- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüş küçük halı iyi halı derken, ev tamiratı zamanları konuşurken mandişle pratiklik açısından kilim bile güzel derdik, kaldırması, yıkaması kolay diye, onu hatırlatmak için dedim ben:))) haliyle 5 m2 açıklığa 2 m2 koyunca garip durur, ama 6 lık büyük geldiyse 4 iyidir bence oraya:))) ay ne karışık oldu.
ama kesinlikle savunduğum nokta -kendi evim için tabii - halı eşya altına girmemeli, temizlik ve kullanım açısında çok kolay oldu salona aldığımız, birer karış önünde kanepe, koltukların o da zaten oturma yerine denk geliyor oturdun mu halıdasın, gerisi teferruat benim için:))) tabii yıllarca eşya altına denk gelen yerlerinden çektiğim için halıların ondan sebep böyle bir takıntı oluştuğuna inanıyorum:))))
Saolasın yorgun.
Ben bu koşuşturma arasında KPSS ye hazırlanıyorum.Sayısalyıcıyım.Matematikte problem yokta Tarih korkulu rüyam. Şimdi tarihi romanlar okuyorum. Çalıştığım tarih bilgiler,yle pekiştirip unutmamak adına.Bakalım işe yarıyacakmı? Özel sektör çok zor ne zaman ne olacak belli değilHem uzak yerlerde çalışmaktan bıktım günümün 1.30-2 saati yollarda geçiyıor. Mandiş senin iş yerind aklım :) Gerçiorayı istemiyorum ben bayındırlık amacım ama.Sizin ordan benim evime giden arabalarda kalkıyor beş dakika mesafe.Çarşının göbeği ne güzel geliyor. Çocuğumu oralarda bir kreşe veririm yada bakıcı olur evimde öğle araları bile gidebilirim yanıma.Şimdi hayallerim hep bu yönde.İnşallah gerçek olur.
Kızlar sizlerle sohpet etmeyi çok özledim.Şimdi akşam geliyorum kimse yok yada haftasonu...(
selam kızlar, karlı bir günün akşamından sıcak çaylarla selamlar, dıdıdıdıdı, çok kötü tipi oldu yav, yüksek yerler daha da kötü olmuştur.
fotoyla çok farklı oluyor gerçekten biz de merinos'un zeugma serisinden almıştık, fotoda hiç beğenmemiştim mağazada vuruldum evde aşk yaşıyoruz:))))))))))) güle güle kullanın mandiş, küçük halı, iyi halıdır, sen de savunurdun bunu şans olmuş
ortası yok mu acep
ben kangama katılmıyorumküçük olup hoş durmayanlarda var mesela ortada ıse göze hoş gelcekk öle emanet gıbı durmuycak
sen bı resım ekle bakımnasıl duruyoo
Kızlar ben geldim.
Uzun zamandır yazamıyordum.Akşam eve geliyorum yemek hazırlıyorum eşim gelince yiyoruz bulaşığı eşime bırakıp alt kata yani dedeme iniyorum.Koşturarak yaşıyorum sanki.Dedem iyi bu aralar. Kötünün iyisi gerçi ama bunada seviniyoruz.
Böcük eşin işten ayrılmış.Hayırlısı inşallah. Gönlünüze göre bir iş bulursunuz en yakında inşallah.
Mandiş yorgun sizlerde iyisiniz umarım..
Ben gideyim şimdi kendinize iyi bakına
böcüş küçük halı iyi halı derken, ev tamiratı zamanları konuşurken mandişle pratiklik açısından kilim bile güzel derdik, kaldırması, yıkaması kolay diye, onu hatırlatmak için dedim ben:))) haliyle 5 m2 açıklığa 2 m2 koyunca garip durur, ama 6 lık büyük geldiyse 4 iyidir bence oraya:))) ay ne karışık oldu.
ama kesinlikle savunduğum nokta -kendi evim için tabii - halı eşya altına girmemeli, temizlik ve kullanım açısında çok kolay oldu salona aldığımız, birer karış önünde kanepe, koltukların o da zaten oturma yerine denk geliyor oturdun mu halıdasın, gerisi teferruat benim için:))) tabii yıllarca eşya altına denk gelen yerlerinden çektiğim için halıların ondan sebep böyle bir takıntı oluştuğuna inanıyorum:))))
sevindim senden ses çıktığına boşver, tekrar geçmiş olsun. gençler bile hasta geziyoruz boşver, buna da şükür, bi korkuttu sizleri, allah başınızdan eksik etmesin.
sen de kendine dikkat et, koşturma içinde kendini ihmal etme e mi...
Saolasın yorgun.
Ben bu koşuşturma arasında KPSS ye hazırlanıyorum.Sayısalyıcıyım.Matematikte problem yokta Tarih korkulu rüyam. Şimdi tarihi romanlar okuyorum. Çalıştığım tarih bilgiler,yle pekiştirip unutmamak adına.Bakalım işe yarıyacakmı? Özel sektör çok zor ne zaman ne olacak belli değilHem uzak yerlerde çalışmaktan bıktım günümün 1.30-2 saati yollarda geçiyıor. Mandiş senin iş yerind aklım :) Gerçiorayı istemiyorum ben bayındırlık amacım ama.Sizin ordan benim evime giden arabalarda kalkıyor beş dakika mesafe.Çarşının göbeği ne güzel geliyor. Çocuğumu oralarda bir kreşe veririm yada bakıcı olur evimde öğle araları bile gidebilirim yanıma.Şimdi hayallerim hep bu yönde.İnşallah gerçek olur.
Kızlar sizlerle sohpet etmeyi çok özledim.Şimdi akşam geliyorum kimse yok yada haftasonu...(
valla şu hava kilim lafı bıle uzakbana:)ama böle yzın sıcacık olsa kesınlıkle haklısınız derım basıt at yıka özellıkle mutfakta olur
ama dedığımız gıbı koce odayada küçük halı komık olur
bende şuan evdekıler tam kanepe ayaklarına denk gelıo altına koymam sevmemde ama bı odamın şeklı ıtıbarıyle bıraz köşe takımımın altında maalesef ona yapcek bişi yok
ya eskıden halıfılex vardı anam yıka pakla ölürdükşükür sonunda parke cıktıda kurtulduk
günaydınnnnn nerdesınız lennnn
mandış hanı resım annem
kangamm ne ettın yollarda dondun mu ne ettın
sel yok gene
boşwerde yok
günaydın böcük kimse yoktu ondan eklemedim foto evde değilim işe geldim şimdi buradan yükleyemiyorum çekmediğim için :))
yollar buz pisti gibi sabah ne zor geldim valilik dün izin vermişti asıl bugün vermeliydi her yer buz yaa
tmm bugun eklersın eve gıdınce
lenn cok nankörsun he bıze hiç izin veren yok
yok canım hafta sonu ekleyebilirim belki eşim evdeyken ekleyemem bilmiyor kk yı :))
ne nankörü canım hayata zaten bir sıfır yenik başlıyoruz
tmm cnm
len ctesı bıle çalışıom ben akşama kadar nıye böle dıyın
bu gidişle bizide çalıştırcaklar yapmadıkları kalmadı zaten cumartesi gününe yevmiye çıkmaz ama izinden düşer izin kullandırılmaz ama kullanılmayan izin paraları kesilir maaş hep aynıdır içinde bayram kıyafet gibi ek ödemeler olduğu halde olmadığı maaşla aynıdır zam verdilermi maaş düşer öğle aralarında bile çalıştırırlar 10 kişinin yaptığı işi yaptırırlar yetmez gibi stres topu görürler kendilerini adam sanıp her türlü ahlaksızlıkları yaparlar saygısızdırlar teşekkürü bırak sürekli eleştiriirler hata ararlar beden yorgunluğu yoktur ama beyin yorgunluğu sinir yorgunluğu acayiptir ayyy böcük daha neler varda acil çıkmam lazım
abowww mandışım ne o öle bızımkıde farksız ama ne etcen ekmek parası
tek ıstedığım ctesıde tatıl olsa harıka olur
yaa böcüküm beterin beteri var işte
öle cnm
neysemm
mevlüt kandılınız mübarekolsun kızlar Rabbım herkesın dualarını kabul etsın
işi olmayana iş evladı olmayanlara hayırlı evlat nasıp etsın
herşeyden önemllısı sağlık sıhhat huzur versın ınş
çok şükür bugunlerımıze
aminnnnnn canım aminnnn
ya bu kangam nerde yaa:26::26:kaçgundur merak ettım mandışımmmm
mandışım kirliçıkıdakı lıstede adını göremedım ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?