- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
eşimin arkadaşının doğım gününe süpriz olmaya gidiyoruz :))
cok değerlı bı arkadaş herhalde
boşver banada süprıs etsene laa
öle cnm
len benıde yorma cok yoruldum yaa
sen gelıverrr
eşimin arkadaşının doğım gününe süpriz olmaya gidiyoruz :))
mandiş bende yorgunum
kocem gıdınce yaparım la sana ayıp ettınşimdık tüm ılgım sevgım ona
boşver Allah korusun dıkkat et cnm sen dıkkatlı olsanda başkası olmuo
valla benım ehlıyet yok
meslek arabalar
patron yolluo ama ben gtmım korkuyom nedense:18::18:ıst da cambaz olsan kurtulamıon
Kızlar ben bir süredir direksiyon eğitimi alıyorum.ama daha bitmedi.Bu akşam Bileciğe gitmeden önce benzin alıp sonra eşimi alacam.Şimdilik stres yapmıyorum ama dua edin bana olurmu bir aksilik olmasın
mandiş bende yorgunum
kocem gıdınce yaparım la sana ayıp ettınşimdık tüm ılgım sevgım ona
boşver Allah korusun dıkkat et cnm sen dıkkatlı olsanda başkası olmuo
valla benım ehlıyet yok
meslek arabalar
patron yolluo ama ben gtmım korkuyom nedense:18::18:ıst da cambaz olsan kurtulamıon
Kullanacağım yer bildiğim yerler.Çok yoğun trafikte yok.ayrıca kısa mesafe ama ilk defa tek çıkacam.
Bundan önceki araba otomatikti.Birgün hatırladığın gibi eşime kızıp trafiğe çıkacağımı söylemiştim.Ama o gün arabaya bindim ve indim :)))
Şimdiki arabamız manuel..yaklaşık 10 saat eğitim aldım sürekli trafikte kullandım ayrıca..Bugün ilk defa kendim çıkacam.Bu şekilde daha çok cesaretlenecem ona inanıyorum
hımm anladım ben o gün gittin dolaştın ve geldin sanıyordum
kazasız belasız binersin inşallah bende sana güveniyorum
ebnde kendıme güvenımmmm
sende güven kendine böcük
Yorgun sanırım benzin aldığım günü bende unutmıyacağım.Ama pompacı saolsun anladı benim acemi olduğumu çaktırmadan yardım etti bana..
Benzinliğe girdim her pompada bir araç var.Ben beklerken birinin arkasında.Pompacı sordu tüpmü diye dedim yok mazot alacam.Arka çaprazımdaki pompa boşalmıştı.Tam oraya geçin diyecektiki.Bekleyin dedi.Yardımcı oldu güzelcene çok mutlu oldum.Tam çıkarken arabayi istop ittirdim ama panik yapmadan hemen yola devam ettim.Bunun haricinde çok güzeldi.Eşimi beklerken kaldırımın yanına arabayı parkettim.Eşim soruyor nasıl pakettin böyle güzel olmuş..Ama verdim eşim gitti bileciğe..Tek başıma buda yeterdi ogünlük.Ama anladımki araca tek başıma binince daha rahat oluyormuş
Böyle böyle alışıyor insan boşver, bak halletmişsin bile, istop etmek sorun değil kaç yıllık şoförler bile olmadık bir şey karşısında istop ettirebiliyor, önemli olan senin yaptığın gibi doğal karşılayıp tekrar çalıştırmak ah ilk günler ne panik oluyordum, çok şükür mazi oldular
Deseydin eşine nasıl park ettin diyince, hııh sen beni ne sandın, kitabını yazdım bu işin diye ben bazen diyorum benimki şaşırınca kalıyor böyle
Veee kesinlikle haklısın tek başına çok daha rahatsın ve sen böyle alıştıktan sonra bak şimdiden diyeyim, eşin sana akıl vermeye kalkarsa sen direksiyondayken acayip sinirleneceksin, yol kenarında indirebilirsinbenim aklımdan çok geçiyor ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?