Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın kızlar

Defne hoşgeldin.

Nasılsın? Oğlun büyümüştür dimi

Hoşbulduk tatlişkom büyüdü canım 1 yaşında şuan :) iyim bende oğluşla uğraşıp duruyorum, işe eve hayat çok yorucu geçiyor. sağolsun oğlumda çok yaramaz inanılmaz yoruyor beni :) sen nasılsın bakalım?

İyiyim bende..Bıraktığın gibi işte..İş,güç,KK :)))

1 yaşında oldu demek kocaman olsun.Allah bağışlasın...

yav kangam pok içinde yaşansın demiyoz di mi biz de ama evde illa yemek olacak, yok illa her gün temizlik olacak ora bura silinecek gibi durumlar fazladan keyfi yani, bir de işte dediğimiz nokta, insanların hayattan ne beklediği, benim abim de benimki de evimde her gün yemeğim hazır olsun, her yer her gün temizlensini bekleyen tipler de değil, herkesin huzurunu getirecek şekilde yaşaması esas olan

selam canlarım nezamandır gelip 2 kelime yazamadım size işyerinde kk yasaklandı giremiyorum evde de oğlum fırsat vermiyor. hepinizi çok merak ediyorum, umarım iyisinizdir. çookk öpüyorum sizi

hoş geldin, sefa geldin, oğlanı büyütüp gelmişsin, heh bana trip atan hanımlara duyurulur, nasılmış efendim yoğunluktan evden giremeyince uzak kalınca laf ediyonuz, bakın iş yerinde giremeyince insan nasıl uzak kalıyor, hııh!

bu devirde uslu çocuk kabul değğil zaten boşver, diğerlerinin arasında ezilmez

selam hanımlar

defneeee gelmisss hosgeldin oglusun büyümüstür kocaman olmustur masallah

yorgun ne gfüzel demissin mutlulugun formülünü temizlikte yemekte bulan arkadaslara :))) herkesin formülü baska hepiniz mutlu olun kızlar

selden haber yok ne yaptı acaba

benim agrılarım gecti ama hareket ettimmi yeniden baslıyor 9 ay yatılırmı yaaa

Mandiş kendi doktorunada göründünmü canım sen.

umarım sel de atlatmıştır sorunsuz istirahat ediyordur, mutluluk formülü işte işin özü

mandiş şimdi sık dişini son aylarda rahat edersin inşallah, şimdi yat anacım sonra çok ararsın bugünleri ben her doğuran arkadaşım bilememişim o günlerimin kıymetini uyku depolasaymışım diye ağlanır valla yıllardır ezberledim aynı cümleleri etraftan

Kızlar selam, ben geldim 4 gündür kayınvalidemdeydim bugün anneme geldim. Çarşamba kontrolüm var.
He bu arada doktor düşük riskim olduğunu sadece tuvalete kalkmam gerektiğini söyledi. bir daha da kanamam olmadı zaten. Ama feci halde miğde bulantım var hiçbirşey yiyemiyorum en sevdiğim şey olan domatesten bile tiksindim.
Bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor hem kalp atışlarını da dinliyecezğiz. İnşallah uzatır raporumu Bu miğde bulantısıyla ne yaparım yoksa

böcük bayıldım o yarışmaya çok komik yaa eşimde rezil oluyor düşüncesiyle baktıgından ses etmiyorum ama bana kalsa giderim rezilliğin dibine vururum sonuç eğlenmek değişik güzel anı bence süperler sonunda kazanamasanda elin boş dönmüyorsun kahkaha dolu bir gün kalıyor elinde

kokarlar len bız olmasak
benımde camlar acıkya ınanılmaz toz oluoo hergun sılınse sılınırama hal yok normalde sılerım

ben bılmem eşim bılere form doldurmş eşim:)
gtmemkı

yokk etmedim yorgun ev işi hiç yani ettimde öyle hergün canımı çıkana kadar değil ev arkadaşlarım sağolsun yada arkadaşalrım telefon açıyordum temizlik yapmanız lazım bu hafta sonu bendesiniz diye gelir yaparlardı hala derler babamın evinde senin evinde yaptığımız temizliği yapmadık diye bende derim babanın evinde benimde evimde durduğun kadar durmadın ama :))))

yorgun bizim ev 3 cephe gün boyu günes görüyor her köşesinden kışında tam açıklıkta sitenin içe bakan kısmında değil heryanı açık rüzgarlara tam muhatabım bu sene klima şart oldu idarelik ucuzlarından almayı düşünüyoruz

benimde eşim her seferinde kaldırıp indiriyordu dedim gerek yok makinenin ucu eğiliyor soktunmu uzanıyorda kolay pratik yolunu öğrettim adama :)))

dimi yaa herşeyin aşırısı işte Allahtan aşırı değiliz yorgun evimize gelen rahatsız olmuyor gözüne çer çöp batmıyor yemeğimizi gönül rahatlığıyla yiyior ve bizde kendimizi hiç sıkmadan rahatca temizliğimizi yapıyoruz dimi ama

Mandiş ve Sel hamile okumuşundur belki..
Yorgun nişanlanıyor.Böcük bildiğin gibi temizlik iş yemek gezmek ....

kendini yazmamışsın boşver yine nazardanmı korktun

Mandiş kendi doktorunada göründünmü canım sen.

yok gitmedin geçti çünkü boşver bugün yine tahlillerimi oldum bakalım sonuçlar çıksın yine göstercem doktora veletide görcez ultrosonda :)) sabah kan verdim iki saat sonra tekrar vercem labaratuardaki kızlara vamppirler diye bağırıyordum sabah :))

bende bunun kıymetini biliyorum ustaların sözüne kulak asarım büyük sözü dinlerim bilirsin esim planlar icinde hele dogumdan sonra bebek uyutmaz acısını ondan alırım diye annemi teyzemi ikna edecekmiş biri bebekle biri benle ilgilenecekmiş kendide temzilik ev işleriyle ilgilenecekmiş :))

kanamanın olmaması güzel sel mide bulantıları normal ben bir kaç hjafta önce bitirdim bulantıları 14 haftaya kadar çektim

sel geçmiş olsun, uzatır herhalde dr kalkmaman gerektiğine göre sıkma kendini.

kangam nerelerde? böcüşüm yav ben uzakken kk dan gelişmeler oldu ben mi atladım, eşin gitmedi di mi henüz vaz mı geçtiniz?

boşver kayınpederin bir ara tripleniyordu aklını başına devşirdi mi? :)

mandiş aşağıdaki her paragrafa koptum

aşırılığın her yönü fazla, bir de işte ben akşam gelmişim 1-2 şey baksam tv da ya da gazetelerden ders için bir şey baksam, sonra ertesi gün öğrencilere götürsem o ders daha bir renkli geçse, öğrencilerin gözünde o ışıltı gördüm mü, o teşekkürleri aldım mı değmeyin keyfime, he iş yerindeki diğer salakları ve salak şeyleri ayrı tutuyorum tabii, o iç huzurla zaten mutlu, yüzü gülen bir insan oluyorum, e benim adam da bunu istiyor zaten:) kendi çözmüş zaten annesiyle falan kıyaslamıyor beni asla, herkesin kendini tatmin edecek, mutlu edecek bir şeye sardığını fark etmiş çoktan Nazar

boşver hakkaten topiği özetlemişsin kendini dememişsin bak Nazar ı koyuyorum rahat ol nazar değmez

mandiş eşin doktorayı yapmış valla sana eşlik konusunda, nasıl da biliyor başına gelecekleri

labaratuvardaki kızlara sabır senin gazabından korunsunlar

labaratuardaki kızları severim aramız iyidir nazımı çekiyorlar hele ben kan vereceksem bir kişi var aralarında sadece ona kan aldırım diğerlerine aldırmam ama eli okadar hafifki hiç acıtmıyor birlik olup diğerlerini kıskandırıyoruz :))

eevt eşim çözdü işi tilkilik peşinde şimdi annem teyzem ev işini de bırakmaz larya ona ondan rahat bende diyorum ki olmaz ev işini de annene yaptır tam olsun diyorum hıh :))

bende sadece gezince yiyince mutlu oluyorum benim formülüm yemek gezmek uyumak

halim yokyazacak ama hemen yazıp cıkım
bu oruç bıraz etkılıyo benı
susuzluk ve uyku özellıkle
bıde bellı saaten sonra gelen baş ağrısıçekılmıoo valla

Mandiş-Yorgun kuzularım kendimi önden anlatmıştım görmedinizmi..Nazar aklıma gelmemiş tüh

Yorgun kayınpeder bozuntusuna bu akşam iftara gidiyoruz.Bakacaz bakalım tripler devammı..Aklınca laf sokmaya kalkarsa lafın Allahını bulacak bu sefer..Of daraldım.

sabah çok hoşumuza gıden bı olay oldu
bı araç yanımıza yaklaştı
eşime bı sn işaretı yaptı
bızde adres sorcak sandık
adam dedıkı
ben sızı her sabah göruyorum
Allah sızı korusun ayırmasın cok yakışıyorsunuz ddıyüzüde maşallah cok temız bı adamdı
nasıl ıyı geldı bu laf
zaten çok sık duyuyoruz ama bu sabah gercekten ıyı geldı
eşimle çok yakıştığımızı söyleyen baya var
kereta

günaydın kızlar midem bulanıyor yine yi sayılmam tansiyonum düştü gibi ama düşükte değil ölçtürdüm

boşver kayınpederle iftar nasıl geçti

böcük Amin Allah huzurunuzu bozmasın ömür boyu mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…