Günaydın kızlar
Defne hoşgeldin.
Nasılsın? Oğlun büyümüştür dimi
Hoşbulduk tatlişkombüyüdü canım 1 yaşında şuan :) iyim bende oğluşla uğraşıp duruyorum, işe eve hayat çok yorucu geçiyor. sağolsun oğlumda çok yaramaz inanılmaz yoruyor beni :) sen nasılsın bakalım?
İyiyim bende..Bıraktığın gibi işte..İş,güç,KK :)))
1 yaşında oldu demek kocaman olsun.Allah bağışlasın...
hayırlısı böle ımış cnmmm
gezsınlerde temızlıkte önem bişi
saatlerını harcasınlar demıyorum ama ınsan bı toz alıp süpürse 1 bılemedın 1,5 saat
ben hem gezmeyı sevıom hem temızlığı
selam canlarım nezamandır gelip 2 kelime yazamadım sizeişyerinde kk yasaklandı giremiyorum evde de oğlum fırsat vermiyor. hepinizi çok merak ediyorum, umarım iyisinizdir. çookk öpüyorum sizi
Hoşbulduk tatlişkombüyüdü canım 1 yaşında şuan :) iyim bende oğluşla uğraşıp duruyorum, işe eve hayat çok yorucu geçiyor. sağolsun oğlumda çok yaramaz inanılmaz yoruyor beni :) sen nasılsın bakalım?
aminn canım :) kızlar napıyo? herkes iyimi?
Mandiş ve Sel hamile okumuşundur belki..
Yorgun nişanlanıyor.Böcük bildiğin gibi temizlik iş yemek gezmek ....
selam hanımlar
defneeee gelmisss hosgeldin oglusun büyümüstür kocaman olmustur masallah
yorgun ne gfüzel demissin mutlulugun formülünü temizlikte yemekte bulan arkadaslara :))) herkesin formülü baska hepiniz mutlu olun kızlar
selden haber yok ne yaptı acaba
benim agrılarım gecti ama hareket ettimmi yeniden baslıyor 9 ay yatılırmı yaaa
selam hanımlar
defneeee gelmisss hosgeldin oglusun büyümüstür kocaman olmustur masallah
yorgun ne gfüzel demissin mutlulugun formülünü temizlikte yemekte bulan arkadaslara :))) herkesin formülü baska hepiniz mutlu olun kızlar
selden haber yok ne yaptı acaba
benim agrılarım gecti ama hareket ettimmi yeniden baslıyor 9 ay yatılırmı yaaa
kokarlar len bız olmasak
benımde camlar acıkya ınanılmaz toz oluoo hergun sılınse sılınırama hal yok normalde sılerım
ben bılmem eşim bılere form doldurmş eşim:)
gtmemkı
mandiş sen de sonuçta zamanında ettin tekken sanırım di mi yeterince ev işi, erken yapıp bıkma, hayatın değerini anlama diyelim bizimkine, bir de hastalıkları çekince insan canının değerini bilmeyi öğreniyor.
böcüşüm, boşver kızmayın heee herkes kendi mutlu olacağını yapsın tabii, sonuçta gün 24 saat ve insan neyle rahatlıyorsa onu yapmalı, hiçbir şey görev olmamalı, ayrıca şartı şurtu olan insan pislik içinde yaşamak he eşlerinize de kızmayın her hafta ev silinmesine gerek yok bence de süpürdün mü tozu gider, he yazın rahat olur çabuk kurur zaten ama zorunlu değildir bence de, ne komşular gördüm valla her gün ev silen, her hafta halıları balkonda yıkayan yaz kış, ama şartı şurtu yoktur, yerde çöp atar gider sonra yemek hazırlamaya koyulur ben tabii evine adım atmam bir daha ya da suyumu yanımda götürür bir şey yemez içmezdim komşuyse hiç gitmezdim de işte arkadaşsa mecbur arada:)))
mandiş ah 2 tarafında kapı cam olan evler süper bizim tek cephe kışın süper ısınıyor ama yazın feci, seneye klima şart oldu sanırım
böcüşüm çamaşırlar 2 saatte kuruyor bugünlerde şaştım bu işe valla, biz de ondan kuruyoruz demek ki:S
boşver, susuzluk da başlıca baş ağrısı nedeni zaten migreni tetikler mesela... açlık hiçbir şey zaten sıcakta yenmiyor ama susuz bu günlerde çok zor, allah kolaylık vversin ama sağlığınızı tehlikeye atmayın.
hehe çekmiyormuş, yüksek değil mi böcüşüm koltuklar belki altına sokuyordur diyeceğim ama :26:
haklısüpürünce yeter:)
2 bebek derken ikiz mi yoksa, kolay gelsin, hoş geldiniz bu arada ben yorgun.
yav kangam pok içinde yaşansın demiyoz di mi biz deama evde illa yemek olacak, yok illa her gün temizlik olacak ora bura silinecek gibi durumlar fazladan keyfi yani, bir de işte dediğimiz nokta, insanların hayattan ne beklediği, benim abim de benimki de evimde her gün yemeğim hazır olsun, her yer her gün temizlensini bekleyen tipler de değil, herkesin huzurunu getirecek şekilde yaşaması esas olan
hoş geldin, sefa geldin, oğlanı büyütüp gelmişsin, heh bana trip atan hanımlara duyurulur, nasılmış efendim yoğunluktan evden giremeyince uzak kalınca laf ediyonuz, bakın iş yerinde giremeyince insan nasıl uzak kalıyor, hııh!
bu devirde uslu çocuk kabul değğil zaten boşver, diğerlerinin arasında ezilmez
Mandiş ve Sel hamile okumuşundur belki..
Yorgun nişanlanıyor.Böcük bildiğin gibi temizlik iş yemek gezmek ....
Mandiş kendi doktorunada göründünmü canım sen.
umarım sel de atlatmıştır sorunsuz istirahat ediyordur, mutluluk formülü işte işin özü
mandiş şimdi sık dişini son aylarda rahat edersin inşallah, şimdi yat anacım sonra çok ararsın bugünleri ben her doğuran arkadaşım bilememişim o günlerimin kıymetini uyku depolasaymışım diye ağlanır valla yıllardır ezberledim aynı cümleleri etraftan
Kızlar selam, ben geldim 4 gündür kayınvalidemdeydim bugün anneme geldim. Çarşamba kontrolüm var.
He bu arada doktor düşük riskim olduğunu sadece tuvalete kalkmam gerektiğini söyledi. bir daha da kanamam olmadı zaten. Ama feci halde miğde bulantım var hiçbirşey yiyemiyorum en sevdiğim şey olan domatesten bile tiksindim.
Bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor hem kalp atışlarını da dinliyecezğiz. İnşallah uzatır raporumuBu miğde bulantısıyla ne yaparım yoksa
dimi yaa herşeyin aşırısı işte Allahtan aşırı değiliz yorgun evimize gelen rahatsız olmuyor gözüne çer çöp batmıyor yemeğimizi gönül rahatlığıyla yiyior ve bizde kendimizi hiç sıkmadan rahatca temizliğimizi yapıyoruz dimi ama
kendini yazmamışsın boşver yine nazardanmı korktun
yok gitmedin geçti çünkü boşver bugün yine tahlillerimi oldum bakalım sonuçlar çıksın yine göstercem doktora veletide görcez ultrosonda :)) sabah kan verdim iki saat sonra tekrar vercem labaratuardaki kızlara vamppirler diye bağırıyordum sabah :))
bende bunun kıymetini biliyorum ustaların sözüne kulak asarım büyük sözü dinlerim bilirsin esim planlar icinde hele dogumdan sonra bebek uyutmaz acısını ondan alırım diye annemi teyzemi ikna edecekmiş biri bebekle biri benle ilgilenecekmiş kendide temzilik ev işleriyle ilgilenecekmiş :))
kanamanın olmaması güzel sel mide bulantıları normal ben bir kaç hjafta önce bitirdim bulantıları 14 haftaya kadar çektim
sel geçmiş olsun, uzatır herhalde dr kalkmaman gerektiğine göre sıkma kendini.
kangam nerelerde? böcüşüm yav ben uzakken kk dan gelişmeler oldu ben mi atladım, eşin gitmedi di mi henüz vaz mı geçtiniz?
boşver kayınpederin bir ara tripleniyordu aklını başına devşirdi mi? :)
mandiş aşağıdaki her paragrafa koptum
aşırılığın her yönü fazla, bir de işte ben akşam gelmişim 1-2 şey baksam tv da ya da gazetelerden ders için bir şey baksam, sonra ertesi gün öğrencilere götürsem o ders daha bir renkli geçse, öğrencilerin gözünde o ışıltı gördüm mü, o teşekkürleri aldım mı değmeyin keyfime, he iş yerindeki diğer salakları ve salak şeyleri ayrı tutuyorum tabii, o iç huzurla zaten mutlu, yüzü gülen bir insan oluyorum, e benim adam da bunu istiyor zaten:) kendi çözmüş zaten annesiyle falan kıyaslamıyor beni asla, herkesin kendini tatmin edecek, mutlu edecek bir şeye sardığını fark etmiş çoktan Nazar
boşver hakkaten topiği özetlemişsin kendini dememişsin bak Nazar ı koyuyorum rahat ol nazar değmez
mandiş eşin doktorayı yapmış valla sana eşlik konusunda, nasıl da biliyor başına gelecekleri
labaratuvardaki kızlara sabır senin gazabından korunsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?