Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

doğru yoldayım ben kangaa sız yanlış yoldasınız
h sonu yan gelıp yatcamm ohh iş miş yokk

hafta içi yan gelip yatmak (he gece yarısı işten gelince pek mümkün olmasa da ) hafta sonu da gezip tozmak, malum enerji depolanmış olcak hafta içi

mandiş olcak o kadar biz bile kaldığımıza göre, ama ne rezillikti ist.da oturup da kalmak

he valla köprüden önce son çıkış gibi, bi geçemedi bizim yaseminlik köprüsünü:)))

ben de inanmam, kesin bir elinde mr muscel diğerinde sünger gezmiştir

off prostat kamuran annesi bahçede düştü ya bi de, yok ben sakar değilim cupppp

alıştırma ve küçük sınav hazırlamam lazım, ilham gelmiyor, az gelem kafam dağılsın dedim ama dağılırsam hiç toplayamam diye de korkuyorum, ay doymuyorum çok açııııım

günaydın mandışım kankammmm

yok valla yan gelıp yattım ılk defa he kçük işler etmışımdır ama genelı yattım:)

kanga bende o an koptum yaa sakarlığından aynı annen derken sonrası düşmesıgeberdım aklımda sız fıkrımde sız yasemınlersınız

sakarlık mı dedi biri buyurun efenim göbek adım valla ben doğuştan geldiğini düşünüyorum ama etrafımdakiler panik yapım yüzünden olduğunu iddia ediyor, aynı anda birkaç şey yapmaya çalışmaktan diyorlar ama bu onların inceliği ben kendimi bilmez miyimmm, ayy yeni bölüm başladıııı

ben hıc sakr deılımmm son ne zmn bişi kırdım çarptım hatrlamam
yenı bölümde harıkaydı ya

GÜNAYDIN HANIMLAR

KÖprü maceraları çokturtur bende hele o köprüden ilk geçişim ne büyük olaydı vay beee :))

kamuraNı nasıl kovdu ama helal valla

alıştırma ve küçük sınav hazırlamam lazım, ilham gelmiyor, az gelem kafam dağılsın dedim ama dağılırsam hiç toplayamam diye de korkuyorum, ay doymuyorum çok açııııım

yorgun ilhamı çağırman lazım örneğin kopya :))

açlık konusunda ise tek diyebileceğim bendee

ehh işte küçük işler bizim için büyük işler :))

sakarlıkta nam saldık yorgun bak eşim diyorki bir gün ya gözünü çıkarcan ya kulağımı koparcan sürekli çarpıp duruyorumda geçen de diz kapağının altına tekme alttım aslında karşı koltuğa oturmaya çalışıyordum nasıl oldu anlamadım :))

seninkiler icelik ediyi ne güzel benimki direk diyor ne zaman gözümü çıkarcan merak ediyorum bende diyorum ki yanan mumunu söndürdüğüm zaman :))

ben hıc sakr deılımmm son ne zmn bişi kırdım çarptım hatrlamam
yenı bölümde harıkaydı ya

böcük sen doğa üstü birşeysin zaten o kadar iş güç koşturma nasıl yetişiyorsun he

sen atom karıncamızsın böcüşüm, hiç atom karıncalar sakarlık yapar mı

ya topiğin sesi soluğu kalmamış, iyidir herkes umarım.

dimi ya haklısın

cuma günü eşim ameliyat oldu yağ bezesi dedi doktor ameliyat ederken bakmış kan pıhtısıymış boşuna deldi adamı olan bana oldu kaç gündür amann bir naz bir naz ne gece uyudum ne gündüz oturdum bugün iş başı yaptım izinliydim bende işe geldim diyorumki buradakilere dinlenmeye geldim birde derindeymiş kaburgaya kadar delmişler kocamı perişan oldu apartman komple hasta yan dairede oturan teyze o gece acile kaldırıldı ambulans filan geldi kadın baya fenaydı tansiyonu çıkmış beyin kanamasına dönmek üzereymiş diğer dairede oturan aileden anneleri fenalaşmış hastaaneye sabahında koşturdular üzerine birde diyalize giren çocukları var o fenalaştı onun için

sen atom karıncamızsın böcüşüm, hiç atom karıncalar sakarlık yapar mı

ya topiğin sesi soluğu kalmamış, iyidir herkes umarım.

yapmaz demıyapmamalı zaten ama bak modası gecerse tabağn canağın atarım hesımdık yenı yaa ceyıs sayılır daha gözumde

ben gıremım kk ya ortakdan dolayı

mandışım valla ben bıle bazen dıomkı cocuk olunca nasıl yetşcem
örnek h sonu temızloık yapmaadım kocemle sınemaya gıttık sonra gezdık baktım akşam 7 olmuş ancak yemek ettım
yemekte ne yemek sayılmaz pek
mercımek corbası cok vıtamınlı ama pattes havuc neyımsonra baktım dolapta kıvırcık var malum hem cok pahalı hemde zıyan olmasın dedım
pattes salatası yaptım pattesıde cok almışım
o haşlanırken bıgun sonrası ıcın garnatur(bezelye pattes havuc)pılav yaptım
bu arada corba kaldı tabısı sonrakı gune yapmadım
he bıde pattes cok kullanmışım yaamemleketten dolayı sanırım cok sevıyommm
sonra ptesı eve gıttım
yemek yedık hemen kalktım 8 e doğru gec oldu ama makınayı calıstrdım
evı sildm süpürdüm wc banyo heryerı
21:35 gıbı oturdum eşimle mısır patlattım yedık
3 gündürde orucum cok yormadan kendımı toz alıyorum 2 gündur bugun ütüm var
yanı böle plan yapıyom aslında ütü bırıktrmem falan ama bazen dıom cocuk olsa bakamam ben yaa nasıl yetscem

he cok önemlı haber yazın burdan annemlerın oraya tasınmaya düşünüyorum ama öncelık maddı ımkanın olması olmadı 1 sene daha burdayık ama enınde sonunda tasıncamm

bu arada esıne cok gecmıs olsun cnm dr var dr varpara kazanmak ıcın cok amelıyat edenler var
biçmeye meraklı
komsuların ıcınde cok gecmıs olsun cnm
benım komsum beyın kanaması gecırdı sonra hastane enfeksıyonu derken bası dertten kurtulmamıştı yıllar gectı ancak kendıne geldı

Slm kızlar sanırım bir süre buralardayım.

İş yerinde aynı odayı paylaştığım müdür biraz enteresan bir insandı.Uzun süre sustum.Ama birgün patladım.Patlamak derken bağırıp çağırmadım sadece sıkıntımı dile getirdim.1 hafta geçmedi ve işten çıkarıldım.Huzursuzdum iş yerinde ama ayrılmıyacam çıkaracaklarsa onlar çıkarsınlar diyordum.Biliyordum bu tartışmadan sonra çıkarılacağımı ama yinede üzüldüm.Şimdi evdeyim.Daha doğrusu pazartesiden beri evdeyim.Kendimi temizliğe verdim resmen.Anca oturabildim.Kızlar bana dua edin en kısa zamanda iş bulayım.

Mandiş eşin ameliyat olmuş çok geçmiş olsun.

pes bunları yaptın hala etmedim azcık ufak diyorsun pes böcük bunlar bana ağır işler ya
ne ortakmış hee onu atın ben ortak olayım :)

hayırdır neler oldu boşver bu arada hoşgeldin
sağol canım
seni kaybettiklerine üzülsünler müdür neler yaptı merak ettim

mandiş herşeyi tek ben bilirim havasında bir adam.Resmen bana özel sekreterliğini yaptırdı sustum.Ben bu mesleği 10 yıldır yapıyorum ve beni tecrübeliyim diye işe aldı ama sanki hiç birşey bilmiyormuşum ondan öğrenecekmişim havasına girdi.Teklif değerlendirmeydi bölüm ama fiyatlandırmayı 3 ayda öğretmedi bana.Diğer çalışanların dediğine göre kimseye bişey öğretmezmiş zaten.O hiç hata yapmaz hiç birşeyi unutmaz ama etrafındakiler dikkatsizdir.Adamla aynı odada olmasaydım problem değildi.Yanında dişimi sıkar çıkınca ağzıma geleni sayardım.Ama adamla sürekli aynı odadaolmak baydı beni. Geçenlerde kızı arıyor ya baba yanlış aradım seni dedi.Vay nasıl yanlış ararmış nasıl olurmuş dikkatsizmiş uzattıda da uzattı. Bunu kendi kızına yapıyor düşünün çalışanlara neler yapıyor.En sonunda bunaldım. İnsanınz bizde dedim bu kadar uzatmaya ne gerek var. Bir hafta sonra çıkarıldım işte.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOŞVER gerçekten beter bu durum seni çok iyi anlıyorum inşallah daha iyi bir iş bulursun
sanırım son günlerim benimde nedende aynı

günaydın kızlar

boşver sankı aynı bızı ortağı anlattın cnm bana bıgundedıkı benden akıllısını sevmemyanı adama çözum bulsan yada bişi bu şekılde olması lazım desen sen ne bılırsın ben bu işi yıllardır yapıyorum dıo
kendı mesleği 2 yıllık zıraat okumuş yaptığımız iş araba tamırı düşün o kadar tecrübeliya 2 yıl olcak dün noldu dıyım sana bzım kullandığımız sısteme göre büyük harf İ yok I oluyo neymış nıye İ değilmış
dün tüm carı listesındekı I ları İ yaptım dahada bıtmedı
cok muhım demi
benı çağırdı patronlabak böle yapcaksın bılmış havalarında
bu programı ben bılıyorum o nerden bılsınkı kuralalı benden sonra oldu
neyse dedım o kadar bılıyordunuz nıye pos tan cektığınız parayı cari olarak işledınız ne dedıler bılıyonus muönemlı olan caride hesap 0 mı
evt dedım
kendılerını ıkı dk haklı cıkardılar
ee dedım o zaman bana çeklerı vermen o kadar bılgsını gırmeyım dıyın şu kadar ödendın bende o kadar yazarım carisine
o ayrıymış
sana demem ölekı yakında bende cıkarımmm cıkarsamda doğru annemlerın orayaumrumda değil
senın içinde hayırlı olsun boşver ezılme göz yumma ben bundan sonra öle yapıyorum

hatta dün odalarını temızlıyorum bu benım işim değil
patron masamda kağıtlar vardı fatura bılgısı var mı şu fırmanın dedı bende bılmıyorum dedım
ne dedı bılıyon mu
sen nasıl temızlık yapıyorsun
dedım ben sızın masayı temızlıyıroum karıştrmıyorumyanı o bıle bahane oldu burda
ve anladımkı cok calısan değil az çalışan kıymetlı

mandışım bana göre az nolcke haftalık rutn şeyler:çok doluyum bende iş konusunda cok ama yaza kadar ıdare edım taşınma param olsun

günaydın kızlar ben hiç konuşmuyorum bugün olanları bir anlatsam inanın insanlardan nefret ediyorum tiskiniyorum hatta

Kızlar hepimiz aynı dertten muzdaripiz desenize..Ama evde olmakta çok kötü.Bu yaz için çocuk planım vardı.Oda ertelendi.Önümü göremiyorum resmen.Çok sıkıntılıyım.Bunalıyorum.Allah hepimizin sonunu hayır etsin

malesef canım acaba severek gideceğimiz herşeyin istediğimiz gibi olduğu iş varmı sanırım yok

Eski iş yerimde huzurluydum ben sıkıntım ücretti.Ama ayrıldığım yerde ücret iyiydi huzurlu değildim. İkisi bir arada olmuyor sanırım

selam kızlar bende işyerimden memnun değilim aldığım ücret yetmiyor
temmuzda evlendik borclarımız var ve kiradayız
calısma saatlerim desen yolla beraber günde 13 saat
napıcam bilmiyorum

kızlarrrr yorgunnn bfitle görüştüm spor için bir aylık 89 tl haftanın altı günü istediğin kadar gelebiliyorsun nasıl sizce

Eski iş yerimde huzurluydum ben sıkıntım ücretti.Ama ayrıldığım yerde ücret iyiydi huzurlu değildim. İkisi bir arada olmuyor sanırım

sanırım boşver inşallah kpss olurda gönlündeki yere gelirsin en azından çalışma saatlerin iyi olur eski iş yerinden aramadılar değilmi

selam kızlar bende işyerimden memnun değilim aldığım ücret yetmiyor
temmuzda evlendik borclarımız var ve kiradayız
calısma saatlerim desen yolla beraber günde 13 saat
napıcam bilmiyorum

üff nedir bu çalışma hayatı yaa bayanlara ayrıcalık istiyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…