yine alışverişler yapılmış öcüküm
boşverde yok ne zamandır yorgun yogun yine selde evde netim var dedi yok oldu ahh ahh kaldık tek başımıza bende hediye yolllayacam bu yıl çekilişe girdim orada takıldım kaldım bugün yarın dişçi canıma okudu dün beynimi zonklattı
benden böyle yarın görüşürüz böcüküm bu akşam alışveriş yapabilirim bakınabilirim kursumda varda var dünde aynı zamanda nikah kıyalı eşimle 2 yıl olmuş tu onu kutladık ufak çaplı dini nikah
aldım valla bakamadım yoğunluktan
kaldık yalnız kımsemız yok valla neysekı sen varsın arada kangamda gelıo
acep boşver işimi braktı bıraksaydı derdı demı
ben o çekılışlerı sevmım yanı tanımadığım bı ınsana alamambişi tanıdıklarıma zor alıyom:)
nıce yıllara dıyek
ilk defa girdim şimdilik güzelde ama sinmeyen şey katışıpta topiğe uğramayanlar katılıp diğer topiklerde gezip oraya bir daha uğramayanlar ?
boşver face görüyorum ama yazışmadık hiç bilgim yok yani
bişi anlamadım
anam gelınce derkı vaktım yoktu
hee böcük ikimizin vakti var birtek
bız vakıt yaratıyok
dün balık yedık mandışım tembellık edım dedım ama ıspanak yapmak gelınce yıka yıka buz gbı suda dondum
bugun ıspanak corba var yeterda işyerındede vardı yemedım zaten cok sevmım ıspanakı :120:sırf vıtamın dıye yutuyomm
sende ne var ne cok
evımıde mok göturuyo bu arada
seviyorum senin tembelliğini hazır pişmiş almamışsındıor sen kesin kendin uğraşmışsındır
ıspanak hımm fırında yumurtalı oyyy canım çekti kocama diyim akşama ıspanak alalım
bir tencere çorbayı ekşitmiş geçen akşam çorba yapmıştım yedik kalanını dolaba kaldırmamış tabi ben sofradan kalktıktan sonra bir daha mutfağa girmedim yarınsı günü yani akşam bir gittik eve çorba ekşimiş kokmuş ocağın üstünde duruyor bir bağırdım niye dolaba kaldırmıyon ben pkadar uğraşıp çorba yaptım diye sinir oldum
hafta bir temizlik görüyor bizim ev yinede birşey götürmüyor valla zaten evi kullandığımız mı var akşamdan akşama bazen iki hafta bile olabilir geziyorum da :))
ıspanak hazır almadım tabısı
yıkadım pakladım dıomyaa
eşimde dıo uzun zamandır yapmıyordun hakket hee
işyerınde her hafta görunce bıkmışım
ben haftalık edıom temızlık haftalık olmasada o h içi ederım 2.haftaya bırakmamaya çalışırımmm
sen gez ancak
adama kızıo bıde corbayı koymamış len sen garusun koysan yaa
slm kızlar nslsınız?
İyi akşamlar kızlar..
Gelemiyorum ne zamandır.İşi bırakmadım devam ediyorum.Haftaiçi 3 gün iş çıkışı pilatese gidiyorum.Çok yoruluyorum sızıyorum resmen.Son zamanlarda misafirlikti koşuşturmaydı gelemedim.İş yerinden girmek istemiyorum.İnceliyorlarmış kim ne kadar nete girmiş diye.
İş yerinde pek yoğunluğum yok.Tek sıkıntım cumartesi yarım gün olması okadar.
Sizlerde iyisinizdir umarım.Kendinize iyi bakın gelirim yine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?