Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

oleyyy, bayılıyorum işte buna!!! bak gör nasıl iyi gelecek, insan terapiden çıkmış gibi oluyorz diyoruz, eve dönünce de daha mutlu oluyor insan adamlar o yüzden ses çıkarmıyor bence

sorsam belki birşey diyck ama ben akşama yokum dedim nereye dedi kızlarla dağıtcaz dedim hangi kızlar dedi ne çok sordun dedim bitti

hava berbat, hafta sonu olmasaydı ne güzel olurdu, tamam bereket kabul ama neyse bereket diyelim

aryıldız'ın kataloğunu almış annem, fiyatlara baktım, evlenmek için çok çalışmam lazım çoook anladım şaka bir yana ben o kadar para veremem, paslanmasın yeter tabak çanak

yorgun telefonlardan sık sık bakamadım kusura bakma susmak bilmediler delü edecek bu vatandaş beni

güle güle yorgun

estağfurullah mandiş, bilirim o delirtici vatandaşları kaç dene var başımda,her güzel anın içine etmekle ustalar bir de ne saat ne gün dinlediklerinden, açmıyorum bazen napiim he şarjımı bitiriyorlar o zaman da

günaydın kızlar hayırlı haftalar

böcük hafta sonu ettin dip köşe temizlik etmişsindir yine

boşver nasılsın eski işyerinle görüşme ne oldu

yorgun mecbur açıyorum santral yazısını gördümmü telefonda başlıyorum duaya saçlarım bilmem kaç volt elektirik yemiş gibi dikleniyor

yok mandışımmmm
yeğenımın mevlutu vardı sünnet oldudaonunla uğraştıkk
ctesı 9 gıbı karşıdaydımm 3 saate yakın yaprak sardık
ayacıklarımı hıssetmıyodumm
pazarda 6 da kalktıkk
tavık dıdıkle haşla tabakları hazrla pılav oda süslemesı derkennn yorudlum hatta yeğenımle resım çekınmeyı unutmuşummmmmmm

Eski iş yerimle görüşme isteği olmadıki :))

hani eleman alacaklardı arkadaşın seni önermişti filan demiştin ya aramadılarmı

damatlığınıda görürsünüz inşallah

ah benim tanımadığım ikizim o elektrik çarpması yok mu ah ahh

Eski iş yerimle görüşme isteği olmadıki :))

hayırlısı boşver, demek maaş vermeyecekler fazla yine senin isteğini de biliyorlar ya, bulamazlarsa paşa paşa ararlar seni yine

geçmiş olsun ufaklığa da size de böcüşüm, kangamm

kafam iyi herhalde, yaprak sardık ayacıklarımı hissetmiyorum diye okuynca nasıl ya ayakla mı sardınız diye düşünürken buldum kendimi çok yorgunum ama aşırı uykum var birikti uykusuzluk yine, ama iyi güldüm kendime valla

günaydınnnnnnn

kangam manyak garuu yede oturduk herhalde ondanalla senı belanıı

neyse kızlar dün eşimin dayısı aradı yurtdışı işi için tamda ıyı bı iş buldu derken ama düşününce gtmesı daha hayırlı dedık eşim 2 haftaya kadar gtcek

hayırlısı olsun böcük..

Eşin yurtdışındamı çalışacak artık yanii..

hayırlı olsun böcüşüm, kısa sürelidir inşallah? sonra burada devam edecek bir iş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…