Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çok iyi boşver hayırlısı olsun zaten sende diyordunya maaşımda düzenleme yapsalar çalışırım diye

böcüşümm, kangammm çok mutluuu, bereketli, sağlıklı, nice güzel yaşlaraaaa!!!

mandiş hn, bu sefer sizin kutu dolmuş, çöplerinizi dökünüz, word e kaydettim silinmeden

boşver, bak dönenlerin kıymetli olması da iyiymiş, bizim orda gidip de gelenlere anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar, ondan sebep çıkamadım bunca sene sanırım hayırlı haberler, kararlar

Günaydın kızlar

Nice mutlu yıllara böcük
tşkler cnmmm
doktor tanıdıktı oyüzden yorgun

atomsun kızım sen :))
nice yaşlara böcük eşinle mutlulukla huzurla inşallah her yaşın daha güzel bir şey getirsin sana

günaydın boşver

öleyım valla ama enercım düşüyoonazara geldım zaar
sağol cnm benımm

tşkler kangammmmmm

anaaa 150 mesaj nasıl dolmuş sil sil bilmedi yoğun çalışmalar içindeyim görüyormusun yorgun

tşkler cnmmm

öleyım valla ama enercım düşüyoonazara geldım zaar
sağol cnm benımm

tşkler kangammmmmm

gel tüküreyim bi sana böcüküm nazarım değdiğse gitsin senden tütütütütütü

Günaydın kızlar

Hava çok soğuk kışmı geldi ne

nisan yağmurları boşver yağsın iyidir

selam kızlar, yeni kurlar başlamadan gündüz kk ya girmeyi başardım heyt beee, ne kadar zaman oldu ya gündüz gelemeyeli((

gördüm gördüm,çalışkan portakal seniii

kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kangammm, ne ediyonnn özledim beaaa

18 nisana kadar migros'ta eski tavayı götürene 9.90 'a 28 cm lik saplı tava mehtap marka kampanyası var kızlar, bilginiz olsun

ya zgeldi dedik yine kış ama hava ısınınca yemek işi hepten zor oluyor dışarıda, ne döner, ne tavuk hepsi kokuyor gibi geliyor, ağır geliyor, ne edicem ya:2:

tütütüüüüüüüü maşallahhhh

selam kızlar, yeni kurlar başlamadan gündüz kk ya girmeyi başardım heyt beee, ne kadar zaman oldu ya gündüz gelemeyeli((

gördüm gördüm,çalışkan portakal seniii

hemende gitmişsin ben geldim sen gitmişsin az dedikodu yapardık rendevulaşalım yorgun o gün o saatte hepimiz burada olalım

yazın en iyisi salatalık domates tarzı şeyler ohh mis gibi yemekte neymiş :)))

tavamı hiç bana hitap etmedi yorgun

buralardayım arada bakıyoreum işte ama az zamanım kaldı hani dedikodu:)))
mandiş yav öğle ve akşam yemeği için diyorum, salatalık domates kahvlatıda mis de, e malum ekmekten enerji alamadığım için yemekten almam lazım((

ya teflon tava en pratik yemekler için sen eşine söyle soğuk sandviç deneyeceğimarabaya ileride buzluk koyarsam zaten evden taşıycam inşallah mamaları

biz öğle yemeğinide onlardan yapıyoruz yazın bol meyve filan peynir karpuz kavun gibi ama tok tutması içinde ekmek şart kepekli filanda olmazmı
eşime söyleyim bakaym ihtiyacı varmı diye :))
taşınır küçük buzluklar var yorgun onlara bak araç için çok güzeller

he he sor sor eşine mandiş

eskiden en sevdiğim şeydi karpuz peynir ama evde tabii iş yerinde öyle bir imkanımız yok, ama artık meyveyi de azar azar yediğim için öyle bir öğün olamıyor mandiş, şeker fırlıyor. protein ve yanında 1-2 dilim kepek ekmek ya da bulgur pilavı falan işte, misal döner bile pidesi yüzünden dokunuyor ama en azından protein olduğundan pidesini bıraksam da doyuruyor. zeytinyağlı yemek taşırım yazın hiç olmazsa yanımda çatalım falan, bakalım inşallah

evet yemek hep sıkıntı ama artık senin için kolaylık oldu

yalan dünyayı izliyorum şimdi orçuna konu mankeni lazımmış peh

bu akşam kız kıza kafa dağıtcaz 3 arkadaş iş çıkışı bir yerlere gitmeyi planladık eşler evde durcak

bu akşam kız kıza kafa dağıtcaz 3 arkadaş iş çıkışı bir yerlere gitmeyi planladık eşler evde durcak

oleyyy, bayılıyorum işte buna!!! bak gör nasıl iyi gelecek, insan terapiden çıkmış gibi oluyorz diyoruz, eve dönünce de daha mutlu oluyor insan adamlar o yüzden ses çıkarmıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…