Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet bende profiline bakıp bakıp duruyorum

evet taşınma olayında bırakmıştım tüm birikimi oraya harcadım aylardır uzaktan izledim bu ay dönüş yaptım tekrar o yüzden yok canım

anladım cnm tmm bende bu ay eşim işe gırerse yzdırcam kendımı

hepsını yap len onlardanayy ben kekı cok beğendım ve sıgara böreğini gerısını bılmem

anladım cnm tmm bende bu ay eşim işe gırerse yzdırcam kendımı

hepsını yap len onlardanayy ben kekı cok beğendım ve sıgara böreğini gerısını bılmem

o zaman bugün keki tatlıyı milföyü sigara böğreğini yapayım yarında sosisleri patatesi yapayım yarın akşam eve gelecem ardından misafir gelecek hazırlık yapacak zamanım yok

o zaman bugün keki tatlıyı milföyü sigara böğreğini yapayım yarında sosisleri patatesi yapayım yarın akşam eve gelecem ardından misafir gelecek hazırlık yapacak zamanım yok

olur cnmmm

günaydın bu arada kangam gene gelmemış gelsın sorcam hesabını

karlıi buzlu günlerin ardından merhaba kızlar, umarım her şey yolundadır. kızlar yollarda yaşadığım sıkıntı ve stresten dolayı iyice kötü geçti bu hafta, aptal saptal işler ve boşuna tepilen yollar! bir gün gitmedim sadece o da istesem de gidemezdim.
kaymamak için yöntem bilenler paylaşsın lütfen(( haftaya yine yağacakmış((

Hem uzak yerlerde çalışmaktan bıktım günümün 1.30-2 saati yollarda geçiyıor. Kızlar sizlerle sohpet etmeyi çok özledim.Şimdi akşam geliyorum kimse yok yada haftasonu...(

yolda geçen zamanlardan bezmiş biri olarak çk iyi anlıyor ve gönlüne göre yakında bir iş diliyorum boşver, tabii böcüşüme de. mandişinki yakındı di mi?

ya eskıden halıfılex vardı anam yıka pakla ölürdükşükür sonunda parke cıktıda kurtulduk

nan açık vermesene, parke eskiden de vardı biz yeni kavuştuk mandiş bir mesajda demiş halıfleks iyiydi diye neresi iyiydi beee :84: ne döksem çıkarana, kurutana kadar canım çıkardı, kalan lekeler de cabası :84:

eskiden 2 çocuk büyüdük oturduğumuz evlerde, ya parke, ya marley olurdu oh sil pakla, ne rahattı. 20 yaşında halıfleksle tanıştım tamam ama ben bir yasemin'im sakarım varın düşünün bana 10 sene çektirdiklerini

kar-buzdan gına geldi ve haftaya yine gelecek diyorlar :120: ptesi öyle bir kaldım ki yollarda, öğleden sonra tipide, akşam da o trafikte buz gibi vasıtalarda, off off... 2 gün ayaklarımı hissetmedim((
mandiş rica edicim bi daha ist planınızı sesli söylemeyin, kar basıyor :)))

he tabii bak adam doğru söylemiş, onu bırak geçen gün kahveyi döktüm, bugün çayı, ama yemek masası altında halı yok ne güzel bir şey, oh sil kurula mis.

oturma bölümünde halı var ya, annem elimde bir şeyle oturmaya geçince, ay dur şöyle çekeyim sehpayı, altına tabak vereyim heyecan oluyor kadına

günaydınnnnn nerdesınız lennnn

mandış hanı resım annem
kangamm ne ettın yollarda dondun mu ne ettın
sel yok gene
boşwerde yok

dondum, kaldım böcüşüm inşallah haftaya tekrar vurmaz. hayır belediyeler ara yolları da tuzlasa ilçeler yani çok mu zor anlayamadım. buzlanma, düşme olmasa hiç sorun değil ama buzda düşmek çok tehlikeli((

ya bu kangam nerde yaa:26::26:kaçgundur merak ettım mandışımmmm

böcüşüm biliyorsun artık yeni yaşam düzeni edindim, internete de dolayısıyla az zaman ayırabiliyorum maalesef, halen cepten giremediğim için nete. yani girebilirim ama çok tuzlu bu şekilde, bir de sayfalar forum görünmez herhalde, son moda cep telim yok halen, fakit savaşçı
olmazsa olmazım milföy
fırında patates
havuç tatlısı
fincan kek

en basit kolay görünen bunlardı başka ne yapsam ki

yemekten sonra gelen insana daha ne yedircen acil nosu da bulundur da çevrili, şeker komasına girenleri götürürler

ya o patatesler çok güzel görünüyor mandiş, ilaç aldığım bir öğünde istiyorum (( tarifi nasıl ki, soymadan mı, soyup mu, altında kabuğuna yapışık mı acaba, sitesi var mıydı bi daha bakayım dur.

günaydın hanımlar

yorgun buzda karda kaymamak için ayakkabı zincirleri satılıyor ayakkabının altına geçiriyorsun lastik li bir malzem altındada çivi gibi şeyler var sonra istersen buzda koş ben onları kullandım rahattı yani tavsiye edebilirim

benim işyerim tam şehir merkezinde yorgun ama evim ilçesinde 15 dakika kadar trafik yoğun oluşundan yoksa 3 yada 4 dakikalık yol

çocukluğumda yerler şimdiki parke değilde hakiki ağaçtan oluyorya neydi adları ondandı dedem mobilyacıydı tüm ev öyle döşeliydi her yıl verniklerdi süper olurdu sonra halıfekle tanışıldı döşendi her yer süpürmesi kolaydı üzerine yapıştırmazdı birşey yıkandığı zaman hemen bir günde kururdu halılar günlerce dururdu ağırdı eski yün büyük halıları bilirsiniz onlardan tabi çocuktum hatırladığım bu detaylar kullanmadım nasıl birşey bilmem yani aslında kullandım sayılır eski evimde bir oda halıfleksti ama üzerine hep halı kilim vardı çıkartıp yıkanmadı da çünkü yapıştırıcı ile yere yapıştırılmış altıda şap tı üzerini halılarla örttüğüm için hiç bir köşesi görünmezdi silerdim açardım camları bitti :))silmekte halı yıkama makinası ile :)))

biz cumartesi günü geldik istanbula ve döndük yok gelme planımız şimdilik rahat olun :)))

annende annem gibi koşturur tabak tepsi getirir bırak ya diyorum ben dökmeyi sonra süpürmeyi seviyorum bi rahat bırakın kurallara bağlı yemek yenirmi evimde bile özgür değilim :)))

yemekten sonra değil yorgun işten çıkıp geliyorlar yuemek yerine bunları yiyorlar bu grubun adeti böyle aslında yemek hazırlamak daha kolay :))
hemen tarifi vereyim yorgun patatesleri iyice yıkaca kabuklarını soyma fotodaki gibi dilimle tepsinin altına yağlı kağıt serip üzerine patatesleri koy azcık yağ tuz karabiber patatese yakıştırdığın baharatlar sarımsa bir diş ezip bir karışım yap sonra fırçayla patatesin her diliminin arasıına sür ve fırına ver sıcak sıcak hımmmm

slm kızlar cok vaktım yok gecmısı okudum ama hangısıne cvp verım şaşırdım:)

halıfılexler güzeldı ama şimdıkı zaman için konuşmuyorum parke yokken gzeldı bızımevde mandışık dedıklerı gıbı geçerlıydı herşey
kolay sılınıp kuruması zaten üzerınde halı olduğundan süreklı yıkamasanda olur falan fılann

neyse kaçtım ben

hee yapışmayanlar tabii incecik kolay yıkanır paklanır,kardeşimde vardı bir ara koridora falan bebek üşümesin diye, o rahattı tabii. ama bizim de maalesef yapışıktı yere, üzerinde zaten mobilyalar diğer türlü durmaz ya da kayardı, biz de düzeltemezdik kütük gibi şeyler(( senin dediğin ağaçtan hani büyük büyük parçalar galba lamine deniyor bayağı pahalı onlar mandiş gerçek işte. bir de v şeklinde mi ne denir hani eskiden olan esas parke of ne kayardı küçükken zevkliydi gerçi çoraplarla iyi kayılıyordu üstünde o zaman tv de trt tabii buz pateni seyrederken biz de kardeşimle coşardık şimdi bizim yaptırdığımız laminat olandan, en ucuzu yani:))) sıkıştırılmış kağıt mı neymiş galba maddesi, ya da tahta tozu:))
he valla mandiş dökmek saçmak istiyorum ben yerken. dökmek demişken yasemin'in pedikürcü kızın burnunu kırması nasıldı

amaaa hepsinden önemlisi neeeeeeeeeee sen kullandın mı ayakkabı zinciri, ben konu bile açmıştım galiba kk da, etrafımda hiç kullanan olmadığı için. tschibo 'da kaçırdım, kar yoktu o zaman kifidislerde 29.90 mış. bir tane bulundrumakta fayda var sanırım. hale bakın araba alamadım ya, anca ayakkabıya zincir alırım ben işte

ay trafikte 15 dakka diyo bi de kıskandırmasana olan var olmayan var ay çok karışık oldu.

ateş almış gitmişsin böcüşüm kolay gelsin

NEREYE NEDEN NİÇİN böcüküm eşinin başvurusu ne oldu

heh ondan yorgun laminant bizim yaptırdıklarımız odun tozundan :)) evet kayardı ama verniğini değişik atardı dedem bir hafta kayardı sonra kaymazdı kapıları boyar verniklerdi ardından kapılara tırmanırdım vıyyy kayardı

annesi daha süperdi nasıl dövdü adamı veli amcaya olan oldu :))

evet kullandım hiç kaymadım yorgun tek sorun mermer gibi yerlerde tak tak ses çıkarması onun haricinde buzda karda süper bişiy

burası küçük şehir yorgun 15 dakika uzun sayılır buralarda

pattis tarifi için ayrıca teşekkürler mandiş
rica ederim

slm kızlarrrbugun hastayım bırazsabah patron gıt dedi ama gtmedm belkı öğleden sonra giderımm
boğazımın ağrısından gece 10kez uyandım sıcak ne varsa içtım bana mısın demedı
mıdem bulandı o vakıtte bişiler içmekten bıde onu cektımşimdıkte burnum akıyy

işyerınde sorunlar yaşıyrum cnm ortak gene sıkayet edınce patron yeter artık bıdaha kk ıle ılgılı laf duyarsam kapı orada dedı resmen
o yüzddn gıremıyorum pek üzgünüm

geçmiş olsun böcük sıcak havlu sar boynuna

işyerınde sorunlar yaşıyrum cnm ortak gene sıkayet edınce patron yeter artık bıdaha kk ıle ılgılı laf duyarsam kapı orada dedı resmen

yaa kk ya girdiğini nereden biliyorki ortak pc takipmi ediliyor ne alaka bu yaa derdi ne bu adamın ortak başka birini mi aldırmak istiyor senin yerine eşi dostu birşey mi var acaba aklıma direk bu geldi

sa. kızlar.s evgililer günü için ne düşündünüz

NEREYE NEDEN NİÇİN böcüküm eşinin başvurusu ne oldu

5n 1k mandiş böcüşüm iyi bir cevap alırsınız yakında umarım.

hehe sorma suat sungur muydu neydi veli amcanın adı, cırmıklarını gösteriyor ya bi de:))) yasemin nasıl olmaz, benim başıma kalır:)))

aman çıkarsın ses umrumda olmaz mandiş, ah bugün dersten çıktığımda kapanmıştı mağazalar bakamadım yine, inşallah yarın basmaz kar((

valla şu androidli telefonlardan olsa trafikte geçen zamanım azıcık verimli olacak ama gerçi net aboneliği lazım o zaman da, pöfff... kurtuluş yok, kader ne edek...

geçmiş olsun kangam, soğuklardan nasibini aldın he mi. benim gıcık geçmedi bir türlü, pastil, ıhlamurla idare ediyorum, en ktüsü rahat yutkunamamak oluyor, bir de derslerde konuşmaktan mahvoluyo, dikkat et, bol sıvı tüket he mi, neme ihtiyacı olurmuş çünkü içten boğazın. burun akınca iyileşme başlıyor gibi gelir bana hani sanki dışarı atıyor vücut gibi. bilimsel bir dayanağım yok ama genelde öyle olur bende:))

o herifi sevindirme böcüşüm, şimdi gözler üzerinde olur, kimse yokken girersin. bir program falan var mı, ya da senin ekrana bağlanabiliyorlar mı bilgin var mı? bizim iş yeri öyle de.

o ortaktan her şey beklenir haklısın mandiş.

GÜNAYDIN HANIMLAR

zaten o programınde isim anası benim :)

program demişken üstün dökmen atvde pazartesi günleri başlamışmı program yapmaya geçen izinliyken denk geldim

evet suat sungur koptum o anlarda iyiki annesi geldi dahada komik oldu

birde kar yağdımı fiyatını katlıyorlar insanlar mecbur alacakya öyle düşünüyorlar bazı esnaflar araba zincirindede öyleler

kgs de hafta sonu gittik istanbula kartta az para vardı yoldan alırız dedik gişelerde kaldık ne ileri ne geri gidemiyoruz satış yeri yok karayolları kapamış gitmiş bir çocuk yol kenarında isterseniz basarım ama (hatırlamıyorum rajkamı şimdi ) mesela 1 tl basacak 20 tl istiyor sıkışmışız ya nasıl kullanıyorlar yan tarafta duran araçtan rica ettik okuttuk geçtik ama sinir olmuştum aynı parayı diğer araca verdik ama bozuk olmadığı için adam öyle talepte bulunmadı sağolsun işimizi gördü çıkarcılık düşünmeden fazlada vermiş olsak helal hoş olsun öteki gibi çıkarcı değildi sonuçta

ben anlamadım gitti ortağı derdini bu kadar basit olamaz altından çok başka şeyler var gibi geliyor ama neyse

günaydın kızlarrr

dün hastayım dıye erken cıktım 5 gıbı evdeydım pek erken deıl ama kahrolası otobus gelmedı sonra trafık derken 5 te ancak evdeydım
evi sıldım süpürdüm yemeklerımı ettımcok rahatım ütümde yok yaptım hepsını
cok hasta olmadığımdan yaptım tabı sadece burnum akıyy
bugunde patron nıye geldı dedı bılsem gelmezdım laa hıc bişiyim yok burnum akıy dıyeneyse gene erken yollar ınş.

elımı pc ye atsam oraya grdım sanıobıkaç kez aşağı ındırmıştım pencereyı ordan bılıyo kuşlar
şimdık müçsam kk dıyoaman ancak yazdım sayesınde sıze

nasılsınız

bu arada pazar yasmın ve anasına koptummm

mandiş starda değil mi ya üstün dökmen, alla alla kanalı mı değişti acep.

somra işte her yer fırsatçı dolu, onu iş edinmiştir. biz de daha önce atlattık o kgs maceralarını, kapanmış ofisleri, cezalı ödenmişti galba bi kere. ogs var artık tabii çok gerektiği için ist.da yaşayınca, o rahat oldu ama onu da doldurmak gerekiyor tabii sanırım:)

annesi ve veli amca hakkat iyi renk oldu:)))

böcüşüm yav hazır gitmişin al kahveni, çayını, uzat ayaklarını ohhh, hayatta görmez gözüm ütü falan, ah sen de bi gün bulcan doğru yolu ümitliyim:)))))

doğru yoldayım ben kangaa sız yanlış yoldasınız
h sonu yan gelıp yatcamm ohh iş miş yokk

nasıl oldun böcük bittimi tamamen

hala devammı sorun çıkarmaya

olabilir yorgun sonuna denk geldim zaten zap yaparken

böcük doğru yola girip sonra ilk kavşaktan dönüyor yorgun umut yok :)

veli amca gitti kamuran amca geldi :))

istanbul dışındakiler bizim gibi sap gibi kalıyor işte yorgun orada yaşayan biliyorda ayda yılda bir işi düşen kalıyor :))

doğru yoldayım ben kangaa sız yanlış yoldasınız
h sonu yan gelıp yatcamm ohh iş miş yokk

hafta sonu yattın bende buna inancam cıks inanmam de bakalım ne işler yaptın neleri sildin süpürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…