- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bende dınlenmesını bılıyom
hergün iş etmıyom h sonu gezcem gene
ararım cnm akşama cok olcek elbet
mandişş, haklısın hemşire, bu böcüşten yasemin olmaznası bilmişim de yazmışım dün di mi ama ,sakın ha kızma teşekkür et, motvie et diye, yok yok ümidim kalmadı
kangaaam, adamların, erkeklerin beyni, eli ,kolu sadece onlara ihtiyaç olduğunda işliyor, o yüzden sen her şeyi hallettikçe adamceğiz istese de beceremiycek!!
he sonra demişsin gerçi sofrayı topluyo siliyo falan etsin yani, çamaşırları da assın beceri istemez di mi??? lahanayı beraber sardınız inşallah.
bu arada geçenlerde köfte-pattis muhabbetiniz aklımıza düşürmüştü kuru köfteyi, bu akşam ettik, şöyle iş bölümü:
-soğan rendeleme annem
-yoğurma, yuvarlama, kızartma ben
-lüpletme ikimiz
-bulaşıklar, o iğrenç yağ tenceresi: annecim
gececi değildim ya bugün içime nermin kaçtı biraz ama anca bu kadar fazlası değil yani:)))
doğru diyorsun yine mandiş, her güne bi şey olursa nerde bu devlet, aman istirahat olcam:)
superfresh i çok tavsiye ettiler, aldık, sadece sapları biraz kalın geldi, ama kartı denk geldi biraz heralde:))) az pişirirz bi de biz ondan, yine alıcam ama sonuçta seçmece değil ya, ama tertemizdi valla, markette poşettekiler yani dondurulmuş olmayanlar çamurlu oluyor yine, nette baktım herkes bunu tavsiye ediyor.
bak geliyorum sizin oraya ben sebze severim sonradan pişman olma:)))
ben de planlar ediyorum akşamları tv seyrederken soyar doğrarız buzluğa atarız sevgilim bak yemeklerimiz hazır olur diyorum, yavaş yaaş ısınsın di mi bu fikirlere:)))
mutlu yıllaaar saaaannnnnaaaaa, yay mısın sen ay tamam işte gezekçi sosyal insan mandiş! ve yaylarla çok iyi anlaşırım ben:))) genelde tamamlarız birbirimizi ve anlarız denmek isteneni diğer alınganlar gibi olmaz:))) yani bazı burçlar pek alıngan oluyor da:))
eşini bu başarısından dolayı koruma altına alalım diyorum mandiş, adama kötü puan vereme sen bi süre, aferin valla
valla sabhın o saatinde sigara böreği yapsa adam bana, kırk yıl unutamam, ellerine sağlık, afiyetler olsun!
valla akılma geldi benim de:18:
kibarcasını
dinlenmesini bilenarkandayım aman izindeyim mandiş
ooh sefan olsun kangam, hava da ısınacak dediler oh güzel güzel gez, patron yola gelir de verir iznini umarım
günaydınnnn
kangamm amma yazmışsın hee
hangısıne cvp verım şimdık benn
kocem yapamaz becerıksız ben 2 dk o işi eder bırlıkte otururukzaman değerlı
ama yardımcı olan bırıdır
mandışım gelmış h gelmışş
iş konusunda hıc keyfım kalmadı açıkcası bakalım zaman ne gösterecek
sık kullanılanlara ekledığım kk yı bıle silmiş
dün ablamlara abımlere uğradımmm
eve döndum evımı özledımama ne bılem sanırım evı bı taraftan işime güvenerek değil aılem daha önemlı artık
karşıdan ev alcem
böcüküm nazar mı değdi senin patrone ne oluyor böyle anlamadım bayan olsa menepoza giriyor diycem gerçi patron kısmı ne kadar iyi olursa olsun izin konularında biraz dişli çıkıyorlar fakat senin ki bambaşkaydı ya acaba isteme şeklindenmi kaynaklanıyor temizlikçi kadın diyorsun ya onu bi takip et nasıl taleplerde bulunuyor nasıl alıyor izinleri
tabiki ailen daha önemli böcük işin iyi olabilir ama ailede önemli aslında en önemlisi işyerin garanti olsa işyerinin dibi senin için önemli
nasıl ıstıyor dıyım
benım cıkmam lazım hastayım
cıkmam lazım işim var
ben nasıl ıstıyorum dıyım
sızı zorda bırakmamak için 1 hafta değil 3 gün ızın ıstıyorum
hastanede işlerımız var
falan fılan rıcalar falan
olmuyoo
surat yapıyo hala yapsın
eşşek olunca semer vuran cok olur önemlı olan huzur
http://a1112.hizliresim.com/s/d/1241z.jpg
ellerıme sağlıkh sonu ablama gıdınce yapmıştım ablama mısafırlerı gelcekmış
kurabıye falanda yaptım
sonra yemek yaptım ordan çıktım bütük abıme gıttım onada yaptım
h sonu her gıttığım yerde yemek yaptım maşallah
eve geldım yemek yapmaya hal kalmadı yapmadım
dün unuttum bugun unutmayım eklemeyı dedım
günaydınnnn bu arada
oyoyoyyy sabah sabah elmalı kurabiye
döktürmüşsün marifetleri yine böcük ellerine sağlık bizede gelseydin ya hstaydım iki çorba kaynatırdın sevabına
marıfet soyadım hacı
ayıp ettın yaa gelırım hemen tavık sulu çorba ıyı gelırdı
evet adın hamarat soyadın marifet göbek adın atom karınca
gelmedin ama bak kocam iyileştirdi beni
oo onun ıyıleştrmesı başka hemen dıkılmışsndır ayağa
naz mı ettı o kadar sürdü
hazır bulmuşum her istediğimi yaptırabildiğim anı bitirirmiyim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?