aslında o karmaşıklığı bir açsan karar versen herşey daha kolay olacak bence herşey gönlüne göre olsun
amin.. Cümlemizin
Bir kararımda ne biliyormusun doktora gitmiyecem.. Smear testi istiyorlarmış.Düşünmek bile tansiyonumu düşürüyor.
o ne testi bilmiyorum ama neden gitmeyi düşünmüyorsun
bu testi gidince istiyorlarmış.Rahimden doku alıp kanser taraması yapıyorlarmış.. Ben folik asid kullanmaya başlıyacam. Gerektiğinde doktora gidicem.
bana yapmadılar istemedilerde
sen kime gitmiştin?
Genelde istiyorlarmış bu testi
nuraya gittim ada da
slm kızlar
boşver beımde bıle tansıyonum düştüaman aman başka dr a gtsenn
mandışım kangam boşverım tşklerrr
slm kızlar
boşver beımde bıle tansıyonum düştüaman aman başka dr a gtsenn
mandışım kangam boşverım tşklerrr
o hastaneye gitmem kesinlikle güvenmiyorum onlara
aslm böcük hamarat atom karınca neler yaptın
:)) hepsi aynı boşver müşteriyiz biz :))
eşimin arkadaşının eşi düşük yaptı orda kürtaj olurken bir mikrop kapmış.Bir kaç saat iiçinde öldü..Daha 23 yaşındaydı
Devlette tanıdığın varsa rahatsın.Ama yoksa problem..Abimin eşi il yeğenimi devlette dünyaya getirdi.Biraz sorunlu oldu doğum son anda aldılar sezeryana..2 kilo 400 gram doğdu.Doktor bunumu çıkaramadın diye azarladı..Tabi bu 8 yıl önce oldu.Ama şimdi nasıl bilmem
ay ne zor bu işlerablamada hemşire doğum esnasında çok bağırınca bunu yapması bildinde çıkarmasına sıra gelince ne bağırıyorsun demiş derken doktor girmiiş içeri ebeyi azarlayıp göndermiş daha sonra disipline verildiğini söylemişti yiğenim şimdi12 yaşında
Günaydın kızlar hayırlı haftalar
böcük hayırlı olsun eşin iş bulmuş inşallah gönlüne göre imkanları olan bir iştirde kaç aydır çektiğiniz sıkıntılı dönemleri hemen unutturabilir.
boşver eşin nasıl oldu iş başı yaptı değil mi asıl merak ettiğim sen nasılsın son durumlar neler yaptın gelişmeler falan :))
yorgun paten almışsın hayırlı olsun :)))
raporum bitti geldim evde bol bol dinlendim güzeldi aslında işi hiç özlemedim maaş gelse ama ben evde dursam off ne güzel olurdu
Günaydın..
Böcük eşinin işi hayırlı olsun.Umarım istediğiniz gibi bir iştir.
Mandalin eşimin raporu çarşamba bitiyor..Ben iyiyim..aslında birazda karışığım..Pek bişey yapmadım.. İlk işim şu kolestrol ilacından kurtulmak..
Yorgun ne olacak senin bu halin..Çalışırda insan bu kadar yoğun olurmu ya..Hayat hızlı ilerliyor.Keyfinide çıkarmak gerek
amin.. Cümlemizin
Bir kararımda ne biliyormusun doktora gitmiyecem.. Smear testi istiyorlarmış.Düşünmek bile tansiyonumu düşürüyor.
eşimin arkadaşının eşi düşük yaptı orda kürtaj olurken bir mikrop kapmış.Bir kaç saat iiçinde öldü..Daha 23 yaşındaydı
ablamada hemşire doğum esnasında çok bağırınca bunu yapması bildinde çıkarmasına sıra gelince ne bağırıyorsun demiş derken doktor girmiiş içeri ebeyi azarlayıp göndermiş daha sonra disipline verildiğini söylemişti yiğenim şimdi12 yaşında
gözümün önünde abcd şıklar geziyor, bundan sonra test hazırlarken farklı şıklar kullanacağım, mnop falan değişiklik olsun di mi ama
hee sağ ol mandiş, e yaz geldi malum sahil beni bekler, dizlik falan da takınca bir şey olmaz herhalde
hayırdır neden raporluydun, umarım ciddi bir durum olmamıştır, kaçırdım ben sanırım, geçmiş olsun mandiş!
boşver, çok iş hallettim derken işle ilgili değildi çok işin hepsi, genel anlamda:))) dediğin gibi hayat hızlı ilerlediğinden işin arasına, öncesine, sonrasına özel hayatımla ilgili bir sürü şey sıkıştırır oldum yine, e bünye yoruluyor bu sefer de ama huzurlu oluyorum Nazar
aslında o test çok önemliymiş, aktif cinsel hayatı olan kadınların yılda 1 mi 6 ayda 1 mi ne yaptırması lazımmış. ha neyi yaptırıyoruz ki diyeceksiniz, orası ayrı...
buz kestim
aferin o doktora, başkası olsa hemşireye destek bile çıkabilirdi, neler görüyoruz, duyuyoruz. hayret bir şey ya...
günaydınnnnnn
mandışım neler etmedımkı ev işi gezme alışveeriş h sonu süperdı
bugunde d günümmmm
Günaydın kızlar
Nice mutlu yıllara böcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?