Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın kızlarr

Böcük ben o günleri aramıyorum hiç..Hayatımda okadar stres hiç olmamıştım.Eşimle ozaman ayrılmadıysak şimdi ayrılmayız oderece yani :))

Yorgun bence en rahatını seç ayakkabılardan..Hem rahat olur nişan sonu bastığın yeri bilirsin:))

ha şöyle rahatlatın içimi kızlar, di mi rahat olsun ki yüzüm gülsün yoksam sanki isteksiz gibi suratım asık olabilir:)))

mandiş bak şeker gibi koşu ayakkabısı bulayım iyi fikir nasıl atladım hemen ama:)))

benim güzel evim diye bir şey var tv de ben kadınlardan korktum hani kimseye güzel çirkin demem ben ama bunlar ya solaryum faciası ya da estetik doğal durmuyorlar off korktum kapatayım gideyim ben işime gücüme:)))

o programı severdim evdeysem izedim ama neler yapıyorlar nereye ne eklediler onlara :)))

ya bu benım fıkrım cnm hanı tamam gelınlığin altına conversı o renklı ayakkabılardı süper olur bence
sonra norml gelınlık hanı topuklu ayakkabıda renkllı olsn ısterdımm
benım ayakkabılarımı görümcemın kocesı yaptı maddı sorn yaşamasın dıye eşime ses etmedım ama hem cok beğendım hemde cukk dıye otrdu normalde topuklu hemen ağayığımı ağrıtırdı

üşenmedım valla hatta buda mı varmış dedıklerım oldu
sevdığım ınsanlarıda sıraya koydmm hedıye bohça götrcemmm o kadar cokkk
sevap hemm
komşularımada cok verdımm duaları yeter

boşver valla ben 20 günde evlendım bişi anlamadımmm keşke genış genışş takılsam o zamanları ve stres yaşasım ona bıle razıyımmm

gümüş hee kokoşluğu bırakmadın yine elden mandiş :))) ben de diyorum hani çiçeğin renginden cart bir spor hiç fena olmaz hatta süper olur nikahta:)

nişanda hem rahat hem biraz topuklu dolgular kurtaracak sanırım, her yerde bunlar var elbet bulurum sanırım:)

neee kangam 20 gün müüü heyytt be sen benden de hızlı çıkmışsın çeyiz olayım olmıycak allahtan evlenince yavaş yavaş atar yenisini alırım çoğu şeyin he tabii büyük eşya değişimi olur ama orası ayrı. mobilyalar yani.

evet cırtlak renkler de süper oluyor gelinlik altına çingene pembesi olurdu şimdi ki aklım olsa hatta çiçek yetmezdi duvakta saçta biryerlerde daha olurdu o renkler :))))

he yaa ne sandın
heycanmış stresmış yaşamadım bı baktımevlenmışım
o yüzden keşke genış genış zamanım olup planlı olaydıı
he gene cok süperdı ama olsunnnn

bende ceyız alıom hala h sonu yumurta tenceresı aldımm

yumurta tenceresi nedir yahu

beınm güveç seklınde 3lü setım vardı onun en küçüğüne 4 yumurta falan sığıyoo hep ondan edıyordum
haşlıyordum
h sonu gezerken gördum 10 tl aldımmmküçücük bişi cok sevımlı
ben onunla yımırta haşlıycam kızda öle dedı
ıstersen sende al bebene mama edennn

ilk defa duydum hee yumurta haşalama makinası bile var ya senin gibi atomlar için sınır yok böcük

benim tencerlerim hep küçük iki tabak yemek pişiyor :))

evet cırtlak renkler de süper oluyor gelinlik altına çingene pembesi olurdu şimdi ki aklım olsa hatta çiçek yetmezdi duvakta saçta biryerlerde daha olurdu o renkler :))))

yabancı sitelerde cırtlak renk çiçeklerle ayakkabıları hani topuklu ama cırt görmüştüm kaç sene önce bizde de artık olmaya başladı, eskiden olsa yine diğer dediğim konu gibi annem nerde görülmüş diyebilirdi ama üzgünüm onu dinleyemeyeceğim

ne bilem kangam o kadar çeyiz etmişsin ki ben epeyce zaman oldu sandım ama çeyizi zaten ediyordun sanırım eşin üzerine süpriz geldi:) hala mı çeyiz dur yav, evde yer kalsın:)))

aynı tepkiyi verdim:))) ama sonraki mesajdan hani kaçerola mı ne diyorlar tek uzun sapı olan şeylerden mi kangam, güle güle kullan, valla ben kalabalık sevmiyorum annem olmasa bizim mutfaktan da çoğu şeyi atmıştım ya neyse

ilk defa duydum hee yumurta haşalama makinası bile var ya senin gibi atomlar için sınır yok böcük

benim tencerlerim hep küçük iki tabak yemek pişiyor :))

nasıl baktığın değil nasıl gördüğün önemlı laa
mıllet onu kucuk tencere der ben yımırta haşlarımmm:)

bende boy boy bazen mısafır gelıyy ve bol edıommm yemek esım doymaz

yabancı sitelerde cırtlak renk çiçeklerle ayakkabıları hani topuklu ama cırt görmüştüm kaç sene önce bizde de artık olmaya başladı, eskiden olsa yine diğer dediğim konu gibi annem nerde görülmüş diyebilirdi ama üzgünüm onu dinleyemeyeceğim

ne bilem kangam o kadar çeyiz etmişsin ki ben epeyce zaman oldu sandım ama çeyizi zaten ediyordun sanırım eşin üzerine süpriz geldi:) hala mı çeyiz dur yav, evde yer kalsın:)))

aynı tepkiyi verdim:))) ama sonraki mesajdan hani kaçerola mı ne diyorlar tek uzun sapı olan şeylerden mi kangam, güle güle kullan, valla ben kalabalık sevmiyorum annem olmasa bizim mutfaktan da çoğu şeyi atmıştım ya neyse

mesaj tekrarı..............

sistem takıldı gitmedi göründü bi baktım 3 sefer gitmiş, sağlıcakla kalın kızlar ben gidiyorum

Son düzenleme:

aynen kocem üstüne süprıs oldu bıde bılın mı bılmem 1 yıl önce nışanlımdan ayrılmıştımm yanı eşim şanslı benı aldıı ceyz tamdı üstüne extra tam oldu:)

bende kalabalık sevmım ama mutfakta değil öle cok seyım varkı zaten yer yok coğu kapalı kutuda
mutfağımı byük ıstıyom bıde mutfakta eskısı sevmem ben öle kalabalık gıbı ama hepsı modern olcekkk

nasıl baktığın değil nasıl gördüğün önemlı laa
mıllet onu kucuk tencere der ben yımırta haşlarımmm:)

bende boy boy bazen mısafır gelıyy ve bol edıommm yemek esım doymaz

bizde yok büyük tencere sanırım misafir için bir iki tane var okadar kimbilir nerede onlarda genelde misafire fırında yaparım daha kolay pratik tarifler orada pişiyorda :)))
yorgundann görmesem unutmuşum güle güle kullan böcüküüm

annen zaten sende görmediği bir çok şeyi görecek ve eminim sonrada hoşuna gidecek :)

mesaj tekrarı..............

bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…