Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

unutmazsam kullanırım son zamanlarda kafam hıc basmıo
herseyı hemen unutuyom

anladım senın ıstdığını ama bulursun meraklanma hatta baya baya coğu ayakkabıca ben göruyorumm
bende dümdüz gıyyım valla rahat edıomm
bıde dolgu topuk ayakkabı almıştım eskı nışanlıma ulaşmak ıcın anam bıkez bıle gıyemedım

anam erkek olmak varmış oh her şey için birkaç seçenek, hiç onlar düşünüyor mu pantolonum ne boy olsun diye dekoltem nerden olsun diye

olurmu canım babetin az topukluları var ama senin uygun gördüğün topuk hangisi hangi boy bir örnek resim eklersen bende bakınırken aklımda olsun

hıc valla
sen haal makyajdasınn ne renkolsun
düşün düşün
heycanlı oluo hee

gerçi ben onu da katarım bu düşüncelere ona da heyecan olur

olurmu canım babetin az topukluları var ama senin uygun gördüğün topuk hangisi hangi boy bir örnek resim eklersen bende bakınırken aklımda olsun

bir an gaza gelip çok yüksek topuklara bakar bulmuştum kendimi de neyse o seçeneği sildim. eskiden vardı orta boy topuklu ayakkabılarım ama o zamanlar modaydı işte nasıl diyeyim 5-6 cm belki şimdi ya babet, ya dolgu topuk, ya da çok yüksek ince topuklar görüyorum ama vardır belki de hiç detaylı bakmadım o reyonlara şimdiye kadar az topuklu babetleri hatırlattığın süper oldu mandiş bak hem rahat hem hafif topuk, aklıma yattı bak onlar:)

günaydınnnn kızçeler

o ayakkabıyı nışanın altına düşünmuyonus demı:26:

günaydınnnn kızçeler

o ayakkabıyı nışanın altına düşünmuyonus demı:26:

yok böcüşüm gelinlik uzun kabarık ya renkli spor ya da converse tarzı uygun olur he ama nişanda da aile arası olacağı için sadece uzun uçuşan etekli bir şey alırsam elbise renginden canlı bir converse olabilir son çare hihihih ama tabii orta topuklu olacak bir tane:) gerçi topuklu bulunca nişana düz almam ama gelinlik altına kesin rahat bir şey ama renkli inşallah o günler gelsin de...

anladım kangaa
bence nışanda babet tarzı yada convers tarzı yerıne hafıf topuklu barı olsun derım
düğündede renklı fuşya mor gıbı tabı el çiçeğyle aynı renk olcekk yada beyaz convers derımm
ahh ahh bıdaha evlensemmm öle ederdımmmm

hafif topuklu ya da babet olacak sanırım yürüyebileceğim ayakkabı olması açısından, yok converse tarzı nişanda değil nikahta olabilir aslında rengarenk bağcıkları da renkli spor ayakkabılar hani çiçek bir iki renk olup o renklerde heheh fikir tabii insan nereden bulacak aynı renkleri

dediğin gibi nikahta fuşya, ya da nar çiçeği mi pembe mi ne deniyor çiçekle aynı renkte platform tabanlı yüksek topuklular çook şık duruyor ve de şekeeeer ama ben onları giyersem ayağa kalkamam

ne olsun ugrasiyoruz :)) gecenlerde temizlik yapmistim profilimde birbaktim birsuru isim var arkadasim ama hic biriyle diyalogum yok sildim ..ne mana diye..seni silemedim..yazisamasakta:))
keyifn yerinde mi? hayirdir kim evleniyor?

en azından resım cekınme bölumunde durursn kangaa
sonra cıkartırsın drulmuo zaten
bende duramadımmm

ne olsun ugrasiyoruz :)) gecenlerde temizlik yapmistim profilimde birbaktim birsuru isim var arkadasim ama hic biriyle diyalogum yok sildim ..ne mana diye..seni silemedim..yazisamasakta:))
keyifn yerinde mi? hayirdir kim evleniyor?

arada öyle temizlik gerekiyor 3 boyutlu dünyada da sevindim ama beni silmediğinee:))) habt ihr jetzt eine katze?:) Ich werde verlobt werden

en azından resım cekınme bölumunde durursn kangaa
sonra cıkartırsın drulmuo zaten
bende duramadımmm

doğru diyorsun kangam, aman şu vakit gelip geçse çok bahtiyar olacağım

doğru diyorsun kangam, aman şu vakit gelip geçse çok bahtiyar olacağım

ay kanga öle deme yaavalla bu güzel günler bıdaha gelmıyy
ne güzeldı o telaşlar o ceyız hazrlıkları valla ömrümde gerı gelmesını ıstedığım herhalde tek zaman olsa evlenmeden önce o hazrlık dönemı derım ve cok farklışeyler yapardımm

ctesı kocemı denıze yolladım benım işyerındekı ustalarla gttı bende yatağa çaprazlama yattım ohhh mıssve dün cok sıkıldım 3 kez uydum uyandım ama ıyıce dınlendımm
sabah 8de kalkıp ev temızledım öğlen eşim geldı uyduk
sonra akşam üstü gene uyduk
uyduk durduk
1 ktabım vardı onu bıtrdım bı kıtabımdanda 200 sayfasnı okudumm
yemek ettım
baya iş ettım
hatta ceyızlerıme bıle baktım
anılarım canlandı

günaydın kızlar

böcük neden olmasın o ayakkabılar niaşnlığın altına ben yaptım oldu der yorgun

çeyizlerine bakıp anımı tazeledin böcük nasıl üşenmiyorsun yaaa

yorgun böcüke bakma sen koşu ayakkabılarıda olur neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…