- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
olmaz mı mandiş, tabii ki bekledi bekledi fındık babasından teşekkür küstü totosunu döndü sonra:)))güveniyorum sana ustaca yutturursunhem zaten önceki gün deseydin o anda başlıycaktı plan olsun geç olsun güç olmasın demişler
elbise, ayakkabı, takılar (dediysem altın değil yani elbiseye uygun masrafsız)makyaj, saç off... aa bu arada geçenlerde tv daizledim yine tabii ben bu işlerden çakmadığımdan, dediler ki biz türk kadını olarak göz renginde makyaj yapıyomuşuz göz rengi sönük kalıyormuş,gerçi benim okuldayken gri farım vardı sonra da her düğüne giderken elbiseye uygun almıştım sanırım:) yeşil almıştım geçen senelerde de türk kadını olarak demek:) gözler ela, adam dedi ki açık renk gözlerde daha koyu renk makyaj lazım ki göz öne çıksın ama bu yaşta ilk defa koyu renk göz makyajı yaparsam da ya kendimi tanıyamazsam
he kimin kangasıyım di miiiböcüşüm hamile olunca kullanıcan ama bu fikri, hani anne karnından hediye anlamında
dileyecek tabiifındık ana karnından hedaye gönderdi bak işte espirisi oldu fena mı oldu
yok yok elimde bir bu var dediğim bir şey yok ben siyahlı far falan bakıcam aslında bir arkadaşım yapardı çok beğenirdim ten saç rengimiz de benziyor belki de bana da yakışır hani ilk kez yapacağım ya ondan endişem, önce bir belli olsun da tabii renkler:))) şimdilik model, boy araştırmasındayım mekan belli olana kadar, hani bir yerden başlıyım diye.
peekiii bir soru: çok topuklu istemiyorum, ama orta topuklar da yaşlı işi olur gibi geliyor ya da ben güzel modele rastlamadım, halbuki daha önce vardı benim açık orta topuklu ayakkabım şimdi ya yaşlı işi rastladım nette baktım kataloglara ya da çok yüksek.
o zaman babet gibi daha mı modern durur ama dümdüz de istemiyoruuumsanki.
unutmazsam kullanırım son zamanlarda kafam hıc basmıo
herseyı hemen unutuyom
anladım senın ıstdığını ama bulursun meraklanma hatta baya baya coğu ayakkabıca ben göruyorumm
bende dümdüz gıyyım valla rahat edıomm
bıde dolgu topuk ayakkabı almıştım eskı nışanlıma ulaşmak ıcın anam bıkez bıle gıyemedım
anam erkek olmak varmış oh her şey için birkaç seçenek, hiç onlar düşünüyor mu pantolonum ne boy olsun diye dekoltem nerden olsun diye
dileyecek tabiifındık ana karnından hedaye gönderdi bak işte espirisi oldu fena mı oldu
yok yok elimde bir bu var dediğim bir şey yok ben siyahlı far falan bakıcam aslında bir arkadaşım yapardı çok beğenirdim ten saç rengimiz de benziyor belki de bana da yakışır hani ilk kez yapacağım ya ondan endişem, önce bir belli olsun da tabii renkler:))) şimdilik model, boy araştırmasındayım mekan belli olana kadar, hani bir yerden başlıyım diye.
peekiii bir soru: çok topuklu istemiyorum, ama orta topuklar da yaşlı işi olur gibi geliyor ya da ben güzel modele rastlamadım, halbuki daha önce vardı benim açık orta topuklu ayakkabım şimdi ya yaşlı işi rastladım nette baktım kataloglara ya da çok yüksek.
o zaman babet gibi daha mı modern durur ama dümdüz de istemiyoruuumsanki.
hıc valla
sen haal makyajdasınn ne renkolsun
düşün düşün
heycanlı oluo hee
olurmu canım babetin az topukluları var ama senin uygun gördüğün topuk hangisi hangi boy bir örnek resim eklersen bende bakınırken aklımda olsun
Eki Görüntüle 455017 Eki Görüntüle 455018
bunu gelini ekleyesim geldi :))
evdeki rahat ettiğin ayakkabıyı bu hale getirirsin yorgun hiç bişiy bulamazsan
tam benlik bu gelin yav, senin de spordu di mi mandiş, beyaz değil de renkli olur sanırsam
evet spordu yorgun acayip rahattı hiç ayaklarım ağırmamıştı :))
evet nişan kıyafetinin kumaşından yada renklerinden olabilir dimi :)
günaydınnnn kızçeler
o ayakkabıyı nışanın altına düşünmuyonus demı:26:
yok böcüşüm gelinlik uzun kabarık ya renkli spor ya da converse tarzı uygun olur he ama nişanda da aile arası olacağı için sadece uzun uçuşan etekli bir şey alırsam elbise renginden canlı bir converse olabilir son çare hihihih ama tabii orta topuklu olacak bir tane:) gerçi topuklu bulunca nişana düz almam ama gelinlik altına kesin rahat bir şey ama renkli inşallah o günler gelsin de...
anladım kangaa
bence nışanda babet tarzı yada convers tarzı yerıne hafıf topuklu barı olsun derım
düğündede renklı fuşya mor gıbı tabı el çiçeğyle aynı renk olcekk yada beyaz convers derımm
ahh ahh bıdaha evlensemmm öle ederdımmmm
heyyyy savasciii nasilsinnnn? uzun zaman oldu na alles klar?
hafif topuklu ya da babet olacak sanırım yürüyebileceğim ayakkabı olması açısından, yok converse tarzı nişanda değil nikahta olabilir aslında rengarenk bağcıkları da renkli spor ayakkabılar hani çiçek bir iki renk olup o renklerde heheh fikir tabii insan nereden bulacak aynı renkleri
dediğin gibi nikahta fuşya, ya da nar çiçeği mi pembe mi ne deniyor çiçekle aynı renkte platform tabanlı yüksek topuklular çook şık duruyor ve de şekeeeer ama ben onları giyersem ayağa kalkamam
ne olsun ugrasiyoruz :)) gecenlerde temizlik yapmistim profilimde birbaktim birsuru isim var arkadasim ama hic biriyle diyalogum yok sildim ..ne mana diye..seni silemedim..yazisamasakta:))
keyifn yerinde mi? hayirdir kim evleniyor?
en azından resım cekınme bölumunde durursn kangaa
sonra cıkartırsın drulmuo zaten
bende duramadımmm
doğru diyorsun kangam, aman şu vakit gelip geçse çok bahtiyar olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?