- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
sanırım boşver inşallah kpss olurda gönlündeki yere gelirsin en azından çalışma saatlerin iyi olur eski iş yerinden aramadılar değilmi
üff nedir bu çalışma hayatı yaa bayanlara ayrıcalık istiyorum ben ya
kızlarrrr yorgunnn bfitle görüştüm spor için bir aylık 89 tl haftanın altı günü istediğin kadar gelebiliyorsun nasıl sizce
ne ayrıcalığı canım ya bayanım
lavoboya zor gidiyorum kimsenin sorduğu yok
napıyorsun diye bi yemek yiyip tuvalete gitmek için
orayı ara burayı ara
bendede oluyor bu durum kilitleyip kapıyı gidiyorum sordularmıda altımamı yapıyorum diyorum edepsizliğe vuruyorum çoğu zaman yoksa iyice biniyorlar Allah ayrdımcımız olsun
çalışma saatlerını hıc demeyın zatenn
kızlarrrr yorgunnn bfitle görüştüm spor için bir aylık 89 tl haftanın altı günü istediğin kadar gelebiliyorsun nasıl sizce
ben bfit için denemeye gitmiştim beğendim.Sanada yakın rahat olur.
Ben şu sıralar AFA'ya gidiyorum aerobik için. 5 ay için toplam 20 TL ödedim.:)) Çokta profesyoneller..
sen kaçtan kaça çalışıyorsun ugur böcüğü
EVET yakın olması zaten cezbetti beni boşver sadece karşıdan karşıya geçecem gitmek için benim aletlerle çalışmam lazım omurga kaymasından dolayı
afada çok uygunmuş spor akademisi öğrencilerimi antrenörlük yapıyor
Profesyonel hocalar var. Plates aerobik ve salonlarıda çok güzel.Benim çok hoşuma gitti
hayırlı haftalar hanımlar mutlu günler
çok iyiymiş canım hem de çok uygun ne kadar süre gitcen varmı bir değişiklik
ben hala gidip kayıt yaptırmadım tembellikten ölecem yaa :))
Dönemleri var.Ama uygun olduğu için 3 gün gitmezsen kaydın siliniyor.Ama hocayla anlaşmakta gerekli. Ben bir gün dedem hastaneye kaldırıldığı için gidemedim.Hoca hepimiz insanız olabilir dedi.1 gün eşimin rahatsızlığından gidemedim.Bugünde gitmem lazım ama rahatsızlığımdan gidemiyecem.Hoca hoşgörürse devam ederim sanırım. Hazirana kadar sürecek benimki. Akşam 6.30 da 1 saat sürüyor. Ben pazartesi perşembe gidiyorum.
Kızlar az önce bir görüşmeden geldim.Hiç aklımda olmayan tarzda bir iş.Ben proje çiziyorum. Görüşmeye gitme amacım evde çizim yapmak için iş almaktı.Başka işde bulsam ek iş gibi olur bulamazsamda akmasada damlar niyetindeydim. Görüşmede adam çok heyecanlı bir biçimde anlattı anlattı.Ful time ve serbest olarak çalışabileceğim bir iş herhangi bir işletmede verilecek ücretin yukarısında bir ücret verdi.Gel yarın başla dedi.Çok heyecanlı bir iş en azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.Düşünsenize gün gelecek evde çalışacaksınız gün gelecek ofiste yada sahada.. Bakalım nasıl olacak..
hmm ismek lerde de böyle diyorlardı. yani toplam 3 defa gelmeyince mi ayda 3 mü boşver? bana uymaz saatlerim değişken olduğu için ama annem niyetleniyor bazen ismek lere.
hayırlısı olsun boşver, güvenilir bir yer mi peki, araştırdın mı yani maaş net mi, prime dayalı mı zamanında veriyorlar mıymış ücretleri, inşallah çok iyi bir yer çıkar da sen de eski yeri unutur gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?