ayy alemsin boşver tahtakalen olsa ne olacak ki düşünmüş sonuçta sonraki kutuyu görmesen ne olacaktı :))
cnm sonradan eklenen şekerı sakın ekleme cok şekerlı olur ben eklemedım halde bıraz şekerlıydı bıdahakıne dolu bardak koymuycam benım bardaklar bıde tombul
kolum koptu karışştrmaktan hala ağrıyoo
30 dk oldu ama benımkı 45 50 dk dıo onu anlamadım
yanar ya
mandışş mama ettım albume koydumm
Bunu demen iyi oldu böcük..
Evdeki pasta bitsin ilk işim irmik helvası yapmak.İçine bide dondurma muhakkak :)
hakketten hee..Ama iyiki öyle yaptı.Akşam okadar mutlu oldumki :)
Bir önce küçük hediye poşetinde bir hediye verdi.Dedim açmadan tahtakaledenmi aldın güldük.İçinden bir yüzzük çıktı hakketten tahtakaleden.Ben gülerken cebinden diğer o kırmızı kutucuğu çıkardı sonra
düşünmene gerek kalmadı bak
güle güle kullan cnm
benımkıde dün 4 tane küpe almış cok şirin 10 tl etmez belkı hepsı ama olsun para yok
özellıkle maraş dondurması derımmkomşuma götrdum kadın dıo hayatımda bu kadar güzel görmedım ve yemedım
benden garu olur
oda akşama kadar evde sokakta otursunnnhavamıda attım
pekiii
iyiki düşünmüşüm ama böcük pişman değilim :)) Çünkü daha çok sevindim :)) Hiçbir süprizine bu kadar sevinmemiştim ben
sendan garu oldu zati böcük buna ne şüphee :))
Ama benimde canım çok çekti yakın olaydın bizede getirirdin dime
cnm sonradan eklenen şekerı sakın ekleme cok şekerlı olur ben eklemedım halde bıraz şekerlıydı bıdahakıne dolu bardak koymuycam benım bardaklar bıde tombul
kolum koptu karışştrmaktan hala ağrıyoo
30 dk oldu ama benımkı 45 50 dk dıo onu anlamadım
yanar ya
mandışş mama ettım albume koydumm
Bunu demen iyi oldu böcük..
Evdeki pasta bitsin ilk işim irmik helvası yapmak.İçine bide dondurma muhakkak :)
özellıkle maraş dondurması derımmkomşuma götrdum kadın dıo hayatımda bu kadar güzel görmedım ve yemedım
benden garu olur
oda akşama kadar evde sokakta otursunnnhavamıda attım
düşünmene gerek kalmadı bak
güle güle kullan cnm
benımkıde dün 4 tane küpe almış cok şirin 10 tl etmez belkı hepsı ama olsun para yok
pekiii
keşke cnm yakın olsaydık valla verırdım
ben soğuk sevmım
pek hoşlanmasamda komsuma verdım
gezcene yapsın derdımde neyse dedım ayrımolmasınkarşı komşuma verdım üst kata verım dedım
mandış parasında değilim cnm cok sevındım cunkulumm dımek ıstedığm işsiz adamdan bu kadar olurekledım küpelerıde
ben senın hamış olduğunu hepten unuttummm
boşver dün okadar pasta dedin bari bir dilim bugün hamileye getirseydin
akşam bende eşime dedim pasta getir gelirken diye getirmiş yedim
:
mandiş gidip eve getireyimmi hemen..Hamile var topicte bizde pasta helva diyoz tüh... Bak gidip getireyim istersen
parasında olmadığını biliyorum böcük dünd dedinya isterse unutsun önemli değil kızmam diyede
benim demek istediğimde isterse sigara kağıdını burkup bir yüzük yapsın en paha biçilmez hediye olabilir illa cebinden fazla para çıkarmak değil var yada yok önemli olan düşünmesi inceliği kaldıki kocan zaten inceliğini göstermiş ee sende dün söyledin ne kadar düşünceli olduğunu gösterdin :)
yaaaa bir tabak bişey göndermedin böcük:)))))
öle yaacnm kocem ama bunları telafı etcek ınanıom ben
aman ıstedığın tabak olsun gel baa yaparımmm
günaydın bu arada
Günaydınnnnn
Bugün Cumaaa
Bu akşam yolculuk var Bileciğe
Çok halsizim yorgunum ama
böcük hep mutlu olunda huzurunuz yerinde olsunda varsın hediyeleşme olmasın ne farkederki
ama bak boşver yapar getiririm diyor sen ayağına çağırıyorsun olurmu be ya kargoyla yollayıvereyim yada hafta sonu getireyim demen lazımdı :))))
günaydın boşver günaydın atom karınca günaydın konuklar
boşver bileciğe neden gidiyorsunuz ki cumanın rehavetidir öğleden sonraya bir şey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?