Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aslında o karmaşıklığı bir açsan karar versen herşey daha kolay olacak bence herşey gönlüne göre olsun

amin.. Cümlemizin

Bir kararımda ne biliyormusun doktora gitmiyecem.. Smear testi istiyorlarmış.Düşünmek bile tansiyonumu düşürüyor.

slm kızlar

boşver beımde bıle tansıyonum düştüaman aman başka dr a gtsenn

mandışım kangam boşverım tşklerrr

eşimin arkadaşının eşi düşük yaptı orda kürtaj olurken bir mikrop kapmış.Bir kaç saat iiçinde öldü..Daha 23 yaşındaydı

Ayy Allah rahmet eylesin benzer birkaç olaydaha duymuştum bu konuda o yüzden ben kontrollere özellerde gitmeyi doğumu devlette istiyorum tek kişilik oda ve özeldeki detaylar alaka hazırlanacak şimdilik düşüncem o yönde özeldede bir kaç doktora gidip detaylı farklı bilgileri almak istiyorum şuanki düşüncem buda değişirmi bilmem

Devlette tanıdığın varsa rahatsın.Ama yoksa problem..Abimin eşi il yeğenimi devlette dünyaya getirdi.Biraz sorunlu oldu doğum son anda aldılar sezeryana..2 kilo 400 gram doğdu.Doktor bunumu çıkaramadın diye azarladı..Tabi bu 8 yıl önce oldu.Ama şimdi nasıl bilmem

ablamada hemşire doğum esnasında çok bağırınca bunu yapması bildinde çıkarmasına sıra gelince ne bağırıyorsun demiş derken doktor girmiiş içeri ebeyi azarlayıp göndermiş daha sonra disipline verildiğini söylemişti yiğenim şimdi12 yaşında

ay ne zor bu işler

gözümün önünde abcd şıklar geziyor, bundan sonra test hazırlarken farklı şıklar kullanacağım, mnop falan değişiklik olsun di mi ama

hee sağ ol mandiş, e yaz geldi malum sahil beni bekler, dizlik falan da takınca bir şey olmaz herhalde

hayırdır neden raporluydun, umarım ciddi bir durum olmamıştır, kaçırdım ben sanırım, geçmiş olsun mandiş!

boşver, çok iş hallettim derken işle ilgili değildi çok işin hepsi, genel anlamda:))) dediğin gibi hayat hızlı ilerlediğinden işin arasına, öncesine, sonrasına özel hayatımla ilgili bir sürü şey sıkıştırır oldum yine, e bünye yoruluyor bu sefer de ama huzurlu oluyorum Nazar

amin.. Cümlemizin

Bir kararımda ne biliyormusun doktora gitmiyecem.. Smear testi istiyorlarmış.Düşünmek bile tansiyonumu düşürüyor.

aslında o test çok önemliymiş, aktif cinsel hayatı olan kadınların yılda 1 mi 6 ayda 1 mi ne yaptırması lazımmış. ha neyi yaptırıyoruz ki diyeceksiniz, orası ayrı...

eşimin arkadaşının eşi düşük yaptı orda kürtaj olurken bir mikrop kapmış.Bir kaç saat iiçinde öldü..Daha 23 yaşındaydı

buz kestim

aferin o doktora, başkası olsa hemşireye destek bile çıkabilirdi, neler görüyoruz, duyuyoruz. hayret bir şey ya...

günaydınnnnnn
mandışım neler etmedımkı ev işi gezme alışveeriş h sonu süperdı
bugunde d günümmmm

doktor tanıdıktı oyüzden yorgun

günaydınnnnnn
mandışım neler etmedımkı ev işi gezme alışveeriş h sonu süperdı
bugunde d günümmmm

atomsun kızım sen :))
nice yaşlara böcük eşinle mutlulukla huzurla inşallah her yaşın daha güzel bir şey getirsin sana

Günaydın kızlar

Nice mutlu yıllara böcük

günaydın boşver

az önce eski iş yerinden bir arkadaşım mesaj çekti.Senin çalıştığın yere eleman alınacak haberin olsun.İstersen görüş biliyorsun gidip gelenler burda kıymetli olur dedi.Bende o işi ben bıraktım arıyamam onlar arasa daha iyi olurdu dedim.Arkadaşımda şef diyecek boşwer burayı iyi biliyor onu çağırsanızya.amaç kulağa kar suyu kaçırmak..
Geçen haftada aslında çalışmak istediğim bir şirket görüşmek istedi kabul etmedim..
Yine iş konusuda kısmetim arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…