Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bu herkeste olmazmı (sen hariç tabi o senin kocanda vardır) acaba hatırlıyacakmı? güzel geçecekmi? hatırlamazsa hayal kırıklığı olmazmı diye

Bu arada eşimhatırlıyor.Bu akşam yemeğe çıkacaz.Sonrasını bilmiyorum tabi.Bende sabah erken kalkıp pasta yaptım.Son rütüşları akkşam yapacam.Ama kalp kalıpta yapacaktım unutmuşum yolda aklıma geldi

bilmem belki merak olurda benim dediğim kafana takmadan çok düşünmeden geçirmen sonuçta senin kocanda unutmaz

bak adam yapmış planı yemek ayarlamış daha ne olsun :))

eğer yuvarlaksa kalıbın ortadan iyiye bölüp sırtlarını yapıştırabilirsin yada kenarlarından kesip kalp şekli :)))

pasta bitti son rütüşlara bıraktım artık kalp şekli için çok geç..

Eşimin son günlerdeki tavırları için dün sıkıldım.Yazıyla anlatılabilecek şeyler değil o yüzden yazamıyorum.Neyse geçti gitti.

anladım canım

olsun önemli olan pastanın şeklimiki sen okadar emek verdin önemli olan o

anladım canım

olsun önemli olan pastanın şeklimiki sen okadar emek verdin önemli olan o

öyle tabi yalnız okadar kalp diye düşündüm nasılda unutmuşum.Telefonumu evde unutmuşum birazdan gidip alacam pasta için çarede düşünürüm ozaman :)

tşkler mandışımmmm

boşver adam planı yapmış bıle bak
değmedı o kadar düşünmene
benımkı belkıde unuttu ama önemlı değil ben hatrlatırım ben kutlarımm ne edımmm
son kutlamamız olur belkı kırmak olmass

öyle tabi yalnız okadar kalp diye düşündüm nasılda unutmuşum.Telefonumu evde unutmuşum birazdan gidip alacam pasta için çarede düşünürüm ozaman :)

:))) heyecandan ee kolaymı koca 2 yıl bitti eşinle ve bu akşam süprizlerle geçecek

niye son olsun böcük sanki bir daha dönemeyecekmiş gibi konuşuyorsun

niye son kutlamanız adam sadece çalışmak için gidiyor..

düşünmemin sebepleri başka şeylerdenki mandişe dediğim gibi yazarak anlatamıyorum.Neyse diyorum yeniden.

aa bak ne güzel canım, hatırlıyor yanı eşinde:)), nice mutlu yıllara

Günaydın..

Çok yorgunum ve başım çatlıyor..

Gelelim akşama..Eve gittim pastayı tamamladım.Hazırlanırken eşim geldi.Hazırlandık çıktık.Birkaç yer söyledi nereye gidelim diye..Tam birine gitmeye karar vermişken yolda karar değiştirip Kandıra yoluna girdik ve kerpede bir restauranta gittik.Güzeldi mekanda havada..Biraz dolaştık yemek yedik.Hediyemi aldım :)) Kerpe civarında yazlığımız var ve babamlar ordaydı.Babamlara uğradık çay içtik.Saat 11 gibi eve döndük.Pastamızı yedik.Sonrada birbirimizi bir süre kutladık

Eşime dedimki şimdikilerin içinde en güzel kutlama oldu çünkü bana sezdirmedin hiçbir şeyi.Eğer unutsaydı başına neler geleceğini anlattım bide.

Öyle işte güzeldi

çok sevindim özelliklekocanın adına :)) ona güvendiğim içinde kendime :))

süper olmuş tekrar tebrikler canım bir ömür boyu mutluluklar size

çok sevindim özelliklekocanın adına :)) ona güvendiğim içinde kendime :))

süper olmuş tekrar tebrikler canım bir ömür boyu mutluluklar size

teşekkür ederim canım..

İyiki bana birşey hissettirmemiş çünkü bu şekilde çok mutlu oldum :)

sen buna ne kadar inanırsan sonunda mutlu olman okadar büyük olur diye yapıyordur
varya meraktan öldüm şuan kocanı arayıp ne hazırladın diye sormak geliyor içimden :))))))

BEN BUNUDA DEMİŞİM :))))))

boşver ben sana dün yazmıştım yarın sana ben demiştim diycem teselli etmiycem diye bak :))

BEN BUNUDA DEMİŞİM :))))))

boşver ben sana dün yazmıştım yarın sana ben demiştim diycem teselli etmiycem diye bak :))

hakketten hee..Ama iyiki öyle yaptı.Akşam okadar mutlu oldumki :)

Bir önce küçük hediye poşetinde bir hediye verdi.Dedim açmadan tahtakaledenmi aldın güldük.İçinden bir yüzzük çıktı hakketten tahtakaleden.Ben gülerken cebinden diğer o kırmızı kutucuğu çıkardı sonra

ayy alemsin boşver tahtakalen olsa ne olacak ki düşünmüş sonuçta sonraki kutuyu görmesen ne olacaktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…