- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sağol cnmmhayırlısı olsun böcük..
Eşin yurtdışındamı çalışacak artık yanii..
hayırlı olsun böcüşüm, kısa sürelidir inşallah? sonra burada devam edecek bir iş mi?
Arkadaşım söyliyecem demişti.Bir daha haber çıkmadı
ah benim tanımadığım ikizim o elektrik çarpması yok mu ah ahh
hayırlısı boşver, demek maaş vermeyecekler fazla yine senin isteğini de biliyorlar ya, bulamazlarsa paşa paşa ararlar seni yine
geçmiş olsun ufaklığa da size de böcüşüm, kangamm
kafam iyi herhalde, yaprak sardık ayacıklarımı hissetmiyorum diye okuynca nasıl ya ayakla mı sardınız diye düşünürken buldum kendimiçok yorgunum ama aşırı uykum var birikti uykusuzluk yine, ama iyi güldüm kendime valla
günaydınnnnnnn
kangam manyak garuu yede oturduk herhalde ondanalla senı belanıı
neyse kızlar dün eşimin dayısı aradı yurtdışı işi için tamda ıyı bı iş buldu derken ama düşününce gtmesı daha hayırlı dedık eşim 2 haftaya kadar gtcek
mandışımmmmmmm nasılsın cnmmmm
bu arada amın cnm hyallerım yıkılmaz ınş
inşallah canım
iyiyim hafta sonu gidiyorum kaynanam gile :))
anladım boşver sanırım söyledi ama hala kıl aldırmıyorlar arkadaşında bırakmış olabilir
hee yaa o elektirik çarpmaları birde kocabaşı görünce oluyor
hahaaa hee ya ayaklarıyla sarma sarmış ki elleriylede temizlik yapmış böcük hamaratlığın dozutulğu noktaya değmiş :)))) alemsin yorgun hakikaten nasıl yorgun olduğun anlaşılıyor baksana
inşalalh herşey istediğin gibi olur
mandışımmmmmmm nasılsın cnmmmm
bu arada amın cnm hyallerım yıkılmaz ınş
inşallah canım
iyiyim hafta sonu gidiyorum kaynanam gile :))
vayy heyecanlısındırda şimdi sen
amın kangammm valla cok zor ama sabretcezzz
naıslsın kangamm ne işin var la bu saate
fırtına cıktıııı:18::18::18::18:
vayy heyecanlısındırda şimdi sen
resmen koptum ama çünkü ciddi ciddi nasıl ya ayakla mı diye düşünür buldumdu kendimi
allah gönlünüze göre versin kangam, büyük fedakarlıklar bekliyor ikinizi de, eviniz için katlanacaksınız, allah güç ve sabır versin
vayyyy, hayırlı gelin seniihe şöyle kocanla beraber işte eferim eferimm
taze gelin ne de olsa di mi
amın kangammm valla cok zor ama sabretcezzz
naıslsın kangamm ne işin var la bu saate
fırtına cıktıııı:18::18::18::18:
bir saate kadar çıkıcam, dersim hazırdı, size gelem dedim kangamm
off sorma ağaçlar yıkılıyor sandım, akşam yağmur basıcakmış galiba şemsiye unutmıyım
yaşınız genç böcüşüm şimdi sabredecek zaman, ama çok uzun süre ayrı kalamazsınız siz, kısa zamanda çok para kazansın eşin inşallah bir an önce kavuşun tekrar.
evet ayaklarım titremeye başladı :))
çok hayırlı gelinim 2 yıllık evlilik birkez gittim evlerine :)))
bu sefer gitmem lazım malum durum :))) kaz gelecek
haberlerde hortum okudum ama canlı kamaredan bakınca birşey görünmüyor
bere filanda al bence yorgun rüzgarda şemsiye paraşüt gibi uçurmasın seni açamadığın anlar olabilir
aaa dur kazdan haberim yok benimo zaman koşa koşa gönderelim seni
off çok kötü olmuş yaa, nişantaşı'nda inşaat iskelesi falan çökmüş köprüyü kapamışlar bir ara, doğru şemsiyelik değil korumalık iş, ben kışlık montumu alam elimde götürürüm olmazsa ama gece lazım olacak gibihaydi kızlar görüşmek üzere esen kalın yok daha o kadar hafiflemedim beni uçuramaz rüzgar mandiş
bir saate kadar çıkıcam, dersim hazırdı, size gelem dedim kangamm
off sorma ağaçlar yıkılıyor sandım, akşam yağmur basıcakmış galiba şemsiye unutmıyım
yaşınız genç böcüşüm şimdi sabredecek zaman, ama çok uzun süre ayrı kalamazsınız siz, kısa zamanda çok para kazansın eşin inşallah bir an önce kavuşun tekrar.
anamkangan sen geldın ya benımde işim cıktı
kavuşamadıkla senleneysemmm
dıkkat et bende etcemm cnm benımmm
amın ınşş
mandış ne kazı
etli putlu varmı sende bir tarif :)
bende yok cnm maalesef
et almıyorum ve kullanmıyorummm
kaz da var yorgun ondan tavuk götürüyorum :)))
cumartesi günü çıkcaz yola oradaki işler bitince geri döncez tahminim 6 gün filan oradayız inşallah daha kısa sürerde uzun sürmez :))
insan kendini anlayamaz yorgun seni sık sık görmeyen birine sor en doğru yanıt ondan gelir :)))
yağmurluk az çanta topuksuz ayakkabı su geçirmeyenden ve evlerin uzağından yürümek balkonlardaki saksılardan kiremitlere herşey uçabilir aman dikkat istanbullular
anamkangan sen geldın ya benımde işim cıktı
kavuşamadıkla senleneysemmm
dıkkat et bende etcemm cnm benımmm
amın ınşş
mandış ne kazı
etli putlu varmı sende bir tarif :)
bende yok cnm maalesef
et almıyorum ve kullanmıyorummm
inşallah sanda en yakın zamanda tam dolgun kaz eti gelir
inşallah sanda en yakın zamanda tam dolgun kaz eti gelir
böcüşüm sorma ya bi bi araya gelemedik, tek parça gittin di mi eve, ses ver alooo
tam buna gülüyordum kii
burda kangam yanlış anladım sandım
sonra kangamın et yediğini hatırladım yine kendime koptum:
:13:
en kısa zamanda halledip kazınızla evinize dönün mandiş
he yok uzun süre görmeyenler çığlık atıyor sağ olsunlar utandırıyorlar
aslında hep topuklu giyerim ssz ama işte bu havalardan düz giyem dedimof sorma o tabela, kiremit uçmasından çok korkuyorum kaç kere ayağımın dibine ya da 1 metre önüme tahta paravan devrildi, tabela düştü tepeden, ya da ddireklerden, çekirge bir sıçrar iki sıçrar demişler ondan korkuyorum sanırım :18:
böcüşüm sorma ya bi bi araya gelemedik, tek parça gittin di mi eve, ses ver alooo
tam buna gülüyordum kii
burda kangam yanlış anladım sandım
sonra kangamın et yediğini hatırladım yine kendime koptum:
:13:
aman yok yok kımseden bişi ıstemem
ana ben mı yanlış anladımmmyoksa doğru mu anlamışım
lenn mandış aydnlat bızı lennn
kop kanga koppp
aydınlatam sizi bildiğin kaz vara vak vak diyen di sanırım yoksa o ördekmiydi işte bir şekil öten hayvan eti lezzetli olurmuş kerevizle pişirince fırında lezzetli olurmuş bizde dedik bakalım tadına şimdi alalım büyütelim sonra keser kerevizi tıkar yeriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?