bence bu bızım doyumsuzluğumuzdan yada benım dıyım
çunku emınım sonra daha güzel bı organızasyon görsem derım ayy keşke böle olsaydı dıye
hala dıom gelınlık tekrar gysem dıyee
yok böcüküm yaa benim hiç öyle dediğim yok yani en güzel düğün olsada evet güzel diyorum ama içim akmıyor yani uhdem kabarmıyor ama göl kenarında arkadaşım düğün yaptı içim acıdı
Mandiş eşinin doğum günü kutlu olsun.Nice yıllara hep birlikte..
Hediye ne aldın onuda deyiver :)
için acımış ama
ya ben zaten son zamanlarda gelınlerı beğenmım pek
zevkler tartışılmaz ama hıc zevklı değillr
h sonu bı gelın gördum benım topuzum gıbı yapmıştı ama o kadar yüksekkı cok komık duruyordu
makyajı cok ağırdı
burnuna koca bı hızma takmıştı ve takıları cok abartıydı
gelınlığınıd ebeğenmedım
damat gelmedı kız taksıyle gttı yetişemmış falann
acıdmda yazık
sağol boşver gömlek ayakkabı tişöet şapka aldım ayakkabılarını giydi bile diğerlerini vermedim
bu sabahda işe gelmeden faceden yazdım görmüşsündür birde pasta siparişi verdim işyerine götürcekler akşamada bir pasta daha alırım giderken eve başka aklıma bişiy gelmiyor az önce aradı faceyi görmemiş sabahta beklemiş hiç birşey demedim bari bugün kahvaltıyı hazırlarsın diye bekledim oda yok kutlamadında bir not kağıdına bile yazmadın diyor bende sabırsız olma akşam çok var dedim :)))
evet eğer hayalimdeki birşeyse içim cızlıyor ama ne kadar güzel olursa olsun hayalimdeki değilse hiç bişiy olmuyor
bende kuaföre dolmuşla gittim böcük o sırada çünkü eşim gelin arabası arıyordu kiralık araç yerlerinde ve sabahın 06.00 sıydı
gıtmeyı demıom cnm kuaförden cıkmaktan bahsedıomm
mandış daha nolsunnn valla bırı bana o kadar hedıye alsa sırtımda taşırım:)
güle güle kullansınnn
sabırsız enışte
dimi böcüküm yaaa pastasıda gitmiş aradı şimdi
pastaneden aradılar ondan önce özür dilediler ben küçük demiştim elerinde yokmuş büyük yollamışlar ama parasını akşama eve giderken ödeyecektim siz küçük parası verin bizim hatamız dedi göktaşı seviyorum ben
göktaş tan yolluyor birde hatun..Onca hediyeden sonra..
bacım nasıl göndermeyim adamlardan küçük boy pasta siparişi verdim 4 kişilik ellerinde yokmuş 10 15 kişilik yollamışlar ve bizim hatamız özür dileriz siz 4 kişilk ücreti ödeyin ama biz büyük boy gönderdik özür dileriz diyor şimdi bu firmadan alınmazmı diğerlerinden hangisi bunu yapar geçenler yine oradan almıştım bir arkadaşıma giderken elimiz boş gitmeyelim diye kutuya koydu araba giderken dükkanın girişinde ayağım takıldı pasta kapıya vurdu adamlar hemen aldılar geri ücret talep etmeden değiştirdiler kenarları bozuldu diye ben çok memnunum onlardan
göktaşın pastası gibi hiçbir yerde yok zaten..Ama piyasaya göre fiyatları pahalı.Bende göktaşı tercih ediyorum çoğu zaman
bacım nasıl göndermeyim adamlardan küçük boy pasta siparişi verdim 4 kişilik ellerinde yokmuş 10 15 kişilik yollamışlar ve bizim hatamız özür dileriz siz 4 kişilk ücreti ödeyin ama biz büyük boy gönderdik özür dileriz diyor şimdi bu firmadan alınmazmı diğerlerinden hangisi bunu yapar geçenler yine oradan almıştım bir arkadaşıma giderken elimiz boş gitmeyelim diye kutuya koydu araba giderken dükkanın girişinde ayağım takıldı pasta kapıya vurdu adamlar hemen aldılar geri ücret talep etmeden değiştirdiler kenarları bozuldu diye ben çok memnunum onlardan
hiii fındıktan not yazmadın mı babasınaaa, umarım yazmışsındır mandiş. nice yaşlarını hep birlikte kutlayın eşinin, ne bileyim bebekler yoldayken anneye ya da babaya onlardan not çok hoşuma gidiyoru benim
böcüşüm evde, dışarda, sade, müzikli bilmem neli ne fark eder ki insanın yüzü gülsün yetmez mi o gün? işte benim de o gün yüzüm gülmeyecekti büyük ihtimalle mandiş olmasaydı, sağ olsun nasıl hafifletti beni :))) şimdi hiç stresim kalmadı o günle ilgili, sadece araştırma ediyorum bol bol, masrafsız şekilde hoş ne olabilir diye, tabii kaçını yapabiliriz allah bilir. sonuçta insanın kontrolünde değil hiçbir şey, olduğu kadar.
neeee, hemen ist.a şube istiyorummmmm benim gibi sakar müşteriyle batarlar gerçi
sız beğenın elbıselerı eklen ben bakm uzaktan
çünkü hıc seçemem yada yardımcı olamam o konularda
mandış güzel fıkırdı benımde aklıma gelmedı ama sen dene o şansını oğlundande ona tşk etmedın dıye bıde naz yap
kangamda cok zekı haa
kımın kangası
yer mınderlerıne bayılıyoum
köyde yerde yıyok ne güzell
annemın ceyızındekı el dokuma yastıklar mınderler halılar var bı odada
adamın bırı kenarı çürüyen dokuma halıya 300 tl vermışannem satmışş
dedım sakın diğerlerını verme ben alcemm saklıycam senden hatıra tmm dedı
ama keklemışler annemı 300 tl deıl değerı bıçılemez
olmaz mı mandiş, tabii ki bekledi bekledi fındık babasından teşekkür küstü totosunu döndü sonra:)))güveniyorum sana ustaca yutturursunhem zaten önceki gün deseydin o anda başlıycaktı plan olsun geç olsun güç olmasın demişler
elbise, ayakkabı, takılar (dediysem altın değil yani elbiseye uygun masrafsız)makyaj, saç off... aa bu arada geçenlerde tv daizledim yine tabii ben bu işlerden çakmadığımdan, dediler ki biz türk kadını olarak göz renginde makyaj yapıyomuşuz göz rengi sönük kalıyormuş,gerçi benim okuldayken gri farım vardı sonra da her düğüne giderken elbiseye uygun almıştım sanırım:) yeşil almıştım geçen senelerde de türk kadını olarak demek:) gözler ela, adam dedi ki açık renk gözlerde daha koyu renk makyaj lazım ki göz öne çıksın ama bu yaşta ilk defa koyu renk göz makyajı yaparsam da ya kendimi tanıyamazsam
he kimin kangasıyım di miiiböcüşüm hamile olunca kullanıcan ama bu fikri, hani anne karnından hediye anlamında
yorgun telefondabile yutturdum çok özür diledi teşekkür etmediği için fındığa hahahahahaaaa süpersin sen
şimdi makyajı mekanın durumuna kıyafetine göre belirliycez yorgun renkleri koyuluğunu elimde bir bu var deme boşuna ben anlamam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?