Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Kızlar ben bir süredir direksiyon eğitimi alıyorum.ama daha bitmedi.Bu akşam Bileciğe gitmeden önce benzin alıp sonra eşimi alacam.Şimdilik stres yapmıyorum ama dua edin bana olurmu bir aksilik olmasın

mandiş bende yorgunum
kocem gıdınce yaparım la sana ayıp ettınşimdık tüm ılgım sevgım ona

boşver Allah korusun dıkkat et cnm sen dıkkatlı olsanda başkası olmuo
valla benım ehlıyet yok
meslek arabalar
patron yolluo ama ben gtmım korkuyom nedense:18::18:ıst da cambaz olsan kurtulamıon

Kullanacağım yer bildiğim yerler.Çok yoğun trafikte yok.ayrıca kısa mesafe ama ilk defa tek çıkacam.

Kızlar ben bir süredir direksiyon eğitimi alıyorum.ama daha bitmedi.Bu akşam Bileciğe gitmeden önce benzin alıp sonra eşimi alacam.Şimdilik stres yapmıyorum ama dua edin bana olurmu bir aksilik olmasın

sen zaten kullanmıyormuydun boşver

tamam kocanı yolla sonra sevgini bana ver böcük :)))

Kullanacağım yer bildiğim yerler.Çok yoğun trafikte yok.ayrıca kısa mesafe ama ilk defa tek çıkacam.

ben yanlışmı hatırlıyorum boşver arabayı yeni aldığınız dönemlerde eşine kızıp anahtarları alıp çıkmamışmıydın o zaman kendine güveniyordun ve kullanıyordun

Bundan önceki araba otomatikti.Birgün hatırladığın gibi eşime kızıp trafiğe çıkacağımı söylemiştim.Ama o gün arabaya bindim ve indim :)))

Şimdiki arabamız manuel..yaklaşık 10 saat eğitim aldım sürekli trafikte kullandım ayrıca..Bugün ilk defa kendim çıkacam.Bu şekilde daha çok cesaretlenecem ona inanıyorum

hımm anladım ben o gün gittin dolaştın ve geldin sanıyordum
kazasız belasız binersin inşallah bende sana güveniyorum

amanin bir okumaya başladım saat kaç oldu bugüne gelene kadar sizi çenesi düşükler siziii şaka bir yana çok mutlu oldum kızlar, topiğimizin tekrar hareketlenmesine, sanki bir yerde oturmuşuz da bana ben yokken olan bitenleri anlatıyormuşsunuz gibi hissettim. alıntı yapıyordum başta sonradan bıraktım, şimdi de alıntıları eklememeye çalışacağım yer tutmasın diye

@ mandalina
o nasıl bir tatil tasviridir küçük portakalın annesi, mest oldum kendimi Olympos -Çıralı sahilinnde hissettim bir an...

defter olayına bayıldım annemin zamanında not defterine, takvim gibi not aldığı birkaç cümle bile olsa ben bebekken hala durur sararmış sayfalarıyla, okumayı söktüğümden beri her elime geçtiğinde sırıtık vaziyette okurum o notları, paha biçilemez bir anı, hediye olacak bıdığına
kangamın fikrine de sağlık biz de takip edebiliyoruz artık gelişimini, bir de ultrason görüntülerini de yapıştıracak yer ayırma süper he, buzdolabından deftere aktarırsın ileride:)

@boşver
böcüşten yasemin olmazmış ben de anladım valla, ama doğru şüphelenmişsin yine de bir süre temizlik lafı etmemişti kangam ama acısı fena çıkmış hafta sonu

trafik kankam olur musun boşver ben yapabildiysem ist.da senfazlasını yaparsın, ilk tek başıma benzin aldığım gün geldi aklıma, ne heyecan yapmıştım, ne edeyim hep sağ koltukta geçti hayatım hiç de ilgilenmemişim o zamana kadar kapıları kilitlemeyi unutma diye kendi kendime telkin yapmıştım

eşini aldın mı, almadan bilceik'e mi bastın gittin haber et boşver e mi?

@kangam

mandişin canını çektirecek şeyler yazmadan nasıl durmuş kangam diyordum ki helva lafları uçmaya başlamış tüh şimdi de ben mi çektirdim ama yok çok tatlı o ya, iç bayar di mi mandiş? :18:

kangam, böcüşümmm ne olursun öyle son kutlama denk gelmez falan deme, siz o kadar uzun seneler ayrı kalamazsınız yahu, kalmamalısınız da, ikiniz de çalışıyorsunuz, eşin bir süre birikim eder gelir, çocuğunuzu beraber büyütürsünüz.daha ne kutlamalarınız olacak.

kangam ehliyete gönderiyorsa patron fırsatı kaçırma derim, alınmış alınmıştır, gün gelince hazır olur.ben de kaç sene önce almıştım, ama o zaman fırsat bulup almıştım şimdi bir de o kursla falan uğraşamazdım iyi ki seneler önce almışım dedim hep. korkuyu şöyle yenersin, ne dolmuşlara, taksilere biniyoruz manyak gibiler, hem de seni beni asla düşünmezler. kaç kişi gördüm dolmuştan inerken kolunu bileğini kıran, çatlatan. ayrıca bir bayan için erkekten daha da önemli bu işi becermek bunu da anladım. bir de kendi aracı gerekmiyor insanın illa, iş gereği de araç verilebiliyor bunu da unutmamak lazım.

Yorgun sanırım benzin aldığım günü bende unutmıyacağım.Ama pompacı saolsun anladı benim acemi olduğumu çaktırmadan yardım etti bana..

Benzinliğe girdim her pompada bir araç var.Ben beklerken birinin arkasında.Pompacı sordu tüpmü diye dedim yok mazot alacam.Arka çaprazımdaki pompa boşalmıştı.Tam oraya geçin diyecektiki.Bekleyin dedi.Yardımcı oldu güzelcene çok mutlu oldum.Tam çıkarken arabayi istop ittirdim ama panik yapmadan hemen yola devam ettim.Bunun haricinde çok güzeldi.Eşimi beklerken kaldırımın yanına arabayı parkettim.Eşim soruyor nasıl pakettin böyle güzel olmuş..Ama verdim eşim gitti bileciğe..Tek başıma buda yeterdi ogünlük.Ama anladımki araca tek başıma binince daha rahat oluyormuş

Böyle böyle alışıyor insan boşver, bak halletmişsin bile, istop etmek sorun değil kaç yıllık şoförler bile olmadık bir şey karşısında istop ettirebiliyor, önemli olan senin yaptığın gibi doğal karşılayıp tekrar çalıştırmak ah ilk günler ne panik oluyordum, çok şükür mazi oldular

Deseydin eşine nasıl park ettin diyince, hııh sen beni ne sandın, kitabını yazdım bu işin diye ben bazen diyorum benimki şaşırınca kalıyor böyle

Veee kesinlikle haklısın tek başına çok daha rahatsın ve sen böyle alıştıktan sonra bak şimdiden diyeyim, eşin sana akıl vermeye kalkarsa sen direksiyondayken acayip sinirleneceksin, yol kenarında indirebilirsin benim aklımdan çok geçiyor ne yalan söyleyeyim

günaydınnnnnnnnn

yok kangam yok benden yasemın falan olmassdün gene geberdım yaa
kadını havuza attı ölme ölme dıo daha hapse grcen ben gırmem falan ayy geberdımmm yemınle
tek fılmım o başka bişi ızlemım zaten

bu arada dünde evdeydım bişi etmedımm bıkaç çamaşr yıkandı o sonra gezdım geldım uydumm zaman gcmedı desem
ehlıyet olayında haklısn şuan cnm bişi ıstemıyy
bakalım düzenımız bı olsun o zaman belkı

kocem daha gtmedı ama hayrlısı olsunn gıdersede hep aklımda yanımda gecıcı süre hemmbebelerımızı bırlıkte büyyütcezzz

Eşimle şimdide kullansam arabadan durdurup indirmek yerine..Aynı hızla pencereden atasım geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…