Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ne ayrıcalığı canım ya bayanım
lavoboya zor gidiyorum kimsenin sorduğu yok
napıyorsun diye bi yemek yiyip tuvalete gitmek için
orayı ara burayı ara

ne ayrıcalığı canım ya bayanım
lavoboya zor gidiyorum kimsenin sorduğu yok
napıyorsun diye bi yemek yiyip tuvalete gitmek için
orayı ara burayı ara

bendede oluyor bu durum kilitleyip kapıyı gidiyorum sordularmıda altımamı yapıyorum diyorum edepsizliğe vuruyorum çoğu zaman yoksa iyice biniyorlar Allah ayrdımcımız olsun

bendede oluyor bu durum kilitleyip kapıyı gidiyorum sordularmıda altımamı yapıyorum diyorum edepsizliğe vuruyorum çoğu zaman yoksa iyice biniyorlar Allah ayrdımcımız olsun

canım ben kapatamıyorum malesef şirketin danışması ama yakında o da olacak yani
baska dilden anlamaz bunlar

kızlarrrr yorgunnn bfitle görüştüm spor için bir aylık 89 tl haftanın altı günü istediğin kadar gelebiliyorsun nasıl sizce

ben bfit için denemeye gitmiştim beğendim.Sanada yakın rahat olur.

Ben şu sıralar AFA'ya gidiyorum aerobik için. 5 ay için toplam 20 TL ödedim.:)) Çokta profesyoneller..

ben bfit için denemeye gitmiştim beğendim.Sanada yakın rahat olur.

Ben şu sıralar AFA'ya gidiyorum aerobik için. 5 ay için toplam 20 TL ödedim.:)) Çokta profesyoneller..

EVET yakın olması zaten cezbetti beni boşver sadece karşıdan karşıya geçecem gitmek için benim aletlerle çalışmam lazım omurga kaymasından dolayı
afada çok uygunmuş spor akademisi öğrencilerimi antrenörlük yapıyor

Profesyonel hocalar var. Plates aerobik ve salonlarıda çok güzel.Benim çok hoşuma gitti

Profesyonel hocalar var. Plates aerobik ve salonlarıda çok güzel.Benim çok hoşuma gitti

hayırlı haftalar hanımlar mutlu günler

çok iyiymiş canım hem de çok uygun ne kadar süre gitcen varmı bir değişiklik
ben hala gidip kayıt yaptırmadım tembellikten ölecem yaa :))

offf kızlar o kadar yazdım hatta alıntı bile etmedim çok uzun oldu diye, tekrar giriş istedi sonra da dondu boşa gitti yazdıklarım((

özet olarak;
-mandiş geçmiş olsun eşine, umarım iyileşmiştir, sen de nazdan kurtulmuşsundur:)))

-böcüşüm hayırlı olsun yeni kararın, dediğin gibi sabret az daha masraf parası biriktirene kadar, çocuk için en güvenlisi, rahatı ailene yakın olman zaten.

-boşver, bir lafla gözden çıkarabilen insanlara daha fazla emeğin geçmemiş olacak, öyle düşün, bizim patronu anlatmışsın sanki, ben birebir çalışmadığım için katlanabiliyorum, yoksa imkansız. gönlüne göre bir iş çıkar yakında umarım.

vee mandiş b fit i git bir dene sonra kayıt ol, sistemleri farklı ve oradaki aletlere hidrolik mi ne deniyor, ağırlıkları kademeli artmıyoru bildiğim kadarıyla, kas gelişim için etkili mi acep bi araştırmak lazım. ben normal spor salonuna gidiyorum, o sırt vb çalıştıran aletlerin ayarları var kuvveti ayarlıyorsun 5 kg dan 100 k g ya kadar nerdeyse

offf kızlar o kadar yazdım hatta alıntı bile etmedim çok uzun oldu diye, tekrar giriş istedi sonra da dondu boşa gitti yazdıklarım((

özet olarak;
-mandiş geçmiş olsun eşine, umarım iyileşmiştir, sen de nazdan kurtulmuşsundur:)))

-böcüşüm hayırlı olsun yeni kararın, dediğin gibi sabret az daha masraf parası biriktirene kadar, çocuk için en güvenlisi, rahatı ailene yakın olman zaten.

-boşver, bir lafla gözden çıkarabilen insanlara daha fazla emeğin geçmemiş olacak, öyle düşün, bizim patronu anlatmışsın sanki, ben birebir çalışmadığım için katlanabiliyorum, yoksa imkansız. gönlüne göre bir iş çıkar yakında umarım.

vee mandiş b fit i git bir dene sonra kayıt ol, sistemleri farklı ve oradaki aletlere hidrolik mi ne deniyor, ağırlıkları kademeli artmıyoru bildiğim kadarıyla, kas gelişim için etkili mi acep bi araştırmak lazım. ben normal spor salonuna gidiyorum, o sırt vb çalıştıran aletlerin ayarları var kuvveti ayarlıyorsun 5 kg dan 100 k g ya kadar nerdeyse

özet olarak;

hayırlı haftalar hanımlar mutlu günler

çok iyiymiş canım hem de çok uygun ne kadar süre gitcen varmı bir değişiklik
ben hala gidip kayıt yaptırmadım tembellikten ölecem yaa :))

Dönemleri var.Ama uygun olduğu için 3 gün gitmezsen kaydın siliniyor.Ama hocayla anlaşmakta gerekli. Ben bir gün dedem hastaneye kaldırıldığı için gidemedim.Hoca hepimiz insanız olabilir dedi.1 gün eşimin rahatsızlığından gidemedim.Bugünde gitmem lazım ama rahatsızlığımdan gidemiyecem.Hoca hoşgörürse devam ederim sanırım. Hazirana kadar sürecek benimki. Akşam 6.30 da 1 saat sürüyor. Ben pazartesi perşembe gidiyorum.

Kızlar az önce bir görüşmeden geldim.Hiç aklımda olmayan tarzda bir iş.Ben proje çiziyorum. Görüşmeye gitme amacım evde çizim yapmak için iş almaktı.Başka işde bulsam ek iş gibi olur bulamazsamda akmasada damlar niyetindeydim. Görüşmede adam çok heyecanlı bir biçimde anlattı anlattı.Ful time ve serbest olarak çalışabileceğim bir iş herhangi bir işletmede verilecek ücretin yukarısında bir ücret verdi.Gel yarın başla dedi.Çok heyecanlı bir iş en azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.Düşünsenize gün gelecek evde çalışacaksınız gün gelecek ofiste yada sahada.. Bakalım nasıl olacak..

hmm ismek lerde de böyle diyorlardı. yani toplam 3 defa gelmeyince mi ayda 3 mü boşver? bana uymaz saatlerim değişken olduğu için ama annem niyetleniyor bazen ismek lere.

hayırlısı olsun boşver, güvenilir bir yer mi peki, araştırdın mı yani maaş net mi, prime dayalı mı zamanında veriyorlar mıymış ücretleri, inşallah çok iyi bir yer çıkar da sen de eski yeri unutur gidersin.

Yorgun büyük bir şirket değil.Yeni yeni bişeyler yapmaya çalışıyorlar.Ortaklıkları var.Herşey hazır yoluna girmesi gerekiyor sadece.Net maaş veriyor.Hatta haftaiçi 5 gün ücreti veriyor.Ctesi çalışıldığı takdirde + ücret alınacak.Direk işkur üzerinden başlıyorsun yani işkura kayıtlı olduğum için onlara haber verecek ve ssk nın ödenmeme gibi bir problem olmıyacak.Bir sözleşmede olacak.Bu şekilde ücrette problem yaşarsam bile hakkımı arıyabilecem.Ben en çok cezbeden evime yakın olması.Merkezde olması.Yeri gelince evde yeri gelince ofis yada sahada olmak. Uzun süre çalıştım aman burası maaşı zamanında verir sigortayı aksatmaz güvenilir diye ama sonuç belli en ufak sözünde gözden çıkarılıyorsun.O yüzden birde böyle bir yer düşüneyim diyorum. Olmazsada ben kolay iş buluyorum belki daha az ücrete bundan önce çalıştığım gibi çalışabilirim. Birde şu var.Hamile kalsam çocuğum olsa burda daha iyi olur sanki.Denemekte yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…