Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

o kadar yazdım sayfa kitlendi gitti yazdıklarım(

kısaca:

-boşver ses ver meraktayız umarım sinirini zıplatmamışlardır gerçi cevabı hazırdı di mi:)

-kangam maşallahhh ikinize de elele yaşlanın e miii

-mandiş dr.a gitmiycek miydiniz siz? gösterdi mi fındık?:)

Bebeğinizin dış genital organları artık kesin bir şekilde ayırt edilebilir durumdadır. Bebeğinizin kız mı erkek mi olduğu artık anlaşılıyor. Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girebilirsiniz.

uyudum ter su içinde kaldım klimanın altında hemde sanırım birileri arkamdan derecesini yükseltiyor :))

doktoruma gitmedim ağrım olunca buradakine gittim iyiyim şimdi o yüzden kendi doktoruma gitmedim 15 inde ayın randevumuz dün buradaki doktor baktı ultrosonda ama cinsiyet belli değil dedi :))

Kızlar geldim.
Yoğunum çok yazamadm..
Kısaca dün akşam özetlersek.Sevecen bir kaynpeder vardı dün akşam.Birde aile dostlarıda vardı iftarda.Sorunsuz atlattık çok şükür

o doktora gözlük verelim göremedim dememiş de belli değil demiş

ee birileri olmasa her yerin tutulup bir de üşüteceksin iyi ki yükseltmiş

Kızlar geldim.
Yoğunum çok yazamadm..
Kısaca dün akşam özetlersek.Sevecen bir kaynpeder vardı dün akşam.Birde aile dostlarıda vardı iftarda.Sorunsuz atlattık çok şükür

aile dostlarının da etkisi olmuştur büyük ihtimalle ya da saksı düştü desene neyse iyi atlatmışsınız

anladım kimse düdüklü kullanmıyor, mandiş eşine sorsana bir kullanıyor mu diye malum sen kullanmazsın

yok tok adamcağız iyidir doktorluğuda kendide alet eski dandik ondan kendi doktorumda en son gittiğimde belli değil demişti garantici doktor bunlar :))

üşütmem acayip terliyorumyoksa nefes alamıyorum resmen sıcaklarda yorgun

evet eşim kullanıyor akşam mısır haşladı bana düdüklüde :)))

BUNLARA BENZER modelleri düdüklümüzün ama markasını bilmemekteyim ama eşim memnun sanırım sık kullanıyor onu ben korkuyorum ondan mutfağa girmem o ateşteyken tırsıyorum

kangam ben kullanıyorumda neyını sordun bılmım
bende ıkı dene
tefal bıde normal korkmazın setınden çıkan
korkmazı kullanıyorum eskı tip ama cok memnunum hemencık oluoo herşey
elim ayağım benımmm

düdüklü ile ılgılı anım bıle var
bıgün komşularım geldı doğalgaz kaçağı mı var ses cıkıyo dıyeeheyy allam daha düdklü sesını ayırt edemıyolar hadı onu geç kokuyu nasıl uydurdular

mandış senın kzın olcekkk ayy benım kızım olcanı blsem şimdık yaparımmm

selam bayanlar nasılsınız?

selam suskun

ayy sabhatan beri buralardayım ama birşey yazamadım çoğu yerleri okuyamadımda ne yoğunum yaa

kızmı senin içine doğan mı böcük yoksa belirtilerinden dolayımı :)

Hamile kıyafetlerine baylıyorum.Hepsi güzel ama en çok 3. iletinde siyah hırka..Bayıldım

1.iletıde 3. sonrakı iletinde 5. sn ıletınde sıyah hırka,türbanlının yanındakı lacıvert elbıse ve turncu sade üst olanı beğendımmm

yok içime doğdu mandşımmm:)ben hep kız ıstermde onunda etkısı var

Son düzenleme:
Hamile kıyafetlerine baylıyorum.Hepsi güzel ama en çok 3. iletinde siyah hırka..Bayıldım

günaydın kızlar yaa birde bunların içine sığan topalak ben varım :)))

böcük ben oğlan yapacam hepinizin kızlarıyle flört ettircem :)))

ay hiç halim yok yaaahiç
sahurda çay içem dedım vazgectım su içip yattım
canım bişi ıstemıoo
bacaklarım benı taşıyamıoo sankı

mandış taktın mipiyee kızın olcek dıom sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…