Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ayy alemsin boşver tahtakalen olsa ne olacak ki düşünmüş sonuçta sonraki kutuyu görmesen ne olacaktı :))

bişey olmıyacaktı..Güldük zaten..Bunu dememin nedenide şu..Biz sevgiliyken öylesine birgün sana hediye aldım dedi.Yine böyle bir hediye poşeti..İçinde boncuk kolye..Ozaman bişey diyememiştim (hiç takmam bile öyle şeyleri) Sonra eşime demiştim ne bu be diye :)) Onu hatırladık ona güldük.Yoksa başka bişey almasydıda problem değildi

cnm sonradan eklenen şekerı sakın ekleme cok şekerlı olur ben eklemedım halde bıraz şekerlıydı bıdahakıne dolu bardak koymuycam benım bardaklar bıde tombul
kolum koptu karışştrmaktan hala ağrıyoo
30 dk oldu ama benımkı 45 50 dk dıo onu anlamadım
yanar ya

mandışş mama ettım albume koydumm

Bunu demen iyi oldu böcük..
Evdeki pasta bitsin ilk işim irmik helvası yapmak.İçine bide dondurma muhakkak :)

Evdeki pasta bitsin ilk işim irmik helvası yapmak.İçine bide dondurma muhakkak :)

özellıkle maraş dondurması derımmkomşuma götrdum kadın dıo hayatımda bu kadar güzel görmedım ve yemedım
benden garu olur
oda akşama kadar evde sokakta otursunnnhavamıda attım

düşünmene gerek kalmadı bak
güle güle kullan cnm

benımkıde dün 4 tane küpe almış cok şirin 10 tl etmez belkı hepsı ama olsun para yok

güle güle kullan cnm

benımkıde dün 4 tane küpe almış cok şirin 10 tl etmez belkı hepsı ama olsun para yok

iyiki düşünmüşüm ama böcük pişman değilim :)) Çünkü daha çok sevindim :)) Hiçbir süprizine bu kadar sevinmemiştim ben

özellıkle maraş dondurması derımmkomşuma götrdum kadın dıo hayatımda bu kadar güzel görmedım ve yemedım
benden garu olur

sendan garu oldu zati böcük buna ne şüphee :))

Ama benimde canım çok çekti yakın olaydın bizede getirirdin dime

iyiki düşünmüşüm ama böcük pişman değilim :)) Çünkü daha çok sevindim :)) Hiçbir süprizine bu kadar sevinmemiştim ben
pekiii

sendan garu oldu zati böcük buna ne şüphee :))

Ama benimde canım çok çekti yakın olaydın bizede getirirdin dime

keşke cnm yakın olsaydık valla verırdım
ben soğuk sevmım
pek hoşlanmasamda komsuma verdım
gezcene yapsın derdımde neyse dedım ayrımolmasınkarşı komşuma verdım üst kata verım dedım

Son düzenleme:

bakim bakim bende :))

boşver dün okadar pasta dedin bari bir dilim bugün hamileye getirseydin
akşam bende eşime dedim pasta getir gelirken diye getirmiş yedim

benden garu olur

nazar değcek biryerini kaşı böcük

güle güle kullan cnm

yaa parasından size ne adamlar düşünmüş uğraşmış gitmiş almış bu paha biçilmez ya

sende git komşuna ver bu hamişe yollama sakın dimi iii

mandış parasında değilim cnm cok sevındım cunkulumm dımek ıstedığm işsiz adamdan bu kadar olurekledım küpelerıde

ben senın hamış olduğunu hepten unuttummm

mandış parasında değilim cnm cok sevındım cunkulumm dımek ıstedığm işsiz adamdan bu kadar olurekledım küpelerıde

ben senın hamış olduğunu hepten unuttummm

parasında olmadığını biliyorum böcük dünd dedinya isterse unutsun önemli değil kızmam diyede
benim demek istediğimde isterse sigara kağıdını burkup bir yüzük yapsın en paha biçilmez hediye olabilir illa cebinden fazla para çıkarmak değil var yada yok önemli olan düşünmesi inceliği kaldıki kocan zaten inceliğini göstermiş ee sende dün söyledin ne kadar düşünceli olduğunu gösterdin :)

yaaaa bir tabak bişey göndermedin böcük :)))))

Son düzenleme:
boşver dün okadar pasta dedin bari bir dilim bugün hamileye getirseydin
akşam bende eşime dedim pasta getir gelirken diye getirmiş yedim

:

mandiş gidip eve getireyimmi hemen..Hamile var topicte bizde pasta helva diyoz tüh... Bak gidip getireyim istersen

öle yaa cnm kocem ama bunları telafı etcek ınanıom ben

aman ıstedığın tabak olsun gel baa yaparımmm

günaydın bu arada

öle yaa cnm kocem ama bunları telafı etcek ınanıom ben

aman ıstedığın tabak olsun gel baa yaparımmm

günaydın bu arada

böcük hep mutlu olunda huzurunuz yerinde olsunda varsın hediyeleşme olmasın ne farkederki

ama bak boşver yapar getiririm diyor sen ayağına çağırıyorsun olurmu be ya kargoyla yollayıvereyim yada hafta sonu getireyim demen lazımdı :))))

günaydın boşver günaydın atom karınca günaydın konuklar

Günaydınnnnn

Bugün Cumaaa

Bu akşam yolculuk var Bileciğe

Çok halsizim yorgunum ama

öle cnm
len benıde yorma cok yoruldum yaa
sen gelıverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…