ha şöyle rahatlatın içimi kızlar, di mi rahat olsun ki yüzüm gülsün yoksam sanki isteksiz gibi suratım asık olabilir:)))
mandiş bak şeker gibi koşu ayakkabısı bulayım iyi fikir nasıl atladım hemen ama:)))
benim güzel evim diye bir şey var tv de ben kadınlardan korktum hani kimseye güzel çirkin demem ben ama bunlar ya solaryum faciası ya da estetik doğal durmuyorlar off korktum kapatayım gideyim ben işime gücüme:)))
günaydın kızlar
böcük neden olmasın o ayakkabılar niaşnlığın altına ben yaptım oldu der yorgun
çeyizlerine bakıp anımı tazeledin böcük nasıl üşenmiyorsun yaaa
yorgun böcüke bakma sen koşu ayakkabılarıda olur neden olmasın
gümüş hee kokoşluğu bırakmadın yine elden mandiş :))) ben de diyorum hani çiçeğin renginden cart bir spor hiç fena olmaz hatta süper olur nikahta:)
nişanda hem rahat hem biraz topuklu dolgular kurtaracak sanırım, her yerde bunlar var elbet bulurum sanırım:)
neee kangam 20 gün müüü heyytt be sen benden de hızlı çıkmışsınçeyiz olayım olmıycak allahtan evlenince yavaş yavaş atar yenisini alırım çoğu şeyin he tabii büyük eşya değişimi olur ama orası ayrı. mobilyalar yani.
he yaa ne sandın
heycanmış stresmış yaşamadım bı baktımevlenmışım
o yüzden keşke genış genış zamanım olup planlı olaydıı
he gene cok süperdı ama olsunnnn
bende ceyız alıom hala h sonu yumurta tenceresı aldımm
yumurta tenceresi nedir yahu
beınm güveç seklınde 3lü setım vardı onun en küçüğüne 4 yumurta falan sığıyoo hep ondan edıyordum
haşlıyordum
h sonu gezerken gördum 10 tl aldımmmküçücük bişi cok sevımlı
ben onunla yımırta haşlıycam kızda öle dedı
ıstersen sende al bebene mama edennn
evet cırtlak renkler de süper oluyor gelinlik altına çingene pembesi olurdu şimdi ki aklım olsa hatta çiçek yetmezdi duvakta saçta biryerlerde daha olurdu o renkler :))))
he yaa ne sandın
ilk defa duydum hee yumurta haşalama makinası bile var ya senin gibi atomlar için sınır yok böcük
benim tencerlerim hep küçük iki tabak yemek pişiyor :))
evet cırtlak renkler de süper oluyor gelinlik altına çingene pembesi olurdu şimdi ki aklım olsa hatta çiçek yetmezdi duvakta saçta biryerlerde daha olurdu o renkler :))))
he yaa ne sandın
yabancı sitelerde cırtlak renk çiçeklerle ayakkabıları hani topuklu ama cırt görmüştüm kaç sene önce bizde de artık olmaya başladı, eskiden olsa yine diğer dediğim konu gibi annem nerde görülmüş diyebilirdi ama üzgünüm onu dinleyemeyeceğim
ne bilem kangam o kadar çeyiz etmişsin ki ben epeyce zaman oldu sandım ama çeyizi zaten ediyordun sanırım eşin üzerine süpriz geldi:) hala mı çeyiz dur yav, evde yer kalsın:)))
aynı tepkiyi verdim:))) ama sonraki mesajdan hani kaçerola mı ne diyorlar tek uzun sapı olan şeylerden mi kangam, güle güle kullan, valla ben kalabalık sevmiyorum annem olmasa bizim mutfaktan da çoğu şeyi atmıştım ya neyse
nasıl baktığın değil nasıl gördüğün önemlı laa
mıllet onu kucuk tencere der ben yımırta haşlarımmm:)
bende boy boy bazen mısafır gelıyy ve bol edıommm yemek esım doymaz
yabancı sitelerde cırtlak renk çiçeklerle ayakkabıları hani topuklu ama cırt görmüştüm kaç sene önce bizde de artık olmaya başladı, eskiden olsa yine diğer dediğim konu gibi annem nerde görülmüş diyebilirdi ama üzgünüm onu dinleyemeyeceğim
ne bilem kangam o kadar çeyiz etmişsin ki ben epeyce zaman oldu sandım ama çeyizi zaten ediyordun sanırım eşin üzerine süpriz geldi:) hala mı çeyiz dur yav, evde yer kalsın:)))
aynı tepkiyi verdim:))) ama sonraki mesajdan hani kaçerola mı ne diyorlar tek uzun sapı olan şeylerden mi kangam, güle güle kullan, valla ben kalabalık sevmiyorum annem olmasa bizim mutfaktan da çoğu şeyi atmıştım ya neyse
mesaj tekrarı..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?