ben yanlış anlamışım bıde dıom bılmımmm çaktrma
hiç çaktırırmıyım böcük :)))
aman yok yok kımseden bişi ıstemem
ana ben mı yanlış anladımmmyoksa doğru mu anlamışım
lenn mandış aydnlat bızı lennn
kop kanga koppp
bak gelişme varmış demekki sen kıyafetlerine bir bak yorgun tatil öncesi :))
aydınlatam sizi bildiğin kaz vara vak vak diyen di sanırım yoksa o ördekmiydi işte bir şekil öten hayvan eti lezzetli olurmuş kerevizle pişirince fırında lezzetli olurmuş bizde dedik bakalım tadına şimdi alalım büyütelim sonra keser kerevizi tıkar yeriz :)))
ben yanlış anlamışım bıde dıom bılmımmm çaktrma
sağol bacımmmmm
sen ne zmn gıdydınnn pekı
ptsı tatıl olan var mı
kangamm bende çalışıyom anacımmmaman hatrlatma herkes tatıl bız saftırıklere deılll yaaln mı bulsak ne etsekk neyse eşimin gtce gün gelmıycem sımdık gelem
gül kangam gül sen kanganın halıne
tabii ki yolcu edicen eşini, ama şimdi de az zaman var, kıyak geçse nolcak patron, millet çocuğunun okulunda gösteri izlemede olur, müşteri çıkmaz desek olmaz mıbüyük firmalar falan tatil hep, darısı başımıza kangamm
kangam ne mümkün cteıs patron yoktu çaycı kaıdn bıle 4te gıttı
bende 5 oldu saatım doldu
dedım cıkıyomm bana ne dese beğenırsn az daha kal
deıdm kalamam mısafırım gelcek(annemler geldıde)aman dıo herkesın bı bahanesı var
dedım bu bahane deıl olsa öğlende çeker gıderdım benım saatım fazlası ıle doldu sen hergün bahane edene soruys herıf
sende dıon ptesı izin versın
mümkün mü sence
bu arada pazar sabahaı damladım buraya uyyamadımkıdün annem gelemıycez dedi cok üzüldüm ağlamak üzereydım
dedımm,bıdaha bende gelmem taşınmıycamda havamı attım annemde demesn mı
gelmezsen gelmeıyıce delırdımm
neyse eve bı geldımkı annemler gelmişşimdık 11 gıbı kalkar kahvaltı eder deniz turuyla karşıya gıderık
dayımın boş bı daıresı varmş ona bakcez belkıde kocem gtmeden taşınırımmm
sabret böcüşüm, yakında kurtulacaksın inşallah o aklı evvelden, hehe annenler iyi kandırmış senihalin gözümün önüne geldi, annen öyle diyince
inşallah gönlüne göredir ev,taşınsan çok rahat olur kangam, ailene yakın olursun eşin yokken de yalnızlık çekmezsin.
Böcük Allah kolaylık versin..
Hem temiz hem uygun fiyata ev bulmak çok zor.Şansa kalıyor bazen.Bizde ilk evi kiralarken neler çekmiştik.Evin içi halıflex bakmaya herkes ayakkabıyla giriyor tabi..Nasıl temizlenecek ığğğğ.. Neyseki ev sahibini ikna etmiştikte laminant yapmıştı.Hey gidi günler :)
cnmne bılemm dayımın bıde bı mah.30 40 evı var
ınsan kira almayı bılıyorsa o eve kıymet verıp bıraz tadılat yaptrmalı
yerler malllee nasıl yazılıyodu yaa ondan anladın kapılar desen ınan annemlerın 18 yıllık kapıları daha sağlam daha temız hemde bembeyaz
hele banyosu var ya gırıp yıkanmazsın
eşim dıo köpek beslenr evde
köpek bıle durmaz
mutfağa dolap yaptrdım dıye hava atıyy sadece kapakları çaktrmış betona koyarsın tencerelerı öle yanı
dayında iyice bırakmış evleri kiracı bulabiliyorki tadilat gereği duymuyor..İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun
para almayı bılıy ama
evin bakımsızlığından kiralayamasa evleri mecbur yapacak..Bizim halkımızda iş yok sen tutmuyosun evin hali perişan diye..Ama tutanlar var.. Birkaç kişi burun bükse tadilat yapacak mecburen
boşver'in dediği gibi şans işi böcüşüm, ama senin de dediğin gibi haziran-temmuz iyice çoğalır boş evler, tayinler vb derken...
dayın babadan kalma mı o evlerin sahibi bilemeyeceğim ama işte böyleleri zaten o kadar mal mülk sahibi oluyor kangam. biz olsak utanırız öyle evi göstermeye, ev demeyiz ama işte nasıl olsa ihtiyacı olan, mecbur kalan birileri çıkar garantisiyle para harcamıyor evlerine dayın demek ki...
şurada pek bir şey kalmadı yaza, acele etmeden sakin sakin bakarsınız kangam, belki yabancıdan olsa daha da iyi olur hatta, akrabayla iş sevmiyorum da ben pek
selam kızlar ben döndğm ama evdeyim pazartesi çalıscam
böcuk insallah gönlune göre ev bulursun ev aramak çıledir resmen dolanıp durursun bes para etmeyen evlere dunyaları isterler esin ne zaman gidecek
bosver nasıl oldun bebis dğsğncende degisme varmı
yorgun nasılsın seni yakalarsam onlıne bir kaç sorum olcak yardımına ihtiyacım var
hoşgelmişin mandiş..Eee haberler sende :)) Keyifler nasıl
Birazdan doktor kontrolüne gidecem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?