yok tok adamcağız iyidir doktorluğuda kendide alet eski dandik ondan kendi doktorumda en son gittiğimde belli değil demişti garantici doktor bunlar :))
üşütmem acayip terliyorumyoksa nefes alamıyorum resmen sıcaklarda yorgun
evet eşim kullanıyor akşam mısır haşladı bana düdüklüde :)))
Eki Görüntüle 476345 Eki Görüntüle 476346
BUNLARA BENZER modelleri düdüklümüzün ama markasını bilmemekteyim ama eşim memnun sanırım sık kullanıyor onu ben korkuyorum ondan mutfağa girmem o ateşteyken tırsıyorum
selam suskun
ayy sabhatan beri buralardayım ama birşey yazamadım çoğu yerleri okuyamadımda ne yoğunum yaa
kızmı senin içine doğan mı böcük yoksa belirtilerinden dolayımı :)
kangam ben kullanıyorumda neyını sordun bılmım
bende ıkı dene
tefal bıde normal korkmazın setınden çıkan
korkmazı kullanıyorum eskı tip ama cok memnunum hemencık oluoo herşey
elim ayağım benımmm
düdüklü ile ılgılı anım bıle var
bıgün komşularım geldı doğalgaz kaçağı mı var ses cıkıyo dıyeeheyy allam daha düdklü sesını ayırt edemıyolar hadı onu geç kokuyu nasıl uydurdular
mandış senın kzın olcekkk ayy benım kızım olcanı blsem şimdık yaparımmm
Cinsiyetinden bahsediyorum tabiki..
ay hiç halim yok yaaahiç
sahurda çay içem dedım vazgectım su içip yattım
canım bişi ıstemıoo
bacaklarım benı taşıyamıoo sankı
mandış taktın mipiyee kızın olcek dıom sana
takarım tabiii kızlanızla oynaşcak benim oğlum :))
sahurda çay içmen susuzluğun açısından iyi olabilir böcük eskiden bizde muhakak içirirlerdi
kızlar ben geldim ara ara uğrarım inşallah bugün, hemen unutmadan yazayım size migros'ta yine kampanya var eski çaydanlığını götürene yenisi 39 yerine 19 tl ye annem teflonları da hep böyle yeniledi bu sene, sömürüyor iyice vallaorta boy tabii ve mehtap marka marka sevenlere uymaz tabii sanırım ama bizim işimize yarıyor valla:) 8 ağustos'a kadarmış bilginizeee...
geçmişe şimdi bakıcam elbise fotoları gördüm sankiiiiiii
ee yuuuhhhh diyorum sonradan bulduğum kız kardeşim! neden sordum bil bakalım ben de, dolapta mısır varmış meğer gitmeden aa yapalım dedik gece 1 saatte oldu tabii ama dedik yine düdüklü olsa hemencecik olurdu.
aile boyu korkumuz olduğundan bizim eve hiç girmedi mandiş, annem bazen işte alsak diyor sonra yok yok ben duymam etmem bir şey olur siz gençsiniz sen bari alış diyor, sonra da acaba alışmasan mı allah korusun ya bi şey olursa diyor :18: çok korkmuşlar da zamanında ucuz atlatılmış bir olay sen de halen tırsıyorsan yok alışamayız sanırımama pratik yönü de cezbediyor :26:
işin doğrusu aslında senin kızın olsa ana-kız ohhhh ver elini orası burası tonton nine olunca bile gezersiniz ne güzel olur diyorum içimden itiraf edeyim
tefaller çok pahalı bildiğim kadarıyla di mi kangam, kullanabilecek miyiz orası meçhul yani huzursuzluk açısından o yüzden o kadar para gömesim yok açıkçası ama işte ucuzlar da ya bir şey olursa diye of her güzelin bir dikeni var bu da öyle sanırım.
mandiiiişşş,
1. mesajda 4. elbise ama daha canlı renk olsun lütfen ya da lacivert falan heykele mi ne yaslanmış hatun hani rahat bir şeye benziyor, son elbise içimi daralttı nasıl giysin hamile onu
2. mesajda 1. güzel aslında ama o yakadaki şey zevke bağlı çıkıyordur belki, umarımve 3. çok tatlı geldi bana spor hem de rahat gibi spor hamile kıyafetler çok tatlı geliyor gözüme benim:)
3. mesajda turkuaz/yeşil elbise çok şirin ve rahat görünüyor veee son elbiseye bayıldım hani etekler uçuşuyor ahh süper valla.
Teflon tencerelerim,bütün küçük ev aletlerim hatta düdüklü tencerem bile tefal..Onca para verdim.Hiçbirinden memnun değilim.1-2 ay önce sırf kolestrol problemim olduğundan tefal actifry aldım..Onuda çok kullanmıyorum..
Bizdede muhakkak çay içilirdi sahurda.Harareti önlermiş..Ama geçen akşam TV de diyordu çay susatırmış diye.
Mandiş bizim oğlanlar senin kızla oynaşmasın
neden kullanamadın boşver kötü yanları neler
hee bizdede öyle denirdi içilirdi çay aman uzmanlarda yarın başka şey der :)) en iyisi koca karı lafları :)
benim kızım erkek gibi olacak oynaşamaz :))
actfiry den bahsediyorsun sanırım..
1 kaşık yağla patates kızartması haşlama tadında oluyor.O yüzden 3 kaşık koyuyorum .(diğer fritözlere göre iyi tabiki) pişirme süresi 30-40 dakika arası.Tavuk kanadını enfes yapıyor ama dediğim gibi zaman problemi çok kötü.Düşün karışık kızartma yapacaksın. Birkaç saatini ayırman lazım
Görücez
hım o bir kaşık olayını seviyordum bende ama zaman gerçekten kötüymüş benim firitözüm mimiklerden hemencik yapıyor diğer ürünlerinden niye memnun değilsin benimde robot filan tefal ben bir şey anlamadım genel olarak memnunum bile diyebilirim
görcez görcez hele senin kızını alıp alıp gezecek oğlum :))
Tefalin küçük fritözü vardı bozuldu..
Düdüklüm kullanmaya başladığımdan beri sorunlu..
Ütüm iğrençç
Tost makinası ve ekmek kızartma makinamda sorun yok
servisine yada garantisine başvurmadınmı
çeyiz için aldığımdan garantisi bitmişti
olurmu canım kullanmamıştın sonuçta değilmi boşver en azından müşteri hizmetlerini rahatsız etseydin ya deşarj olurdun benim tefallerde sorun yok çok kullanmadığımdan belkide anlamıyorum ütüde buhar kazanlı kullanıyorum normal ütüye elimi sürmüyorum markasını hatırlamıyorum ama süper bir icat olduğu kesin
Teflon tencerelerim,bütün küçük ev aletlerim hatta düdüklü tencerem bile tefal..Onca para verdim.Hiçbirinden memnun değilim.1-2 ay önce sırf kolestrol problemim olduğundan tefal actifry aldım..Onuda çok kullanmıyorum..
hee bizdede öyle denirdi içilirdi çay aman uzmanlarda yarın başka şey der :)) en iyisi koca karı lafları :)
benim kızım erkek gibi olacak oynaşamaz :))
actfiry den bahsediyorsun sanırım..
1 kaşık yağla patates kızartması haşlama tadında oluyor.O yüzden 3 kaşık koyuyorum .(diğer fritözlere göre iyi tabiki) pişirme süresi 30-40 dakika arası.Tavuk kanadını enfes yapıyor ama dediğim gibi zaman problemi çok kötü.Düşün karışık kızartma yapacaksın. Birkaç saatini ayırman lazım
hım o bir kaşık olayını seviyordum bende ama zaman gerçekten kötüymüş benim firitözüm mimiklerden hemencik yapıyor diğer ürünlerinden niye memnun değilsin benimde robot filan tefal ben bir şey anlamadım genel olarak memnunum bile diyebilirim
görcez görcez hele senin kızını alıp alıp gezecek oğlum :))
çeyiz için aldığımdan garantisi bitmişti
olurmu canım kullanmamıştın sonuçta değilmi boşver en azından müşteri hizmetlerini rahatsız etseydin ya deşarj olurdun benim tefallerde sorun yok çok kullanmadığımdan belkide anlamıyorum ütüde buhar kazanlı kullanıyorum normal ütüye elimi sürmüyorum markasını hatırlamıyorum ama süper bir icat olduğu kesin
actifry şu yağsız patates kızartıyor denen değil mi? valla onu temizlemesi etmesi gözümüzde büyüdü bir de çok pahalı geldi ne zaman ızagara vb şey alsak 3 kereden fazla kullanmadan yukarılarda yerini alıp sonra da veriyoruz birilerine o yüzden artık temkinliyiz annemle bu konularda.
mandiş haklısın böyle konularda ucuza kaçılmaz ama sanırım hiçbir şeye kaçamıycam he bak ama evlenince o dediğin olabilir başına asker dikerek yani
teyzoşuna benzeyecek tabii
haklısın valla hala niye şaşırıyorsam tesadüflere
bazı şeylerde garanti önemli yorgun arkasını araman gereken durumlarda karşındaki muhatap çözüm yolunda olmalı senin zararını minimuma indirebilmeli
ben artık şaşmıyorum olmazsa tesadüf şaşırıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?