablam doğum yapcak bana doğduktan sonra söyleyin diyorum

kıme atım sms:26:
mandış patron ızın vermedı
sinirlerım bozuk
aşçı garu hastayım dıyıp ıkıde bı ızın alır kuaföre saç boyatmaya gıdr yada gelcem der gelmez onun işlerıne ben koştururum
bırı kapı yaptrır beğenmez gıder saçma sapan işlerıne
amaben aylar önce söyleye söyleye bı hal olduğum durumda ızın alamam
haksızlık değil mı bu
eşimınde vardıyasını değiştrdım kesın benım patron ızın verır dıyecok sinirlıyımm cok
tam ben cıkcamm ortak gıttı yaa gelırım dedı bıde saate bak
bundan sonra ızın falan almıycam dırek gelmıycem başkaları gıbı yada yalan dıycem
mıçı kırık cırak 1 ay oldu işe başlayalı başım ağrıyo mıdem ağrıyo dıyıp gıdıyo
benım bı değerım yok galıba

kangam sinirlenme doğum başlamadı diye belki çok acil görmemiştir patron. ben kaçırmadıysam bilgiyi tabii. bir de erkek oldukları için malum orda olman şart değil gibi kendilerine göre mantığa bürüyebiliyorlar. dediklerinde haklısın tabii ki diğerleri alırken, ama şöyle düşün onlar senin ettiğin işleri edemez ki? bu da işin cilvesi maalesef. sağlıkla doğsun yeğenin, gerisini boşver.

mandiş akıllısın sen valla takdir ettim, yeğenim doğmadan öncekigünler resmen heyecandan el ayak tutmaz olmuştu bende, cadı doğduydu da bi rahata erdimdi titremelerim geçmişti:))

bu arada o ağbinin dedikleri çok güzelmiş ve de doğru! parayla satın alınamayacak bir birikim, özel okul, üniversitelde okumanın çocukda iyi hamur yoksa bi işe yaramadığını savunan ve örneklerini çok gören bir eğitimci olarak diyorum bunu:) ha çocukta iş varsa her okulda başarır zaten orası da ayrı.

ben biraz soru hazırlıyım uykum gelsin diye:))) görüşmek üzere, kendinize iyi bakın!

günaydınnn
ayy yoğunum yaa

mandışım kangam evt meleğımız geldı akşam 9 da
adını ben koydum ELAbenım aldığım kıyafetı gydrmışler ve hemen resımlerını yolladılar
cok mutlu oldum
ben yoktum ama hıc bellı etmedıler sağolsunlar
ablam dıo ııykı yoktun valla hıc doğurmaya yanaşmazdım zaten ıstemıon dedı

he bıde dün ıyıkı gtmemışım yaa
nıye dıycenız
eşim gececı oluncada benı sabahları otobüs durağına bırakıo neyse bende yatağın fişini takıom yada eşim
elektrıklı battanıyenın yanı
dünde arkadaşı yerıne sabah gtcekmış bana dedı ama unuttum heycandan
takmışım fişi sabah 6:30 da akşam eve gırdım 7 bı baktım fiş takılı
anam yatağa dokunulmuo
eğer gtseydım belkıde evım yanacaktı Rabbıma şükür olsun her işte bı hayır vardır ya
sımdık hiç üzülmuyoom gıdemedım dıye

selam
böcük vardır her şerde bir hayır bak patron vesile olmuş ama sonuçta yine senin için iyi olmuş
ayy şimdi çok çirkindir ela bebek bir kaç gün sonra dünya güzeli olur sende ozaman görürsün
sağ salim gelmişya gerisi boş valla darısı benim ablamın başına

günaydın cnm
ayy valla içine doğdu benımpatronunun herhalde
yok ablası cırkın değilbende cırkın derdım ılk doğunca ama resımlerını yolladılar melek gıbı bembeyaz
senın ablanın ne zaman cnm

çıktılarmı hastaneden kim var yanında ablanın kim bakıyor diğeriv kıskanmışmı
bizimkine bir ay var aralık sonu gibi sanırım bende alışkanlık yaptı bol mikatrada yiyen var bende

çıktılarmı hastaneden kim var yanında ablanın kim bakıyor diğeriv kıskanmışmı
bizimkine bir ay var aralık sonu gibi sanırım bende alışkanlık yaptı bol mikatrada yiyen var bende

1 gün kaldı çıktı öbür sabaha cnm
annem var yanında zaten aynı mah.annem kalıo sonra diğer torunlarını okula yolluo gerı dönuo öle bakıo işte

benım 6.yeğenımdı
sızınde az kalmış
cınsıyetı ne

kangam yok bayadır nerelerde :26:acepp
kanga gene ım tatıle cıktın yosamm
neyse ugun ben yalnızım kımseler olmaz

kangam yok bayadır nerelerde :26:acepp
kanga gene ım tatıle cıktın yosamm
neyse ugun ben yalnızım kımseler olmaz

ne tatili böcüşüm, ah allah mı söyletiyor:))) bu ara fena angarya işler mevcut, kolum kanadım kalkmıyor eve vardığımda. neyse sağlık olsun diyelim napalım.

gözünüz aydın kangam gelmiş minik ela! sağlıklı, uzun bir ömrü olsun !

bak patronun yine hayırlı bir duruma vesile olmuş tavığım nerminim adama çemkirme:)))

ben çıkıcam birazdan mama yiyip, herkese iyi hafta sonları!!!

günaydın kızlar

anladım kanga neyse iş olsunda dıyelımnapakk

ama bunu patrona dımedım burda olduğum sürece der durur ızınde vermez bakarsın:)
sağol kangam darısı ısteyenlere ınş.
resım yüklersem derım sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…