Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnnn
kangamm amma yazmışsın hee
hangısıne cvp verım şimdık benn
kocem yapamaz becerıksız ben 2 dk o işi eder bırlıkte otururukzaman değerlı
ama yardımcı olan bırıdır

mandışım gelmış h gelmışş

iş konusunda hıc keyfım kalmadı açıkcası bakalım zaman ne gösterecek
sık kullanılanlara ekledığım kk yı bıle silmiş
dün ablamlara abımlere uğradımmm
eve döndum evımı özledımama ne bılem sanırım evı bı taraftan işime güvenerek değil aılem daha önemlı artık
karşıdan ev alcem

olurmu yorgun bulaşık yıkamak yer süpürmek beceri işi bak güzel bir noktaya değinmişsin Allah vergisi yetenek bu ses gibi resim yapabilmek gibi ev süpürmekte yetenek işi yoksa yetenek ne yapsın erkek milleti

lahanayı beraber sarmakmı ayy çok hoşsun yorgun

hiç pişman olmam gelin böcüküde al buyrun kızlar

eğer evde hazırı yoksa yapacak kimsede yoksa hazır alıyorum yorgun mevsiminde ucuz ne varsa pazarda alıp kestiirip biçtirip poşetletip dolaba atıyorum eşim sağolsum doğrama işini pek bi sever

heheheee tv izlerken soğan doğramak bari duygusal bişi acın komedide göz yaşları sel olmasın

hii cuma günü tansiyonum düştü 5 4 olmuş eşim geldi acilden beni aldı eve götürdü yatırdı ayağa kalkana kadar pır döndü pazar günü kalktım ancak ev toplandı işler yapıldı canımın istediği şeyler için ayrı iyi geleceiğini düşündüğü duyduğu okuduğu şeyler için ayrı market yolu tutmalar herşeyi ayağıma getirmeler dedim ben hasta olsam böyle süpermiş

her sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladığı için sigara böreği ayrıcalıklı gelmedi bana

gezek gezenti ben oluyorum

demek istediğim boş bir gün o gün ne yapmak istersen yorgun canın o an ne isterse kendini şımartabilceğin bir gün çok iyi gelir emin ol

böcüküm nazar mı değdi senin patrone ne oluyor böyle anlamadım bayan olsa menepoza giriyor diycem gerçi patron kısmı ne kadar iyi olursa olsun izin konularında biraz dişli çıkıyorlar fakat senin ki bambaşkaydı ya acaba isteme şeklindenmi kaynaklanıyor temizlikçi kadın diyorsun ya onu bi takip et nasıl taleplerde bulunuyor nasıl alıyor izinleri

tabiki ailen daha önemli böcük işin iyi olabilir ama ailede önemli aslında en önemlisi işyerin garanti olsa işyerinin dibi senin için önemli

nasıl ıstıyor dıyım
benım cıkmam lazım hastayım
cıkmam lazım işim var
ben nasıl ıstıyorum dıyım
sızı zorda bırakmamak için 1 hafta değil 3 gün ızın ıstıyorum
hastanede işlerımız var
falan fılan rıcalar falan
olmuyoo
surat yapıyo hala yapsın
eşşek olunca semer vuran cok olur önemlı olan huzur

sende öyle iste demek adam öyle istiyor

http://a1112.hizliresim.com/s/d/1241z.jpg

ellerıme sağlıkh sonu ablama gıdınce yapmıştım ablamamısafırlerı gelcekmış
kurabıye falanda yaptım
sonra yemek yaptım ordan çıktım bütük abıme gıttım onada yaptım
h sonu her gıttığım yerde yemek yaptım maşallah
eve geldım yemek yapmaya hal kalmadı yapmadım

dün unuttum bugun unutmayım eklemeyı dedım

günaydınnnn bu arada

Son düzenleme:

oyoyoyyy sabah sabah elmalı kurabiye
döktürmüşsün marifetleri yine böcük ellerine sağlık bizede gelseydin ya hstaydım iki çorba kaynatırdın sevabına

oyoyoyyy sabah sabah elmalı kurabiye
döktürmüşsün marifetleri yine böcük ellerine sağlık bizede gelseydin ya hstaydım iki çorba kaynatırdın sevabına

marıfet soyadım hacı
ayıp ettın yaa gelırım hemen tavık sulu çorba ıyı gelırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…