az önce eski iş yerinden bir arkadaşım mesaj çekti.Senin çalıştığın yere eleman alınacak haberin olsun.İstersen görüş biliyorsun gidip gelenler burda kıymetli olur dedi.Bende o işi ben bıraktım arıyamam onlar arasa daha iyi olurdu dedim.Arkadaşımda şef diyecek boşwer burayı iyi biliyor onu çağırsanızya.amaç kulağa kar suyu kaçırmak..
Geçen haftada aslında çalışmak istediğim bir şirket görüşmek istedi kabul etmedim..
Yine iş konusuda kısmetim arttı.
tşkler cnmmmGünaydın kızlar
Nice mutlu yıllara böcük
doktor tanıdıktı oyüzden yorgun
atomsun kızım sen :))
nice yaşlara böcük eşinle mutlulukla huzurla inşallah her yaşın daha güzel bir şey getirsin sana
günaydın boşver
böcüşümm, kangammm çok mutluuu, bereketli, sağlıklı, nice güzel yaşlaraaaa!!!
mandiş hn, bu sefer sizin kutu dolmuş, çöplerinizi dökünüz, word e kaydettim silinmeden
boşver,bak dönenlerin kıymetli olması da iyiymiş, bizim orda gidip de gelenlere anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar, ondan sebep çıkamadım bunca sene sanırım hayırlı haberler, kararlar
böcüşümm, kangammm çok mutluuu, bereketli, sağlıklı, nice güzel yaşlaraaaa!!!
mandiş hn, bu sefer sizin kutu dolmuş, çöplerinizi dökünüz, word e kaydettim silinmeden
boşver,bak dönenlerin kıymetli olması da iyiymiş, bizim orda gidip de gelenlere anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar, ondan sebep çıkamadım bunca sene sanırım hayırlı haberler, kararlar
tşkler cnmmm
öleyım valla ama enercım düşüyoonazara geldım zaar
sağol cnm benımm
tşkler kangammmmmm
Günaydın kızlar
Hava çok soğuk kışmı geldi ne
anaaa 150 mesaj nasıl dolmuş sil sil bilmedi yoğun çalışmalar içindeyim görüyormusun yorgun
gel tüküreyim bi sana böcüküm nazarım değdiğse gitsin senden tütütütütütü
nisan yağmurları boşver yağsın iyidir
kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
he tüpürrrrrr
selam kızlar, yeni kurlar başlamadan gündüz kk ya girmeyi başardım heyt beee, ne kadar zaman oldu ya gündüz gelemeyeli((
gördüm gördüm,çalışkan portakal seniii
kangammm, ne ediyonnn özledim beaaa
18 nisana kadar migros'ta eski tavayı götürene 9.90 'a 28 cm lik saplı tava mehtap marka kampanyası var kızlar, bilginiz olsun
ya zgeldi dedik yine kış ama hava ısınınca yemek işi hepten zor oluyor dışarıda, ne döner, ne tavuk hepsi kokuyor gibi geliyor, ağır geliyor, ne edicem ya:2:
tütütüüüüüüüü maşallahhhh
hemende gitmişsin ben geldim sen gitmişsin az dedikodu yapardık rendevulaşalım yorgun o gün o saatte hepimiz burada olalım
yazın en iyisi salatalık domates tarzı şeyler ohh mis gibi yemekte neymiş :)))
tavamı hiç bana hitap etmedi yorgun
buralardayım arada bakıyoreum işte ama az zamanım kaldı hani dedikodu:)))
mandiş yav öğle ve akşam yemeği için diyorum, salatalık domates kahvlatıda mis de, e malum ekmekten enerji alamadığım için yemekten almam lazım((
ya teflon tava en pratik yemekler için sen eşine söylesoğuk sandviç deneyeceğimarabaya ileride buzluk koyarsam zaten evden taşıycam inşallah mamaları
biz öğle yemeğinide onlardan yapıyoruz yazın bol meyve filan peynir karpuz kavun gibi ama tok tutması içinde ekmek şart kepekli filanda olmazmı
eşime söyleyim bakaym ihtiyacı varmı diye :))
taşınır küçük buzluklar var yorgun onlara bak araç için çok güzeller
he he sor sor eşine mandiş
eskiden en sevdiğim şeydi karpuz peynir ama evde tabii iş yerinde öyle bir imkanımız yok, ama artık meyveyi de azar azar yediğim için öyle bir öğün olamıyor mandiş, şeker fırlıyor. protein ve yanında 1-2 dilim kepek ekmek ya da bulgur pilavı falan işte, misal döner bile pidesi yüzünden dokunuyor ama en azından protein olduğundan pidesini bıraksam da doyuruyor. zeytinyağlı yemek taşırım yazın hiç olmazsa yanımda çatalım falan, bakalım inşallah
evet yemek hep sıkıntı ama artık senin için kolaylık oldu
yalan dünyayı izliyorum şimdi orçuna konu mankeni lazımmış peh
aa ben orasını kaçırmışım herhalde, sonun yetişiyorum genelde yaa:2: orçun favorimiz amaannesi hele, hastalanırsan öldürürüm, önce tedavi etmeyi denesen
bu akşam kız kıza kafa dağıtcaz 3 arkadaş iş çıkışı bir yerlere gitmeyi planladık eşler evde durcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?