Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kocem ızınlı bu hafta ve haftaya bende sabah süpürgeyı hazrladım evı süpürcekk

karı koca rollerı değişmiş anam bunlar

h geldın cnm
aman aman işinde sorun olmasın arada yaz merak etmeyelım senı
spora başladın dımek
kolay gele
ben ıhc beceremem onu

selam kızlar, kafam karmakarışık bu ara, bazen halim oluyor kafam dalgın, bazen kafam iyi pc yi açacak hal kalmıyor, hani olur ya birçok şey yapmak gerekir, ama nereden başlayacağınızı bilmezsiniz, o durumdayım, sağlık olsun diyelim yine de.

eğitim, iş, sağlık, spor, sosyal hayat, harekete geçme vb. hepsi ayrı ayrı istediğim, planladığım ama sanki biraz geç kaldığım konular. arkadaşlalarımla buluşmaya başladım, umarım arkası gelir, planlı şekilde, kısa zamanlar da olsa devam ettirebilirim.

spor salonu araştırıyorum ben de, her türlü rahatsızlığımda spor karşıma çıkıyor, hayatıma düzenli şekilde sokmam lazım, kardiyo, fitness.

işi yeterli olmasa da düzene sokmaya çalışıyorum, tabii her an planlarım alt üst olabilir, kendi projelerime zaman bulmak istiyorum, planlarıma daha doğrusu yani çalıştığım yerden bağımsız olarak, bakalım olacak mı bi şeyler.

yine bir şeyler öğrenme zamanım geldi, resmen ihtiyaç, yabancı dil olabilir, bilgisayarla ilgili incelikler, mesleğimle ilgili işime yarayacak bir şeyler...

amaaa en önemlisi ben bunları nasıl bir haftanın 7 gününe yayayacağım, daha doğrusu sığdıracağım??? sanırım en önce timing mi diyorlar zamanlama eğitimi almam lazım bir de sihirbazlık

tabi senin gibi kötü örnekler yüzünden hep aramızdasınız bırakın kötü örnek olmayı iyi örnek olun

kötü örnek çabalıyor ama bak mandiş, süpürgeyi açmıi böcüşüm

hee balığı hazır pişmiş alan benim tabii ki, kangamdan o kadarını da bekleme mandişim ama belki bi gün di mi :))))

dondurulmuş ıspanak da yaptık sonunda

heee mandişim bir de sizin gibi bahçe yok olsa da kocaman dondurucu yok ya biz de, hep derdim biber niye satmıyorlar, iglo çıkarmış doğranmış biber hani şu iri sarı-kırmızı dolmalık biberlerden de varmış kaça acep olsun dğer

yıl dönümüz kutlu olsun, nice yıllara bu arada

kötü örnekmı
kocem evı süpürmüş bakcem akşama

ah böcüşüm kangam, geçen gün ben yazıp gittimdi görmedim hiç mesajını, şimdi profiline girip baktımm oyyy yeğenimin o günleri geldi aklıma, şimdi kreşe gidiyor koca kız oldu, şaka gibi geliyor bana aha ne haldeydi ne oldu diye, annelerimize kim bilir nasıl geliyordur biz de o haldeydik şimdi koca kadın oldum başına kadıncağızın

bak sakın düzgün süpüremediyse çemkirme adama, motive et, ohh ellerine sağlık sevgilim de, e mi

günaydınn

yokyok bu erkekler gerçekten becerıksız
akşam gıttım ne görem sadece odayı süpürmüş
hıc bır yerı düzgün süpürmemış
elektrığe yazık
kendım süpürdüm
zaten becerıksızdı ıyıce anladım bunu

şükür görmüşsün kangamm
he yaa bak buda kocamanolcek uycaklar kocemen olcekler
hayat cok hızlı akıp gıdıyoo

dün öle cok yoruldumkı
eve gıttım yemek ye kaldır bulaşık mak dız aç
nevresımlerı dğiştrdım mak.açtım diğerlerını yıkadım
evı süpürdüm sıldım wc yıkadım banyo yıkadım
lahana sardım

bence yedi güne yayma bir gününü tamamen boş bırakki vucüdünü dinlendirebilesin ruhunu özgür bırakabileceğin plansız bir gün

yorgun benim böcüğe inancım yok bak makinayı kendi çıkarmış ortaya koymuş adam okadar hazıra alışmışki hayatta yapmaz yapsa tam yapmaz nasılsa arkasından böcük yapacak biliyor

dondurulmuş ıspanak varmı hakket bak bilmiyrdum yukardada onu sormuştum varmıdır acaba diye helal be yıkanmış doğranmış vakumlanmış ohhhhhh

yakınıma taşının bizim bahçe sizin bahçe istediğiniz an girip çıkıp

ben eşime doğratıyorum soğan biber filan poşetleyip atıyorum dolaba marketteki dondurulmuşlardan daha uygun fiyatlı oluyor hemde güvenli

sağol yorgun bugünde doğum günüm onuda kutlayın

ehuuu atom iş başında hiç şaşırmadım rhat rahat oturduğun bir gün yok böcük eşim bütün evde olsa eve gittiğimde yemekleride yapmış olurdu bulaşıklar sofra toplama herşey onun olurdu ben çalıştım yoruldum o evde dinlendi :)

sağlıkla büyüsün böcük ela bebek

bu sabah eşim uyandırdı gözlerimi açtım yanımda çiçekler yatakta bir diklendim karşımda tüle asılmış kağıtlar sözler kalktım yüzümü yıkamaya girdim banyoda aynaya yapışmış kağıt mutfağa geçtim adam sabah ezanından önce uyanmış sigara böğreği yapmış patates kızartmış yumurta peyniri balı filan bir sofra döşemiş yedik beraber ben üstümü giyinmeye geçtim oda sofrayı topladı
akşam o çiçeği bana göstermeden nasıl soktu içeri anlamadım gitti çakal benim kocam
akşamda dişim kötüydü işten geldi sofra hazırladı yanlız yedi ben yiyemedim tek başına kaldı ama hastaydım yani

benım kocem becerıksız anacımm
senınkı becerıklı
ben koceme kalk topla desem aklımkalır kesın ya ölece koyar yada kırar
ve elektrıklı süpürgeye ne kadar su konur bılmez
derım amacok koyar
yok yok ben yaparım işimiama eşimde bana yardımcı oluo
akşamkoltukları çektı
ben mutfağa gıderım o masayı toplar sıler ama süpürmekte ona göre değilmiş

cnm sıkkın bugun pek kafam yok
ızın vermıo patron
aylar önce dedımkı kışın kullancam
eşim 2 haftalık ızınde 1 haftası bıttı
ve bana kızıo ya sen ızın alırsın ya gelıp senı ordan alırım
çaycı garu bıle 10 gün gelmedı işlerını ben ettım
dedım 3 gün barı verın dr agtcem vermıoo
sinir oldumm

vardır bir hayırı böcük hemen kızma patrona elektirikli battaniye olayını hatırla

vardır bir hayırı böcük hemen kızma patrona elektirikli battaniye olayını hatırla

cnm hatrlarım ama o başka bu başka
ızıne cıkmam lazım

bu arada mandış nıce yıllara cnm sağlıkla huzurla
tembel avrat senı:)

Son düzenleme:
bende dınlenmesını bılıyom
hergün iş etmıyom h sonu gezcem gene

ararım cnm akşama cok olcek elbet

mandişş, haklısın hemşire, bu böcüşten yasemin olmaz nası bilmişim de yazmışım dün di mi ama ,sakın ha kızma teşekkür et, motvie et diye, yok yok ümidim kalmadı

kangaaam, adamların, erkeklerin beyni, eli ,kolu sadece onlara ihtiyaç olduğunda işliyor, o yüzden sen her şeyi hallettikçe adamceğiz istese de beceremiycek!!

he sonra demişsin gerçi sofrayı topluyo siliyo falan etsin yani, çamaşırları da assın beceri istemez di mi??? lahanayı beraber sardınız inşallah.

bu arada geçenlerde köfte-pattis muhabbetiniz aklımıza düşürmüştü kuru köfteyi, bu akşam ettik, şöyle iş bölümü:

-soğan rendeleme annem
-yoğurma, yuvarlama, kızartma ben
-lüpletme ikimiz
-bulaşıklar, o iğrenç yağ tenceresi: annecim

gececi değildim ya bugün içime nermin kaçtı biraz ama anca bu kadar fazlası değil yani:)))

doğru diyorsun yine mandiş, her güne bi şey olursa nerde bu devlet, aman istirahat olcam:)

superfresh i çok tavsiye ettiler, aldık, sadece sapları biraz kalın geldi, ama kartı denk geldi biraz heralde:))) az pişirirz bi de biz ondan, yine alıcam ama sonuçta seçmece değil ya, ama tertemizdi valla, markette poşettekiler yani dondurulmuş olmayanlar çamurlu oluyor yine, nette baktım herkes bunu tavsiye ediyor.

bak geliyorum sizin oraya ben sebze severim sonradan pişman olma:)))

ben de planlar ediyorum akşamları tv seyrederken soyar doğrarız buzluğa atarız sevgilim bak yemeklerimiz hazır olur diyorum, yavaş yaaş ısınsın di mi bu fikirlere:)))

mutlu yıllaaar saaaannnnnaaaaa, yay mısın sen ay tamam işte gezekçi sosyal insan mandiş! ve yaylarla çok iyi anlaşırım ben:))) genelde tamamlarız birbirimizi ve anlarız denmek isteneni diğer alınganlar gibi olmaz:))) yani bazı burçlar pek alıngan oluyor da:))

eşini bu başarısından dolayı koruma altına alalım diyorum mandiş, adama kötü puan vereme sen bi süre, aferin valla

valla sabhın o saatinde sigara böreği yapsa adam bana, kırk yıl unutamam, ellerine sağlık, afiyetler olsun!

valla akılma geldi benim de:18:

kibarcasını

sağol canım tembel değil dinlenmesini bilen diyelim

oo patron bugün müsait olmaz

dinlenmesini bilen arkandayım aman izindeyim mandiş

bende dınlenmesını bılıyom
hergün iş etmıyom h sonu gezcem gene

ararım cnm akşama cok olcek elbet

ooh sefan olsun kangam, hava da ısınacak dediler oh güzel güzel gez, patron yola gelir de verir iznini umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…