Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aslında aklımda hamilelik çok ilerlemeden malum fındık olunca tatil zor olur hatta olmaz gibi o yüzden şimdi biryerlere gidesim var kaz dağları aklımdaydı ama olympos da hiç fena fikir sayılmaz :)))

cıks hiç baymıyor ne bulursam yiyorum 2 haftada 2 kilo aldım düşün yorgun bu haftalarda normal şartlarda kilo vermem gerekirmiş :)))

evet insan çok duygulanıyor dimi o yazılar notlar bende düğününde boynuna asarım defteri :)))

hee bu arada yorgun böcükle az çekiştirdik seni başka topikte :)) dedikki kangan ne yapacak bu kadar parayı çalışmaktan nete giremiyor :)))

kızlarrrr hepiciğinize günaydın

yorgun bir kaç gün gelmez

böcüke demiştim

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

çok doğru valla çocuk ufakken tatil bayağı zor oluyor, çevreden görüyorum. en azından içerde şimdilik kontrol altında:)))

düğünde boynuna mıııı mandiş bak böyle konuşunca insanın içinden kızın olası geçiyor, malum ne fena kaynana modeli düşünsene oğlanın boynuna

2 haftada 2 kilo , daha 2. ayındasın, hem kendin hem fındık için dikkat et mandiş yani sağlıklı şeyler ye de öyle olsun kilo olacaksa da, bir de hakikaten anne karnındayken annein yedikleri çocukların damak tadını etkiliyor çok örneği oldu, bir arkadaşın çocuğu resmen sebze meyve canavarı:)))

hee bu arada yorgun böcükle az çekiştirdik seni başka topikte :)) dedikki kangan ne yapacak bu kadar parayı çalışmaktan nete giremiyor :)))

he di mi koyacak yer bulamıycam yakında dedimdi ya uyku düzenim de oluştuydu ondan gece kalamıyordum, artık yine bozuluyor, yine buralarda olurum kızlar, yani benim sağlıksız yaşamamla orantılı net durumum:))) ya da derste bırayaım öğrencileri ben laptopu götürüp nette takılayım di mi

kızlarrrr hepiciğinize günaydın

yorgun bir kaç gün gelmez

böcüke demiştim

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

bilemedin küçük portakal seniii cee yaptım bak mandiş

he şöyle kangama yakışan cümleleri duyayım, geçici bir ayrılık ve daha ne kutlamalarınız olacak, şimdilik biraz aşk tazeleme olacak sizinki

benim de tek tamamen izleyebildiğim dizi zaten, özellikle evde olmaya çalışıyorum, havuz süperdi ama

Eşimle şimdide kullansam arabadan durdurup indirmek yerine..Aynı hızla pencereden atasım geliyor..

ben insaflıymışım yine bak

günaydınnnnnnn
aaa evt mandış senın kılo vermen lazım şimdiden ıkı kılo hee
dıkkat et laa
dana gıbım olmaagecelerı kalk süt iç
gündüzlerı cevız fındık fıstıkk ye tamam mı

kangamm gene bende cok yoğun olcemmm kesınyaz geldı böle oldu gelemım pek
evt kocemle kımbılır daha ne günlerımız olcekk
havuz dme yaa tekrar tekrar ızleyesım varr

ramazanda oruç tutamıycam hem tatil yerleri ramazanda sakin oluyor hemde ucuz oluyor aklımda bu fırsattır diye geçiyor :)))

evet kontrol altında dışarda olursada annemin ellerinde yine kontrol altında benim gibi büyütürse mum olur o çocuk :))

ama ben oğlan hissediyorum hemde çinlilerin takvimide oğlan diyor amaaa benim gelinim yaşar yaa hamarat oğlan yapacam onu hazır her iş elinden gelen kocası olacak :))

zaten sağlıklı yiyim vitaminli yiyim derken ağzım hiç durmadı günlerdir vee artık göbeğim var :))

sebze meyvemii anam bende çok severim şimdide herşey bol bol içimde dut ve kiraz ağaçıda çıkabilir :))

dersler düzene girmedimi yorgun yani saatleri belli olmadımı yeni öğrencilerin durumu belirsiz diyordun ya aman sen gece uyu uykunu al sağlıklı yaşada varsın ayda bir uğra önemli olan senin sağlığın arada ben iyiyim de yeter merak ediyoruz trafiğede çıkıyorsun şimdi ne komple teorileri üretebiliriz bir bilsen :))

böcük evet kilo vermem lazım herkes bu aylarda kilo verirmiş bende alıyorum ama o dediğin cevizler fındık fıstıklar varyaa ahhh onlar ahhh hele o süt peynir
geçen gün öğle yemeğinde evden getirmiştim 3 kişilik bir arkadaşımız gelmedi 2 kişi yedik bir ekmeğin kenarını arkadaşım geri kalan bir ekmek sayılan kısmını ben yedim düşün ardındanda cevizleri atım ağzıma :)))
iştahım var ne yapayım canım çekerken yemeyimmi :))

yaseminim benim emelide yabana atmayın oda olmasa yasemin kime sarcak :))

evettt salaklığım yüzünden ödememem gereken vergiyi cuma günü ödemiştim belediyeyi arayıp ne yapmalıyım demiştim bana dilekçe yaz demişlerdi dilekçem bugün verdik ama kabul edilmedi geçmişe dönük iade yapmazlarmışşşş

emlak servisini aradım geçmişe dönük iki gün öncesi iade yapmıyorlarmış

müdürü aradım olmaz kanunda yok dedi

tüketici haklarını aradım bizim baktığımız konu değil ama vergi mahkemesine başvurabilirsiniz yada başkanla görüşün bence dedi

başkanın sekreterini aradım yarına randevu aldım yarın arıycam müsaitse gitcem

çalıştığım yerin bu konularla ilgili müdürünü aradım emlak konusunu bilmiyorum ama bizde öyle vergilerde yanlış alınan oldumu aylar geçsede geri ödüyoruz kanunda öyle birşey yok ısrarlı ve net konuşun dedi ayrıca bimere yazarım diyin ve yazın dedi geri ödemek zorundalar yok öyle birşey dediler

şimdi ne yapsam nereye başvursam sinir oluyorum benim hakkımı gasp edenlere susup iyi oldu ben yiyemedim siz yiyin sonra enayiyi nasıl kekledin diyin mi olsun yok yok ben hakkımı aramazsam çıldırcam kızlar başka nerelere gitmeliyim ne yapmalıyım yaa

eninde sonunda alırsın bu parayı ama uğraştırırlar canım..Ama peşini bırakma

eninde sonunda alırsın bu parayı ama uğraştırırlar canım..Ama peşini bırakma

işte sorun o ya hep uğraşmak zorunda kalıyorum bıktım bunlardan ya bimerle kanka olduk daha bir hafta olmadı emniyet için cevap geldi hadi şimdi belediye için yazacam bizimkilerdeki camdan bakıp gazeteye herşeyi yazan adam gibi oldum

araba işleri yazın artıyor di mi böcüşüm, aman paranı al da varsın artsın, benim gibi belirsiz olmasın da, kafam bozuk iyice bilmiyorum... yeğenime falan bakınca kafam dağılıyormuş meğer evde kalınca daha beter sarıyorum, bakalım sonumuz ne olacak...

yine eski halime dönüyorum mandiş adam gibi bir işim olamadığından ben buna mecburum sanırım, ha şöyle dolu dolu para kazandığım günler olsa yine razıyım da üç kuruş için bu hallere düşmek zoruma gidiyor, bir belli olsa ne boşum diyebiliyorum ne doluyum, tam bir arkadaşla plan yapıyoruz, hop telefon yarın lazımsın, hayır diyemiyorsun çünkü hayır dersen o işi kaçırabilirsin, he sonunda iş çıkmıyor ya da yine iptal oluyor sen de yani ben de sinir olup oturuyorum bu durumda tabii

bak vitaminli, faydalı derken ölçülüyü atlamışsın sen:) sebze no problem ama meyve şekeri içeriyor duymuşsundur biliyorsundur ben de şeker sorunlu insan olarak altını çizeyim özellikle gebelikte şeker durumuna dikkat gerekiyor hem senin hem oğlunun (beni de alıştırdın oğlun demeye ) sağlığı için meyveler birer porsiyonu geçmeyecek şekilde tüketilmeli ve yanında mutlaka süt/peynir/yoğurt ya da 2 ceviz!, bir avuç içi (dolusu değil!) fındık, bademle tüketmen lazım ki şekerin aniden yükselmesin, e mi mandişim bak duymayayımmmm , geçenlerde komaya giriyordum ben bir tabak meyveyi aç karnına yiyince var düşün şeker etkisini ((

aklıma güzide atasözümüz, deyimlerimiz geldi bir an mandiş allah iyiliğini versin, karbonhidrat hele ki beyaz ekmek fazlası yarar değil zarar ikinize de, sen şu ekmek işini dengeleesen zaten normal yiyeceksin bak kan şekerini oynatıyor belki de o yüzden aşırı açlık hissedebilirsin birkaç saat sonra, canının çektiği ama karbonhidratı düşük, şekeri düşük şeyleri bir düşün onları ön plana al, diğerlerini de keyif için yersin bak demedi deme sonra

insanın basireti bağlanır derler ya mandiş o hesap, eninde sonunda alırsın ama sen değil eşin koştursa bu işlere, hani stres olmaman için, o ne yapılacaksa öğrensin sen imza için gidersin olmazsa, ya da annen kendini germe bu aptal saptallıklar yüzünden ama tabii yanlarına kalsın demiyorum. inşallah yarın çözülür ama uzarsa da sıkma sakın kendini oğlunu sıkmaya hakkın yok

Eşim işten ayrılıyor kızlar..Moralimiz bozuk.Eşim kötü

Daha da iyi bir işi olur inşallah boşver, bir kapı kapanır diğeri açılır, mevsime bağlı bir işe yoksa tez zamanda bulur yani turizm, eğitim vb değilse demek istedim. Sen de atlattın yakın zamanda iş değiştirmeler atlatırsnız çabucak inşallah.

bu keyifsiz halimle iyi güldürdün allah ne muradın varsa versin e mi mandiş sabri beyi mi diyorsun sarhoş cemili mi dur basmadı kafam ama cemil sandım ilkin emniyet olayı halloldu mu, bak en azından cevaplanıyor, becerikli hatunsun valla, biraz bana da bulaşaydı keşke ben aşırı sinirli ve gergin oluyorum bu konularda (( hele şker olayından sonra başıma iş alacak derecede öfkemi kontrol edemeyebiliyorum. zaten şu otomatik ödemeler olmasa çoktan kavga dövüş olmuştu kuyruklarda eskiden daha sabırlıyken kuyruklarda onu sıraya sok bunu sıraya sok fitil olurdum şimdi fitil ateşleniyor

yorgunnnnn özelden cevap sakin kafayla yazcam ondan cevap vermedim

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok mandiş aşk olsun, bizim destanlar zaman gerektiriyor, ne zaman vaktin olursa hazır fırsat bulunca gelem dedim, bir iki şey hazırlamam lazım bir yandan ama 1 saat daha buralardayım. zam işi falan olmadı bekleyin diyorlar ve dahabir sürü angarya çıktı, allahım aklıma mukayyet ol... :84: bak mandalina gönderiyorum ama sadece bir tane yenecek ona göre

iş konusunda yine yazacam sana geçenlerdeki konuyla ilgili bana olur gibi geliyor ama araştırmalı işte inşallah istediğin şartlar olan bir imkanı çıkar karşına yeni yılda:))))

yeme içme konusunda haklısın zaten şekerimde var benim sınırı aştı ama irade yok neyapayım masada duran ceviz poşetinden iki tane alıp bırakırmıyım o poeşet bitmelii

hahaaaa şu atasözü heee :)))

bugün tuttum kendimi az yedim yarım ekmekle kalktım ama açım midem tuhaf yinede yemiyorum kRAkerle desteliycem bakalım ne kadar idare edecek dayanamıyorum yaa diyetti yasaktı hiç bana göre değil :))

zor alırım yorgun eşim benim gibi değil ben sonuna kadar irdelerim çatır çatır kavga ederim eşim öyle değil şöyleki vın eşimin üstüne süresini uzattığımız için bir ay bedava verdiler o aayın sonunda bedava diye ödeme yapmadık vın kesildi müşteri hizmetlerini aradı borcundan dolayı demiş kız eşimde ama bedavaydı dedi kız birşeyler demiş eşimde tamam dedi kapattı sonra hemen faturayı havale etti . ben olsam kız bana öyle dese ben daha çok konuşur olmadı bağla amirini derim olmadı tahütü posta atarım olmadı tüketici haklarına kadar uçarım beni enayi yerine koyamazsınız derim çatır çatır alırım hakkımı :)) farkımız bu eşim şimdi o vergiyi alırmı geri sence :))

koşturmuyorum telefondan hallediyorum her işi kaldıki iade alabiliyormuşum ama müdür olmaz diyor kanunda olmadığı halde beş yıllık geri dönük alınıyorken adam dünkü nü alamazsın diyor yaa

inşallah iş konusunda gönlümüze göre olur her şey yeni yılda valla

ah seninki gibi benimki de, neden böyle acaba biz böyle olduğumuzdan ilişkilerdeki denge mi böyle acep, aslında genel durum belki de yoksa bize katlanırlar mıydı, şey pardon bizim gibi meleklere yani

mandiş kim sever yasağı, diyeti ama sonrası için yatırım olarak düşün bunu da, hamileyken hele tabii ki kendini sıkmayacaksın ama kendini tehlikeye de sokmamalısın, ha bunları diyen ben işte senelerce yememe dikkat edemedim aç kaldım, düzensiz beslenme çünkü önemsemedim çevremde de böyle sorun yaşayan yoktu ondan sonra işte bu hallere düştüm şimdi hayati tehlike yaratacak boyutta hele trafikte düşün, çocuk gibi bebek gibi daha doğrusu dikkat etmem gerekiyor, ondan sebep diyorum kendine lezzetli gelen zararsız şeyleri öne al bir de bak şöyle düşün sen bir seferde çok meyve yiyeceğine onu 2 ye bölsen 2,5-3 saat arayla yanında birkaç cevizle yesen hem tadından geri kalmazsın hem de sağlıklı olur maksat birden şeker yüklenmemesi ya vücuda, ben bileydim bu hallere geleceğimi zamanında ilk belirtilerimde işi gücü sallar yememe dikkat ederdim ama işte denek oldum bir nevi, çevremde benden görüp dikkat edenler var mesela, iyi bari bir işe yarıyorum diyorum:)))

bir de bak beyaz ekmek, poğaça, simit, kraker yine bir bak pastanelere çavdarlı, kepekli, tam buğday unundan yapılmışları var, ekmek ve poğaça çok daha lezzetli geliyor bir de bana esmer unla ama simit beyazın tadı olmuyor tabii, güzel ay çekirdekli falan tuzlu krakerler oluyor hem lezzetli hem istesen de 2-3 taneden fazla yiyemiyorsun ama doyuruyor, beyaz olsa kıtır kıtır bir paketi affetmem mesela sonra şekerim de beni affetmez tabii:)))

sen bana biraz bak, biraz bakma ben kendime düşeni yapam uyaram da sen ortasını bulursun nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…