Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aman yok yok kımseden bişi ıstemem

ana ben mı yanlış anladımmmyoksa doğru mu anlamışım
lenn mandış aydnlat bızı lennn

kop kanga koppp

sorma kangam ne kopma, beynim sulandı son günlerde valla

bak gelişme varmış demekki sen kıyafetlerine bir bak yorgun tatil öncesi :))

sorma mandiş, ocağıma incir ağacı dikti bu spor bekliyorum yaza kadar, o anki bedene göre alıcam bikinilerimi

resmen dağıldım mandiş, allah da seni güldürsün he mi

ben yanlış anlamışım bıde dıom bılmımmmçaktrma

ay siz beni öldüreceksiniz gülmekten, karnıma ağrı girdi valla

sağol bacımmmmm

sen ne zmn gıdydınnn pekı

ptsı tatıl olan var mı

ben çalışıyorum böcüşüm az da olsa, okul örtmeni diiliz ya sen tatil misin?

kangamm bende çalışıyom anacımmmaman hatrlatma herkes tatıl bız saftırıklere deılllyaaln mı bulsak ne etsekk neyse eşimin gtce gün gelmıycem sımdık gelem
gül kangam gül sen kanganın halıne

kangamm bende çalışıyom anacımmmaman hatrlatma herkes tatıl bız saftırıklere deılllyaaln mı bulsak ne etsekk neyse eşimin gtce gün gelmıycem sımdık gelem
gül kangam gül sen kanganın halıne

tabii ki yolcu edicen eşini, ama şimdi de az zaman var, kıyak geçse nolcak patron, millet çocuğunun okulunda gösteri izlemede olur, müşteri çıkmaz desek olmaz mı büyük firmalar falan tatil hep, darısı başımıza kangamm

kangam ne mümkün cteıs patron yoktu çaycı kaıdn bıle 4te gıttı
bende 5 oldu saatım doldu
dedım cıkıyomm bana ne dese beğenırsn az daha kal
deıdm kalamam mısafırım gelcek(annemler geldıde)aman dıo herkesın bı bahanesı var
dedım bu bahane deıl olsa öğlende çeker gıderdım benım saatım fazlası ıle doldu sen hergün bahane edene soruys herıf
sende dıon ptesı izin versın
mümkün mü sence

bu arada pazar sabahaı damladım buraya uyyamadımkıdün annem gelemıycez dedi cok üzüldüm ağlamak üzereydım
dedımm,bıdaha bende gelmem taşınmıycamda havamı attım annemde demesn mı
gelmezsen gelmeıyıce delırdımm
neyse eve bı geldımkı annemler gelmişşimdık 11 gıbı kalkar kahvaltı eder deniz turuyla karşıya gıderık
dayımın boş bı daıresı varmş ona bakcez belkıde kocem gtmeden taşınırımmm

sabret böcüşüm, yakında kurtulacaksın inşallah o aklı evvelden, hehe annenler iyi kandırmış seni halin gözümün önüne geldi, annen öyle diyince
inşallah gönlüne göredir ev,taşınsan çok rahat olur kangam, ailene yakın olursun eşin yokken de yalnızlık çekmezsin.

ınş kangamm kurtulcamm ınşşş
işe gelmek artık işkencee

dün 6 gıbı annem aradı dayım aramış demişki
''bakcaklarsa eve bugün baksınlar ben bekleyemem 1 hafta dıye''bende kocemle alel acele gttım
tabi trafık çıle resmen neyse gıttık
4.kat ve 2.kat daılerı boşmuş
4.katta oturan bayan 2.kata gecmek ıstemış ama kadında dün gelmedı annesındeymış ee bızde boş olan 2.kata baktık
aman Allahımmmmbı ev ancak bu kadar pis ve kullanışsız olur
normalde ıyı doğalgazlı 3+1 falan ama yerler bıle parke değiil kapılar desen dökuluyoo hıc beğenmedım tabı demedım onların yüzüne bıde dıo 600 tl yeğenım ama sana 500 olurlen ben 450 tl sarayda oturuyormuşumda haberım yok
depozıtoda ıstedıbende vazgectım
eğer olsaydı bu hafta taşıncaktım ama kaldıhayırlısı olsunnn tabı
eşim netten bakcek bızde h sonları gıttığımızde bakcez
ınş.buluruz yaa
hazırandan önce bulamayız belkıde okullar tatıl olsun boş ev cok

Böcük Allah kolaylık versin..
Hem temiz hem uygun fiyata ev bulmak çok zor.Şansa kalıyor bazen.Bizde ilk evi kiralarken neler çekmiştik.Evin içi halıflex bakmaya herkes ayakkabıyla giriyor tabi..Nasıl temizlenecek ığğğğ.. Neyseki ev sahibini ikna etmiştikte laminant yapmıştı.Hey gidi günler :)

cnmne bılemm dayımın bıde bı mah.30 40 evı var
ınsan kira almayı bılıyorsa o eve kıymet verıp bıraz tadılat yaptrmalı
yerler malllee nasıl yazılıyodu yaa ondan anladın kapılar desen ınan annemlerın 18 yıllık kapıları daha sağlam daha temız hemde bembeyaz
hele banyosu var ya gırıp yıkanmazsın
eşim dıo köpek beslenr evde
köpek bıle durmaz
mutfağa dolap yaptrdım dıye hava atıyy sadece kapakları çaktrmış betona koyarsın tencerelerı öle yanı

dayında iyice bırakmış evleri kiracı bulabiliyorki tadilat gereği duymuyor..İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun

evin bakımsızlığından kiralayamasa evleri mecbur yapacak..Bizim halkımızda iş yok sen tutmuyosun evin hali perişan diye..Ama tutanlar var.. Birkaç kişi burun bükse tadilat yapacak mecburen

bazıları afedersın pisliğe alışkın
yeterkı duvarları olsun tavanı olsun
ya benım maddı durumum olsa yaparım keserım kiradanda yok
bıde öle bişi kı neresıne yaptrcenn
sadece yerler olsa neyse
ne kapıda hayır ne başka yerde

dayıma ddım eşimın ne zmn gtce bellı değil sen ver
başka daırelerı var bakalım hazıranda boşalan cok olur okullar bıtınce
o da dedı ben sana haber ederımm

boşver'in dediği gibi şans işi böcüşüm, ama senin de dediğin gibi haziran-temmuz iyice çoğalır boş evler, tayinler vb derken...

dayın babadan kalma mı o evlerin sahibi bilemeyeceğim ama işte böyleleri zaten o kadar mal mülk sahibi oluyor kangam. biz olsak utanırız öyle evi göstermeye, ev demeyiz ama işte nasıl olsa ihtiyacı olan, mecbur kalan birileri çıkar garantisiyle para harcamıyor evlerine dayın demek ki...

şurada pek bir şey kalmadı yaza, acele etmeden sakin sakin bakarsınız kangam, belki yabancıdan olsa daha da iyi olur hatta, akrabayla iş sevmiyorum da ben pek

hayırlısı kangam ama ınan param olsa şuan işten cıkcamm ev konusu değilde canımı sıkan iş konusu
bunaldım cok
adam dün dıo otur otur kramp gırcek bı yerlerınızelen mal benım işim masamda ayakta mı kalcemkı ben zaten baya dolaştım ayaktaydımmm
yanı hergun yenı bı olayy bunaldımm

yok kangam kendı evı
önceden arsaları vardı o zamanlar buralarda ev mı olur demışler dayımgenede almış sımdık bınaları var işte öle
bende sevmem akrabayıda kangamyakın olcem yaa balkona cıkınca anamları görcektımmmneyse hayırlısı ne ıse o olsunnn

günaydınnnnnn bu arada

selam kızlar ben döndğm ama evdeyim pazartesi çalıscam

böcuk insallah gönlune göre ev bulursun ev aramak çıledir resmen dolanıp durursun bes para etmeyen evlere dunyaları isterler esin ne zaman gidecek

bosver nasıl oldun bebis dğsğncende degisme varmı

yorgun nasılsın seni yakalarsam onlıne bir kaç sorum olcak yardımına ihtiyacım var

hoşgelmişin mandiş..Eee haberler sende :)) Keyifler nasıl

Birazdan doktor kontrolüne gidecem :))

hoşgelmişin mandiş..Eee haberler sende :)) Keyifler nasıl

Birazdan doktor kontrolüne gidecem :))

haberler guzel bosver iyi gecti gezdık geldik nevaletide topladık :))
bir daha ramazan bayramında gidecez sanırım alıstım artık
hayırlısı olsun bosver insaallah istedigin gibi olur hersey demekki bebis yakında yanımızda olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…