Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

valla şu hava kilim lafı bıle uzakbana:)ama böle yzın sıcacık olsa kesınlıkle haklısınız derım basıt at yıka özellıkle mutfakta olur
ama dedığımız gıbı koce odayada küçük halı komık olur
bende şuan evdekıler tam kanepe ayaklarına denk gelıo altına koymam sevmemde ama bı odamın şeklı ıtıbarıyle bıraz köşe takımımın altında maalesef ona yapcek bişi yok
ya eskıden halıfılex vardı anam yıka pakla ölürdükşükür sonunda parke cıktıda kurtulduk

boşwer tşkler cnm ınş bulcek eşim zordayız yanı Rabbım darda koymasın kımseyı
sızede cok gecmıs olsun Rabbım sağlık versın

selammm kızlarrr bugün izinliydim istanbula gidecetik sabah kalktık kar heryer birde buzlanma uyarısı var oturdum evde eşide işe gitti bende size koştum :)) çayımıdayanıma aldım

canım küçük halı iyidir ama mekanın boyuna göre yani boydan boya halı olmasını istemem ama uzunluk olarak az daha büyük olaydı iyiydi en iyi olduda bugün evdeyim istediğiniz köşe bucağın fotosunu çekip ekleyebilirim :))

ortası yok mu acep
ben kangama katılmıyorumküçük olup hoş durmayanlarda var mesela ortada ıse göze hoş gelcekk öle emanet gıbı durmuycak

sen bı resım ekle bakımnasıl duruyoo

eklerim böcüküm önce kahvaltı masasını toplayım sonra fotolarla dönerim :)))

canım dedeciğine Allah şifa versin

ben iyiyim bıraktıın gibi sevgili kocacığımla kavga dövüş gidiyoruz :)))

evet koltuk altına masa sandalye altına girmemesi lazım boşuna mı parke yaptırdık :)) halıcı öyle dedi yaa bu küçük oldu dedim boşuna mı parke yaptırdınız bunlar görünmezse kapatacaksanız niye yaptırdınız dedi :))

benim oradan bende kaçmaya çalışıyorum gel boşver benim yerime artık bizim orada dayı çok önemli boşvercim kpss den alınan nottan çok dayının kim olduğu önemli inşallah dilediğin gibi olur uzun zamandır oradan kaçma planlarım var ama önüme set koyan çok tek güzel yanı konumu binanın başkada bişiy yok aama senin için yerleşsen sonra istediğin yere geçebilirsin inşallah dilediğin gibi olur canım

halıflaks güzeldi böcük ya hemen kururdum üzerinde ipti tüydü olamazdı off offf

günaydınnnnn nerdesınız lennnn

mandış hanı resım annem
kangamm ne ettın yollarda dondun mu ne ettın
sel yok gene
boşwerde yok

günaydınnnnn nerdesınız lennnn

mandış hanı resım annem
kangamm ne ettın yollarda dondun mu ne ettın
sel yok gene
boşwerde yok

günaydın böcük kimse yoktu ondan eklemedim foto evde değilim işe geldim şimdi buradan yükleyemiyorum çekmediğim için :))

yollar buz pisti gibi sabah ne zor geldim valilik dün izin vermişti asıl bugün vermeliydi her yer buz yaa

tmm bugun eklersın eve gıdınce
lenn cok nankörsun he bıze hiç izin veren yok

tmm cnm

len ctesı bıle çalışıom ben akşama kadar nıye böle dıyın

bu gidişle bizide çalıştırcaklar yapmadıkları kalmadı zaten cumartesi gününe yevmiye çıkmaz ama izinden düşer izin kullandırılmaz ama kullanılmayan izin paraları kesilir maaş hep aynıdır içinde bayram kıyafet gibi ek ödemeler olduğu halde olmadığı maaşla aynıdır zam verdilermi maaş düşer öğle aralarında bile çalıştırırlar 10 kişinin yaptığı işi yaptırırlar yetmez gibi stres topu görürler kendilerini adam sanıp her türlü ahlaksızlıkları yaparlar saygısızdırlar teşekkürü bırak sürekli eleştiriirler hata ararlar beden yorgunluğu yoktur ama beyin yorgunluğu sinir yorgunluğu acayiptir ayyy böcük daha neler varda acil çıkmam lazım

abowww mandışım ne o öle bızımkıde farksız ama ne etcen ekmek parası
tek ıstedığım ctesıde tatıl olsa harıka olur

yaa böcüküm beterin beteri var işte

öle cnm
neysemm

mevlüt kandılınız mübarekolsun kızlar Rabbım herkesın dualarını kabul etsın
işi olmayana iş evladı olmayanlara hayırlı evlat nasıp etsın
herşeyden önemllısı sağlık sıhhat huzur versın ınş
çok şükür bugunlerımıze

Son düzenleme:
cumartesi akşam misafir gelecek ne hazırlasam acaba yemekten sonra oluyor sanırım 19.00 dan sonra gibi filan gelirler

olmazsa olmazım milföy
fırında patates
havuç tatlısı
fincan kek

en basit kolay görünen bunlardı başka ne yapsam ki

sosisli toplar yufya sarıyorsun sosisleri azcık kızartıyorsun o kadar

çerileri kanepe yapmışlar ama yazın daha iyi ikramlık olur

hazır milföyler kes at fırına o kadar

fırında patates yıka dilimle tuzunu baharatını dök at fırına

kaynar suyun buharıyla pişen kek fırındakinden daha çabuk :)

sigara böğreği hazır alıyorsun marketten kızartıyorsun yada fırınlıyorsun

havuç tatlısı havuçlar tencerede kavruluyor tepsiye dökülüyor üzerinede krema

daha pratik olanlarından tavsiye alabilirim bunlardan hangilerini yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…